Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:
P&

04.06.11
22:01

Тоя ме разби 

04.06.11
23:26

казано от Atom на 04.06.11, 20:49:

казано от martinski на 04.06.11, 18:03:

Аз си папам 600гр. дневно...

Май ти беше писал някъде, че имаш проблеми с акнето - ако спреш млечните, може би доста бързо ще видиш и почувстваш значително подобрение :)

Аз зобах и антибиотици, и 3000 лева за лекарства дадох, няма оправия...Явно е до време, ще се примиря за сега, момичетата пак ме харесват :D.Аз заради наще ги правя тези работи и не ям ЯЙЦА(оооо, божествените ми те).Скоро пак ги почвам...

мчи каква си баница.. как няма да те харесват :D пък и сигурно има слухове в даскалото ти, че зимаш анаболи и от имаш пъпки което допълните вдига рейтинга ти !

P&

04.06.11
23:39

Те нали знаят, че от стероидите се появява акне, та да коментират... но наистина, който взима стероиди е герой, а защо така, като после хуя му е паднал като на умрял дядка????!!!!!!!!

05.06.11
00:08

казано от kristiancho на 04.06.11, 23:30:

мчи каква си баница.. как няма да те харесват :D пък и сигурно има слухове в даскалото ти, че зимаш анаболи и от имаш пъпки което допълните вдига рейтинга ти !

Брат, много си прав!Момчето звяр с пъпките и брадата, което изглежда 18-годишен, а всъщност е 8-ми клас...Дай да го подминаваме, че е много зъл и щя ядем боя!Иначе момичетата знаят, че съм точен и грам не се мисля за голям, а камоли да се заяждам, даже съм притеснителен и с ниско самочувствие :)

05.06.11
01:05

Бих искал да изкажа благодарност към хората, които продължават да дават компетентни мнения толкова години, въпреки неприятния наплив от “деца” желаещи да преминат пубертета невежи откъм каквото и да било. Благодаря ви момчета за цялата ценна информация!!

05.06.11
08:34

Абе съфорумци я кажете ,някоя доказала се хранителна добавка(за качване) ,която в България или я няма или е на много завишена цена : )

Ха-ха! Тез двамцата са брутални!

05.06.11
12:28

Преди малко прочетох умопомрачителна статия. Гилдията на яките копеУета вдигачи и зобачи се увеличи с още един/една. :D
заб. от в-к “Уикенд”, възстановяване по спомен и фото памет:

Азис се тъпче с анаболи
След като свали 25 кила с диетата на ...., Василка реши да натрупа мускули за лятото.
Според запознати, всеки ден, Азис прекарвал по 2 часа в яко блъскане в столичен фитнес.
Носи се мълва, че Василка е прибегнал до използване на анаболи. Миналата седмица е бил
забелязан да излиза от магазин за хранителни добавки с две пълни торби. Също така, според запознати, Азис наблягал на спанака “Васко се е смахнал на тема мускули. Всеки ден приема по 300 грама спанак. От него се увеличавал кислородът, необходим за мускулите по време на тренировка”. Злоупотребата с химия, често води до загуба на оплодителна способност...

Анаболи и спанак и ще си як козунак! :D
Струва ми се, че имаме нов “експресен” съвет за летните.

P&

05.06.11
12:33

Ако бяха казали, че излиза от обикновен магазин с 2 пълни чанти, по можеше да повярвам, че са ебани продуктите, но... абе, нямам думи.

05.06.11
14:37

Малко помощ на C++ Как се извеждат елементите на двумерен масив ако има 3 реда и 3 колкони?
Трябва да излиза нещо такова:
0;0 0;1 0;2
1;0 1;1 1;2
2;0 2;1 2;2

Не е като да няма разлика. :D

05.06.11
14:56

казано от igra4o на 05.06.11, 14:37:

Малко помощ на C++ Как се извеждат елементите на двумерен масив ако има 3 реда и 3 колкони?
0;0 0;1 0;2
1;0 1;1 1;2
2;0 2;1 2;2

Ти добре ли си бе човек? Днес е неделя, що ни занимаваш с глупости? :D

днеска изгубих 250лв, лична карта, други карти .... каква е вероятноста да го дадът в полицията този портфейл... ?!!?

05.06.11
14:58

казано от Valdis на 05.06.11, 14:56:

казано от igra4o на 05.06.11, 14:37:

0;0 0;1 0;2
1;0 1;1 1;2
2;0 2;1 2;2

Ти добре ли си бе човек? Днес е неделя, що ни занимаваш с глупости? :D

Щото осещам изпита по информатика => няма фитнес лятото :D

казано от kristiancho на 05.06.11, 14:58:

днеска изгубих 250лв, лична карта, други карти .... каква е вероятноста да го дадът в полицията този портфейл... ?!!?

Като да спечелиш от тотото без да си пуснал фиш.

05.06.11
15:30

Мммм, всъщност не  е малка. Зависи кой ги намери. Доста е възможно и на адрес да ти дойдат с пълния комплект.
Възможно е и някой да ти намери само документите и да ти ги върне, но предвид възможността да бъде “нахранен” и подложен под съмнение, това е по-малко вероятно.

05.06.11
15:33

Как ми е добре без пукната стотинка и загубена лична карта. Няма страх от глоби от контрола и полиция, няма страх от обир от цигани, наркомани и пияници по улицата.

човекк.. ако някой звънне на вратата ми и ми даде всичко.. ще го нацелувам какво хранене ще го целувам ....

05.06.11
16:13

Надявай се на документите поне де, 250 лева няма да ти оправят живота.. (като изгубих 60 кинта и ми се присра бате..знам какво е, ама твойто е 4 пъти по-голяма загуба от моята :Д)

05.06.11
16:15

Аз лично три пъти съм връщал изгубени вещи. Два пъти документи и веднъж телефон. Да ти кажа и от тримата не получих целувки. В единия от случаите ме обвиниха, че съм взел парите от портмонето, а в другия като върнах телефона, момичето го взе и започна да го оглежда дали не е надраскан. Даже 1 мерси не каза. Взе го и си замина.
А т’ва с документите какви разправии са... Отиваш в някое районно, карат те да изпишеш 1 лист А4 с простотии, абе губиш близо час в разправии, като се опитваш да докажеш, че не си го откраднал, а си го намерил.

@Proxx клипа е хубав, но нищо не ми показва. Двамата кросфитъри, ако ги сложат на игрището и ги заставят да направят една истинска тренировка с “профи атлетите” после сигурно ще ходят цяла седмица с мускулна треска...

уф.. прави сте ама отидох в районното .. утре ще обявя картата за невалидна... ако го дадът понякое време ще ми звъннат ама... ако бяха мои тея 250лв.. ай лайно съм ама 140 от тях бях на най-добрия ми приятел аз му викам да отидем до заложната да си дам телефона 140лв ще му зема да му върна парите или да му го дам направо... той отказа категорично каза ‘’ще се опрайм е..’’ и ми е гадно заради него май...

гипс - демек и на документи да не се надявам...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.06.11 16:25.

05.06.11
16:28

Веднъж си изгубих портфейла с лични документи + 3 дебитни карти, на едната от които имаше пин-кода написан + 150лв. Върна ми ги един бездомник, буквално...брадясал и неизмит. Но аз не бих се надявал :(

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 05.06.11 16:29.

05.06.11
16:33

казано от kristiancho на 05.06.11, 16:24:

гипс - демек и на документи да не се надявам...

както @6th ти каза - много зависи какъв човек ще ги намери. Моли се за някои свестен  - “мекушавец”

Мнението беше редактирано от Fallen на 05.06.11 16:34.

ем моля се аз... а пък ако искаше да го върне на адрес... на мястото на което съм го изгубил .. аз живея на 30м от него отсреща да го е дал до сега тъй, че чакам да се обадят братята пазители на реда и да кажат ‘’ей брат върнаха ти портфейла с 300лв вътре ‘’

6th -след колко време си получи загубеното ?!

05.06.11
16:49

Малко е старо, но е добро...

05.06.11
16:59

казано от gips на 05.06.11, 16:15:

Аз лично три пъти съм връщал изгубени вещи. Два пъти документи и веднъж телефон. Да ти кажа и от тримата не получих целувки. В единия от случаите ме обвиниха, че съм взел парите от портмонето, а в другия като върнах телефона, момичето го взе и започна да го оглежда дали не е надраскан. Даже 1 мерси не каза. Взе го и си замина.
А т’ва с документите какви разправии са... Отиваш в някое районно, карат те да изпишеш 1 лист А4 с простотии, абе губиш близо час в разправии, като се опитваш да докажеш, че не си го откраднал, а си го намерил.

@Proxx клипа е хубав, но нищо не ми показва. Двамата кросфитъри, ако ги сложат на игрището и ги заставят да направят една истинска тренировка с “профи атлетите” после сигурно ще ходят цяла седмица с мускулна треска...

Такива, майна ги пребиваш т’ва е ;Д

05.06.11
17:52

Кристиянски аз ако съм на твое място бих обиколил кошовете за боклук, с надеждата, че поне документите са захвърлили. Аз съм връщал 1 портмоне и 3 телефона, а 1 телефон така и не върнах, просто защото никой не го потърси. Изядох няколко кутии бонбони, а за портмонето - в него нямаше кои знае каква сума, но дойде един сравнително възрастен човек с С-класа и  остави стотина лева да се почерпим в къщи, въпреки, че нямах желание да ги вземам в крайна сметка ги взех (devil)

търсих в периметъра на квартала всеки кош за боклук... и сега се чудя да излизам ли пак поне документите дето се вика ама ...

05.06.11
18:35

Ако някой ти върне нещо ще са документите, за парите забрави. По-добре иди на църква, стига си търсил :D
И защо носиш 250 лв у тебе, нямаш ли си дебитна карта :d

казано от Lyubomirr на 05.06.11, 16:28:

Веднъж си изгубих портфейла с лични документи + 3 дебитни карти, на едната от които имаше пин-кода написан + 150лв. Върна ми ги един бездомник, буквално...брадясал и неизмит. Но аз не бих се надявал :(

Ако после не си му оставил поне едно 20лв си голям лолио !!!

Мнението беше редактирано от Madboy на 05.06.11 18:52.

05.06.11
18:56

Как няма да му оставя ;)

просто няма такъв ден.. ходя си аз и търся моя портфейл и намерих портфейла на някъв’ бизнесмен вътре има 5-6дебитби карти, книжки шоферски, банки манки, лични карти, даже има визитна картичка на фирмата му....

05.06.11
19:17

Абе неска да не е 1 април :D :D

Ако няма лев и пин, оди му ги върни :D

и да има лев и пин пак ще му го върна ... беше скъсано някой е взел парите преди мен.... и да ми каже, че съм взел парите да отидем в полицията те ме знаят вече там .... че търся моят портфейл... пълна пародия ами ако той е намерил моя ?!

Мадбой... неговия портфейл го намерих пред църквата до нас... както искаш така го разбирай :D :D :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.06.11 19:36.

05.06.11
19:55

http://www.facebook.com/#!/pages/Залата-на-Юни/191436690903383

Присъединявайте се :D

05.06.11
20:09

Надал помля Федерер на финала на Роланд Гарос ! Кралят на клей :Х

05.06.11
20:28

За всички почитатели на истинската музика :)

05.06.11
22:39

казано от gips на 05.06.11, 16:49:

Малко е старо, но е добро...

Това истина ли е ?

06.06.11
00:50

тва не е живот... сега ще си лягам и след малко ще ставам :D

06.06.11
01:35

Аз пък няма да лягам=> скоро няма да ставам :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1