27.06.11
11:15
Големи дискусии са се породили, но и вчерашната една отиде в грешна посока, като делението и възможнотите не бяха основния въпрос, а разликата в натоварването и възстановяването в зависимост от нивото. Как ви дойде на главата, че има спортна злоба и недеволство :D
нищо лично пичове но просто сте на светлинни години от елита! мисля си че ще е най-подходящо да използвате думите “начинаещ” и “напреднал” ;) коментара е без грам злоба... просто ми е смешно :)
27.06.11
11:59
“Елитни” е само и единствено закачка. Толкоз.
Стели, грешиш, ако смяташ, че някой се смята за голям елитен играч...
27.06.11
12:00
Ох, ама и ти си един дечко и нищо не си схванал :D
казано от Стели на 27.06.11, 11:57:
коментара е без грам злоба... просто ми е смешно :)
Това е идеята, да е смешнооооооооооо :D :D :D :D :D :D :D :D
казано от Кольо Пияндето на 27.06.11, 11:59:
“Елитни” е само и единствено закачка. Толкоз.
Стели, грешиш, ако смяташ, че някой се смята за голям елитен играч...
Важното е да се разпуска от шибаното ежедневие :)
27.06.11
12:08
Ама като погледнеш Кольо в поза амфора, може да се излъже някои, че е eлитен :D
казано от Десо на 27.06.11, 12:08:
Гледах таблиците, никъде не се споменава “лежане нагоре-надолу” като критерий за атлетическо ниво :D :D :D :D :D В тая връзка, тии... :D :D :D :D :D
27.06.11
12:12
Едва ли... или поне не за дълго! :P
После като ме види как правя лицеви опори на халки и набирания, бързичко ще лъсне Истината! (party)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.06.11 12:14.
абе еейй елитните :-) Що никой не казва за елитното ядене на курабийки?! Ааааааа :-)
27.06.11
12:19
казано от Marty Sun на 27.06.11, 12:14:
абе еейй елитните :-) Що никой не казва за елитното ядене на курабийки?! Ааааааа :-)
Какво да кажем за него? Елитният отряд не можа да тренира, защото охраняваше на Надя кутията с курабийките, а Божидар...Божидар дойде болен: три лекарски екипа бяха в непрекъсната готовност да му се притекат на помощ; осигурихме хеликоптер на игрището за по-немедленно транспортиране до ВМА; през 2 минути му вземаха проби и измервания - пулс, кръвно, антидопинг :D ; местните жители помислиха, че има изтичане на радиация като видяха хората с костюми и т.н. и т.н. Човекът рискуваше здравето си, идвайки заради теб да хапвате питки или каквото там сте се разбрали, а ти...
27.06.11
12:23
Явно си изкарвате много добре на тия тренировки.
27.06.11
12:26
казано от karfi4ka на 27.06.11, 12:11:
Гледах таблиците, никъде не се споменава “лежане нагоре-надолу” като критерий за атлетическо ниво :D :D :D :D :D В тая връзка, тии... :D :D :D :D :D
Значииииииииииии :D
27.06.11
12:30
казано от Иван Шишманов на 27.06.11, 12:23:
Честно казано удоволствието е основен мотив за мен. Дружината е готина, тренировките - полезни, интересни и ефективни (изцяло заслуга на Юли). Оказа се, че има полза от този тип функционално натоварване при моя спорт, но в случая това има второстепенно значение специално за мен.
Хахахаха :-) Хайде сега :-) Аз си казах официално, че няма да мога да дойда, защото ще бродя из планините. И освен всички ползи, и че тренирах насред природата за почуда на всички къмпингуващи и горски животинки, се научих да правя стойка на глава! Без никакви опори и чужда помощ. Не знаех, че толкова е закъсал Божидар, ама щом е имало елитен екип, който да се притече спешно на помощ - няма да го мисля :-)
Юли, а ти от сега ми замисляй отмъщение - трябва да се компенсират липсите :-)) Идния уикенд, ако ще камъни да падат - на линия съм:-)
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 27.06.11 12:32.
27.06.11
12:34
казано от Кольо Пияндето на 27.06.11, 12:30:
казано от Иван Шишманов на 27.06.11, 12:23:
Честно казано удоволствието е основен мотив за мен. Дружината е готина, тренировките - полезни, интересни и ефективни (изцяло заслуга на Юли). Оказа се, че има полза от този тип функционално натоварване при моя спорт, но в случая това има второстепенно значение специално за мен.
Малко неща са по хубави от това да успееш да съвместиш полезното с приятното.
Жалко, че някой хилядни градове са на светлиини години от подобен вид мероприятия.
Хора много Юли е само един.
27.06.11
12:36
казано от Marty Sun на 27.06.11, 12:31:
Хахахаха :-) Хайде сега :-) Аз си казах официално, че няма да мога да дойда, защото ще бродя из планините. И освен всички ползи, и че тренирах насред природата за почуда на всички къмпингуващи и горски животинки, се научих да правя стойка на глава! Без никакви опори и чужда помощ. Не знаех, че толкова е закъсал Божидар, ама щом е имало елитен екип, който да се притече спешно на помощ - няма да го мисля :-)
Юли, а ти от сега ми замисляй отмъщение - трябва да се компенсират липсите :-)) Идния уикенд, ако ще камъни да падат - на линия съм:-)
Чудя се дали да ти отмъстя с комплекса “Камъните падат”, или да те карам да правиш концентрично сгъване и стеъ лъндж афтъ плие 2 часа под звуците на едноименната песен :D
Все пак отмъщението ще го съгласувам с Божидар, тъй като с него си имала уговорка :)
казано от Oranje на 27.06.11, 12:36:
Все пак отмъщението ще го съгласувам с Божидар, тъй като с него си имала уговорка :)
Ама неееееее. Уговорката беше за тази седмицааааа! :-)
Но иначе “комплексчето” звучи палаво :-P
аз лично при тези тренировки се състезавам преди всичко със себе си. най-малко ми дреме за “съперника” ми. просто защото не познавам хората добре, не знам кой какъв с колко опит, какво е тренирал и т.н. отгоре на всичко има супер много индивидуални неща. например следващия уикенд (дай Боже!) ще си се гледам как съм с оглед на това, че се боря тука с един вирус и 2 дена бях почти изцяло на легло с изцедени до последно силички. та ще погледна аджеба колко бързо мога да се възстановя и да си стигна моето си ниво след едноседмично боричкане с бацилите. :) накратко - аз съм си мерилото.
лично за мен същото важи и за уикенда юли месец. не съм просто на чак такова ниво и не съм тренирала толкова целенасочено, че да тръгна да се състезавам с когото и да било. засега само и единствено със себе си.
а тези, които се целят сериозно за американските игри, да си му мислят. ;)
27.06.11
13:53
Подигравайте ми се вие :D :D :D съвсем сте ме зели за мезе :D
Значи аз да дойда от Плевен, а ти да скатаваш...болна си била...ала-бала...:)
За състезанието със себе си е действително нещото, което трябва всички да правим...да вдигаш собственото си ниво и събаряш менталните и физически бариери...
Едни искат 100 набирания за 2мин., други искат едно набиране...и в двата случая, постигането на целите е равно на една голяма победа...до следващата цел...и т.н.
Важното е....да има забава!!!...и всички срещу Юли.....:))))
27.06.11
14:12
казано от slavko на 27.06.11, 14:03:
Важното е....да има забава!!!...и всички срещу Юли.....:))))
Ок, комплексът е готов: смятам колко килограма екипировка на какво разстояние (Люлин-Младост) съм пренесъл. Пътуването ми е около 30 мин.
Примерно: 200кг са пренесени на 16 километра за 30 минути. Групата трябва да пренесе 200кг на 16 километра за <30мин, за да ме победи. :D
27.06.11
14:25
27.06.11
14:29
27.06.11
17:01
казано от Oranje на 27.06.11, 14:29:
Според условието на комплекса в надпреварата участват само коли, които са записани в Рекордите на Гинес ;)
Само го каза само “коли” :-D
28.06.11
10:49
Имам нещо да споделя. Попаднах на тази снимка и веднага познах кой е Юли. Вие да се припознавате в някой? :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 28.06.11 10:50.
казано от Тихомир Велев на 28.06.11, 10:49:
Имам нещо да споделя. Попаднах на тази снимка и веднага познах кой е Юли. Вие да се припознавате в някой? :)
Прилича...в сходни позиции е... но не е :D Нашият е оранжев :D :D :D :D :D
Едит: ей така:
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.06.11 12:02.
30.06.11
08:35
Кросфит тренировки на открито София:
2-3 юли: Ретро-чалга уикенд
За доброто ви настроение телесното ви омаломощение ще се погрижи познатия ви DJ с многовековен стаж в Dungeon-теката на Великата Инквизиция.
Отначалото ще се поразтягаме и учим да клякаме. След това ще преминем към същинската част: “Камъните падат” в събота и “Тигре, Тигре” в неделя.
Събота 2 юли от 10.00 на дансинга на клуб 61 в кв. Надежда:
Събота 2 юли от 18.30 на дансинга на клуб 10 в кв. Младост:
Неделя 3 юли от 10.00 на дансинга на клуб 61 в кв. Надежда:
Неделя 3 юли от 18.30 на дансинга на клуб 10 в кв. Младост:
Моля, нека тези, които ще идват, да се включат във Facebook събитията, които ще бъдат обявени малко по-късно.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 30.06.11 09:57.
Хахаха, Юли, ти съвсем сериозно поде невинното ми подхвърляне за падащите камъни :-)))
В някой от дните със сигурност ще цъфна :-) Повече клоня към неделя (не поради опит да избягам от камъните), но практиката показва, че май тогава се събират повече хора. we’ll see :-)
30.06.11
08:53
Май ще дърпаме тиграта :D
30.06.11
09:11
@Марти: думите ти не бяха “невинни”, а “палави”. (giggle)
@Десо: В Надежда миналата година я дърпахме. но е прекалено лесно, за да го използваме на тренировките. (devil)
30.06.11
09:24
Тогава ще се наложи да я носите :D Пък и колко тежи една тигра :D :D :D
1070 kg с 1.4 мотор
1106 kg с 1.6 мотор
Казано иначе нищо не е- ама той Юли я товари с още толко на път за тренировките :D
30.06.11
09:30
Виждам нещата така: от “Абе не моа се запра” ще преминем през “Шееест, шееест, шееест!” и “О-о-ой, гледай ме, нащракай се-е-е!”, за да я докараме до “Ако умра ил’ загина, не мой да ме жалите-е-е”... и накрая Юли невинно да попита “Спрях ли ти тока?”
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.06.11 09:32.
казано от Кольо Пияндето на 30.06.11, 09:30:
....за да я докараме до “Ако умра ил’ загина, не мой да ме жалите-е-е”...
AAAAAAAA, тази част не се вписва в заглавието:
казано от Oranje на 30.06.11, 08:35:
2-3 юли: Ретро-чалга уикенд
:D :D :D
30.06.11
09:41
казано от karfi4ka на 30.06.11, 09:33:
AAAAAAAA, тази част не се вписва в заглавието:...
Да, друг тип е тази песничка, но пък като съдържание е точно това, което трябва... :)
Искрено се надявам, че няма да тренираме на озвучаване в подобен стил... ;)
30.06.11
09:45
казано от Кольо Пияндето на 30.06.11, 09:41:
Като гледам колко заглавия на чалга песни знаеш... :D
казано от Кольо Пияндето на 30.06.11, 09:41:
Защо? Чувала съм, че е особено стимулираща :D :D :D :D :D
30.06.11
10:10
Oranje, karfi4ka, нямате срама вий към моите побелели коси! :D
Просто имам обща култура... :P