Дневникът на Ачо

Темата е заключена.
Прескочи до:
АЧ

25.06.13
18:39

Колко кг си в момента ?
За 3 годишен стаж в залата ми се виждаш доста слаб ако те сравня с мен ( а аз ям по същия некачествен хранителен режим като теб),а  тренирам от 1 година.Имам снимки в дневника и в профила ми.

АЧ

25.06.13
18:45

73, но нямам 3 години.. почти 2 год но с прекъсвания по-няколко месеца.

АЧ

25.06.13
18:46

Иначе 2010 започнах със street fitness

Ок :) Не съм искал да те обидя по никакъв начин с коментара ми

АЧ

25.06.13
18:52

Да е, няма проблеми ;)

25.06.13
18:56

Бахти пердето,момчето е почнало да тренира доста по-късно от теб и изглежда по-добре,но на теб не ти е кофти от това :Д Продължавай си безсмислените тренировки,след 3-4 години може и да заприличаш на нещо ;)

АЧ

25.06.13
19:00

Ей пубер при всеки е индивидуално май не си на ясно с някои неща, не става с магическата пръчка. Абе кво ще ти се обеснявам ти си некав безмислен хейтър. 1.Ген, 2 ежедневие, 3 вид тренировки. 4 цели... тия неща говорят ли ти нещо. а и 5 хранителен режим ???

25.06.13
19:04

Нямаш пари и време за храна,ядеш филии със салам,дюнери и торти,ама имаш хубаво фотоапаратче.Явно не си от най най-бедните и закъсали хора,че да не могат да си позволят едни яйца с овес на закуска и повечко мръвка през деня.

АЧ

25.06.13
19:08

:D Лелее ебахти.. човек ще си ям каквото ми е кеф, аз ако съм искал да ставам супер маса да съм го направил. Спазвам си що годе някакъв хранителен режим и съм си доволен.

25.06.13
19:09

Супер маса?Ти с едното правилно хранене няма да направиш супер маса,а ще си дадеш просто основите върху,които да градиш с ТЕЖКИТЕ тренировки,които при теб също липсват.Трябва ти драстична промяна,щото си кривнал много от правилния път.

АЧ

25.06.13
19:12

Ами аз както ти казвам на горния пост .. че всичко е индивидуално, различни тренировки,хранителни режми и др. ;)

АЧ

25.06.13
19:14

2010 като започнах първите си тренировки на лостове бях 62кг. За 2 год чиско съм качил 10кг. Не е много, но поне съм доволен. Сега като спестя кинти от морето, като започна лекции октомври ще си купя някакъв стак и яко ядене. Тамън ще е период есен-зима, дано да има ефект.

АЧ

25.06.13
19:16

А относно закуската ми филиите със салам, в хотела като предлагат това за закуска, аз какво да направя да откажа ли ... да гладувам до обяда ли ?

25.06.13
19:18

Ти си непоправим :Д Успех с яденето и тренировките!

Ачо, стига се оправдава с ген-а, бе - това е последното, което е от значение в залата.

25.06.13
19:25

На 20 години си, от 2010 до сега не си качил 10кг чиста маса,а просто си възмъжал.И аз имах такъв прогрес в тоя период,щото и аз съм на 20 години и аз почнах 2010 (баш).Ама зимата имах 270 кила мъртва тяга и 190 клек,набирах се 35 пъти, правих 55 кофички и т.н и т.н и т.н и т.н - натурално. Аз не бях 62кг, аз бях 54,7кг на 16-17 годишна възраст :) , спомням си едни от първите пъти в залата като се теглих теглото 54,7 ми остана в съзнанието и винаги ще го помня. Но зимата бях 94кг, килата покачени са 40кг, верно не са “чисти” като твоите, но със сигурност имам поне двойно,тройно количество маса покачено от теб, естествено и мазно, естествено и аз порастнах,както и ти,на което се дължи 80% от твоето тегло, останалото (ако изобщо има) е noob gainz. Така че, айде без глупости. ;)

п.п в момента съм също толкова чист,колкото когато почнах (през 2010година), на ръст съм 2-3см отгоре,а на тегло около 26-27кг , дали не съм мушнал  20кг маса а?  и останалото,дето съм порастнал (както където са и твоите кила “покачени”) , а?

Мнението беше редактирано от lordinario на 25.06.13 19:27.

25.06.13
19:34

казано от Миsh0 на 25.06.13, 19:25:

Ачо, стига се оправдава с ген-а, бе - това е последното, което е от значение в залата.

Силно съм не съгласен. Ако си генетично “обременен” да бъдеш атлетичен, ще бъдеш дори и да правиш по 10 лицеви на седмица (тук говорим за визия) ... пример: Един приятел е висок 180 см. Зимата идваше с мен на фитнес за около месец (при начално тегло 71-72кг и около 5 % подкожни мазнини). За този месец стана 79кг със същия процент мазнини (не съм сигурен дали е точно същия, но щом има вени отстрани на корема, значи не е много мазен right?). Та мисълта ми е, че има 2 варианта. Или тренираш здраво, изпипваш хранителния режим на макс, четеш и събираш информация, която да ти помогне за целите ти и се надяваш евентуално нещата да станат, или просто си от тези хора като моя приятел.
edit: Пропуснах да уточня, че въпросният ми приятел не спазваше никакви хранителни режими, не внимаваше какво яде и не взимаше никакви добавки.

п.п. Не се хващайте за 10-те лицеви на седмица. Те са хиперболизиране на некачествените тренировки.

Мнението беше редактирано от Николай на 25.06.13 19:36.

25.06.13
19:38

10 яйца са 2 лева е пич мани ги тея салами
500 грама овесени ядки 1.80

25.06.13
19:40

80кг на 5% на 180 ръст за 1 месец фитнес , тва дето аз блъскам 3 години за ? (верно малко по-добре ше съм щом върна въглехидрата,но ми виждате мисълта) :X , какъв е тоя генетичен фрийк бе,масово хората генетичните им потенциали са близо ръста - 100 на 4-5% телесна мазнина. Или най-много някое кило над това,замислете се колко хора са наистина на 5% и на ръста си - 100 без употреба на стероиди........ а тоя за месец? Ми ако тренира 5 години и взима добавки (да кажем че тренира натурално) и яко диета? Какво става 110кг на 5% натурален? Тоя ако почне с химията ,Мр. Олимпия по-добре да отива да играе крикет.

Мнението беше редактирано от lordinario на 25.06.13 19:40.

25.06.13
19:47

Пропуснах да уточня, че преди това също е тренирал (примерно 2-3 месеца фитнес, после 1-2 месеца пауза, после лостове), но все нехайно и това в продължение на 2 години. Килограмите, които съм написал, че е качил за 1 месец не са преовеличени. Започна от 72 и за месец (може би месец и нещо) вече беше 79. %-та му подкожни не съм го мерил, но има изпъкнали вени, там където повечето хора имат паласки ...

Мнението беше редактирано от Николай на 25.06.13 19:50.

KA

25.06.13
19:47

Ачка, фигурата ти е идеална и килограмите също. Точно в тези килограми за твоя ръст имаш цялата универсалност на тялото. Банбанките да се пънат колкото си искат :)

25.06.13
19:50

И аз съм чувал за натуралните генетични фрийкове по залите с 200 лежанки на по 18 години и 90кг на 6% без химия,ама на сцената или на платформата виждаме само химия.Неориентирани хора ми казват,като ме видят да вдигам тежко: - вдигаш да,но един пич от класа на един мой познат бута 160 лег 6 пъти и е 96 набор,нищо не е взимал. И това много често... :D

25.06.13
19:52

казано от kaloyan на 25.06.13, 19:47:

Ачка, фигурата ти е идеална и килограмите също. Точно в тези килограми за твоя ръст имаш цялата универсалност на тялото. Банбанките да се пънат колкото си искат :)

Кажи честно :D

25.06.13
19:53

Знам как звучи това, което пиша, но е факт ...

АЧ

25.06.13
19:56

AWEIT от 2010 тренирам, а тогава не ми е последното качване на кг.През 3-4 месеца качвам по 1-2кг.

KA

25.06.13
19:59

казано от James Hinks на 25.06.13, 19:52:

Напълно, ако погледнете някоя таблица като тези

http://zdravnatematika.blogspot.com/2013/04/blog-post_9314.html

ще видите кое как е. Има разлика при това дали си трениращ, какъв процент мускулна маса, но не чак толкова голям колкото бабанките придават.. :)

25.06.13
20:00

казано от Ачо на 25.06.13, 19:56:

AWEIT от 2010 тренирам, а тогава не ми е последното качване на кг.През 3-4 месеца качвам по 1-2кг.

В хотела нямаш ли право кутии с храна да си носиш? Яйцата се варят за 10-15 минути,в редки случаи или наистина ако се случи да нямаш никакво време може да ги пиеш,водата направо от пакета в пахара,накисваш във вода за 3 мин и ядеш. Да продължавам ли?

25.06.13
20:04

казано от kaloyan на 25.06.13, 19:59:

ще видите кое как е.

(fubar) (headbang)

Мнението беше редактирано от Петко К на 25.06.13 20:04.

АЧ

25.06.13
20:10

Повече от 3 яйца за закуска немога да изям... ще си взема овесени ядки за закуска и яйца яко ще ям вече, и др храна в хотела

25.06.13
20:12

ще видите кое как е. Има разлика при това дали си трениращ, какъв процент мускулна маса, но не чак толкова голям колкото бабанките придават.. :)

Бих се съгласил, ако ми намериш някой в златната среда на таблицата и ме бие на едно единствено нещо, независимо какво е то - дълго бягане, спринт, бройка на нещо със собствено тегло, трибой, някакво движение с тежест, силов многобой, скокови дисциплини, 24 часов преход, бързо въстановяване между две тежки натоварвания, кръвно налягане, пулс в покой в натоварване, пълна кръвна картина, триглицериди в кръвта, хормонални показатели...каквото се сетиш ;) Плюс това аз не съм първа младост ;)

Чудя се дали само се правиш на глупав или наистина си...

25.06.13
20:22

казано от James Hinks на 25.06.13, 20:12:

Бих се съгласил, ако ми намериш някой в златната среда на таблицата и ме бие на едно единствено нещо, независимо какво е то - дълго бягане, спринт, бройка на нещо със собствено тегло, трибой, някакво движение с тежест, силов многобой, скокови дисциплини, 24 часов преход, бързо въстановяване между две тежки натоварвания, кръвно налягане, пулс в покой в натоварване, пълна кръвна картина, триглицериди в кръвта, хормонални показатели...каквото се сетиш ;) Плюс това аз не съм първа младост ;)

Значи си съгласен?

АЧ

25.06.13
20:24

Дайте един съвет относно тренировките ми.. тренирам през ден. Каккто виждате първото ми упражнение и второто са базови, но вторите ги правя с едни и същи кг, наблягам на първото базово- лег,клек,тяга,раменни преси. При тях тренирам следното 5 серии правя - ниска тежест - повече повторения и така докато стигна 5-та серия и направя 1-2 повторения. Това добре ли е според вас такъв метод на трениране или да си карам 5 серии с една и съща тежест в диапазон от повторения 7-8. ?

KA

25.06.13
20:26

казано от James Hinks на 25.06.13, 20:12:

Изключенията не са правило. Все пак не забравяй, че това ти тяло ще ти трябва и на стари години. Нали се сещаш че като поддържаш високо ниво на интензивност и съответно висока обмяна, ти се изхабяваш това е ... Сега фитнес и тн. любителите го приемат много трудно, но фактите са си факти :) Винаги трябва да се търси златната среда, ако не си професионален спортист :)

KA

25.06.13
20:29

казано от Херцог Трън на 25.06.13, 20:14:

Чудя се дали само се правиш на глупав или наистина си...

Не е хубаво така остро да реагираш, на мен все ми се е струвало че тук хората са съмишленици. Но това което виждам от вас при някакво несъгласие, са обикновено грубости и нападки, лошото е че дори не се доближават до реалноста. :)

Но нека да го направим по същество, Ачо ти като си 73 кг колко чисти набирания за 1 серия можеш да направиш, съответно Херцог трън ти колко можеш при какви килограми и мистер Хикинс ти колко можеш при какви килограми? Говориме за 1 серия раменен надхват, стриктни ?

Мнението беше редактирано от kaloyan на 25.06.13 20:34.

Все пак не забравяй, че това ти тяло ще ти трябва и на стари години. Нали се сещаш че като поддържаш високо ниво на интензивност и съответно висока обмяна, ти се изхабяваш това е ... Сега фитнес и тн. любителите го приемат много трудно, но фактите са си факти :) Винаги трябва да се търси златната среда, ако не си професионален спортист :)

Извинявайте, че се меся но... Калояне, явно и ти си от хората, които никога няма да разберат. Аз обичам да поставям всеки ден тялото си на изпитание, както и много други. Тия приказки, че ако не си професионалист, не си заслужава, само пречат. В момента, в който си сложиш граници, никога няма да вървиш напред. В която и да е сфера на живота, не само спорта.

KA

25.06.13
20:34

казано от Севастократор Стрез на 25.06.13, 20:31:

Все пак не забравяй, че това ти тяло ще ти трябва и на стари години. Нали се сещаш че като поддържаш високо ниво на интензивност и съответно висока обмяна, ти се изхабяваш това е ... Сега фитнес и тн. любителите го приемат много трудно, но фактите са си факти :) Винаги трябва да се търси златната среда, ако не си професионален спортист :)

Извинявайте, че се меся но... Калояне, явно и ти си от хората, които никога няма да разберат. Аз обичам да поставям всеки ден тялото си на изпитание, както и много други. Тия приказки, че ако не си професионалист, не си заслужава, само пречат. В момента, в който си сложиш граници, никога няма да вървиш напред. В която и да е сфера на живота, не само спорта.

Дори напротив, разбирам го много добре и точно заради това го приемам. Но обратното не е вярно :)

25.06.13
20:34

Понеже фитнеса изхабявал, затова гуруто на фитнеса Джак Лалейн почина на 96 години и до последно беше активен и тренираше, а на 70 години поставяше рекорди, които хората не могат да повторят.
Ей ви още един изхабен от тренировки човек, който може да ви е дядо.
http://www.avtora.com/news/2012/08/17/silvestur_staloun_nyama_spirachki_v_debyutniya_trejlur_na_bullet_to_the_head

АЧ

25.06.13
20:37

Като тренирах преди на лостовете съм правил в серия 10-15. Така че ... 15 стриктни :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1