Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.04.11
17:51

казано от 6th на 24.04.11, 17:42:

казано от karfi4ka на 24.04.11, 16:00:

А пък аз съм се заклела религия, филми и музика да не обсъждам НИКОГА, че паля от четвърт оборот, като за филми и музика може да се направи изключение  :D :D :D Та в тая връзка да вметна - църква, черква и вяра са самостоятелни понятия.

Някак си, не звучиш богобоязливо, чадо. (call) :P

О, напротив, напротив ;) Да не би да си ме разбрал погрешно? :D

абе някой знае ли откъде да нагласа резолюцията за фифа 11…. търся в My Fifa ама там самo game mode setings ...

24.04.11
18:16

My fifa> Game mode> Settings> System

24.04.11
18:53

Не, не, просто проверявам :))

Бахти тая Jamey Easen колко е яка!

24.04.11
20:01

казано от Bojidar Stefchev на 24.04.11, 15:13:

Страшни са, трудно им се устоява хаха.А на теб честит рожден ден на патерица :)

Мерси мерси :)

24.04.11
21:01

казано от anxiety на 24.04.11, 19:03:

Бахти тая Jamey Easen колко е яка!

yEA :d

HE

24.04.11
21:01

казано от karfi4ka на 24.04.11, 17:17:

Не, защо?

Ами май съм се припознал тогава :D

24.04.11
22:13

казано от head_hunter на 24.04.11, 21:01:

казано от karfi4ka на 24.04.11, 17:17:

Не, защо?

Ами май съм се припознал тогава :D

ахахха, даааааа, подвизавах се из Смолян аз :D

24.04.11
22:15

Днес не мога да утоля глада си!

24.04.11
22:38

Поредният голям празник в тая държава, на който нелепо си отиват деца..........

24.04.11
22:40

Какво е станало?

24.04.11
22:41

Някакъв малоумник с Вектра е убил 6 човека. Ужасно, нямам думи, ебати. Не е държавата виновна бтв, човек като си е негоден, тя няма какво да стори.

24.04.11
22:45

казано от CKOTA на 24.04.11, 22:15:

Днес не мога да утоля глада си!

Аз пък приядох и в момента ми е супер тежко....Баси козунака надуме като плондер.

Мнението беше редактирано от Hiya на 24.04.11 23:05.

24.04.11
23:11

казано от karfi4ka на 24.04.11, 22:38:

Това е в моето село... За съжаление там е нормално да караш пиян до козирката! Все пак града  е толкова малък,че всички се познават, съответно като те спрат полицаите, най-много някое конско да отнесеш! A тази улица е толкова ужасна, повече от 50 не знам кой нормален ще вдигне... Даже на баба си звъннах  да я чуя как е, вика на никой не му се празнува, навсякъде черни знамена, хората или намусени, или ревът...  Баба кръвно дигнала, успокоителни пила и ми разправяше как ги събирали, крака ,ръце ... въобще било е страшна работа!

24.04.11
23:20

казано от junkhead на 24.04.11, 22:41:

Някакъв малоумник с Вектра е убил 6 човека. Ужасно, нямам думи, ебати. Не е държавата виновна бтв, човек като си е негоден, тя няма какво да стори.

казано от x_3_mar на 24.04.11, 23:11:

казано от karfi4ka на 24.04.11, 22:38:

Това е в моето село... За съжаление там е нормално да караш пиян до козирката! Все пак града  е толкова малък,че всички се познават, съответно като те спрат полицаите, най-много някое конско да отнесеш! A тази улица е толкова ужасна, повече от 50 не знам кой нормален ще вдигне... Даже на баба си звъннах  да я чуя как е, вика на никой не му се празнува, навсякъде черни знамена, хората или намусени, или ревът...  Баба кръвно дигнала, успокоителни пила и ми разправяше как ги събирали, крака ,ръце ... въобще било е страшна работа!

160 км/ч по уличка, в която и 40 не са препоръчителни...’щото улицата е ... цялата една голяма дупка...така казаха в репортажа. Всички са виновни! И тия дето не са оправили дупките, и тия дето карат пияни, и тия дето им дават да карат пияни, и тия дето ги пускат като карат пияни, и тия дето не правят нищо по нито един от тези въпроси. Ще повърна! Просто не е честно! Да го изгледаш до 19 години и прас...да трябва да го събираш на части! Не е истина просто как е възможно да се случват такива неща!?

24.04.11
23:36

България, хора България. Хората знаят, че ще се отърват с малко(виновниците) и правят к’вото искат.

24.04.11
23:44

казано от Chucky B на 24.04.11, 23:36:

България, хора България. Хората знаят, че ще се отърват с малко(виновниците) и правят к’вото искат.

Де да беше само това проблемът...от 5 до 15 години не е малко...Но не това е проблемът ...

24.04.11
23:49

Жалко, че е това начинът да се закачи темата, но помислете следващият път какво ще направите като пиян познат се качи да кара.

Проблемът е в акъла на тея гаменчета, като тоя дето карал с 160 ...
1) Как може да ти хрумне да се нафиркаш и да караш
2) Как може да ти хрумне да караш с 160 като не знаеш кое е съединител и кое спирачка

и после “бил кротко момче” - да им таковам на възпитанието  ...

25.04.11
00:08

казано от karfi4ka на 24.04.11, 23:44:

Де да беше само това проблемът...от 5 до 15 години не е малко...Но не това е проблемът ...

Хаха, много жестоко се лъжеш. Проблема идва от това, че като е пийнал повече си е казал, к’во ще ме спрат, ще и бутна една 100тачка и айде. Докато в Америка например т’ва никога няма да стане. Друг въпрос е, че за шофиране в нетрезво състояние глобите са малки.

25.04.11
00:18

казано от Chucky B на 25.04.11, 00:08:

казано от karfi4ka на 24.04.11, 23:44:

Хаха, много жестоко се лъжеш. Проблема идва от това, че като е пийнал повече си е казал, к’во ще ме спрат, ще и бутна една 100тачка и айде. Докато в Америка например т’ва никога няма да стане. Друг въпрос е, че за шофиране в нетрезво състояние глобите са малки.

Точно това ти казвам - не епроблемът толкова в размера на глобата, не е проблемът толкова в липсата на страх от правосъдие, за мен лично проблемът е изключително в това, че няма мисъл за другите последици, не за това какво на теб ще ти се случи, а за това какво можеш да причиниш на другите... Като е пийнал си е казал: “Е, ще ме глобят, какво толкова?”, а е трябвало да се замисли и за: “Абе, аз дали няма да пречукам случайно някой така?”.Всичко е твърде комплексно и обвързано, просто тук отново се намесва моята “утопия” - да предвиждаме какво можем да причиним на другите със собствените си действия. А правосъдието и чувството за безнаказаност....това е отделна тема, която тук има общо, но не е толкова централна, поне за мен, не претендирам, че съм права.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.04.11 00:19.

25.04.11
00:27

аз щях да блъсна 1 дядка дето се носеше като стара градска песен през шосето, ама ако го бях блъснал щях й 2 шамара да му вкарам после ! ( това е напълно извън темата, ама да си кажа)

Брейй... ти си бил много опасен, бе... да си няма работа човек с теб....

25.04.11
01:05

а, глупости :)

хм... да напълно виновен е тоя олигофрен с доброто възпитание... Но като гледам и пешеходците как вървят сякаш за 50% от иницдентите те минават на червено оня се е засилил, защото е на жълта или зелена светлина и така.. няма как да те блъснат и да те определят тебе за виновен при положение, че си в болница потрошен целия или си мъртав Въпреки, че може точно ти да си виновен за това, че са те блъснали.. не съм шофьор и не ги защитавам умишлено ама просто докато отида на уилище какви неща виждам... хайде аз може да пресека за 5секунди на лек галоп ( което изобщо не е правилно ) ама като тръгнат дядовците и бабите да бягат суитрн в 7часа като цял Русе е по улиците ... за къде бързат толкоз на 70години - да не изтарвът промоцията на виагра ли ?!

Нормално ли е 2-3 седмица вече да не съм мръднал в килоградмите, а в огледалото да изглеждам доста по-изчистен???

Междудругото изтеглих си филма на Kai Greene - A Ne Breed

Килограмите не са всичко ако виждаш напредък в огледалото значи го имаш ;)

Ами и аз така си викам, но не знам вече сумати време не мърдам от 92-3 кг, а изглеждам по-слаб и релефен (до колкото е възможно при такъв процент мазнини).

Тоя Kai Greene е направил бахти филма:) Доста неща казва в него, които са полезни. А и самата му подготовка за състезанията е уникална

25.04.11
11:19

Тоя филм субтитри има ли? :D

Не. На някои места има на английски и толкова. Като цяло до сега не съм гледал филм на подобна тематика със субтитри(Български имам предвид).

25.04.11
11:31

Онзи филм с Арнолд имаше субтитри.

25.04.11
11:33

И аз най-накрая открих колоездачния сезон :D

25.04.11
12:09

Според мен повечето проблеми в нашата държава идват поради липса на добра правосъдна система, която да действа на момента, а не след време.
Не ни трябват национални кампании за почистване на родните ни места. Ако всеки, който си изхвърли боклука на неподходящото място се наказва на момента със солидна глоба или пък с обществено полезен труд нещата щяха да са други. Как ще се почувстваш, ако те накарат да метеш или копаеш наравно с ромите на пътя, особено ако си популярна личност или заемаш висока длъжност? Дали следващия път, когато решиш да изхвърлиш боклука или фаса си на неподходящото място няма да се замислиш?
Така е и с другите неща. Карането в пияно състояние и т.н..........Най-лошото е, че загиват млади и невинни хора.

25.04.11
12:28

@anxiety-Overkill или Redemption си изтеглил?

казано от Андриан К на 25.04.11, 12:28:

@anxiety-Overkill или Redemption си изтеглил?

И 2та :)

25.04.11
14:57

Дай линк за Redemption : )

http://zamunda.net/details.php?id=251871&hit=1

[—-[:::::::]=————

25.04.11
16:16

Много са готини тия филми и много обичам да ги гледам, обаче ще ми е много интерестно да направят филми за тази страна на спорта, която не се коментира публично.Ама едва ли...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1