http://www.jkfitnessmarket.com/silikonov-sprej-za-pyteka-p-847.html - скоро някой го търсеше за смазване на бягаща пътека...та ако помните, пуснете му го в темата.
Аз съм много доволен от продуктите на Motip, има ги в Бриколажи, Кауфланди и прочие.
21.03.11
18:43
Егати - никой не ще да спами! Това е пълен позор :D
21.03.11
18:47
Забелязали ли сте колко хора,които са писали преди година две са спряли да пишат,явно всеки осъзнава рано или късно,че няма смисъл...
Ами ако е така направо да заключат форума?Ако сме с такова мислене няма смисъл от форума... лично на мен, страшно много ми помогна, да не кажа че ми преобърна живота, буквално.
Мнението беше редактирано от Андриан К на 21.03.11 19:15.
Има някаква тенденция сред определена прослойка юзъри да се появява един вид носталгия по времето, когато нямаше толкова празни теми, толкова тъпанари и т.н. Това се наблюдава в много форуми и е придобило характера на закономерност. Аз примерно не пишех много, когато се регнах, ама сега пък пиша. От друга страна, аз не съм user with valuable opinion.
Стискайте палци сега, ще ходя да тренирам бухахахаха и после ако имам късмет - Metallica Tribute in Stroeja (sun)
21.03.11
19:29
Ето ме бре - тук съм си от 2004 г. :D
21.03.11
19:38
според мен приятните емоции в този форум се дължат до една степен на Хед-а другите админи са много строги и лоши... :(
Тази мартеница на логото на BB-Team, няма ли вече да я махнат или още не са видяли щъркел :D
21.03.11
19:48
айде готово ! :D
Знам, аз съм напълно сериозен. По-задълбочен анализ на това поведение ще доведе до нелицеприятни изводи.
Срещата за Строежа се прееба - много ме е яд. :(
Абе момчета, някой от вас някога мислил ли е да заминава за чужбина и по специално САЩ?
Забелязали ли сте колко хора,които са писали преди година две са спряли да пишат,явно всеки осъзнава рано или късно,че няма смисъл...
От известно време ми прави впечатление, че гледаш много критично на форума. Първо, той е само ЧАСТ от интернет изданието bb-team.org; второ, ако щеш вярвай, но СПАМ темата концентрира излишния спам в доста голям процент! Теми от рода колко грама протеин да пия на ден ще ги има каквото ще да се направи. Впрочем тук имах една идея - още при регистрацията да се дава като условие за регистрация на потребителя, той да вижда едно меню, в което да пише:
1.Запознайте се с условията на ползване;
2.Преди да пуснете тема неподготвен, ИЗПОЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА, КРОМАНЬОНЕЦО (без последното де :) )
3.и т.н. и т.н.
Та ако имаш някаква градивна критика, изложи я, а не са мо да се мрънка :)
Аз още съм малък да подам за зелена карта(трябват 18), а то всъщност не е толкова бързо колкото си мислех(заминаването).А, друго нещо:Как може да живееш там без зелена карта, докато чакаш да спечелиш примерно.Става с работна виза, нали?
Ами виж J1 и H1 визите. Не е много лесно, обаче става по един или друг начин. На теб ще ти е най-лесно да станеш студент и да отидеш на бригада (според мен).
купуваш си фалшиво ИД и просто оставаш като гледаш да не те набарат емиграционните :D
Добре де, от тази бригада как се остава да живееш там?
Жениш се за първия бизон с гражданство :D
21.03.11
22:10
Стоянчо,за да гледам критично на форума явно има защо.Бих се съгласил с твоята критика и да допълним,ако някой отговаря на въпрос,да се старае да е максимално изчерпателен.Ако има отговор на някоя тема в търсачката да бъде моментално изтрита.
Аз ли съм единственият, който долавя огромна доза дребнавост в цялата гюрлутия? Само мен ли ме дразни тая еснафщина, другари и другарки? Защо не хванем да предизвикваме псевдосъбития по един по-завоалиран маниер?
Иска ми се и аз така да си повервам :)
Стига бе, и тук ли оставих такова впечатление?
(dull)
п.п. Някой да ми препоръча откъде да си взема велосипед за лятото? Аз ги гледах в Метро, обаче нали не разбирам - всички ми харесаха, особено един червен :)
Мнението беше редактирано от junkhead на 22.03.11 07:31.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.southparkstudios.com/clips/104378/mexican-disneyland
според мен приятните емоции в този форум се дължат до една степен на Хед-а другите админи са много строги и лоши... :(
...а неприятните, на разни потребители, които си въобразяват,че след като обидят някого в прав текст и след обидата сложат ей този емотикон ” :D “, то не би трябвало обидата да се брои за такава! Ех, че засукано го казах! :D Както и да е.
Ако има търновци сред вас - да им е честит празникът на града! Това е най-якият град в България, така да знаете! :)
П.П. Кристиянчо, кака, ко стаа? Даскалото върви ли? :P
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.southparkstudios.com/clips/104378/mexican-disneyland
:D :D :D
Стига бе, и тук ли оставих такова впечатление?
(dull)п.п. Някой да ми препоръча откъде да си взема велосипед за лятото? Аз ги гледах в Метро, обаче нали не разбирам - всички ми харесаха, особено един червен :)
За какви пари търсиш байк? Това което се продава в метро не става за нищо, пълни боклуци. Аз моя съм го поръчвал от цял свят главина по главина спица по спица, сглобявах го около 8 месеца (тогава нямах почти никакво свободно време) и крайния резултат е повече от добър, но трябва да се има предвид, че аз цял живот съм се занимавал с това и малко или повече и имам опит и знания да го направя пък и крайната равносметка беше около 3200лв. Имай предвид, че колелото се смята спрямо височина и тегло, така че най добре се насочи към специализиран магазин, в който ще има човек разбиращ от работата си, и който ще подбере подходящ за теб байк. Ето ти малко насока: http://www.eshop-gorgona.com/ http://screambikes.eu/
Ами на мен ми трябва за да ходя на работа и н фитнес като е хубаво времето, така че няма да инвестирам много :) Във втория магазин има хубави оферти.
22.03.11
10:53
Аз преди 5-6 год. си бях взел един CROSS от Метро за 100-120 лв. и си го карах 3 години без никакви проблеми.Само гумичките на спирачките сменях и като спуках гума от време на време си ги лепях.А на какво съм го подлагал през тези 3 години само то си знае :D Аз тогава си мислех “Абе то CROSS е много добра марка,значи мога да се спускам/скачам отвсякъде ;) “.Имах малко падания ама колелото оцеля.После го продадох.
Аз имам един крос от ‘99- като бях малък го карах, като идиот- стълби, дупки, баири, шосета- само гуми, гумички за спирачките и жила съм сменял. Минал съм хиляди километри буквално- излезна много здрава машина и е лилаво :D На брат ми колелото се счупи за 1 година и то пенсионерско каране- естествено говоря за тия евтините.
А аз в лудите години, за 5-6 години ако знаеш колко колела съм счупил... :D На първото ми колело (Балканче) счупих 14 вилки преди да разбера, че не става за скачане и спускане в гората :D :D :D