НВД

Прескочи до:

05.04.05
12:42

[quote author=“Radioactive”]ами от когато съм почнал това НВД имам малко проблем с ходенето до тоалетна  :oops:

закуската овесении ядки + млечни продукти би трябвало да ти прави проблема :) (от личен опит, въпреки че с прясно мляко минава)

Тъй и тъй съм седнал да пиша - диетата ти бива като съотношение, само количеството... (по- горе авторитетите са на същото мнение май ;) )

RA

05.04.05
20:31

Румене , всяка сутрин ям само овесени ядки със сирене ... нищо друго ... сутрин това ми е менюто ... на обяд ям таратор обикновено със салата и месо следобед ядки ( орехи най-често ) а вечер салата сирене и месо
Martin - килограмите ми в момента са 87 висок съм 180 , от първи април съм на НВД и не съм мръднал от тея килограми , бягам всяка сутрин от 4 дена насам , т.е от 2 април ( няма да включвам това че всеки ден се разбивам на някой спорт футбол или баскетбол ) тренирам 6 пъти седмично  :oops:

[quote author=“Radioactive”]килограмите ми в момента са 87 висок съм 180 , от първи април съм на НВД и не съм мръднал от тея килограми

Може да си “стреснал” организма си твърде много. Имаш ли наблюдение върху повечето от неправилните диети на жените и ефекта от тях? Свалят 1 - 1,5 кг. и блокират - минават дни докато свалят още 1кг. Внимателно трябва да изчислиш стойността на хранителната енергия, която трябва да приемаш!След това си направи храненията, като не приемаш повече от около 40гр. протеин на хранене, разбий храненията на по-често, а вечер никакви въглехидрати! Пий по 10 литра вода на ден!
Друго..относно измерването на килограмите! Трябва да ги измерваш винаги по едно и също време от деня /което предполага строг режим кога ставаш, кога ядеш/ за да имаш ясна и точна представа, колко кг. наистина тежиш. Ефектно е да се теглиш преди и след тренировка! Така можеш да видиш колко вода си изгубил /недей да се наливаш, но пий вода по време на тренировката!/А най-добре ще е да направиш тренировка и после 30-35 мин. баскетбол. Пий и Л-карнитин. Хайде, това разбира се, не е всичко - чети и мненията на по-старите! Всичко за да успееш е написано във форума - просто трябва да го прочетеш и усмислиш! Хайде успех и пиши какво правиш и какви са ефектите.... :)

RA

07.04.05
09:59

ами днеска сутринта се мерих и бях 85 :D ама вчера ми беше малко лошо ...  :shock: а как да изчисля стойността на хранителната енергия

В сайта има формули, по които можеш да изчислиш приблизително колко килокалории са ти необходими за да поддържаш теглото и мускулите си в нормално състояние. След това взимаш разултата , вадиш 200-300ккал и си правиш НВД диета за останалата енергия. Ако не сваляш - махаш още 100-200ккал. Ако и тогава не сваляш - значи , че правиш някъде грешка, най-вероятно в диетата.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1