Petya's Diary - New hope

Темата е заключена.
Прескочи до:

26.01.12
00:07

казано от Marina на 25.01.12, 23:42:

казано от Dique на 25.01.12, 22:03:

Е 1500 калории много ли храна са ?

Нормално са за нея.

Аз не съм мерило (blush) , та имах предвид , че 200-300ккал на “+”, не са проблем при нейната физика , че да ги мисли :) Съгласна съм , инак...исках да обърне внимание на трена...не , че и това е водещо в живота ...знам ли...
  Sorry , за спама :) |-)

26.01.12
00:34

Кой знае със сигурност дали са 1500… Аз вече се съмнявам в тия калкулатори и че храната може да бъде пресметната с няква точност.
Винаги е +-200 :)
Иначе за тренировките съм съгласна, ама тя си тренира като гледам. :)

26.01.12
08:43

казано от Dique на 25.01.12, 22:03:

Е 1500 калории много ли храна са ?

Така ми се струва.. (blush)

казано от Мая на 25.01.12, 23:49:

П.п. и да се повторя - хубаво и съразмерно тяло - i like (sun)

Мерсии! (sun)

Благодаря за информацията, момичета. Убедихте ме, ще се старая калориите да са около 1500. Пък ако кача повече от необходимото, пролетта ще имам време да чистя. :)
Относно тренировките, от тази седмица гледам да увеличавам малко натоварването, но както съм казвала, тренирам вкъщи и все още не разполагам с големи тежести.
Ако имате някакви други съвети относно тренировките, храненето или каквото и да било, ще се радвам да ги споделите.

Приятен и успешен ден! (sun)

26.01.12
12:55

Съмнявам се да качиш или по-скоро не го мисли от тази гледна точка, а се стреми просто повече да изразходваш.
Ако качиш 1кг примерно, само ти ще си го виждаш и никой няма да разбере.
Отпусни се, живота ти не е само цифри, които да те водят за носа и да си им подвластна.

Поздрави! (sun)

26.01.12
20:35

Слушам, Марина!
До 7ми февруари съм робиня на цифрите и после спирам да броя калории или каквото и да било и ставам свободна. Пък напролет ще видим какво ще е положението.
Благодаря за подкрепата! :P

26.01.12
21:58

26.01.2012:
07;40 - 150мл прясно мляко с нескафе + 2 бисквитки Престиж с мюсли (14гр)
11;30 - 180гр (с.с.) свинско конта филе + 3 маслини + 45гр ^лютеница + 2 ^корнишона
15;45 - 30гр фъстъци
19;45 - 3 пилешки пифтета (140гр) + 4 гъби (110гр) пълнени с 5гр масло, 30гр кашкавал, 20гр пилешка шунка + 40гр ^лютеница + 1 маслина + лъжичка китайски оризови спагети
20;00 - 22;00 - около 10гр печени фъстъци + 10гр бадеми
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 100гр извара + 5гр протеин PhD.
М:В:Б=46:13:37 Калории - 1425
Сметките не включват корнишоните и китайското.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, мака, гинко билова.
Тренировка: почивка.

Приятен ден, сравнително хубаво настроение. Сутринта за пръв път се наспах в делничен ден. :)
Храната не е особено добра...
За утре съм си подготвила за закуска свинско контра филе + 100гр китайски оризови спагети + 30гр китайски ориз. Посъветвайте ме да ги ям ли, да не ги ли.. :D Много ми се яде китайско, ама като знам, че е супер мазно и не само..

Според мен не е добра идея да ги ядеш... прати ми ги на мен !!!! :D

Мила

27.01.12
09:57

Петя, престани да се притесняваш за подобни неща. Ти си стриктна в храненето, щом ти се ядът оризовите спагети ги яж. И не може за всяко нещо да питаш да го ям ли или не, това е твоя начин на живот, ти сама трябва да си правиш избор за тези неща. Никой тук няма да те съди ако прочете, че си изяла тези спагети или 1 шоколад. Не си мисли, че прекалено стриктното хранене ще доведе до по-добри резултати, отколкото ако си позволяваш нещо различно от пържоли и зеленчуци. Чийт храненията са необходими !

27.01.12
11:28

казано от kristiancho на 26.01.12, 22:05:

Според мен не е добра идея да ги ядеш... прати ми ги на мен !!!! :D

Заминаха... с такова голямо удоволствие и без капка вина. :D

@Мила ‘‘Mon coeur’‘, спирам, обещавам! :)
Просто съм голяма чревоугодничка и ме е страх, че ако си позволя нещо, на следващия ден ще си позволя пак и така ще се върна към предишния си начин на хранене, а определено не искам това. :)

Лек ден! (sun)

27.01.12
11:49

Ох,не е истина колко ми е познат този страх :D . И аз съм така,като хапна даже и сусамка и си викам- „Е,утре няма да ям”,или се успокоявам,че е било съвсем малко,а това е много глупаво и го знам,но пак го правя .Сещам се миналата година на морето-една седмица ядях като прасе и то какво-пържени картофи в изобилие,сладоледи,пилешки хапки пържени,абе яко мазнини и вредни храни и не мраднах грам,нито си развалих формата,тъй че съм на мнение,че храненето трябва да ни доставя удоволствие,и въобще не трябва да се самобичуваме,заради такива малки прегрешения.Радвай се на здравия тонус и добрата фигура и всичко ще е ОК. ;)

Мнението беше редактирано от DS* на 27.01.12 11:50.

27.01.12
21:58

Деси, и аз на морето миналата (2011) година ядох от всичко и по много. Е съобразявах се де, когато имах възможност хапвах по нещо полезно, но изядох и доста гадости. Но за разлика от теб никога не съм си казвала “днес ядох много, утре няма да ям”. :) Проблема ми е единствено, че като хапна и най-малкото нещо корема ми се издува страшно много и после като облека някоя по впита блузка и не ми харесва как седи. Независимо дали ям главно въглехидрати, мазнини или белтъци резултата е един и същ, от всичко се издувам. Така че ще трупам малко мускули по коремчето и предполагам ще е по-добре.
Между другото ще продължавам да карам ВМД до 7ми февруари, защото тогава започва един дълъг период с рождени дни, включително и моя, и мисля да се поотпусна по това време. Смятам да си позволявам по някое изкушение веднъж седмично или даже по-често, защото напоследък постоянно ми се ядът някакви гадости, макар да знам че хич не ми трябват. Това безхаберие вероятно ще продължи до май месец, когато отново ще започна един стриктен и хубав режим, с идеята да изчистя и да се оформя малко. :)

Хм.. казваш издуване... когато стомаха се напълни с храна нормално е да се подуе малко... моята талия нараства с няколко сантиметра след хранене и това е нормално след 2-3часа нещата се нормализират... :)

27.01.12
23:17

Аз съм забелязала, че при мен нещата се нормализират едва, когато спя над 5-6 часа, иначе колкото и време да минава е трудно да се върне към нормалното си състояние корема ми. Странното е, че дори да пия чаша вода пак се издува. :)

28.01.12
11:11

Петя, с риск да прозвуча като досадна леличка, ще се повторя и ще те посъветвам редовно да си набавяш по 8 часа сън. Санитарен минимум - 7. Ако подуването на корема е причинено от липсата на сън, то това е най-малкия проблем, който недоспиването ти причинява. Още повече - на твоята възраст сънят е изключително важен - организмът още расте.

Поздрави :)

28.01.12
12:03

Норче, благодаря за загрижеността! (sun)
Но недей да си мислиш, че нямам желание да спя повече време. Напротив, това е едно от най-любимите ми неща даже.
Напоследък се опитвам да го докарам поне до 6 часа на вечер и не знам дали си въобразявам, но сякаш като спя над 7-8 часа и се чувствам по-изтощена?  И след 1 седмица ставам първа смяна на училище и ще ставам към 5;30, ще се постарая да лягам най-късно към 22;30. :)
И като сме на тази тема да се похваля, тая вечер спах 10 часа! (giggle)

28.01.12
14:25

Най-накрая малко време да напиша и вчерашният отчет:
27.01.2012:
07;40 - 150мл прясно мляко + 2 бисквитки Престиж с мюсли (14гр)
11;20 - 180гр (с.с.) свинско контра филе + 30гр ^лютеница + 100гр оризови спагети + 30гр китайски ориз + 1 ^корнишон
20;45 - 3 бъркани ^яйца (145гр) + 60гр пилешка шунка + 4 гъби (100гр) на фурна с 15гр пилешка шунка, 30гр кашкавал, 5гр масло + 3 маслини + 40гр ^лютеница + 1 ^корнишон
23;30 - 100гр ^кисело мляко + 80гр извара + 5гр протеин PhD.
През деня - малко печени фъстъци.
М:В:Б=47:15:35Калории - 1279
Сметките не включват корнишоните, фъстъците и китайското.
Тренировка:
Рамене и ръце 
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите  - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели  - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.

И в тази тренировка вдигнах килограмите почти двойно. Беше ми малко трудно, но се справих. Добре се получи. :)
Слагам и една снимка на греховната закуска/обяд (giggle) :
П.П. пържолките са 2, просто едната се е скрила под другата :D

28.01.12
23:00

28.01.2012:
11;50 - 100мл прясно мляко с нескафе
13;00 - Тренировка 1
15;25 - 235гр Руло Стефани + 40гр ^лютеница + 15гр сирене
17;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
20;15 - Тренировка 2
21;30 - 250гр Руло Стефани + 55гр ^лютеница + 20гр сирене
00;00 - 100гр ^кисело мляко + 5гр протеин PhD.
През деня - малко печени фъстъци + по няколко хапки от рулото.
М:В:Б=51:12:29 Калории - 1363
Сметките не включват фъстъците и хапките от рулото през деня.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали.
Тренировка:
Тренировка 1 - P90M—Upper Middle Lower
Тренировка 2 - Кръгова:
1. Гребане с щанга - 8 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
6. Планк - 15 секунди
5 кръга от всичко!

Много добри тренировки днес. (sun) В кръговата тренировка на гребането с щанга вдигнах килограмите, та не можах да направя обичайните 10 повторения, а направих по 8. Дъмбелите си ги оставих с леките килограми, защото ми е малко тежко на бицепсовото сгъване. Иначе съм доволна от техниката на изпълнение на упражненията и най-вече на лицевите. :)

Забравих да спомена, че ми свърши Leen Green-a на Primaforce. Не усетих особен ефект от него.. (dull)

А с това руло наистина не мога да се спра. Страшнооо вкусно е. :D
Не знам дали съм споменавала, но го правим от кайма смес, стандарт “Стара планина”. Единственото, което не ми харесва в него е, че слагаме някаква подправка на Maggi за Руло Стефани. Какво ви е мнението за тези подправки, защото колкото и да си кривя душата става доста добре с нея. :)

29.01.12
09:07

Според мен при двуразови тренировки 1300 ккал са твърде малко :) Вероятно днес ще ти се хапва повече, поне при мен е така на следващия ден.
А “греховната” ти закуска е чууудесна :) (inlove)

Относно Маги-тата - ми не са за препоръчване, но 1-2 пъти месечно не е фатално като че ли.

И все пак - мисля, че съдържат (както и повечето храни в китайски ресторант например) глутаминова киселина, която причинява синдрома “не мога да спра да ям от това нещо”. Аз не ги ползвам.

п.п. Какаото е на д-р Йоткер. Нямам бутонче за лично съобщение към теб! Не знам защо :)

29.01.12
11:28

Благодаря за информацията, Атомче! (sun)
Калориите според мен са доста повече от 1300, защото всеки път, когато минавам през шкафа с ядките и си щипвам по някоя, а не я вписвам. С рулото беше по същия начин - мина ли през кухнята, заминава едно тъничко парченце. :)

Магитата ще се постарая да ги намаля максимално в такъв случай, но понеже не разбирам много от готвене, някой ще може ли да ми препоръча какви подправки да сложа на рулото? Днес ще си правя от конска и телешка кайма.. (devil)

29.01.12
21:37

29.01.2012:
12;15 - 100мл прясно мляко с нескафе
14;00 - половината от Рулото (180гр /с.с./ конска кайма + 200гр /с.с./ телешка кайма + 3 яйца + 1 ^корнишон + 75гр морков) + 40гр ^лютеница + 20гр сирене
16;40 - 130гр ^кисело мляко + 25гр бадеми
19;00 - другата половина от Рулото + 40гр ^лютеница + 20гр сирене
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 80гр извара + 5гр протеин PhD.
М:В:Б=43:11:40 Калории - 1365

Събудих се с приятна мускулна треска на цялото тяло, любимо усещане. (devil)

Направих си руло от телешко и конско. Стана добре, но не е същото като с подправките на Маги. :D
Качвам и една снимка на обяда, да смее някой после да каже, че не се храня .. (blush)

Мнението беше редактирано от Petya на 29.01.12 21:37.

30.01.12
10:58

Замина режима.. (giggle)
Мама е направила макарони на фурна и си бях казала, че няма да ям, но преди малко докато си чаках рибката да стане, ометох солидно количество.. (dull)
Успокоява ме единствено факта, че преди около 1 час ми свърши тренировката, та ще го пиша зареждащ ден..

30.01.12
21:45

30.01.2012:
07;20 - 150мл прясно мляко с нескафе + 2 бисквитки Престиж с мюсли
09;20 - Тренировка
10;45 - макарони на фурна (неизвестно, но не много малко количество)
11;20 - 175гр пъстърва във фолио + 5гр масло + 1 ^корнишон
19;25 - 120гр пъстърва във фолио + 5гр масло + 1 ^корнишон + 80гр Руло Стефани + 20гр ^лютеница + 1 ^корнишон + 10тина гр бадеми
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 100гр извара + 10гр протеин PhD.
М:В:Б=42:10:42Калории - 1172
Сметките не включват корнишоните и макароните на фурна.
Добавки - витамини и минерали, 2х Cheaters relief, мака, гинко билова.
Тренировка:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.

Добра тренировка се получи, но действията ми след нея се оказаха доста глупави..
Не съжалявам, че ядох от макароните, но съм леко разочарована от себе си и от липсата на воля. Уж до 7ми щях да спазвам стриктно режима, ама.. Но поне хубаво ме заситиха, до вечерта не изпитвах глад. :)

31.01.12
22:23

31.01.2012:
08;00 - 100мл прясно мляко с нескафе
08;30 - Тренировка
11;00 - 180гр диво прасе от буркан + 30гр ^лютеница + 20гр сирене + 1 ^корнишон + 5гр бадеми
16;00 - 20гр фъстъци
19;10 - 120гр пилешко бутче (обезкостено и печено) + 40гр лютеница + 20гр сирене
19;45 - 140гр телешка кайма + 20гр кашкавал + 30гр пуешка шунка + 30гр лютеница
22;00 - 120гр ^кисело мляко + 60гр извара + 6гр протеин PhD.
М:В:Б=44:7:45 Калории - 1376
Тренировка:
P90X+ 01 - Interval X Plus

Много приятна тренировка се получи, макар че имам хубава мускулна треска по цялото тяло. (devil)
Да се похваля, днес се наспах - 7 часа и малко. (sun)
Храната не ми харесва. Бях на пазар с майка ми и си взех печени пилешки бутчета от Билла, защото ме мързеше да си готвя, когато се прибера, но се оказаха толкова отвратителни, че едва ли някога ще повторя. Бяха супер солени, изглеждаха много големи, но след като махнах мазното и кокалите, се оказаха 120гр.. (giggle) Та след като ги изядох си останах гладна и реших да си направя една плескавица. :)
Цял ден си мисля за макарони на фурна. Ядът ми се страааашно много и накарах мама да ми направи в събота. Нямам търпение, направо ги сънувам вече.. :D Така че режима ще е до тогава. Ще карам около 3 седмици без режими и каквото и да било, ще си ям каквото ми се яде, дори да са пълни гадости. После смятам да мина отново на РБД до пролетта.
Хубавото е, че вече знам към какъв режим ще се придържам пролетта, когато чистя. Но да видим колко ще има за чистене след тези 3 седмици. :)

М

01.02.12
10:22

Аз не бих си взимала бутчета от хипермаркет, а изпечени още по-малко. Според мен тях ги блъскат с най-много антибиотици и други такива неща. :)
За макароните на фурна не виждам от какво толкова се притесняваш? Аз си мисля, че в тях само захарта не е много препоръчителна за консумация, но другите продукти са си доста полезни.
Успех ти пожелавам.

01.02.12
19:59

Здравей, Мира!
Както казах бутчета повече няма да взимам. За пореден път се убеждавам в “доброто” качество на месните продукти от хипермаркетите. :)
А макароните не мисля, че е само захарта. Мама ги прави с обикновени макарони, така че и те не са много препоръчителни. Но не ме притесняват изобщо даже. Ще ги ям преди/след тренировка и даже ще им сложа сладко. (grin) Ох, от сега го мисля.. :D :D

01.02.12
22:00

01.02.2012:
08;10 - 150мл прясно мляко с нескафе + 2 бисквитки Престиж с мюсли (14гр)
11;15 - 170гр телешка кайма + 30гр кашкавал + 35гр пуешка шунка + 1 домат + 20гр сирене + 1 пилешко пифте (50гр) + 1 ^корнишон + малко лютеница
16;50 - 25гр фъстъци
19;40 - 190гр телешка кайма + 1 домат + 1 пилешко пифте (45гр) + 1 ^корнишон + 2 маслини + 50гр лютеница + 10гр сирене
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 80гр извара + 5гр протеин PhD.
През деня - около 10гр бадеми.
М:В:Б=49:9:40 Калории - 1500
Сметките не включват корнишоните.
Тренировка:
Крака и корем 
1. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Плие - 3х12,10,8
3. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
4. Глутелус ритник - 3х12,10,8 повторения
5. V-преса - 3х12 повторения
6. Планк - 3х15 секунди
7. Коремни преси - 3 х 20 повторения
8. Наклони встрани с дъмбел - 3х10 повторения на страна
И още няколко други упражнения за корем по 1 серия.

Много ми се услажда тая лютеница напоследък, вероятно заради захарта. Не е домашна, от вчера минах на купешка. Тази вечер след като се навечерях и като започнах да прибирам продуктите в хладилника, оставих буркана с лютеницата и кутията със сиренето и като почнах да ям... :D
Нещо ми се случва напоследък, което хич не ми харесва. Ще има санкции :)
Иначе като цяло хапването си беше стабилно, но и от тренировката съм много доволна. Хубавото е, че въпреки че ям по много , поне тренировките станаха някак си по-качествени и натоварващи. Днес все още имам мускулна треска на краката. :)

02.02.12
10:52

И днешният ден започна изключително “добре”.
Закуската беше : стабилно количество домашен кекс от орехи и ябълки + 1 Monster Lo - carb.
Изглежда доброто дете в мен е заспало в Дълбок зимен сън, а на негово място се е появила някаква досадна чревоугодничка.. (tmi)

02.02.12
15:32

Петя, защо е всичкия тоя тормоз, дето си го причиняваш, не знам. :) Нямаш нужда от никакви рестриктивни режими, чистения и всякакви подобни. Имаш чудесна структура, просто надграждай върху основата, която имаш. Разните домашни кексове, макарони и прочие в разумни количества не трябва да те притесняват и да ти създават психологически дискомфорт, а пък чак да се самоквалифицираш като “безволева”...да не говорим.

И репликата ти за сиренето е култова - “и като почнах да ям....” - гледам, изяла си...цели 10гр сирене?!?

Според мен, ако търсиш някаква промяна, по-добре увеличи/разнообрази тренировките и съответно енергоразхода. Енергоприема не го мисли толкова и си хапвай каквото ти се яде - стига храната да е чиста (а твоята е).

И понеже си говорихме за съня, ето нещо, което може да ти се стори интересно: http://www.lifehackerbg.com/self-improve/kak-da-dobavim-chas-kam-givota-si/

Сори, ако изглежда, че се опитвам да ти давам тон в живота. Не е така - само споделям мнение, с надеждата, че може да ти е полезно. Ти си избираш дали да го вземеш предвид :)

Поздрави!

02.02.12
20:29

Норчее, изобщо не мисля, че се опитваш да ми дадеш тон в живота. Напротив, даже съм ти изключително благодарна за помощта и за съветите, които ми даваш. Определено се опитвам да си взема поука от всичко, което ми пишете. :)
Всичко това е защото донякъде се чувствам гузно и ме е страх да не прецакам всичко постигнато до сега. Знам, че тормозът, който си причинявам е страшно глупав. Наистина няма смисъл да се притеснявам от тези неща, важното е че все пак не ги ям всеки ден като преди.   Всъщност поставям си нова цел - да се науча да слушам тялото си и да не се тормозя за нещата, които избирам да правя.
Относно енергоразхода - увеличих килограмите на силовите тренировки и се старая тези от Р90Х да ги правя възможно най-интензивно. Ако имате някакви други съвети, ще се радвам да ги чуя. :)

Поздрави! (sun)

02.02.12
22:02

02.02.2012:
06;00 - 10;00 - 1 Monster Lo-carb + 2 бисквитки Престиж с мюсли (14гр) + кекс с ябълки и орехи
11;20 - 140гр глиганско от буркан + 25гр лютеница + 15гр сирене + 1 ^корнишон
20;00 - 155гр пилешки кюфтета + 50гр ^лютеница + 1 ^корнишон + 5гр бадеми
22;00 - 100гр ^кисело мляко + 100гр извара + 10гр протеин PhD.
М:В:Б=41:11:45 Калории - 950
Сметките не включват корнишоните, Monster-a и кекса.
Добавки - рибено масло, витамини и минерали, 1 x Cheaters relief.

На пръв поглед калориите изглеждат малко, но както написах не съм включила кекса и монстера, просто защото не знам точно колко кекс съм изяла. Определено не беше много малко, така че и днес сигурно са около 1400-1500 калориите.
Иначе настроението е супер, изкарах шестица за срока, по един от най-важните ми предмети и за сега положението е много добро. :)
За съжаление утре ще трябва да ставам пак рано, но ще гледам тая вечер да не се туткам много.

Лека вечер! (sun)

04.02.12
11:02

03.02.2012:
08;00 - 1 Monster Lo-carb + 2 бисквитки Престиж с мюсли (14гр)
10;20 - Тренировка
12;00 - 100гр пилешки кюфтета + 120гр ^глиганско от буркан + 40гр лютеница + 20гр сирене + 1 ^корнишон
19;20 - 140гр пилешки кюфтета + 70гр ^глиганско от буркан + 25гр ^лютеница + 20гр сирене + 1 ^корнишон
23;00 - 100гр ^кисело мляко + 65гр извара + 7гр протеин PhD + доволно количество пилешки гърди с 2 вида сирена.
През деня - бадеми.
М:В:Б=43:8:47 Калории - 1166
Сметките не включват корнишоните, бадемите и пилешкото за вечеря.
Тренировка:
Рамене и ръце 
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Повдигане на ръцете напред с дъмбелите  - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели  - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.

В днешната тренировка първите 2 упражнения ги правих с по-тежките дъмбели, но на следващите ги намалих, защото все още ми е доста трудно да се справя с тези килограми, особено на повдигането встрани. Иначе добре се натоварвам. :)
Пак пих Монстер сутринта, но трябваше да стана в 5 и ми се спеше доста, та заради това.

Сега чакам макароните да станат и ги почвам, а после яки тренировки.. (devil)

04.02.12
22:19

04.02.2012:
12;00 - макарони на фурна + 3 мини вафлички
13;30 - макарони на фурна
14;50 - Тренировка 1
16;00 - кафе (със стевия, от машина)
17;00 - макарони на фурна + 6 мини вафлички
20;00 - Тренировка 2
21;00 - пиле с грах и малко картофи (гледах пилето да преобладава).
Тренировка:
Тренировка 1 - P90M—Cardio Intervals
Тренировка 2 - Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
6. Планк - 15 секунди
5 кръга от всичко!

Добре си похапнах днес, сигурно минах 3000-3500 калории, ако не и повече. :D
Изядох около половин тава макарони, не съм се занимавала да ги смятам като стойности. Мисля за известно време да махна везната и да спра да меря всяко нещо, което слагам в устата си. Ще си направя един експеримент да видя как ще ми се отрази повече ядене на не толкова чиста храна. Целта ми е да се науча да ям колкото ми се яде, а не да се тъпча излишно, защото днес точно заради тази тъпа черта от характера ми ми е тежко..
За пръв път от много време правих кардио на пълен стомах, ужасно е. Беше ми супер тежко и с нетърпение чаках да свърши, но въпреки това дадох всичко от себе си! При кръговата не знам защо, но ми беше много отпаднало и трудно изпълнението на упражненията? Явно некачествената храна си оказва влияние и върху това. :)
Слагам една снимчица и на закуската.. (nlove5) (sun)

04.02.12
22:42

Айде сега пък на другата крайност...да ти кажа, нито 1100 калории е добре, нито 3500. Просто намери средната стойност, то даже и математически е лесно и карай така. Айде днес го брой чийт дей, имала си нужда, яла си. Ама сама виждаш, че претъпкването не е хубаво.

М

04.02.12
23:27

Петя, аз не мисля че си погълнала чак 3000 - 3500 калории. Все пак в половин тава макарони не ми се вярва да има повече от 1500 - 2000. И като прибавиш другите неща да станат 2500. Ти си стриктна в режима ти така че този период не ми се вярва да ти се отрази чак толкова неблагоприятно на фигурата.
Пожелавам ти успех и дано постигнеш целите си ;)

05.02.12
17:05

Anelia, реших да ям каквото ми се яде за около 2 седмици (докато минат всички рождени дни, празници...), след което ще мина на РБД с КБ около 1700-1800 калории. То и без това организмът ми ще е свикнал с по-високия калориен прием. (giggle)
Тази глупост ще я направя поради 2 причини. Първо, защото искам да проверя дали по някакъв начин съм си забързала поне малко метаболизма и дали ако не се храня здравословно ще стана слонче. И второ, защото просто ми се яде.. :(
Обаче нямам търпение да дойде април - май. Замислила съм си супер режимче, с което мисля, че ще стават чудеса.. :D

Мира, и аз се надявам да не бъде много зле положението след 2 седмици, но ми е интересно какво ще се случи. Благодаря ти! :)

05.02.12
18:11

казано от Petya на 05.02.12, 17:05:

Тази глупост ще я направя поради 2 причини. Първо, защото искам да проверя дали по някакъв начин съм си забързала поне малко метаболизма и дали ако не се храня здравословно ще стана слонче. И второ, защото просто ми се яде.. :(

Е как реши точно така да провериш ? После ще се вайкаш, ама ....:)

05.02.12
19:30

Ох, Дива, права си!
Аз от сега си се вайкам, пък какво остава за после, ама тъпото си е тъпо.. (wasntme)
Наистина е безсмислено да го правя това нещо. :) Утре ще ми бъде последната джънк закуска и евентуално на рождените дни, и най-вече на моя, ще си позволя по още нещо по-вредничко.
А сега си се връщам към РБД. ВМ-НВД ми хареса като режим, но въглехидратите започнаха да ми липсват. Пролетта вероятно пак ще се върна на нещо като ВМ-НВД, ще видим.
Благодаря ви! (sun)

05.02.12
21:32

05.02.2012:
09;45 - макарони на фурна + малко ^мед + 1 пържена филийка
16;45 - 3 мини вафлички + грах с пиле и картофи + половин филия (бял хляб)
22;00 - 100гр извара + 100гр ^кисело мляко + 10гр протеин PhD.

И днес беше кофти ден, ама от утре обещах, че само закуската ще е зле, после се връщам в релсите. :) Чудя се само да продължа ли да меря с везната или да спра поне за известно време и да преценявам сама по колко да ям?

06.02.12
22:00

06.02.2012:
Днес ще пропусна вписването на храната, безсмислено е. Хич не съм доволна, но сега съм толкова мотивирана и твърдо решена да се взимам в ръце и да продължавам да се храня както трябва. Безсмислено е да ям боклуци, става ми зле, изпитвам вина.. Така че всичко беше до тук! (Може да направя малко изключение на рождения ми ден, ще видим).
Добавки - витамини и минерали, 2х Cheaters relief, рибено масло.
Тренировка:
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения.

Приключи първият срок, резултат - 5,71.. Не съм доволна от оценката, но втория срок ще се постарая малко повече и се надявам да бъде доста по-добре. :)
От утре почвам първа смяна, надявам се да успявам да се наспивам. Мисля да пробвам идеята в статията от Норчето - да спя по около час към средата на деня. Но ще видя как ще го комбинирам с тренировката, след утре ще се знае. :)

Пожелавам приятна и успешна седмица на всички! (sun)

07.02.12
19:54

Добър вечер!
Пак имам въпросче, макар и глупаво.. Какво мислите за боба, леко запържен? Много ли е вреден? :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1