14.05.11
10:19
този пък;)))ние сме си изтренирали всичко вече:))))))))
14.05.11
10:56
Факт - някои хора отдавна се изтренирахме днес... (sun)
Няма да чакам да стане обяд я...
14.05.11
15:21
Ако имате 2 свободни часа - http://zamunda.net/details.php?id=81496&hit=1 . В края на филма има сцена, която почти ме отказа да ям месо :)
казано от head_hunter на 11.05.11, 21:01:
казано от Georgi Surmov на 11.05.11, 16:27:
1 път да закъснея със зареждането на картата за градски транспорт и ще попадна на контрола.. много историй съм чувал на приятели които не са си платили актовете и нищо не е станало.. така ли е найстина или трябва да платя моя??
Хубаво е да си го платиш, защото след това акта отива в “Агенция за държавни вземания”. Няколко пъти се е случвало да ми изтече картата или перфоратора да е сдъфкал билетчето, но акт до сега нямам. Обикновено полицая, който е с контрольорите иска личната ти карта и след това я предава на контролата да ти напише акт. Принципно си задължен на полицая да му представиш документ за самоличност, но е спорен въпроса до колко той има право да предоставя твоите лични данни на трети лица /контрольорите/. Та да се върнем на въпроса - при ваденето на личната карта старателно записвам номера на значката на полицая, след което му обяснявам да си погледне “Закон за защита на личните данни” и каква отговорност носи за предоставянето на личните ми данни на трети лица, карам го да ми се представи с име, фамилия, чин и от кое районно е и едва тогава му давам личната си карта. Ако все пак излезе толкова смел да даде личната ти карта на контролата, акта се обжалва, а също се пуска жалба в прокуратурата срещу полицая, като в жалбата се описва какво се е случило до най-малката подробност. При поискване на документ за самоличност от контрольорите им обясняваш, че по смисъла на закона не са държавен орган, а компания със смесено участие и не си длъжен да им даваш личната си карта. Отделен е въпроса, че контрольорите не са сертифицирани оператори на лични данни и съответно нямат право да боравят с тях. Имаш правото да им поискаш сертификат издаден от комисията за “Защита на личните данни” и те ако в действителност са акредитирани - трябва да го представят /и пак се получава един порочен кръг/. Голям процент от актовете на община и подобни общински фирми падат, поради неграмотност от страна на служителите им. Така или иначе си се набутал вече да ти напишат акт - върви си го плати, докато е време, че след изтичане на срока няма да ти е 10 лв. а много повече.
Колега, АДВ вече не съществува, вляха се в НАП, но както и да е. Контрольорите не са трети лица, а са длъжностни лица, оправомощени от закона да констатират нарушенията, респективно да издават АУАН и индивидуализирането на нарушителя в акта не представлява обработване на лични данни по смисъла на ЗЗЛД.
казано от head_hunter на 11.05.11, 21:01:
Така или иначе си се набутал вече да ти напишат акт - върви си го плати, докато е време, че след изтичане на срока няма да ти е 10 лв. а много повече.
- Лихви върху глоби не текат. Освен това давността е само 2 години ;)
Мнението беше редактирано от Cabron на 14.05.11 16:03.
казано от ProXxX на 14.05.11, 15:21:
Ако имате 2 свободни часа - http://zamunda.net/details.php?id=81496&hit=1 . В края на филма има сцена, която почти ме отказа да ям месо :)
Амм на мен достъпа до замунда ми е блокиран, но ми стана интересно - как се казва филмът?
казано от Atom на 14.05.11, 16:19:
казано от ProXxX на 14.05.11, 15:21:
Амм на мен достъпа до замунда ми е блокиран, но ми стана интересно - как се казва филмът?
Fast Food Nation / Нация за бързо хранене (2006) :)
Модерация: непозволено съдържание
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 14.05.11 17:37.
някой може ли да ми каже точно как да мариновам малко свинско в бира ? колко време да седи и какво друго да добавя ? :)
14.05.11
20:47
http://www.vbox7.com/play:c82816a9
Няма такъв смях :D:D
Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 14.05.11 20:47.
14.05.11
22:03
казано от Atom на 14.05.11, 21:36:
http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw
:D :D :D
Т’ва е най-доброто нещо, на което съм попадал в нета през последните 7 дена!!! :D:D:D:D:D
На сульо и пульо казвам да НЕ тренират на гладно, пък аз като най-големия ламер направих “тренировка” баш на гладно :D
Даже и Джака не помогна......
казано от emzo на 15.05.11, 11:39:
На сульо и пульо казвам да НЕ тренират на гладно, пък аз като най-големия ламер направих “тренировка” баш на гладно :D
Даже и Джака не помогна......
Викаш беше супер тренировката :D
Супер е времето ей ! направо се изпекох докато цъкахме волейбол, възползвайте се и вие :D
Аз вече червенея- преди седмица бях на къс ръкав, сега на потник и в момента по ръцете имам 3 нюанса... та не си играя :D
казано от Скота на 15.05.11, 15:43:
Аз вече червенея- преди седмица бях на къс ръкав, сега на потник и в момента по ръцете имам 3 нюанса... та не си играя :D
Аз имам чисто нов тип отбелязка - ръкавици - бели ръце от китки те до средата на пръстите :D :D :D :D :D
15.05.11
16:14
на мен пък нищо ми няма...
Целият съм на рак станал... а и от тоя потник, имам по 1 бяла лента на трапеца :D
Които е копал 5 декара фъстъци , знае за какво става вапрос. И като заключение кърския тен рулес.
Само аз ли се нервя на това слънце??? Искам да е целогодишно около 15-16 градуса, от време на време слънце, а през повечето време да е облачно, но да не вали.
казано от Миsh0 на 15.05.11, 17:16:
Само аз ли се нервя на това слънце??? Искам да е целогодишно около 15-16 градуса, от време на време слънце, а през повечето време да е облачно, но да не вали.
Разбира се, че не си само ти :D Твоят вариант ме устройва, само в определени дни да има малко слънце, за да си облека безстрашно....рокля :D :D :D :D :D Иначе тоя припек ме вади от равновесие! :D
казано от korpusito на 15.05.11, 17:58:
Да сте ходили на солариум бре :D
Аааа, придобитият ТКЗСарски тен е най-малкият ми проблем със слънцето :D :D :D А към солариума съм изключително резерврано (разбирай негативно) настроена :D :D :D
15.05.11
18:30
казано от karfi4ka на 15.05.11, 16:02:
Аз имам чисто нов тип отбелязка - ръкавици - бели ръце от китки те до средата на пръстите :D
Аз съм попрепечен на къси гащи... (sun)
Другата седмица ако е хубаво времето, отивам за риба, не ми трябва солариум :)
15.05.11
19:33
Докато се връщах от солариума - хватах шофьорски тен :D Сега едната ми ръка е по-червена от другата :D Радвах се на хубавото време и преди да се усета, да затворя прозореца и да пусна климатика - станах червен :(
15.05.11
19:45
утре като стане пек ще отида на сянка и ще си сложа само едната ръка на слънцето за да почервенее само едната като на Хед-а ! 8-)
15.05.11
19:55
казано от dr jack на 15.05.11, 19:49:
Маи ти е идол а?
Това си ми е най-верния фен (party)
15.05.11
19:56
и най-здравия (wasntme)
Светльо КОНЦЕРТЪТ НА SVETLIO & THE LEGENDS В СОФИЯ, КЛУБ “PORK PIE” ЩЕ БЪДЕ НА 27.МАЙ ОТ 21.00! МАЙКАААААААА
Това е от профила на Светльо във Фейсбук :)
aaaaaaaa :) ако някой ще ходи, да се обаждааа :)
16.05.11
07:45
казано от head_hunter на 15.05.11, 19:33:
Докато се връщах от солариума - хватах шофьорски тен :D Сега едната ми ръка е по-червена от другата :D Радвах се на хубавото време и преди да се усета, да затворя прозореца и да пусна климатика - станах червен :(
Е, нищо де. Утре (днес) ще накараш някой друг да шофира, а ти седейки на седалката до шофьора си изкарай дясната ръка на слънце и...ето ти симетрия :D