11.04.11
10:43
Здравейте!
От няколко дена не съм писала, защото снощи имах рожден ден и в събота празнувах, вчера реанимирах :)
Съответно предполагам се досещате, че храненето ми не е било от най добрите последните дни. Не съм тренирала от петък насам, днес също мисля да почина защото все още съм доста изтощена :)
Правила съм сутрин единствено коремни преси
Не съм преяждала и не съм яла кой знае колко вредни неща, но като цяло доста небалансирано.
Утре ще пиша за храненето ми днес, тренировки няма да има
12.04.11
09:49
Здравейте отново! Въпреки, че все сама си пиша в дневника :) няма да пропускам отчет ;)
10.00- 1/2 кисело мляко 3,6% с мюсли, орехи и една сушена кайсия
след около 1/2- 1 час- 2-3 соленки(малки), шепа леблебия и пържена царевица (микс)
13.30-две филии с риба тон айсберг и домат
към 15,30- другата част от киселото мляко със още 3 соленки, още една шепа царевица и леблебия
20.30- зелена салата, салата от морски дарове(малко количество), сьомга, хайвер, козе сирене и една питка и 1/2 (от по малките)черен хляб, кашу и фъстъци(около 50 гр)
Здравей адашке :)
Забелязвам, че и ти като мен имаш някои навици, които няма да ти помогнат да постигнеш целите си. Ако приемеш съвет от мен, не яж пържени царевици и разни други пържени ядки. Замени ги със сурови. Опитвай се да хапваш повече качествени храни - яйца, риба, кисело мляко, за сметка на ръжени солети и такива неща. Много хубаво ти е казала Анелия. Самата аз в момента уча основните принципи, но вече знам, че със солети и (както е при мен) - бисквити и сладки - си стоя гладна и дебела. Ти поне не си дебела :))) Никога не е късно да се научи човек на по-здравословно хранене, но колкото по-рано, толкова по-добре. Трудно се възприемат някои съвети, когато човек дълги години е свалял тегло “както той си знае”. При мен беше с глад, затова и сега съм на това дередже. Мисля да не допускам повече такива лудости.
Поздрави и успех! :)
12.04.11
10:53
Мерси за подкрепата :)
Ами опитвам се солетки вече да не хапвам много, но обичам и се изкушавам, признавам си. Пържената царевица също беше прегрешение, така е, но все пак от някъде се започва. Преди тъпчех яко сладко и нездравословни храни. И сега го правя, но мнооого по-малко. Това го чувствам като някакъв прогрес и се надявам, че с времето все по рядко ще ми се ядат боклуци.
Успех и на теб и със воля и постоянство, знам ще постигнем това което искаме за себе си
Поздрави!
13.04.11
10:05
Отново съм тук да се отчета :)
9.30- ябълка
10.30- 1/2 кофичка кисело мляко 3,6% с мюсли, 2 сушени кайсии
13,00- две филии пълнозърнест хляб вита с лютеница, риба тон и айсберг, около 50 гр. грах от консерва
14,30- другата чат от млякото с мюсли
16.00- 100 гр грах
18.00-18.15- упражнения за корем- около 150
18.30-20.30- каране на колело
21.00- суши
около 12.00- към 30-35 гр шоколад(прегрешение!!!)
14.04.11
10:03
Добро утро! Отчета за снощи:
8.00- 120 упражнения за корем (класически коремни преси, с повдигане на краката и тн)
9.30- кисело мляко 3,6 % с мюсли+2 сушени кайсии
10.30- около 50- 60 гр. ядки микс-кашу, бадем, стафиди- сурови
13.00- 2 филиики с лютеница и риба тон + айсберг, около 70 гр. грах от консерва
15.30- две ябълки
19.00 зелена салата с авокадо, краставица и лук; по независещи от мен причини(бях на вечеря и това беше храната) се наложи да ям пица- няколко парчета, без да преяждам или нещо подобно
23.00- около 60 гр. бадем печен
24.00- лъжичка сладко от дюли и едно парченце шоколад “линд”(знам, че не трябваше, но си умирах за нещо сладко)
Като цяло вчера ме гонеше голям глад!
не съм чел целия дневник, но като гледам храната за последните няколко дни ... почти няма качествени източници на белтъчини (освен ако не ядеш по 500гр риба тон, което пак не е решение, защото приема трябва да е разпределен през целия ден). проблема не е в дребните прегрешения (парченце шоколад, лъжичка сладко и тнт), а в това, че целия хранителен режим не е добре ... подреден.
14.04.11
10:42
Ами аз не ям месо, така че протеини от месо не консумирам. Само от риба, морски дарове и яйца, чат пат сирене, кашкавал. Ям плодове и зеленчуци и по 2 филии хляб(но не всеки ден)
И аз не знам как точно да го подредя тоя режим, затова пиша тук...
15.04.11
09:47
Здравейте! Ето как мина вчерашния ден:
8.00- 120 упражнения за корем(класически коремни преси, кръстосване и повдигане на краката и др)
9.30- кисело мляко 2.00 % , 370 гр. с мюсли
12.00- две филии хляб фреш без брашно с лютеница и риба тон
13.30- зелена салата с 1/2 краставица и риба тон
15.00-една голяма ябълка
16.00- другата част от рибата тон(общо една консерва- около 150 гр)
18.30-19.30- спининг
20.30- салата от настъргани морков и ябълка, сирене и яйце запечени-около 150 гр, 5-6 тънки резенчета кашкавал, 2-3 чаени лъжички руска салата, около 100 гр. кисело мляко 2%
след около 2-3 часа- 50 гр. шоколад “Линд”(отново не издържах на изкушението) (blush)
Мнението беше редактирано от Елена Шемтова на 15.04.11 13:14.
16.04.11
11:10
Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.04.11 11:13.
8.00- 120 упражнения за корем(класически коремни преси, кръстосване и повдигане на краката и др)
15.00-една голяма ябълка
18.30-19.30- спининг
20.30- салата от настъргани морков и ябълка, сирене и яйце запечени-около 150 гр, 5-6 тънки резенчета кашкавал, 2-3 чаени лъжички руска салата, около 100 гр. кисело мляко 2%
след около 2-3 часа- 50 гр. шоколад “Линд”(отново не издържах на изкушението) (blush)
:X Вкарваш си чист автогол с тоя хранителен режим! Тоя шоколад след като толкова не можеш без него защо поне не го ядеш сутрин.. става преди тренировката ти за корем вместо вечер.. и тая майонеза в салатите знаеш ли колко калории съдържа.. хляба щом ядеш нека да е пълнозърнест и добави още белтъчини за деня(риба,извара,обезмаслено сирене,обезмаслено мляко,яйчни белтъци)необходими са за целта ти .. а друг е въпроса че щом искаш да топиш мазнини трябва и да не ядеш след 18:00ч. само след тренировка тогава някакъв чист белтък може да си позволиш и по късно също ако наистина огладнееш като вълк :D. Сутрин на гладно изпивай 1 голяма чаша мин. вода за да не объркаш жаждата с глада и да преядеш по този начин.. 2-3л. вода на ден(без в това число да влизат и останалите течности). Хапвай и по малко въглехидрати като ориз, картофи и овесени ядки в малки количества през деня до към 16:00ч. Най-правилния режим може да ти го състави единствено диетолог който да те види на живо и да поговори с теб подробно! Хубаво ще е да имаш поне 3 дни в седмицата за упражнения развиващи мускулатурата благодарение на която ще изгаряш по бързо мазнините и ще изглеждаш още по добре и спокойно мускулите няма да ти станат големи като на жените културисти (те се зобят и се занимават само с това ;) ) а и при вас жените е мн. трудно покачването ма мускули..единствено ще изглеждаш по добре и по стегната. Успех !
Мнението беше редактирано от Петков на 16.04.11 20:36.
16.04.11
20:53
.. а друг е въпроса че щом искаш да топиш мазнини трябва и да не ядеш след 18:00ч. само след тренировка тогава някакъв чист белтък може да си позволиш и по късно също ако наистина огладнееш като вълк :D…
Почти съм сигурна, че се шегуваш с това изказване...
ами тренировката и е мн късно и за тва се сетих по късно а не се поправих сори :D
18.04.11
10:06
15.00-една голяма ябълка
18.30-19.30- спининг
след около 2-3 часа- 50 гр. шоколад “Линд”(отново не издържах на изкушението) (blush):X Вкарваш си чист автогол с тоя хранителен режим! Тоя шоколад след като толкова не можеш без него защо поне не го ядеш сутрин.. става преди тренировката ти за корем вместо вечер.. и тая майонеза в салатите знаеш ли колко калории съдържа.. хляба щом ядеш нека да е пълнозърнест и добави още белтъчини за деня(риба,извара,обезмаслено сирене,обезмаслено мляко,яйчни белтъци)необходими са за целта ти .. а друг е въпроса че щом искаш да топиш мазнини трябва и да не ядеш след 18:00ч. само след тренировка тогава някакъв чист белтък може да си позволиш и по късно също ако наистина огладнееш като вълк :D. Сутрин на гладно изпивай 1 голяма чаша мин. вода за да не объркаш жаждата с глада и да преядеш по този начин.. 2-3л. вода на ден(без в това число да влизат и останалите течности). Хапвай и по малко въглехидрати като ориз, картофи и овесени ядки в малки количества през деня до към 16:00ч. Най-правилния режим може да ти го състави единствено диетолог който да те види на живо и да поговори с теб подробно! Хубаво ще е да имаш поне 3 дни в седмицата за упражнения развиващи мускулатурата благодарение на която ще изгаряш по бързо мазнините и ще изглеждаш още по добре и спокойно мускулите няма да ти станат големи като на жените културисти (те се зобят и се занимават само с това ;) ) а и при вас жените е мн. трудно покачването ма мускули..единствено ще изглеждаш по добре и по стегната. Успех !
Да, това с шоколада ми е абсолютно ясно. Но явно имам проблем с преодоляване желанието да ям вредни неща когато не трябва. Руската салата беше изключение, по начало не ям такива неща. Хляба който ям е хляб “фреш”, диетичен и здравословен (уж).Не го ям всеки ден, но честно казано с 2 филиики се засищам, а иначе не мога само със салатки и яйца(не ям месо). Аз тренирам някои пъти до 8 вечерта, предполагам, че все пак трябва да ям нормална храна след тренировка(в смисъл не само яйчен белтък, ами нещо по стабилно, но какво е най-подходящо и аз не съм сигурна. до колкото разбирам от постовете на другите, зеленчуци и протеини е оптималния вариант)Винаги преди закуска пия вода, изпивам общо около 2 литра на ден. Що се отнася до тренировките, ходя на фитнес и след това на спининг. И при двете правя упражнения с тежести. А за мускулите, доста са пораснали, особено на краката ;)
19.04.11
10:05
Ето как мина вчерашния ден:
8.00-упражнения за корем http://vbox7.com/play:127a9f52 ето тези
10.00- кисело мляко 2 % с мюсли, 50 гр ядки микс сурови
12.30 салата- маруля, краставица, риба тон, една филия хляб фреш без брашно с едно яйце и бяло нискомаслено сирене
17.30- салата от маруля, краставица, грах, царевица, маслини, миди, рулца от раци, риба перла ; пържени картофи със сирене-домашни (1/2 порция)
19.00-20.00 спининг
23.00- сухар с кашкавал, зелена салата със лук, царевица и подравки, малко количество(няколко лъжици)грах с картофи и супа от лапад; 50 гр. шоколад, две парчета халва
19.04.11
10:14
12.30 салата- маруля, краставица, риба тон, една филия хляб фреш без брашно с едно яйце и бяло нискомаслено сирене
17.30- салата от маруля, краставица, грах, царевица, маслини, миди, рулца от раци, риба перла ; пържени картофи със сирене-домашни (1/2 порция)
19.00-20.00 спининг
23.00- сухар с кашкавал, зелена салата със лук, царевица и подравки, малко количество(няколко лъжици)грах с картофи и супа от лапад; 50 гр. шоколад, две парчета халва
Хей, виждам, че започваш да се храниш що-годе по-добре. Видях, че не ядеш месо, може поне повече яйца да хапваш, извара. Сиренето няма нужда да е нискомаслено, колкото по-малко обработено, толкова по-добре. По-добре е сутрин тези ядки да ги замениш с 2-3 яйца, а ако те плашат жълтъците 1-2 яйца и няколко белтъка.
След тренировка е задължително да ядеш най-късно до 1 час(дори е много) Ако беше яла към 20:30-21:00 ч. , нямаше да го има това некачествено късно хранене. ;)
19.04.11
10:34
19.00-20.00 спининг
23.00- сухар с кашкавал, зелена салата със лук, царевица и подравки, малко количество(няколко лъжици)грах с картофи и супа от лапад; 50 гр. шоколад, две парчета халваХей, виждам, че започваш да се храниш що-годе по-добре. Видях, че не ядеш месо, може поне повече яйца да хапваш, извара. Сиренето няма нужда да е нискомаслено, колкото по-малко обработено, толкова по-добре. По-добре е сутрин тези ядки да ги замениш с 2-3 яйца, а ако те плашат жълтъците 1-2 яйца и няколко белтъка.
След тренировка е задължително да ядеш най-късно до 1 час(дори е много) Ако беше яла към 20:30-21:00 ч. , нямаше да го има това некачествено късно хранене. ;)
Мерси за подкрепата. Ами винаги така се случва след тренировка, имам и други неща за вършене и докато се наканя става 100 часа...
Иначе във вечерята освен шоколада и халвата което е ясно, че не е качествено, другата част от храната не е ли ок?
19.04.11
10:40
Да, останалата част е добре, салатата е ок(щом царевицата е малко) Единствено незнам какво е количеството на грахта и картофите, което не означава, че не е добро храненето, въпросът тук е, че въглехидратите са много късно вечер.
Попринцип най-добре е въглехидратите да се консумират най-късно до 14:00 - 16:00 (в зависимост от целите) а твойта цел е да свалиш няколко килограма. ;)
19.04.11
11:09
Да, останалата част е добре, салатата е ок(щом царевицата е малко) Единствено незнам какво е количеството на грахта и картофите, което не означава, че не е добро храненето, въпросът тук е, че въглехидратите са много късно вечер.
Попринцип най-добре е въглехидратите да се консумират най-късно до 14:00 - 16:00 (в зависимост от целите) а твойта цел е да свалиш няколко килограма. ;)
Знам, че вечер най добре салатки, яйца, риба, сирене...но трудно ми е да се отърва от навиците да си хапна нещо сладко вечер и така...има явно още време докато се науча да си контролирам апетита за вредни неща :)
Мнението беше редактирано от Елена Шемтова на 19.04.11 11:45.
19.04.11
16:44
Днешния ден:
8.00 тренировки за корем (линка който пуснах по-рано)
10.00- кисело мляко 2% 370 гр., с мюсли ; 50 гр. сурови ядки микс
13.00- една голяма ябълка
след 15 мин. една филия хляб фреш без брашно с риба тон и украса зелена салата, една със сирене и зел. салата, 1/3 краставица
след 30мин- шоколад натурален 40 гр.
около 15.00- грах-120 гр. от консерва, още една филия със сирене, една равна лъжичка лютеница и една - две хапки риба тон
днес няма да има тренировки
като храна за вечерта предвиждам варени яйца и кисело мляко
Как ви се вижда това меню?Доста ли е храната?
Мнението беше редактирано от Елена Шемтова на 19.04.11 16:44.
21.04.11
10:13
Здравейте на всички! Вчерашното меню:
9.30-ябълка
след 30 мин- кисело мляко 1/2 кофичка с мюсли, 20гр сурово кашу
12.40- 20 гр сурово кашу, салата(малък домат, 1/3 краставица, 100 гр сирене, 1 малка глава червен лук, яйце)
след 20-30 мин- 120 гр грах от консерва, още едно яйце
15.30- другата част от киселото мляко с 3 лъжици мюсли, 40 гр сурово кашу
от 6 до 11 бях на опера, съответно не съм яла, пих една чаша червено вино в антракта
11.30- салата зелена с краставица и риба тон, чаша червено вино
вода- около 2.5 л. ; рибено масло
Мнението беше редактирано от Елена Шемтова на 21.04.11 15:32.
22.04.11
10:25
здравейте! ето как мина вчерашния ден :
8.00-240 коремни от линка който дадох преди няколко дни
10.00- ябълка
след 20 мин-370 гр. кисело мляко с мюсли
11.45- филия хляб фреш с яйце, 1/3 краставица
след окло 30 мин - 40 гр кашу
13.30- салата от малък домат, 1/3 краставица, около 60 гр. сирене
14.30-1/2 портокал
15.00-яйце
18.00 фитнес- различни упражнения за корем(около 150), обратна коремна преса за гръбните мускули с допълнителна тежест 2,5 кг, разтягане
18.30-19.30-спининг
21.00- салата(пресен спанак, маруля, домат, краставица, лук), няколко хапки салата морски дар
след час-кисело мляко 2 % една кофичка
след 30 мин- филия с яйце, кашкавал и домат, още около 30 гр домат, 50 гр. кашкавал, остатъка от яйцето
27.04.11
12:09
8.30- упражнения за корем (от линка)
10.00- 1/2 кисело мляко 2% с мюсли и една лъжичка мед, едно варено яйце
12.30- салата от маруля, спанак 1 авокадо, червен лук, 1 филия хляб фреш със сирене и кашкавал
15.00 другата 1/2 от киселото мляко с мюсли
17.40-18.20- фитнес http://www.bodyrock.tv/2011/03/28/six-pack-abs-workout-2011/- лицевите от тук, различни коремни преси, разтягане, интервално тичане 10 мин., http://www.bodyrock.tv/2011/02/24/on-the-floor-abs-challenge/, обратна коремна преса (за гръбните мускули)
18.30-19.30-спининг
20.00-ябълка
21.00- сандвич от две филии хляб фреш със сирене и кашкавал, 1 белтък
23.30-пуканки(бях на кино)
01.00- около 30 гр шоколад
Мнението беше редактирано от Елена Шемтова на 27.04.11 13:25.
27.04.11
17:53
Здравей и от мен :)
Първо да отбележа, че споделянето на “греховете” ти късно вечер, поне на мен ми прави добро впечатление - не се опитваш да излъжеш себе си :)
Аз няма да коментирам или давам съвети, но ще споделя моите “малки тайни”, които научих последните 6 месеца:
За храненията:
- закуска - до 30-60 минути след ставане, страхотно е ако успееш да изпревариш кафето. До скоро аз хапвах 300 гр. кисело мляко 2.9 % + 60 гр. овесени ядки / мюслите ми препоръчаха да го заменя с чисти овесени ядки/, добавям и 1 с.л. мед и става страхотен и силен старт за деня. При мен това хранене е към 07:30 ч.
- Втора закуска - към 10:30 ч. или 3 часа след първата - Хапвам 1/2 кисело мляко на айран, или в чист вид, добавям и 1 ч.л. мед. Друг вариант за втора закуска е 100 - 130 гр. извара. Плодове хапвам с първото хранене - киви или ябълка.
- Обяд - 12:30 ч. месо със салатка, омлет със салатка, в дни на ВВД хранене - боб, грах, царевица от консерва, варени картофи или кафяв ориз. Дадоха ми съвет да не меря зеленчуците и аз го споделям с теб - хапвай ги спокойно. Не разбрах дали овкусяваш салатите със зехтин, аз не винаги, но ми го препоръчват.
- Следобедна закуска 15:00 ч. - плод, аз отскоро пия протеин преди тренировка 16:30 ч. Преди хапвах 1 кисело мляко, но мисля, че е по-правилно да няма овесени ядки в него :)
- Вечеря - гледам да е до 1 час след тренировка, защото иначе ми пада тонусът и ми става меко казано лошо. Често вечерям към 21 ч., така че според мен за спортуващ човек, няма проблем такъв час на хранене.
- Ако си лягаш късно и огладняваш - опитвай се да не посягаш към шоколади, бисквитки и т.н. хапни извара или кисело мляко в минимални количества.
- Храненето след тренировка и аз като другите смятам, че е много важно. Ако нямаш време за приготвяне на храна, може да приемаш доза протеин.
Дълго време и аз се лутах в хранителния си режим, но мисля че сега вървя по правилата пътека :)
Успех!
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 27.04.11 17:54.
28.04.11
10:08
Мерси за включването и за съветите. Цял живот съм се хранила небалансирано и явно грешно и се лутам както ти самата казваш..но малко по малко променям навиците си..:) Вчера пробвах един панталон от лятото, когато бях доста слаба и ми става , но ми е малко тесен в кръста :x (envy) :) , това още повече ме мотивира :)
И така, ето как мина вчерашния ден:
8.00-workout от bodyrock.tv.com, коремни преси от линка 8 min abb
10.00- кисело мляко 1,5 % с мюсли и лъжичка мед
12.00- около 50-70гр сурови ядки микс
13.30-две филии хляб фреш със сирене и кашкавал
16.00- салата от пресен спанак, маруля, домат, риган, оцет балсамико и олио(не от слънчоглед, а нещо друго, примерно гроздови семки или нещо такова)
19.00-20.00- спининг
20.45- салата от домат, чушки, лук, краставица и подправки, суфле от тиквички и сирене(предполагам че е имало и мляко за спойката), приготвено с малко мазнина
22.30- една хапка суха паста (наистина една, почерпиха ме, а като ме черпят не отказвам :) )
00.30- 3-4 резенчета кашкавал
вода-3 литра
добавки- l karnitin,fat burner-ultimate nutrition, daily vits- now, рибено масло
Мнението беше редактирано от Елена Шемтова на 28.04.11 10:12.
29.04.11
10:21
Здравейте всички :) Ето как мина снощния ден :
8,30-коремни преси от линка 8 min abb
10.45- 1/2 кисело мляко с мюсли и лъжичка мед
13.00- 1 краставица- голяма, 1 консерва грах, 40 гр. суров бадем
15.30- ябълка
15,50- другата част от киселото мляко направена на айран
21.00- бях на китайски ресторант- 1/2 люто-кисела супа с тофу, салата Асорти- царевица, домат, краставица, зеле и др със сусамено олио
течности- 2,5 л. вода, 3 чаши вино
добавки- рибено масло, fat burner, daily vits-now
Здрасти, Ели ! Исках да те попитам, не е ли малко белтъка който приемаш ? Пожелавам ти усмихнат ден :)
29.04.11
14:23
Здрасти, Ели ! Исках да те попитам, не е ли малко белтъка който приемаш ? Пожелавам ти усмихнат ден :)
Ами да, последният ден е малко, защото лицето ми се изрина доста и допускам, че е от многото яйца, сирене и мляко. Искам да спра за за няколко дена да ям млечни, за да видя дали се дължи на това..
12.12.12
14:19
Отново съм на линия след едногодишна пауза в дневника. Иска ми се да изчистя мазнините, да вталя като цяло силуета. Общо взето се харесвам, но има какво да се желае. Имам бричове и бих искала корема ми да е по-изчистен. Както и да изчистя така наречените паласки. Да стегна добре гръбните мускули, тъй като имам дискова херния. Като цяло спортувам. Тичам, карам колело, общо взето цял живот съм активна, обичам да се движа. Правя упражнения вкъщи,сутрин, така ми е най-удобно и ефтино. Правя от упражненията на Румяна Илиева (http://www.youtube.com/watch?v=ft3jignBu28&feature=watch-vrec)- тези ги редувам почти всеки ден , 8 min abb. Различно, примерно комплекс упражнения от Руми с 200 коремни преси и хубаво разтягане. Тренирам 4-5 пъти на седмица. Имам енергия-за мен това не е проблем, не са проблем и много по-тежки и интензивни тренировки, но нямам време за зала, а пък и не ми е кой знае колко интересно. Относно храненето- вегетарианка съм, но яма риба. Гледам повече да готвя, избягвам джънк фууд, сандвичи, газирани напитки и т.н Когато съм на работа ям готвена храна в стол. Сутрин рядко закусвам, но понякога си налагам сутрин да ям някакъв плод. Лошото е, че вечер понякога не издържам и ям сладко примерно. Да кажем за днес до момента храната ми е следната:
Не съм тренирала, станала съм в 8.00
Към 12.00 изядох 2 сливи и една круша.
към 12.00- половин кофичка кисело мляко с 3 лъжици мюсли със сушени плодове.
1 чай, 1/2 литър вода и 1 чаша топла вода.
Още не съм гладна, но малко по-късно ще отида до стола, мисля да ям спанак или боб, нещо такова, може и малко салата от домати.
12.12.12
14:23
към 13.00 не към 12.00- киселото мляко с мюслито.
Забравих да кажа, че съм 168 см, около 60 кг. Имам тежка костна структура. Не се меря, нямам кантар, общо взето по дрехите си разчитам дали съм отслабнала или надебеляла. Но принципно като съм 55 съм много слаба, 57 - 58 се чувствам доста добре.