14.04.11
18:42
Нищо, he’ll be back :D
14.04.11
18:43
и аз не видях отговор макар, че зорко дебнех спам темата ! :D ... еми сдаваш властта диктаторе :D
14.04.11
18:46
казано от kristiancho на 14.04.11, 18:43:
и аз не видях отговор макар, че зорко дебнех спам темата ! :D ... еми сдаваш властта диктаторе :D
Хехехе по-скоро ти се чувствай застрашен - имам си още един фен, че е и постоянен - регистрира се специално заради мен :D
Събрал съм цели двама фенове (party)
Май го докладвах прекалено рано, а и админите действат много бързо ;)
казано от head_hunter на 14.04.11, 18:46:
Май го докладвах прекалено рано....
Даааа, можеше да оставиш публиката да се позабавлява още малко с поученията и психологическите му анализи. А и не знам - не искаше ли да научиш още малко за подсъзнанието си, още новости :D :D :D :D :D Психолог го играеше човекът :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.04.11 19:02.
Изтървах пак ;( ....форумния Галин Релефа....
Абе тая тема като я погледна http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52394 все едно съм в teenproblem
14.04.11
19:19
казано от karfi4ka на 14.04.11, 19:02:
Даааа, можеше да оставиш публиката да се позабавлява още малко с поученията и психологическите му анализи. А и не знам - не искаше ли да научиш още малко за подсъзнанието си, още новости :D :D :D :D :D Психолог го играеше човекът :D :D :D
Трябваше да го заведа при докторката, която ми прави психо теста, да й обясни как съм напълно увреден и да й скъса дипломата :D Нагледах се на подобни индивиди докато чаках - гадна работа :( Този ако го хванат на време може и да го позакрепят. Понеже си юрист - имаше “Закон за народното здраве” /май го отмениха 2004 или 2005 г./ и преди ги прибираха по него. Сега сега пак ги настаняват за принудително лечение, но само доказано агресивните.
14.04.11
19:26
казано от x_3_mar на 14.04.11, 19:09:
Изтървах пак ;( ....форумния Галин Релефа....
Абе тая тема като я погледна http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52394 все едно съм в teenproblem
Ей го бре - не си го изпуснал :D
Тази мома провокира появяването на индивида и прекрати ремисията, в която се намираше :D
Хвърли се пламенно в боя /зад клавиатурата/ и защити момата от лошите съфорумци :D
Сега чрез трето лице се опитва да направи публично признание, че карфичка го привлича, но изпитва притеснения от големината на члена си /предполагам, че ако е с два см. по-къс ще й предложи да да станат приятелки и да си разменят гримове/ :D
казано от head_hunter на 14.04.11, 19:19:
казано от karfi4ka на 14.04.11, 19:02:
Трябваше да го заведа при докторката, която ми прави психо теста, да й обясни как съм напълно увреден и да й скъса дипломата :D Нагледах се на подобни индивиди докато чаках - гадна работа :( Този ако го хванат на време може и да го позакрепят. Понеже си юрист - имаше “Закон за народното здраве” /май го отмениха 2004 или 2005 г./ и преди ги прибираха по него. Сега сега пак ги настаняват за принудително лечение, но само доказано агресивните.
Закон за здравето е сега. Казвам ти аз, не биваше да го докладваш така бързо, можеше услуга да му направиш, да си го приберат ... на топло...е не онова “топло”, нали :D :D :D
14.04.11
19:37
казано от karfi4ka на 14.04.11, 19:32:
Закон за здравето е сега. Казвам ти аз, не биваше да го докладваш така бързо, можеше услуга да му направиш, да си го приберат ... на топло...е не онова “топло”, нали :D :D :D
Сега рядко имам такива неща пред очите, но преди 8-9 години бяха по няколко на ден.
За другото “топло” щеше да играе местния шут и “Жената на полка” или ако някой го хареса много да го вземе за жена :D
п.п. Следващия път внимавай какво си пожелаваш, че гледай колко бързо се върна :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.04.11 19:38.
казано от head_hunter на 14.04.11, 19:37:
п.п. Следващия път внимавай какво си пожелаваш, че гледай колко бързо се върна :D
Абе, чета ти предния коментар и 5 минути не зацепвам какво общо имам...докато накрая не погледнах нагоре :D :D :D
14.04.11
19:46
ей ей... от толкова много право човек се шашва а ? м ? карфичке :D
14.04.11
19:48
казано от karfi4ka на 14.04.11, 19:42:
Абе, чета ти предния коментар и 5 минути не зацепвам какво общо имам...докато накрая не погледнах нагоре :D :D :D
Значи е време за почивка :D
казано от kristiancho на 14.04.11, 19:46:
ей ей... от толкова много право човек се шашва а ? м ? карфичке :D
E, както разбрахме, аз явно имам друг тип проблеми за разрешаване, съвсем различни от вредите, нанесени от правото :D :D :D :D :D
Точно в момента дават по евро спорт някакво състезание, някой ако знае как се казва, къде в България може да се тренира и дали е подходящо да се започне от 15?
14.04.11
19:53
Поне кандидати са се навъдили, а както разбрахме въпросното нещо е ценител :D
казано от head_hunter на 14.04.11, 19:53:
Мисля, че просто е загриженO :D :D :D :D :D
14.04.11
20:09
казано от karfi4ka на 14.04.11, 20:04:
Хехехе, недей да скромничиш - Аресало те е :P
14.04.11
20:20
карфичка по-арна от м’кедоснка наденица ... :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.04.11 20:21.
казано от head_hunter на 14.04.11, 20:09:
казано от karfi4ka на 14.04.11, 20:04:
Хехехе, недей да скромничиш - Аресало те е :P
Мо’е, ползата ми е, че аз също получих съвсем безплатно психологически портрет :D :D :D
14.04.11
20:35
казано от karfi4ka на 14.04.11, 20:23:
Мо’е, ползата ми е, че аз също получих съвсем безплатно психологически портрет :D :D :D
Аааа моя беше по-изчерпателен и много задълбочен :D
Може и мен да е Аресал :D Бих му пуснал ....... един м/у очите да не се мъчи хайванчето :D
п.п. Последното ми напомни един виц:
Едно борче, лети с чисто новия си Мерцедес, влиза в един завой с убийствена скорост и върхлита каруца. Каруцата става на парчета, дядото излита в канавката, а коня е в предсмъртни конвулсии. Слиза мутричката, отива при коня и казва:
- Горкото конче. Вади пищова и застрелва коня с думите “Да не се мъчиш”.
Отива при дядото в канавката, навежда се над него и пита:
- Дядо, как си? Има ли ти нещо?
А дядото отговаря:
- Чувствам се даже по-добре от преди катастрофата!
:D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.04.11 20:39.
казано от head_hunter на 14.04.11, 20:35:
казано от karfi4ka на 14.04.11, 20:23:
Аааа моя беше по-изчерпателен и много задълбочен :D
Факт! :D :D
Може и мен да е Аресал :D
Даже по-скоро залагам на този вариант, понеже на мен ми каза, че завиждам на Ани за формата й, явно моята по-скоро не му допада. Мисля, че ти си фаворитът му :D :D :D
п.п. Последното ми напомни един виц:
Едно борче, лети с чисто новия си Мерцедес, влиза в един завой с убийствена скорост и върхлита каруца. Каруцата става на парчета, дядото излита в канавката, а коня е в предсмъртни конвулсии. Слиза мутричката, отива при коня и казва:
- Горкото конче. Вади пищова и застрелва коня с думите “Да не се мъчиш”.
Отива при дядото в канавката, навежда се над него и пита:
- Дядо, как си? Има ли ти нещо?
А дядото отговаря:
- Чувствам се даже по-добре от преди катастрофата!
:D
аххахахахахаххахахахахахах :D :D :D Силееен :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.04.11 21:18.
14.04.11
21:16
казано от karfi4ka на 14.04.11, 21:11:
Даже по-скоро залагам на този вариант, понеже на мен ми каза, че завиждам на Ани за формата й, явно моята по-скоро не му допада. Мисля, че ти си фаворитът му :D :D :D
Нали знаеш кои си падат по малки моми - тея дето не търпят критики и оплаквания в леглото :D
казано от korpusito на 14.04.11, 09:55:
казано от tra^la^la на 13.04.11, 23:36:
браво schalke
ся с магаданчестър ли ще играят ?С Пакистанчестър да, дано ги пречукат :D
алооооо да си имаме уважението :D
бербата не прощава
ай ай и аз много му се надявам на бербата,ама фърги май не го пуска мноо мноо ;(
На финала срещу Реал ще вкара единствения гол за манчестър, а уикенда ще разпории Ман сити!!! : )))
казано от head_hunter на 14.04.11, 21:16:
Нали знаеш кои си падат по малки моми - тея дето не търпят критики и оплаквания в леглото :D
Абеее, то тия дето търпят критики...сигурно и те не са за завиждане. :D
14.04.11
22:30
казано от 6th на 14.04.11, 22:21:
казано от head_hunter на 14.04.11, 21:16:
Абеее, то тия дето търпят критики...сигурно и те не са за завиждане. :D
:D Извода е, че човек трябва да е непукист :D
казано от Ausser Haus на 14.04.11, 22:23:
6th, щом си я подхванал тая тема, я кажи кои са за завиждане :D
Търсените и хвалените :P
И до известна доза егоист... иначе да ви кажа алкохола е гадно нещо и го казвам не, защото съм се напил, ами защото не бях близвл от няколко седмици и сега след 2 питиета депресията ме брули в пъти по-силно... напомня ми за предни мои кофти периоди... добре че имам хубава музика и Досиетата Х... та това беше лирическото отклонение...
казано от Lyubomirr на 14.04.11, 22:19:
На финала срещу Реал ще вкара единствения гол за манчестър, а уикенда ще разпории Ман сити!!! : )))
луд ли си на финала направо хеттрик.кви са тия по 1 гол :D
@СКОТА,
Това е, защото не си се насвяткал порядъчно, а просто си пил една водка....
Мнението беше редактирано от Инис на 14.04.11 22:44.
казано от Ausser Haus на 14.04.11, 22:23:
6th, щом си я подхванал тая тема, я кажи кои са за завиждане :D
Ще ти го римувам:
Получаващите премрежен поглед за довиждане. :)
Все тая е... ама бях забравил усещането и потока от мисли, които минават през кухата ми кратуна...
Е, значи всеки си знае към кои спада :D
И аз трябва да се загледам...да видя кой как зяпа :D
Не е все тая, Скота, изобщо не е. В количеството е разковничето.
Утре ще си нов.
Инис, всяка вечер заспивам с тая мисъл... ама не ще :D инак за мярката да ти кажа бил съм и там с по-голямата- същото само дето портфейла изтънява повече.
Инис - недей, че ако си завидиш, ще се чудиш к’во да правиш. :)))
Скота - а какво те тормози, че толкова се депресираш?
Тц-тц, криво си ме разбрал, т.е. аз съм се изразила кривичко. :D
Не за себе си говорех, но подробностите ще откажат детската аудитория :D
Тъй де...
Абе престъпно ли е да се заглеждам само по 13-14 годишни момиченца в училище в момента :S ??