Дневник на nenb1_10

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.03.11
21:31

Не си сгафила :)
Бисквитките ,не са най- доброто хранене,ама при липса на друго си дават енергия и няма да ти се лепнат-споко
На този етап и по 100 гр мас(тя си е полезна) или 200гр торта, да хапваш... инцидентно,няма да се отрази на килограмите(и мазнините)
вечеряй си спокойно,а какво ти е стандартното преди лягане-аз препоръчвам обезмаслен котидж+ядки(бадеми,орехи,шам фъстък)...или,сьомга беше писала някъде+ядки или зехтин  :)

19.03.11
21:40

Нормално,след бърз въглехидрат, да се чувстваш отпаднала,той ти вдига power-а за 15-30 мин,ама това треа ти го обесни друг от форума-аз доста научих ,на елементарно ниво от тук,ама ме мързи да чета научни статии и да се вглъбявам,че да давам и съвети :)
Пий вода,захарта(както и солта и алкохола,пък и кафето имат нужда да ги поливаш с вода :) )

Мнението беше редактирано от Мая на 19.03.11 21:58.

19.03.11
22:02

казано от mayasy на 19.03.11, 21:31:

Не си сгафила :)
Бисквитките ,не са най- доброто хранене,ама при липса на друго си дават енергия и няма да ти се лепнат-споко
На този етап и по 100 гр мас(тя си е полезна) или 200гр торта, да хапваш... инцидентно,няма да се отрази на килограмите(и мазнините)
вечеряй си спокойно,а какво ти е стандартното преди лягане-аз препоръчвам обезмаслен котидж+ядки(бадеми,орехи,шам фъстък)...или,сьомга беше писала някъде+ядки или зехтин  :)

Ами хапвам сьомга+зеленчуци. Бадеми ям 2 пъти в седмицата преди лягане.

Нещо след вечерята изпитвам зверски глад. През нощта също се будих от подобен вид глад. Не знам какво ми се случва.
Но наистина ставам нечовешки рано сутрин, защото не мога да спя от къркорене на корема

19.03.11
22:19

Зависи от вида на бързия въглехидрат. Тук е и предимството на меда пред захарта. И двете водят до повишаване нивото на кръвната захар, но при захарта следва и рязък спад, който скоро отново поражда чувство на глад. А при меда нивото на кръвната захар остава продължително време константно и спада по-бавно.
Иначе си мисля, че ще бъде най-добре да се посъветваш със специалист, който да ти изготви подходящ хранителен режим. Прекалено дълго време си се ограничавала от много неща и сега трябва да се подходи изключително внимателно, да се направи нещо като захранване, при което постепенно да въвеждаш необходимите храни. И трябва да работиш много върху психиката си. Става така, че си се стискала, стискала и сега не знаеш от кое по-напред да си хапнеш, а ако го направиш почваш с обвиненията към себе си. Не е добре да се насочваш към джънка, но не защото ще надебелееш /това е изключено/, а защото тялото ти е отвикнало да смила такива по-тежки храни и има вероятност от проблеми /има случаи на сплитане на червата и т.н./. Насочи вниманието си към изграждане на здравословен режим, който ще ти помогне да качиш необходимите кг и да си ги поддържаш след това без да те връща в изходно положение.
Успех ти пожелавам! Хубаво момиче си, не се самонаказвай повече :)

19.03.11
22:27

казано от dance_girl на 19.03.11, 22:19:

Зависи от вида на бързия въглехидрат. Тук е и предимството на меда пред захарта. И двете водят до повишаване нивото на кръвната захар, но при захарта следва и рязък спад, който скоро отново поражда чувство на глад. А при меда нивото на кръвната захар остава продължително време константно и спада по-бавно.
Иначе си мисля, че ще бъде най-добре да се посъветваш със специалист, който да ти изготви подходящ хранителен режим. Прекалено дълго време си се ограничавала от много неща и сега трябва да се подходи изключително внимателно, да се направи нещо като захранване, при което постепенно да въвеждаш необходимите храни. И трябва да работиш много върху психиката си. Става така, че си се стискала, стискала и сега не знаеш от кое по-напред да си хапнеш, а ако го направиш почваш с обвиненията към себе си. Не е добре да се насочваш към джънка, но не защото ще надебелееш /това е изключено/, а защото тялото ти е отвикнало да смила такива по-тежки храни и има вероятност от проблеми /има случаи на сплитане на червата и т.н./. Насочи вниманието си към изграждане на здравословен режим, който ще ти помогне да качиш необходимите кг и да си ги поддържаш след това без да те връща в изходно положение.
Успех ти пожелавам! Хубаво момиче си, не се самонаказвай повече :)

Благодаря ти много. Вече се консултирах с лекар. Всеки момент чакам направление за пренасочване към специалист, който да ми каже какво/как/кога /по колко да хапвам. Но съм  в Англия и хич не им вярвам на тия- за тях е нормално да тежиш най-малко 1 тон :(

19.03.11
22:31

http://www.sanifar.com/index.php?option=com_jportfolio&cat=6&Itemid=20 eто ги бисквитките иначе. Много са вкусни и определено не ти се яде сладко след 3 такива.

19.03.11
22:36

Това е добре! Все пак виж какво ще ти кажат, после можеш да споделиш и тук препоръките, които ще се коментират и ще стигнеш до истината. Не се плаши, няма да станеш 1 тон. Знам, че е по-лесно да се бяга в крайностите, но дай всичко от себе си, за да излезеш от там. Когато менюто ти е добре балансирано, и теглото ще бъде, споко ;)
Едно въпросче: какво точно ядеше тази 1 година, кои храни присъстваха в менюто ти? Никакви въглехидрати и мазнини ли нямаше ... зареждащи дни ... нещо от сорта

19.03.11
23:04

казано от dance_girl на 19.03.11, 22:36:

Това е добре! Все пак виж какво ще ти кажат, после можеш да споделиш и тук препоръките, които ще се коментират и ще стигнеш до истината. Не се плаши, няма да станеш 1 тон. Знам, че е по-лесно да се бяга в крайностите, но дай всичко от себе си, за да излезеш от там. Когато менюто ти е добре балансирано, и теглото ще бъде, споко ;)
Едно въпросче: какво точно ядеше тази 1 година, кои храни присъстваха в менюто ти? Никакви въглехидрати и мазнини ли нямаше ... зареждащи дни ... нещо от сорта

Диетата, по която трябваше да сваля от 68 на 60 беше за 2 месеца:
1 ден:
закуска: грейпфрут + кисело мляко
10ч.; 13ч; 16ч- 100гр пилешко+200гр зеленчуци
8:30- кисело мляко
11ч.- 100гр. риба+100гр. зеленчуци+50гр бадеми

Ден 2:
Закуска- същата
10ч- 20гр озризовки+100гр пилешко+100гр зеленчуци
13ч - 30гр оризовки+ 100гр пилешко+100гр зеленчуци
16ч-20гр оризовки+100гр риба
11-100гр. риба+100гр. зеленчуци+50гр бадеми

Ден 3:(зареждащ ден)
закуска: 4 белтъка+ грейпфрут
10ч. - 50 гр ориз+ 100гр пилешко
13ч-50 гр ориз+ 100гр риба+ 100гр зеленчуци
16ч- 100гр риба+50гр ориз
11ч- 100гр. извара+100гр зеленчуци

Въртяха се тези 3 дни. Дано съм я написала правилно...но почти съм сигурна че е така.

После минах на друг режим, като си ограничих ужасно много въглехидратите сама. Мога и него да копна ако искаш. С него се съсипах. Докато бях на тази диета (горепосочената) се чувствах много добре.

19.03.11
23:08

ето го режима, който ме довърши- 6 месеца така и ....да:

хранене #1 - 7ч.
група1 - 1порция
група2 - 1-2порции

хранене #2 - 10ч.(предтренировъчно)
група1 -1порция (в тренировъчни дни-2 порции)
група2 -1порция (в тренировъчните дни-2 порции)

хранене #3 - 13ч. (само за дните,в които НЕ тренираш)
група1 - 1 порция
група2 - 2 порции
група3 -1-2 порции

хранене #4 - 14-14:30ч. (само след тренировка)
1 ябълка
1ч. мляко

хранене #5 - 15:30-16:00ч.
група1 - 1 порция
група2 - 1 порция
група3(не е задължително) - 1-2порции)

хранене #6 - 19:00ч.
група1 - 1 порция
група2 - 2 порции

хранене #7 - 22-23ч.
група 2 - 2порции
група4 - 1порция през 2-3 дена

Група1- въглехидрати. 1порция от тях е:
-30 гр.овесени ядки
-30гр. макарони
-30гр. екструдиран ориз(около 3бисквитки)
-1 фил.пълнозърнест хляб
-1 плод(ябълка,портокал,грейпфрут,круша,евентуално 1 банан).

Група2- протеини. 1 порция от тях е:
-1ч. мляко
-2-3 яйчни белтъка
-50гр. филе-пилешко,телешко,чисто свинско
-60-70гр. извара(идеална е за последното хранене_
-50гр.риба (най-добре по-късно през деня)

Група3 - зеленчуци. 1 порция от тях е:
-100 гр.тревни зеленчуци(всички видове зеле,марули и т.н.)
-80-100гр пипер
-100гр. краставици
-50-60гр. моркови.

Група4 - ядки. 1 порция от тях е:
-50гр орехи,бадеми,кашу,шам фъстък,лешници.

Не смеех да ям други храни освен посочените. Даже някои от посочените не ядях. Въглехидратите ги пропусках поне на 1-2 яденета. Като след тренировка не ядях никога въглехидрат. Гледах яденето в 16ч или в 19ч да има... но никога едно след друго,защото мислех, ч е е лошо...

19.03.11
23:36

Благодаря, че го описа толкова подробно!
Горе-долу изглеждат добре балансирани менютата, малко тези оризовки са ми изкуствена работа, ама не знам ...
А първият режим не даваше ли резултати и защо реши така да орежеш втория?

19.03.11
23:40

казано от dance_girl на 19.03.11, 23:36:

Благодаря, че го описа толкова подробно!
Горе-долу изглеждат добре балансирани менютата, малко тези оризовки са ми изкуствена работа, ама не знам ...
А първият режим не даваше ли резултати и защо реши така да орежеш втория?

дАваше резултати, но целта ми беше да спря с диетата и да имам просто здравословен режим. Защото не знаех какво да ям и по колко, беше ме страх да не кача пак. Та помолих инструктора за нов режим. Той ми даде новия като ми каза да не се тревожа и да си ям от любимите храни и да правя по един “свободен ден” на седмица....ама аз понеже много ми разбираше главата реших да резна въглехидратите и така... не си позволявах нищичко. В т.н свободни дни ядях диетичнаи бисквитки с кафе. тва беше то...

и сега пак съм на същото дередже- не знам какво/ по колко да ям, само дето не съм и здраваа

20.03.11
09:43

Добрютру! Дано всички сте станали с усмивка като мен. Ако не-още не е късно =)
Ето какво закусвах:
7ч.- 40гр. мюсли “Алпен”(това без захар)+мляко+кафе (да ви кажа овеса е по-як :)
10ч- в процес на измисляне/приемам всякакви предложения :Р

на обед мисле да изпека бутче- още търся хубава рецепта обаче

20.03.11
10:16

10-яйце/омлет със сирене+филийка хляб....
Ако овеса ти допада повече-хапвай от него-по-полезен е и потърси в нета рецептите за питки/палачинки :)
Бутчето за обяд,комбинирай с картофи/ориз+грах...
Можеш да го изпечеш с картофки във фурната с малко водичка,масълце и бира(не да я пиеш,хах,за соса :) )

20.03.11
10:29

казано от mayasy на 20.03.11, 10:16:

10-яйце/омлет със сирене+филийка хляб....
Ако овеса ти допада повече-хапвай от него-по-полезен е и потърси в нета рецептите за питки/палачинки :)
Бутчето за обяд,комбинирай с картофи/ориз+грах...
Можеш да го изпечеш с картофки във фурната с малко водичка,масълце и бира(не да я пиеш,хах,за соса :) )

Чудесно!
10-омлет и сиренце (тази филийка няма ли да ми е излишна и суха?)
за обяд бутче с много задушени зеленчуци. На корем (демек около 300грама - грах, моркови, броколи, карфиол)
Или може би трябва да натоваря повече на обяд с въглехидрати?

:):)

20.03.11
10:41

Между другото сети се за нещо, което много ми се хапваше - сандвич с яйце...тва как е за в 10 :D

20.03.11
10:44

Идеално е :) и бутчето със замразените зеленчуци за обяд-супер :)

20.03.11
10:46

казано от mayasy на 20.03.11, 10:44:

Идеално е :) и бутчето със замразените зеленчуци за обяд-супер :)

Грамадно благодрарско! =)

20.03.11
10:47

И да,за обяд е добре повече въглехидрати,но можеш да наваксаш на следобедната закуска с някакъв сандвич примерно...нз
Включи повечко мазно към обяда за сметка на въглехидрата(зехтин,кашкавал към зеленчуците...)

Мнението беше редактирано от Мая на 20.03.11 10:49.

20.03.11
10:55

казано от mayasy на 20.03.11, 10:47:

И да,за обяд е добре повече въглехидрати,но можеш да наваксаш на следобедната закуска с някакъв сандвич примерно...нз
Включи повечко мазно към обяда за сметка на въглехидрата(зехтин,кашкавал към зеленчуците...)

Kашкавалче ще да е :):) Пасва супер

20.03.11
11:59

А по-колко чиста вода пиеш дневно? Бъди честна. :)
Питам относно пресъхването и другите проблеми.

20.03.11
12:07

казано от Dimzata на 20.03.11, 11:59:

А по-колко чиста вода пиеш дневно? Бъди честна. :)
Питам относно пресъхването и другите проблеми.

Чиста вода не пия много много- гадно ми е. Опитвам да се наливам, ама не е особено удоволствие. Иначе постоянно пия зелен чай

20.03.11
14:17

Здравейте отново
Стоя си аз тука и си мисля за вкуса на детството и се сетих за кус кус.
Смятам сега за обяд да натоваря с въглехидратче, пък по-късно ще го карам по-леко
та си измислих следното:
Начупвам на по малки парчета пълнозърнестите спагети...с малко котидж чийз и сиренце...не звучи ли вкуснооо ?!

изобщо незнам откъде то дойде желанието да си дадеш парите на Белчо... в дневника ти дамите са ти казали какво да направиш за да не си 44кг... мислех, че си някоя форумка с регистрация от вчера а вече си старо куче... хапвай яко и си стискай парите, че в тая криза си ... мамата направо... описвай и тренировките си !

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.03.11 14:22.

20.03.11
14:56

казано от kristiancho на 20.03.11, 14:20:

изобщо незнам откъде то дойде желанието да си дадеш парите на Белчо... в дневника ти дамите са ти казали какво да направиш за да не си 44кг... мислех, че си някоя форумка с регистрация от вчера а вече си старо куче... хапвай яко и си стискай парите, че в тая криза си ... мамата направо... описвай и тренировките си !

Просто обмислях алтернатива. Иначе момичетата много помагат, няма спор и много им благодаря

20.03.11
16:06

След тия хубави “макарони със сиренце и котидж” мислех да направя един спанак - вода и спанак....или таратор може би или задушени зеленчуци...пфф мн мислене падна
после в 7ч.- 100гр. пилешко + салата + 3 оризовки...
как ви се струва

в 11ч. си ям сьомгата със салата :)

Мнението беше редактирано от nenb1_10 на 20.03.11 16:12.

Здравей, прочетох част от дневника ти и прескочих част от него. Прочетох за страха ти от покачване на телесни мазнини и за липсата на енергия. Въхлехидратите са опасно нещо, първо, защото бъзикат инсулина, второ, защото са основният източник на дебелеене. Това. което аз ти препоръчвам, е да погледнеш ВМ-НВД режима, който набира популярност във форума.

20.03.11
18:15

казано от GreyKnight на 20.03.11, 18:11:

Здравей, прочетох част от дневника ти и прескочих част от него. Прочетох за страха ти от покачване на телесни мазнини и за липсата на енергия. Въхлехидратите са опасно нещо, първо, защото бъзикат инсулина, второ, защото са основният източник на дебелеене. Това. което аз ти препоръчвам, е да погледнеш ВМ-НВД режима, който набира популярност във форума.

благодаря, че си отделил време и внимание. Но аз не искам да почвам някакъв си режим отново. Просто искам да се храня нормално. Не смятам, че задължително трябва да слагам етикет на храненето си за да изглеждам добре. Писна ми от диети- виж докъде се докарах. Сега искам само да знам кое/как/кога да консумирам и в какви граници. Това е.
:):)

Разбирам те. Съжалявам, че не се изразих правилно. Не говоря за изчисляване на калории, а точно за това - правилен подбор на вида храни. На ден приемам под 50 грама въглени, а не изпитвам недостиг на енергия, нищо, че тренирам с тежки базови движения. Пък и приемам храни, които обожавам - меса, яйца, масло, сметана, сирене, кашкавал, ядки. Не се лишавам от зеленчуци. Не се омазнявам, а се чувствам супер, много по-добре, когато приемах повече въглехидрати.

20.03.11
18:30

Последните 2 хранения ,са добре :)
За ВМ НВД-не мисля,че в твоя случай е подходяща...не съм я пробвала,но от нея май се свалят кг,а това не е желателно+ти си се лишавала дълго време от въглехидрати и сега е желателно да наваксаш-РБД по-скоро е ок :)
Описвай и тренировките,както са ти писали по-горе ;)

20.03.11
18:34

казано от GreyKnight на 20.03.11, 18:22:

Разбирам те. Съжалявам, че не се изразих правилно. Не говоря за изчисляване на калории, а точно за това - правилен подбор на вида храни. На ден приемам под 50 грама въглени, а не изпитвам недостиг на енергия, нищо, че тренирам с тежки базови движения. Пък и приемам храни, които обожавам - меса, яйца, масло, сметана, сирене, кашкавал, ядки. Не се лишавам от зеленчуци. Не се омазнявам, а се чувствам супер, много по-добре, когато приемах повече въглехидрати.

Разбирам, но тялото ми е озверяло за въглехидрати. Ограничаам ги от 1 година. А нека бъдем откровени една жена често си се нуждае от нещо сладичко. Което е почти невъзможно, когато ограничаваш въглехидратите.

20.03.11
18:36

Извинявам се , че ви занимавам с това , но не мога да си създам дневник. Няма нещо като бутонче “нов дневник” или нещо такова.... може ли малко помощ за това...
Предварително ви благодаря!

20.03.11
18:48

Тренировка за крака:
Кардио(ходене на пътечка- наклон 13, скорост 6) 10мин.
1)махове в страни- 3 х 40
2)Махове от колянна опора- 3 х 30
3)клякания- 3 х 20
4)сгъване от лег- 3 х 15 (15кг.)
кардио 30мин

(когато съм в бг правя събиране и разтваряне на машина, но тук ги няма тия уреди)

Тренировка за ръце:
Кардио 10 мин
1) Придърпване от горен скрипец: 1 х 20—> 15кг; 3 х 15—>20кг
2)Бенч прес на машина: 1 х 20—> 10кг; 3 х 15—> 15кг.
3) Флайс с гири от лег: 3х 15—> 2кг
4)разгъване с гири в страни: 3 х 10—> 2кг.
5)Разгъване от горна макара: 3х 15—> 15кг
6)Преси с дъмбел над глава: 3х 20—> 4кг
7)сГЪВане с гири: 3 х 25—> 2.5кг
8) Повдигания на крака от лег- 3х 20
9)коремни преси: 3 х 20 (един път в седмицата ги правя с тежест 6кг. и правя 15 повторения)
кардио 30 мин

въртя ги тия 3те. Една седмица се получава 2 за ръце + 1 за крака, на другата 2 за крака, 1 за ръце :)

20.03.11
18:51

казано от nenb1_10 на 20.03.11, 12:07:

Чиста вода не пия много много- гадно ми е. Опитвам да се наливам, ама не е особено удоволствие. Иначе постоянно пия зелен чай

Мдаааааам....
Надявам се знаеш, че човешкото тяло е съставено приблизително от 65% вода.

Ти пиеш зелен чай, който е хубав, защото е антиоскидант и има други много добри качества, които не ми се изброяват. Но в по-големи дози(”постоянно”) може да действа, като диуретик и също така се използва за хранителни режими с цел отслабване.

Научи се първо да пиеш чиста вода и после започвай с каквото и да е. Отначало и на мен ми беше по-приятно да си пия сокчета и колички, но вече по-вкусно от чистата вода за мен няма.

20.03.11
19:04

казано от Dimzata на 20.03.11, 18:51:

казано от nenb1_10 на 20.03.11, 12:07:

Мдаааааам....
Надявам се знаеш, че човешкото тяло е съставено приблизително от 65% вода.

Ти пиеш зелен чай, който е хубав, защото е антиоскидант и има други много добри качества, които не ми се изброяват. Но в по-големи дози(”постоянно”) може да действа, като диуретик и също така се използва за хранителни режими с цел отслабване.

Научи се първо да пиеш чиста вода и после започвай с каквото и да е. Отначало и на мен ми беше по-приятно да си пия сокчета и колички, но вече по-вкусно от чистата вода за мен няма.

е, чая не че тече като чешма и аз отдолу пия. Но 4-5 чая пийвам на ден. Мъча се да я пия тая гадна вода, ма не отричам, че 2л. чисто не мога да изгълтам. Но не мисля, че ми съхне устата от това. Наблюдава се този процес, когато усещам, че нямам енергия и трябва да ям. Но понеже ям в определени часове- трая го, ко да правя.
По темата...мога ли между яденетата да подхапвам зеленчуци ако много озверея?

Маясу, аз с ВМ-НВД качих 4 чисти кг за 6 седмици... Всичко е до калоричност, а и е научно доказано, че тялото може да живее неограничено дълго време без въглехидрати, стига да се компенсира липсата на минерали и соли, витамини и т.н. Аз от 2 години съм с намален въглехидратен прием, а пък холестерол, глюкоза, триглецериди са ми в златната среда, а процентът подкожни мазнини от 20-25 % стана 10%. При Нен проблемът не е намалените въглехидрати, а нищожните количества белтъци+малкото мазнини+тежките тренировки, които са извадили тялото и напълно от строй. Да не говорим, че ниският процент подкожни мазнини при жените е далеч по-опасен отколкото при мъжете... А тя е изключително слаба... Мазнините са далеч по-полезни на тялото отколкото въглехидратите, а и са доста по-добър енергетик.

20.03.11
19:29

Всичко е полезно за тялото, иначе нямаше да го има. Пък и не забравяй, че мозъка се храни с въглехидрати :)

20.03.11
20:10

Понеже гледам, че си смяташ грамажите на храната, правиш ли това и с калориите? Имаш ли представа как са вървели те през периода на отслабване? В момента може би е добре да си ги смяташ грубо, за да имаш положителен калориен баланс, иначе няма как да качваш.

20.03.11
20:34

Sorry,за спама :) ,GrayKnight,аз не съм много навътре в нещата,но може би си прав-последното кило го качих(не на сланина),като няколко вечери хапвах кашкавалена извара,мазничка,преди лягане...
За всеки е индивидуално,но нека се наслади момичето на храната,да и е вкусно(лишавала се е от въглехидрати и сега организма я тегли натам)...ако тренира редовно, въглените няма да са проблем :)
Като стане 50 кила(които,пак са малко)-тогава да му мисли ,сега и е паднало да си хапва без угризения(но не и безразборно,разбира се)
И тя сама си каза-тялото си има нужда от всичко-пр/м/в
И nenb,ядеш малко...поне храната ти ,в първата половина на деня,не ми се вижда задоволителна...повечко протеин вкарай
Иначе ,задушени зеленчуци за следобедна закуска(+сирене,ядки би било още по-добре),вечеря-месце със салата(и зехтин требе),сьомга преди лягане(така поне си описала храната си), ми звучи добре ;)
Та, идеята ми е да си хапваш от всичко по по-малки количества,за сега,вмето отново да си даваш ограничения от дадени продукти...страха вече не ти е от качване на кг,а от самата храна...когато зачеркнеш тоз проблем,тогава ще му мислиш за диети и т.н.
Аз ,от въглехидрати не пълнея толкова,колкото от млечни продукти-при всеки е различно :)

Мнението беше редактирано от Мая на 20.03.11 20:53.

20.03.11
20:59

казано от dance_girl на 20.03.11, 20:10:

Понеже гледам, че си смяташ грамажите на храната, правиш ли това и с калориите? Имаш ли представа как са вървели те през периода на отслабване? В момента може би е добре да си ги смяташ грубо, за да имаш положителен калориен баланс, иначе няма как да качваш.

Хей,
Ами не, не съм брояла никога калории. По-скоро броя въглехидрати/ мазнини....Нещо това с калориите не ми е особено ясно.

20.03.11
21:01

Вечерята
7ч.- 250гр. салата+100гр пилешко+3оризовки :):)

Какво ще кажете за тренировките? Много ли са никакви?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1