10.03.11
14:49
Абе emzo къде се затри? И head се ослушва нещо... :)
Тука съм, но от известно време чета само ;)
Аз в моя дневник ти бях писал, а иначе гледам в момента да не дращя излишно.
Пробвам да проявявам толерантност и търпимос към идиотските въпроси във форума от типа “какъв протеин”, “креатин help” и др. :DЗначи виж сега това “по колко да взимам” ми звучи много мързеливо и несериозно!
Как аз да ти кажа по колко да взимаш, като не си посочил телесно тегло, дневен прием на протеин спрямо хранителния режим, а дори и да си посочил пак няма да ти кажа, защото не полагаш елементарно усилие!?
....Толкова с търпимостта ;)
Тц, тук съм проявил търпимост :D Явно не си ми чела други постове :D
п.п. Никой не е казал, че процеса няма да е труден :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.03.11 14:50.
Олеее , сега какви уникални пейзажи снимах :О Изкъртвам се от кеф ей. Лошото е , че нямам на разположение хубав фотоапарат , ами карам с Nokia N82 5mpx , която издъхва :Х Изпуснах оня ден една далавера за 14мпх за 107лв ... :Х
Македонски киноафиш:
1. Навлекот (Пришълеца)
2. Войводата на търкалетата (Властелина на пръстените)
3. Пукни со зор (Умирай Трудно)
4. Се темерутат ягнетата (Мълчанието на агнетата)
5. Луно, луно, земя македонска (Аполо 13)
6. Един болюк црно бели мастии (101 далматинци)
Oh , God :X 9 по скалата на рихтер (8.9) земетресение и цунами ударило Япония :X Holy crap :X
http://www.btv.bg/news/svetut/bedstvia/story/1670095845-Trus_ot_89_po_Rihter_razlyulya_Yaponiya.html
http://www.btv.bg/news/svetut/bedstvia/story/1670095845-Trus_ot_89_po_Rihter_razlyulya_Yaponiya.html
Точно това щях да пускам! :D
Взех си каляската, баaaaх таз боя 5 дена съхна.
Доообре, че имам друга каляска :P
И като слезеш от около 150 коня на 100 ..... света ти е крив :D
Взех си каляската, баaaaх таз боя 5 дена съхна.
Доообре, че имам друга каляска :PИ като слезеш от около 150 коня на 100 ..... света ти е крив :D
Напълно те разбирам - когато от новия леон, сядам на стария започвам да си мисля дали нещо не е развалено и защо по дяволите съединителя е като мекица; спирачките ги няма, а коато настъпвам газта оно не върви :D
Какво си й пребоядсивал? И защо наистина 5 дена?!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.03.11 17:38.
11.03.11
19:30
Направете една тема с указания ‘’Как се ползва търсачката’‘.На 98% от въпросите отговорите могат да бъдат намерени в търсачката.Даже като видя въпроси от рода на ‘’Направете ми програма’’ или ‘’Добре ли е ?’’ и не отварям темите.Разбирам момчетата,че искат да станат яки за вчера,но първо да се потрудят да почетат,а ако няма отговор на въпросите им в търсачката може да попитат.
Какво си й пребоядсивал? И защо наистина 5 дена?!
Една мАсторка ми натисна задния калник и така и така я карах, рекох да ми пръснат и праговете, че беше тръгнала боята и там.
А защо 5 дена не знам, ама малко пари ми взеха и е станало перфектно.
Тя другата италианка и тя върви прилично с ремапче, ама я кара племенницата, а на нея и 100 коня са и много :D и съм я оставил така.
Мнението беше редактирано от emzo на 11.03.11 19:40.
11.03.11
19:44
Направете една тема с указания ‘’Как се ползва търсачката’‘.На 98% от въпросите отговорите могат да бъдат намерени в търсачката.Даже като видя въпроси от рода на ‘’Направете ми програма’’ или ‘’Добре ли е ?’’ и не отварям темите.Разбирам момчетата,че искат да станат яки за вчера,но първо да се потрудят да почетат,а ако няма отговор на въпросите им в търсачката може да попитат.
Сега виждаш ли защо са ми такива репликите към новобранците?
Я си представи сега това от 2004 г. до момента? :D
В такива моменти ми е идвало да застрелям някой :D
11.03.11
20:01
Извода е да не обръщаш внимание на глупостите :D Ядосване-кортизол,спокойствие-тестостерон :)
Сега виждаш ли защо са ми такива репликите към новобранците?
Я си представи сега това от 2004 г. до момента? :D
В такива моменти ми е идвало да застрелям някой :D
трябва да направим фонд да пращаме админите за по 20дена, всяка година, на нареченските минерални бани :D
11.03.11
21:08
пичуи един от админите беше сложил 1клип мисля, че във форума със едни жилави дедки и бабки дето дигат жеУеза знаете ли в кой раздел и прочие беше много искам да го изгледам пак :D
СРЕЩА НА ФОРУМА 13.03 (неделя) на ОМV-то в Дървеница!
Засега сме аз и head :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.03.11 23:55.
11.03.11
23:56
Да допълня само ако има някой от Павлово и околностите, който няма възможност да дойде с кола да ми пише - ще мина да го взема.
СРЕЩА НА ФОРУМА 13.03 (неделя) на ОМV-то в Дървеница!
Засега сме аз и head :)
\
Е вий бая сте се събрали. :D :D :D Ще има ли място и за други :P
12.03.11
00:11
Мен ми мяза на някакъв предтекст да се съберат Стоянчо и Хеад на гей среща.
Мен ми мяза на някакъв предтекст да се съберат Стоянчо и Хеад на гей среща.
Идвай тогаз да ти правиме анадолска тройка—>
http://demotivirai.me/574-Видовете_тройки
12.03.11
00:20
Отново предтекст да го видиш гол.
12.03.11
00:28
Ей е.а мамата на хубавия замисъл - сега изгонихте и момите, които евентуално щяха да дойдат. Сега ще откажат с мотива, че не искат да пречат :D
Oh , God :X 9 по скалата на рихтер (8.9) земетресение и цунами ударило Япония :X Holy crap :X
ДА! Има виша сила и тя чу молитвите ми! Най-fucking-сетне...
Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.03.11 00:32.
Уау , доста напредвам с лицевите упори :) - вече правя 65 лицеви упори на една серия - демек максимум бройки :) Целта е да мина 100 , направо ще се пукна от кефф :D До преди две-три седмици правих МАКС 53 бройки :) Сега ще хода на Асеновата , горе ще напраскам малко кофички :)
О да , прекрасно - 65,50,50,50 - нов рекорд на лицевите :О Такива големи за мен серии :О Изненадан съм ;
ЕДИТ 2: Започвам да си връщам предишната форма ;) Гърдите почват да работят на пълни обороти , гърба и той , а краката са железни :D
Мнението беше редактирано от George на 12.03.11 12:33.
ще обясниш ли какво искаш да кажеш,че явно ми е много дълбоко ..
12.03.11
15:34
6th - много благодаря това е точно ! :)
ще обясниш ли какво искаш да кажеш,че явно ми е много дълбоко ..
Заебаха си културата заради индустрията, а покрай нея и човечността - мравки. С медията им по дяволите е тръгнал и разума им. Да не говорим за лайнарии като shokushu goukan, hentai и т.н. Много готино да те ебе Лоло Ферари със котешка опашка и уши, няма що. Язък за предците им.
edit: Това може в известен смисъл да се каже за почти всяка нация, но тия изроди се оляха, отвъд крайностите отидоха във всичко.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 12.03.11 15:47.
И заради това се радваш, че земетресение помете държавата им ? Определено имаш проблеми ...
btw. - НОВ РЕКОРД на лицеви упори - 70 бройки току-що , на една серия :) Наближавам стоте :) Иначе седемдесетата бройка беше убийствена , след нея се тропнах на земята :)
Леле, днеска много хубаво времето, хубави разходки си направих из гората :)
Цяяяяяяяяяяяял ден на слънце се препичах, като змия :D
Гооолям кеф, утре как ще си спретна едно барбекю нейде из гората.
И заради това се радваш, че земетресение помете държавата им ? Определено имаш проблеми ...
Аз ще се радвам ако бъде пометен целия свят. Все от някъде се започва.
Аз пък с удоволствие бих ти забранил достъпа до форума.
Споко, ще излезе от пубертета когато целия свят му е крив и още е незадоволен тийн :D
Можем да го уредим. Ако ще ти достави удоволствие наистина, на драго сърце ще направя така, че да стане.