Какво да ям ..

ED

21.02.11
15:44

Здравейте, наскоро с наще ходихме на китайски ресторант и взехме 2 кутий с ориз + зеленчуци и сега в нас ям докато не свършат, да питам добре ли е тате да ми вземе още 2-3 кутий и да ям по - повечко ориз, или не е добре, защото един приятел каза че китайския ориз го прават такаче да не ти е тежко на корема, и не е за покачване на тегло ами за сваляне, да ям ли такъв ориз за качване ?

Ориза е хубава храна, но в китайските ресторанти го пържат, слагат му сосове, подправки и какви ли не чудесии и става така да се каже “нездравословен”. Та затова по-добре си купи за 1,6-2лв. един килограм ориз и си го свари сам. А ориз за качване и сваляне няма ;)

ED

21.02.11
17:28

Е да, но там е с зеленчуци и е по - вкусен :D .. не става ли пак да ям такъв китайски ?

Прави каквото знаеш. Така или иначе ти чуждото мнение не го зачиташ и все твоето си искаш. Дори не знам защо си пуснал темата.

21.02.11
17:56

казано от ProXxX на 21.02.11, 17:31:

Прави каквото знаеш. Така или иначе ти чуждото мнение не го зачиташ и все твоето си искаш. Дори не знам защо си пуснал темата.

Щото тате го е помолил да пита (angel)

21.02.11
20:04

В повечето китайски ресторанти готвят с бланширан ориз. Не е ли по-добре да си свариш в домашни условия ориз и щом не ти е вкусен чист, просто  да му добавиш зеленчуци по избор?

ED

21.02.11
21:31

Еми просто дните в които съм на фитнес, след фитнеса уча и не ми остава време за нищо, наще са на работа .. прибирам се към 2 часа от даскало, после към 2:30 хващам рейса, демек към 3:30 съм почнал фитнес, до 5 някъде, после към 5:40 някъде съм в нас, уча малко, да хапна нещо и излизам, а в другите дни съм някъде с приятели, и просто нямам време да си правя ориз, затова взимам от там ..

21.02.11
21:38

казано от Edu на 21.02.11, 15:44:

Здравейте, наскоро с наще ходихме на китайски ресторант и взехме 2 кутий с ориз + зеленчуци и сега в нас ям докато не свършат, да питам добре ли е тате да ми вземе още 2-3 кутий и да ям по - повечко ориз, или не е добре, защото един приятел каза че китайския ориз го прават такаче да не ти е тежко на корема, и не е за покачване на тегло ами за сваляне, да ям ли такъв ориз за качване ?

Тия две кутий с ориз колко време мислиш да ги ядеш?!

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 21.02.11 21:41.

ED

21.02.11
22:55

да го кажем 1 - 2 дни ..

23.02.11
23:17

Този Кутий да не е някой древноримски пълководец?

25.02.11
15:10

Като прочетох какво ти е ежедневието и ми стана ясно колко си сериозен относно тези неща , така че яж каквото искаш и не се притеснявай.
Айде жив и здрав.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1