Сваляне на мазнини и стягане

Прескочи до:
А

07.04.11
18:48

е добре де тез понички и козунаци не ми ли дадоха предостатъчно енергия за деня ? то колко ккал има в тях ..аз го сметнах като 1200 :?  а и + кис.мляко и бадемите излиза около 1600ккал ..май?

казано от Ani Shirvanyan на 07.04.11, 18:23:

15;00- 17;30 силови + 1 час кардио ( 9 км избягани/извървяни) Нз , но за мен това беше мн. още ми треперят краката ;д

за 2часа и 30 минути натоварване тези калории са ти доста малко... аз откакто тренирам най-дългата ми тренировка е била час и 15минути... със силовите тренировки кардиото ти не трябва да е повече от 15минути според мен след силова тренировка :) ....

и като цяло ако имаш ден само за кардио то не трябва да е повече от 40минути нискоинтензивно ( 1 час е много ) или 15минути интервално кардио (  по-добрия избор според мен ) като цяло доста се натоварваш в тренировките затова и желанието ти е спаднало 

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.04.11 18:53.

А

07.04.11
19:02

амии не винаги съм правела толкова кардио ..само последния месец почнах с по 40-70 мин кардио +силови  ( да се похваля за пръв път успях да направя кофичка ;д) а и кардиото ми е 40 мин преди силови и 20 след  (знам че трябва да е обратното , но съм прекалено изморена след силови и за това го правя преди )

ами щом имаш силова тренировка както казах вече 15минути след тренировката... и 10минути преди силовата НЕ повече... недей да кардио-сваш толкова много, че ще загубиш ефекта на кардиото момиче хубаво ( всеки ден ако правиш кардио няма да стане по-бързо... ако беше така аз щях да правя бицепс и трицепс всеки ден, че да имам по-бързо големи ръце но не го правя нали така :) ) ! това за кофичката е похвално :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.04.11 19:06.

07.04.11
19:05

Здрасти Ани,
принципно ВМ-НВД при мен върши чудеса (както впрочем и чистото НВД е вършило), но за чий трибуквен ти е притрябвало ти да го правиш?! Сожила си няколко снимки в галерията, от които горе-долу си личи, че по-скоро нямаш нужда от рестрикции. Ако не те е срам, пусни снимки с малко повече плът за да се види от какво имаш нужда. За да се изкарат плочки или какъвто и да е релеф, условията са 2: 1)по-важното - да има изграден мускул на мястото (в твоя случай коремната преса) и 2)нисък % подкожни мазнини.
Ако все пак си решила непоколебимо да спазваш ВМ НВД, вземи предвид следните продукти, които ще ти дават енергия като мазнини:
1.сусамов тахан,
2.ленено масло,
3.зехтин,
4.риба - безценна както за мазнини, така и за белтъчини
5.сметана в ограничени количества

А

07.04.11
19:11

Здравей .. Ами аз нито имам нисък % мазнини нито изградени мускули ;д  Като структура съм доста дребна , но имам мн тлъстинки :х Снимка мога да пусна ..ама тя е с прекалено мн плът ;д

07.04.11
19:12

Абе мацко ти имаш перфектно тяло... не разбирам защо толкова се впрягаш в тия диети...

07.04.11
19:23

казано от Ani Shirvanyan на 07.04.11, 19:11:

Здравей .. Ами аз нито имам нисък % мазнини нито изградени мускули ;д  Като структура съм доста дребна , но имам мн тлъстинки :х Снимка мога да пусна ..ама тя е с прекалено мн плът ;д

Е, не говоря за голотии, които да скандализират kristiancho, а за така да го кажа някаква по-фитнес снимка :D

А

07.04.11
19:57

хмм ;д ще пусна за малко , колкото да видиш за какво става въпрос ...

се аз съм ви в устите... :D :D :D аз мога да подходя съвесем... професионално към нещата :D :D :D как може момиче с 49кг тегло да има много тлъстинки.. незнам :D не слушай Стоянчо той незнае какво говори... :X

ПП: сега видях и снимките ти има една на която се вижда кръстчето ти и част от краката.. е кьорих се кьорих се мазнини за премахване не видях а моето око е досто орлово :) ... тъй де ако трябва да съм по-краен ако си развалиш тялото ще те усъдя Стоянчо е адвокат и ще уреди нещата в моя полза ! :D :D

ПП2: малко си противоречиш ... ако имаше мазнини по корема нямаше да се снимаш нали така от суета и срам.. :D и ти знаеш, че нямаш ама май искаш да видиш колко мъжаги ще ти го кажат... това да не е някакво социологическо проучване на GALLUP… :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.04.11 20:06.

07.04.11
20:06

kristiancho, още не си видял явно другата снимка ;) По нея си личи, че момичето няма нужда от чистене :)

07.04.11
20:14

ох........

07.04.11
20:20

Кой е казвал нещо подобно. За “закръглена” ли се имаш :) ? Защо почвам да си мисля, че вече просто ти е приятно като пуснеш снимка или коментар, че не се харесваш, да виждаш по няколко поста на мъже, обясняващи ти ти, че си супер :D ?

А

07.04.11
20:21

ами тогава се радвай , че не видя снимката
Абе  как къде ги виждам ..по корема краката , дупето ..офф нз , но съм качила 1 кило ;д

07.04.11
20:26

Това, което искаш, може да стане само със спортуване и що годе хубава храна.

Не знам, колко хора и колко пъти трябва да ти го напишат.  Няма нужда да се хвърляш на тежки, за твоята психика, хранителни режими и да правиш кардио като луда. Няма нужда да си броиш бадемите (от това никой няма нужда, по принцип). Не ти трябва да знаеш, колко въглехидрати има в едно кисело мляко. Не ти трябва да правиш 500 коремни преси. Най-важното е, че не ти трябва моето или нечие друго мнение, за да разбереш, че наистина си красива.

Спри да четеш Космо :).

П.П. Хвани си гадже да ти повтаря, колко си красива постоянно и си намери една грозна приятелка за контраст.

А

07.04.11
20:29

Ами нз как да го обясня ....НО НЕ СЕ ХАРЕСВАМ ... имам мазнини ( явно не си видял добре на снимката ) , но аз ги виждам и искам да ги махна..До тук разбрах , че не го правя по правилния начин и за това ви искам съвети , с които най-накрая да постигна целта си и да започна да се харесвам :)

А

07.04.11
20:31

Да си намеря грозна приятелка ли ? ;д

07.04.11
20:33

Я пусни пак снимка да видим имаш ли мазнини :D :D

07.04.11
20:42

Нека спрем спама и да ориентираме съветите си към това как Ани да си стегне фигурата, а НЕ толкова да сваля мазнини!

07.04.11
20:43

http://lubomirivanov.com/
Започвай да четеш и ще ти се изяснят нещата.
п.п.Вярно е-появи се едно симпатично момиче във форума и се изписаха 2 страници,а темите на летните билдерчета ако се радват на 1-2 мнения пак е добре :D

А

07.04.11
20:44

Нека не се отклоняваме от темата ..така  или иначе съм го решила и ще го направя ..Важното е аз да се харесвам ..
Такаа.. Въпрос ;д
Как да си опека бадеми ? ;д имам сурови , но са ми някак безвкусни ... и искам сама да си направя от тези печените със сол ..вчера пробвах , но не стана мн мн ;д
Някой ще ми обясни ли с по-простички думи какво става , когато вечеряме и веднга след това си легнем ?
Благодаря :)

07.04.11
20:47

Сурови са по-полезни, но все пак, ако държиш на печени - слагаш ги в тава и ги пръсваш да не са 1 в/у друго. Намокряш си ръцете и ги пообъркваш и така няколко пъти. Накрая поръсваш със сол, която ще полепне по тях, защото са влажни. Пъхаш в предварително заргята фурна и почваш да седиш до тях и периодично да опитваш, за да не изгорят.

07.04.11
20:48

Зависи от храната,но в повечето случаи ще се отложи като мазнини заради извършването на нулева физическа активност.
За бадемите-яж ги сурови,много по-полезни са.В противен случай ги нареждаш в тава,намокряш си ръката и напръскваш леко бадемите,поръсваш със сол и печеш.

А

07.04.11
20:54

Добре отивам да ги правя ;д обожавам печени бадеми с мн сол
Е добре примерно няколко бадема преди лягане пречат ли ?

07.04.11
21:00

казано от Ani Shirvanyan на 07.04.11, 20:29:

Ами нз как да го обясня ....НО НЕ СЕ ХАРЕСВАМ ... имам мазнини ( явно не си видял добре на снимката ) , но аз ги виждам и искам да ги махна..До тук разбрах , че не го правя по правилния начин и за това ви искам съвети , с които най-накрая да постигна целта си и да започна да се харесвам :)

Като махнеш всички мазнини и заприличаш на радиатор, после к’во? Кокалите ли ще махаме?!
Аз казвам:
1. Спри да използваш всички видове кантари. Използвай само огледалото. Теглото не е определящо. То се мени дори в рамките на един ден. Като изпиеш 3 бири примерно ще тежиш с 1 кг повече. Това не значи, че 26-я бадем и поничката са ти се залепили за задника и трябва да бягаш до съседния град за да ги отлепиш.
2. Избери си спорт който ти доставя удоволствие, може и фитнес, може у дома упражнения, танци, фехтовка, парапланеризъм, няма значение -  важното е да се движиш и да си щастлива от това.
3. НЕ ГЛАДУВАЙ. Ще си прецакаш здравето. Ще си прецакаш цикъла. Ще си ппрецакаш психиката. Ще си прецакаш живота.
Научи се просто кое кога, какво и как да ядеш. Чети - не чакай, някои да ти каже яж това, пий онова. ЗАКУСВАЙ и яж поне 3-4 пъти на ден.

П.П. На кое да пречат няколко бадема? Та ти за цял ден нямаш едно хранене, като хората.
П.П.2 Леле, за кльощавите мацки и бадемите филм може да се направи.

Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 07.04.11 21:04.

07.04.11
21:08

Леле какъв цирк се е заформил тук.90 % от пишещите в темата “любезно” насочваха маса народ към търсачката, а сега се надпреварват кой - пръв да ориентира заблуденото девойче в “тайните” на бодибилдингът и здравословното хранене. Споко момчета, ще протриете клавиатурите, ако пусне някоя по разголена снимка може и нещо друго.

Сега да се обърна към девойчето.
Има два варианта:

1. Първия вариант е да си правиш гаргара с мъжкото съсловие във форума с глупави въпроси, показване на снимки и прочие.

2. Втория вариант не е много добър. Хвърлих бегъл поглед на снимките ти и абсолютно никъде не видях излишна мазнина. Даже ми изглеждаш доста слаба. Абсолютно всички ти казаха, че нямаш нужда от отслабване, но ти продължаваш да твърдиш, че имаш мазнини. Има едно заболяване - анорексия. Мисля, че няма да е лошо да хвърлиш един поглед в интернет за да видиш за какво става на въпрос.

Мнението беше редактирано от Zombi Bombi на 07.04.11 21:09.

А

07.04.11
21:51

Продължавам и ЩЕ продължавам ;)
Аз си знам най-добре дали имам или нямам ...Не може да трърдиш , че нямам само от една снимка ...Ккато и да е ..И щом смятъш въпросите ми за глупави не се хаби да отговаряш:)

от всичко прочетено най-хубавото което видях е, че си опорита много :D :D ( не слагам външноста ти тука за да не ме погнат пак възрастните форумци :D )

07.04.11
22:20

казано от ЛюбенК на 07.04.11, 21:00:

Като махнеш всички мазнини и заприличаш на радиатор, после к’во? Кокалите ли ще махаме?!
Аз казвам:
1. Спри да използваш всички видове кантари. Използвай само огледалото. Теглото не е определящо. То се мени дори в рамките на един ден. Като изпиеш 3 бири примерно ще тежиш с 1 кг повече. Това не значи, че 26-я бадем и поничката са ти се залепили за задника и трябва да бягаш до съседния град за да ги отлепиш.
2. Избери си спорт който ти доставя удоволствие, може и фитнес, може у дома упражнения, танци, фехтовка, парапланеризъм, няма значение -  важното е да се движиш и да си щастлива от това.
3. НЕ ГЛАДУВАЙ. Ще си прецакаш здравето. Ще си прецакаш цикъла. Ще си ппрецакаш психиката. Ще си прецакаш живота.
Научи се просто кое кога, какво и как да ядеш. Чети - не чакай, някои да ти каже яж това, пий онова. ЗАКУСВАЙ и яж поне 3-4 пъти на ден.

Прав е ... не е важно колко тежиш ,а как изглеждаш с тези килограми ! Ходи и бягай всяка вечер и си яж както трябва и то сериозно и ще си си много добре ... макар ,че и сега си изглеждаш мн добре

07.04.11
22:46

казано от RazIeL Fix на 07.04.11, 21:08:

Леле какъв цирк се е заформил тук.90 % от пишещите в темата “любезно” насочваха маса народ към търсачката, а сега се надпреварват кой - пръв да ориентира заблуденото девойче в “тайните” на бодибилдингът и здравословното хранене. Споко момчета, ще протриете клавиатурите, ако пусне някоя по разголена снимка може и нещо друго.

Кво’ да са прай, днешната младеж сме доста загорели :D
по темата - на снимките изглеждаш с доста добра фигура, по-добре не я разваляй! 50 кила са адски малко, просто незнам какво още искаш да сваляш. Твойто малко на вманиачаване ми прилича.. Най-добре поддържай тялото каквото ти е сега и ако има нещо увиснало (в което се съмнавам) работи да го стегнеш.

П.С. ако може и аз да вида снимката за по-добра преценка :D

Мнението беше редактирано от boika на 07.04.11 22:47.

07.04.11
22:58

Да си бях направил женски профил , че и на мен да се дават толкова съвети ..

07.04.11
23:25

Подкрепям колегите с добра фигура си просто тренирай и се храни добре в женските дневници има много примерни менюта.Виж ако твоето желание е да изглеждаш като от списание за фитнес :) прави си сметка че тея които се снимат там се подготвят специално за снимките това е максимална форма която не трябва да се поддържа повече от 2 седмици те го правят само за снимките ;).Според мен изглеждаш чудесно няма смисъл чак от това което искаш :)

08.04.11
11:01

Имай в предвид,че слизането под определен процент подкожни мазнини при жените не е най-здравословното нещо ;) Почети в блога на Любомир Иванов и ще ти се изяснят много неща.

08.04.11
11:11

Скъпо дете!

Прочети внимателно какво ти е написал ЛюбенК,В Н И М А Т Е Л Н О!
Не виждам някъде да не е прав
Вие сте във една определена възраст в която в главата ви е каша!
Разбирам да имате някакъв съществен проблем със физиката...да,ама не

Сега е момента във Вашия живот да инвестирате във образованието си,маниерите и общата кулктура,живота мадмоазел не е видеоклип от МТВ а работа,семейство и чак тогава фитнес

Това е скромното ми мнение,като съм убеден че няма да бъде чуто....типично за безакълността на младостта

08.04.11
11:31

Абе що се хабите да обяснявате? Оставете я да си троши главата, явно държи да научи нещата по трудния начин.

казано от ЛюбенК на 07.04.11, 21:00:

Тук трябва да направим едно уточнение. В глада няманищо лошо, даже е полезен, стига в дългосрочен план да поемаш достатъчно калории, т.е глада трябва после да го компенсираш със стабилно ядене.
В закуската няма нищо специлано. Съвсем спокойно може да я пропуска, стига да хапва по стабилно на обед или вечеря (най-добре на вечеря). Повече от 3 храненета на ден, най-много да прецакат лептиновата и инсулиновата чувствителност и от там да се объркат доста други неща.

Бадемите са добри ако са сурови, при печенето мазнините им стават вредни!

11.04.11
11:08

Марине...много ще ти се изкефи девойката, ако я запознаеш с IF…изведнъж ще си каже...БА, ми аз така си се храня...цял ден кафета и вечер-гуляй:)))

Деан-е...евала за поста...!!!

наистина доста младежи са свръх заблудени и ако от рано някои не почне да помага...стават катаклизми-хранителни, ментални и прочие...

11.04.11
11:31

казано от brusakch на 07.04.11, 22:58:

Да си бях направил женски профил , че и на мен да се дават толкова съвети ..

И да ти е женски профила, това не е достатъчно - трябва в дневника ти да пише, че ядеш 1 семка на ден, че си 175 високА и тежиш 45 кила и се намираш за адски мазнА и дебелА, а когато те посъветват какво да правиш -  казваш “Няма пък, аз си знам”. Също така е важно да отбележиш, че на фитнес няма да ходиш, защото от него ще станеш...мускулеста като мъж, а ти не искаш...

Съгласна съм с Петко К, момичето си знае неговото, момчета, амортизирате си клавиатурите...

@RazIeL Fix залагам на вариант едно :)

@авторката - можеш да научиш много от нещата, които са ти написали, реши ще се учиш ли или ще си действаш според твоя план. Съветвам те за първото, ако решиш да е второто, не виждам много смисъл от тази тема :) Поздрави и успех :)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.04.11 12:54.

казано от slavko на 11.04.11, 11:08:

Марине...много ще ти се изкефи девойката, ако я запознаеш с IF…изведнъж ще си каже...БА, ми аз така си се храня...цял ден кафета и вечер-гуляй:)))

Ами тя заради това изглежда добре на снимките ;)
Сега номера е да оптимизира малко храненето като хранителни вещества, да почне да яде истинска, силна храна,  да махне боклуците  и с този хубав ген ще стане за пример тук в форума :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1