Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.03.11
15:59

:D :D :D :D :D :D Ххахаха

казано от Madboy на 14.03.11, 00:39:

Момиче да ти вkара 2 тупаника е баси якото :D :D :D
Добре, че нямаше лопата... :D

много в възбуждащо нали.. (inlove) (blush)

Стоянчо респект за снимката (bow)

центъра на Русе е пълен с мацки модел 2011 година... пиацата е отворена за предложения наддаването започва само с чар и стига до мерцедес S class.. видях една с клинче и огромен прасец.. супер се сад-нах ... поне 4см по-голям от моя беше :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.03.11 17:14.

животнооо... (devil)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.03.11 17:32.

14.03.11
18:50

Кои хапчета са за против бременност, че е спешно :X и горе долу колко протеин се съдържа в едно средн кюфте?

казано от bat jica на 14.03.11, 18:50:

Кои хапчета са за против бременност, че е спешно...

Отидете при гинеколог утре - това е най-добрата идея.
Не знам колко е спешно, защото 72 часа не са малко време, а Escapelle е тотален боклук.

...горе долу колко протеин се съдържа в едно средно кюфте?

Колкото има в каймата, от която е направено. :)

14.03.11
19:00

Кои хапчета са за против бременност, че е спешно :X и горе долу колко протеин се съдържа в едно средн кюфте?

Все фундаментални въпроси за един тинейджър (nfun) Надявам се да си ги степенувал по важност

HE

14.03.11
19:28

казано от Кольо Пияндето на 14.03.11, 18:55:

Кои хапчета са за против бременност, че е спешно...

Отидете при гинеколог утре - това е най-добрата идея.
Не знам колко е спешно, защото 72 часа не са малко време, а Escapelle е тотален боклук.

Що бре? Аз благодаряние на тях не съм станал баща на няколко пъти, но действително е по-добре професионална консултация.

казано от head_hunter на 14.03.11, 19:28:

Що бре? Аз благодаряние на тях не съм станал баща на няколко пъти, но действително е по-добре професионална консултация.

Около мен станаха няколко проблема с “машинките” на Дами, включително и една бременност (всички претендират, че са употребявали правилно този продукт)... та затова не бързам да го хваля... :x

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.03.11 19:31.

14.03.11
19:39

А и ако може отговор на другя въпрос за кюфтета, изобщо има ли протеин в каймата :D

казано от bat jica на 14.03.11, 19:39:

А и ако може отговор на другя въпрос за кюфтета, изобщо има ли протеин в каймата :D

Има протеин, разбира се... само трябва да разбереш дали е с животински или с растителен произход... ;)

Защо ни караш да ти даваме отговор на въпрос, на който не може да се отговори смислено?

14.03.11
20:03

казано от Кольо Пияндето на 14.03.11, 19:59:

казано от bat jica на 14.03.11, 19:39:

Има протеин, разбира се... само трябва да разбереш дали е с животински или с растителен произход... ;)

Защо ни караш да ти даваме отговор на въпрос, на който не може да се отговори смислено?

Ами ся ша дигам протеина до 2гр*BW пак унас намерих доста кайма :D

казано от bat jica на 14.03.11, 20:03:

Ами ся ша дигам протеина до 2гр*BW пак унас намерих доста кайма :D

Надявам се, че се досещаш какво имам предвид. Ако каймата е от чисто месо - виж колко протеин има в съответното месо. Ако има примеси, очевидно няма как да се прецени точно. Между другото, проблемът с Дамата е доста по-важен. Не си играйте с тези неща, защото не са особено забавни.

14.03.11
20:21

казано от Кольо Пияндето на 14.03.11, 20:14:

Между другото, проблемът с Дамата е доста по-важен. Не си играйте с тези неща, защото не са особено забавни.

Напротив, много са забавни! ;) Особено първата година забавата е денонощна :D :D :D

казано от Valdis на 14.03.11, 20:21:

Напротив, много са забавни! ;) Особено първата година забавата е денонощна :D :D :D

Аз и ти гледаме на тези неща с други очи... ;)
Този юнак няма никаква представа от тази отговорност.

14.03.11
20:28

Ако стане нещо ша гледам да се покрия... няколко години :D

Така си и мислех... мъжкар! (fubar)

Повдига ми се от боклучави женчовци и безотговорни артисти.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 14.03.11 20:35.

14.03.11
20:33

Постинор е другия вариант. Веднъж сме прибягвали до него, но беше преди ок.5 години и не зная дали ги има още на пазара...

една професионален ОГЛЕД на генеколог сигурно струва колкото 2-3 пакета памперси.. няма смисъл да ходите спестете парите :D

HE

14.03.11
21:10

казано от bat jica на 14.03.11, 20:28:

Ако имам дъщеря и тръгне някой да й се покрива в такъв случай - ще му се наложи да спи с бронежилетка и каска ;)
Другия вариант е да дам някой лев на по-тъмно зелените ни братя с научна цел - тема на изследването “Може ли мъж да забременее и резултати от опитите” :D

14.03.11
21:14

казано от head_hunter на 14.03.11, 21:10:

Ако имам дъщеря и тръгне някой да й се покрива в такъв случай - ще му се наложи да спи с бронежилетка и каска ;)
Другия вариант е да дам някой лев на по-тъмно зелените ни братя с научна цел - тема на изследването “Може ли мъж да забременее и резултати от опитите” :D

В такъв случай поемам цялата отговорност и всички разноски :D

BR

15.03.11
11:37

http://www.vbox7.com/play:2fa729fe? The answer for all these stupid teenagers…

казано от bat jica на 14.03.11, 21:14:

казано от head_hunter на 14.03.11, 21:10:

В такъв случай поемам цялата отговорност и всички разноски :D

по скоро бабата и дядото ( майка ти и бащата ти ) ще поемат целите разноски :D :D

15.03.11
19:55

Хей пичоуе , вижте новото клипче ;P :D Вече ставам по-добър на шъфъла :P Включвам лека полека и музичка :П

BU

15.03.11
19:59

Е ти правиш 2 движения само сякаш...не знам какво е шъфъл,аз танцувам като си друсам главата надолу-нагоре.

Ей, Стоянчо, трябваше да ти прочета името, за да разбера, че си ти.. взех те за некоя билдерка :D
ПП - Гошка, браво брат.. сушер е шъфъла :)

15.03.11
21:42

Гледахте ли Lord of the chefs ?

BR

15.03.11
22:06

Да,журито направо сцепи мрака :D Като цяло ми хареса,очаквах да е по-слабо предаването.Ще го следя :)

15.03.11
22:14

Да бе, това жури е*аси претенциите има, ‘’леко е студено’‘, ‘’защо си със токчета’’ :D иначе и аз ще го следя предаването.

15.03.11
22:16

https://www.balkanleaks.eu/bgoc.html

http://ivo.bg/2011/03/14/писмо-от-америка-се-промъкна-през-ценз/

KY

16.03.11
02:39

казано от Едуардо на 15.03.11, 21:42:

Гледахте ли Lord of the chefs ?

Поредното предаване което нашите телевизии копират с известно закъснение. Най-смешното копие от всичките е “Стани Богат”, дето в цяла Европа е “Who wants to be a millionaire”, но в БГ, понеже нямат толкова пари за награда, веднага са си го прекръстили. Един ден съобщиха, че в германският вариант на “Стани Богат” е имало участник спечелил 1 милион. Явно трябва да ги съдим за патент, ама ние нали сме демократична държава и ще ги оставим да пасат трева, докато ни догонят. Сега остава “Dancing on Ice” да го пуснат в БГ вариант - “Пързалящият се по ледено студено кисело мляко”, за да го популяризираме, че ако някой чуе sour milk в Европа, бая ще му се изправят косите преди да си го купи.

п.п. Сега е момента да се даде мощен отпор на кеча, чрез популярните народни борби. Само не знам как наште пеливани ще ги научим на американския театър и отучим от корупционни практики като тая: “Оня каза че шъ ми дава овену га легнем”. Иначе за интелектуалния монолог в началото съм 100% сигурен, че ще се получи.

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 16.03.11 03:06.

16.03.11
13:35

Още едно видео с шъфъл от днеска :D Донесох си тонколоните за телефона , та стана супер :D , иначе почвам вече да уча Advanced tutorials :P

16.03.11
14:00

казано от Гoshko96 на 16.03.11, 13:35:

Още едно видео с шъфъл от днеска :D Донесох си тонколоните за телефона , та стана супер :D , иначе почвам вече да уча Advanced tutorials :P

Задобряваш! Пък и изглежда добро за кардио. :D

16.03.11
14:54

Охо , ако знаеш само как за 5 минути целия плуввам в пот ... :D От 5 минути шъфъл се изпотявам хубаво , а вчера толкова много (30минути поне) бях все едно излизам от банята :D

16.03.11
16:59

Взе да се затопля и започнаха да преобладават темите за ,,Как да изкарам пресата’’ ,, Релеф’‘

16.03.11
17:37

казано от brusakch на 16.03.11, 16:59:

Взе да се затопля и започнаха да преобладават темите за ,,Как да изкарам пресата’’ ,, Релеф’‘

Днес има огромна активност :D

16.03.11
19:17

Хора я кажете как да сложа клип от youtube в форума, че не ми е ясно нещо :)

като пишеш мнение горе има квадратчета.. в едно от тях пише youtube атискаш го после натискаш временно разреши изкачане... копираш линка от сайта натискаш отново youtube иконката в поста си излиза ти поле слагаш линка там и къпиш

HE

16.03.11
19:51

казано от Valdis на 16.03.11, 17:37:

казано от brusakch на 16.03.11, 16:59:

Днес има огромна активност :D

Да в раздела за хранителните добавки са се развихрили :D

ема пък сега вносителите са на 7мото небе :) :)

HE

16.03.11
20:25

казано от Миsh0 на 16.03.11, 19:54:

ема пък сега вносителите са на 7мото небе :) :)

Да идва сезона за дране на летни билдъри :D
Всъщност мечтата на повечето е кожа от летен билдър за пред камината :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1