Протеинови вафли

13.02.11
22:06

Според вас тези вафли добър избор ли са : http://redis.bg/bg/product-view/30.html   И ако може давайте съвети за други протеинови вафли горе доло на скромна цена :)

13.02.11
22:14

Тези са румънски, но дали са родни или на северните ни съседи за мен е все едно, защото сме едни и същи цигани. За съжаление западните са скъпи. Любимите са ми Supreme bar с протеин изолат (но за жалост не отговарят на финансовия ти критерий).

13.02.11
22:20

На Редис вафлите са вкусни, но протеинови е много силно казано.. за мен са си чиста калорийна бомба.. за останалото колегата бе пределно ясен.

13.02.11
22:23

Ял съм на редис от фафлите, но уейбар- еми за толкова пари толкоз. Казано иначе стават за закрепване на положението и едно кисело мляко, като вкараш, ако си по задачи някъде и си 6 точки : )

13.02.11
22:29

Аз също като Стоянчо не бих се доверил на тези протеинови вафли.Ако имам средства - нещо реномирано и американско.Ако нямам - храна отвкъщи/импровизации. :)

13.02.11
23:35

Най ме кефи това - “една вафла е еквивалентна на 85 грама говеждо месо.” :D   И как точно го изчислиха това.... Хапвай си от тези вафли от време на време (след тренировка), но недей да наблягаш много, особено ако си с бавен метаболизъм. На тази цена се сещам само за вафлите на Нутрим, които също не ти препоръчвам да консумираш в големи количества.

14.02.11
00:30

Подкрепям Стоянчо, Supreme bar са много добри и доста вкусни, но скъпички.

14.02.11
12:46

Да и аз подкрепям Стоянчо за Supreme баровете. Опитвал съм ги и наистина засищат и са най-доброто откъм съдържание. Но и цената им е хубава. А за тия на Редис + кисело мляко и ще се закърпи положението :)

14.02.11
12:50

На нутрим са по-добри, но и са двойно повече пари... за вносните лошо не мога да кажа, но пък там цената е х4 спрямо тия... инак истинска храна винаги е за предпочитане пред всичко останало...

14.02.11
13:19

Като гледам и на цена го докарват като говеждото месо, по- добре си хапвай от него

agolemanov

13.01.12
20:15

На  Екстрийм Нутришън - “Фитнес протеин бар” са най-вкусните и най-качествените. Един бар е 2.50 лв, уникални са като вкус и ги има навсякаде в мрежата на ОМВ.  Докато повечето барве лепнат по зъбите като дъвка, тези се ядът нормално и са изключително вкусни...  До сега не съм срещал по-добри барове, а съм ял на всички фирми, които се внасят в България ;)

Phxxx

13.01.12
21:09

А Growth Factor на Phd,аз когато знам че няма да мога да хапна гледам а имам един ткаъв под ръка...

Мнението беше редактирано от Phxxx на 13.01.12 21:13.

14.01.12
00:58

Хапвал съм им милк & егг бара..Уникално вкусен :Д

29.01.12
18:42

Използвам темата, за да питам дали някой може да ми даде мнение за тези протеинови вафли: http://www.isostar.fr/ww-en/ww-development-muscular-bar-high-protein-hazelnut.html
Подходящи ли са за следтренировъчно хранене, ако целта е сваляне на излишни килограми?

Благодаря предварително!

29.01.12
18:49

Аз на тази фирма, са пробвала само тези  и най-ми харесва банан :). Много ги ядях по едно време, когато ме мързеше да тичам и изяждах по половин такова.  Добре ми се отразяваха.  За другите им продукти също предполагам, че не са лоши.  Само като product-price ratio нещо ме притесняват.  Но определено е добър продукт Изостар, мисля, че са френски и затова тук са скъпи.  Германците си ценят и лансират собствената продукция.

*А не, швейцарски са явно, както и да е...

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 29.01.12 18:50.

29.01.12
18:59

Не са евтини, вярно е. Но пък са удобни, а щом се предполага, че са и качествени - вероятно ще си купя 1 кутия.

Благодаря ти за мнението! :)

Мнението беше редактирано от Елена на 29.01.12 19:01.

29.01.12
19:04

Не мога да ги открия като цена, но  8гр. протеин на вафла и с него и без него все тая.

Мнението беше редактирано от Valdis на 29.01.12 19:05.

29.01.12
19:24

Благодаря за мнението!

Скъпи са доста... Около 1.50 евро едната.
Надявам се да не досаждам, но колко грама протеин е добре да имат?

29.01.12
19:36

Тези са ужасно вкусни и имат 16.6 гр. протеин на парче. Има ги в DM, но пак са скъпи 1.97 (но идват и в по-голям грамаж, мисля).  Яла съм ги доста пъти, но по една хапка от приятеля ми, защото си имат вкус направо на gainer-и, нали разбираш.  Но Isostar е по-професионална марка, наистина, но за твоите нужди предполагам можеш да намериш и по-изгодни заместители.

29.01.12
19:43

Тези са 55 гр. едната, а тези, дето аз гледах, са по 31 гр.

Реших, че ще си купя 1-2, защото ми е любопитно, но не си струва явно да се дават пари за цяла кутия.

Благодаря!

29.01.12
19:55

Сподели мнение след това, моля те :)

29.01.12
20:27

Добре, няма проблем! :)

30.01.12
16:26

И така, една от вафлите е изядена. Вкус - отличен (за съжаление нямам база за сравнение с други подобни вафли, но нямат вкус на нещо изкуствено според мен), не се лепят по зъбите, абе много са приятни. Мисля, че са добра алтернатива на “нормалните” вафли или други такива по-нездравословни неща. И за мое учудване, една вафла ми засити глада за сладко. Само да не бяха толкова скъпи...

30.01.12
16:35

Мерси за мнението.  Аз съм изяла доста на Powerbar и даже се мота една в хладилника от края на миналото лято лоооол.  Ще я изям някой път, но те определено се лепят по зъбите и са малко като гумени/дъвчащи.  Вкусът е средна работа, ама за нещо сладко е ОК.  Засища. Очаквах наистина Изостар да са по-добри, ще взема да ги пробвам и аз и да пиша хо хо хо

agolemanov

08.02.12
18:16

Модерация: реклама

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.02.12 18:58.

head_hunter

08.02.12
18:52

казано от agolemanov на 08.02.12, 18:16:

Пробвали ли сте тези: ***

Ми не съм, а и не мисля да ги пробвам. Потърсих из първите две страници на гугъл - греда, има английска фирма с подобна марка, която се продава из Европейските сайтове, но е с различно лого и продукти.
Та мисълта ми беше, че зорлем опитно зайче на недоказани продукти няма да ставам, та ако ще не да е най-евтиното, а без пари да се дава. Виж за още мнения, че тук има всякакви екстремисти, които са фенове на евтинки и недоказани марки.

п.п. Да не си рекламно лице на тая фирма, че така усърдно ги хвалиш - всичките ти постове в тоя форум са за тези ФаФлички?

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 08.02.12 18:58.

08.02.12
19:11

Май се занимава с рекламите и продажбите на тези “барове” в страната.Нещо повече от рекламно лице ....:D

08.02.12
22:33

Аз си правя пък домашни протеинови вафли и стават много вкусни и разбира се далеч по-стойностни.
Едната ми ляга около 60-70 стотинки без да броя трите дози протеин.

Аз като чистих миналото лято, взех 50 протеинови вафли колкото да ми запълнят дупките. Румънски са, много доволен останах!
Едит - сега гледам имаше едни за по левче идват с отстъпката, но сега ги няма.

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 09.02.12 11:37.

казано от Teen Power на 08.02.12, 22:33:

Аз си правя пък домашни протеинови вафли и стават много вкусни и разбира се далеч по-стойностни.
Едната ми ляга около 60-70 стотинки без да броя трите дози протеин.

Може ли да споделиш рецептата. Предполагам за доста хора ще интересно. Е поне за хора като мен които в кухнята са като слон в стъкларски магазин...

взех и аз от тия протеинови фафли от любопитство да вида кво е ..
пробвах някви синта 6 и доста добре ако хапнеш 2 и ще те нахранят ,, а като си и по
слабичък мое и с една да минеш

И какъв е смисъла да дадеш 10лв за 2 вафлички (  1 синта е 5-6лв) При положение, че за същите пари можеш, да си вземеш 1кг качествено месо ?

веднага ти казвам къв е смисъла пък и ако ми следиш дневника ще видиш
по колко месо отива на ден ,,, за парите ги взимам доста по - евтино но
не е тука мястото да коментираме та :
когато нямам време да мръдна на някъде ,просто колкото и да ми се иска но няма начин
протеиновата фафла ,, се намесва и то успешно...

10.02.12
01:31

@Калоян Цонев

Като чистиш вземаш протеинови вафли? Защо ? Това е една огромна калорийна бомба и нищо повече.Надяваш се и на малко протеин..В момента ги има 1.10 ,като вземеш 50 и ти идват 45 лв с доставка :)

10.02.12
01:33

@Марин Маринов

Рецептата е направена по този клип http://www.youtube.com/watch?v=Dv-LcIC5gtc

Кажи ако не разбираш какви са продуктите или какво трябва да правиш,ще обясня.
Може да се наложи да импровизираш малко,защото аз например за пръв път чувам за бадемово мляко и вместо това слагам сухо такова с по 100 мл вода.

Стават много вкусни , наистина :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1