15.04.11
18:29
и да разкажете как е минало :) ако има и видео клип още по-добре :P ;]
15.04.11
22:33
Супер беше събитието имаше доста хора , и повечето се включиха в надпреварата , хубавото беше ,че винаги хората подкрепяха набиращия се и след пускането на лоста посрещаха с аплодисменти. Доста от момчетата показаха сърца за да си довършат последното набиране ,доста добре се получи и дано по често има такива събития благодаря много на Voyager !!
15.04.11
22:37
Аз също съм доволен. Благодарности на Voyager за това, че ни събра. Изненадващ беше фактът, че се събрахме доста хора към тридесетина и малко отгоре.
Благодаря още веднъж за сбирката.
П.П. Клипчетата ще ги кача малко по-късно тази вечер. Имам една лоша новина: последната сборна снимка не е на фокус. Нито една от двете :( Мога да кача някоя от двете, която е малко по-добре, но ще се развали цялата красота на темата.
По-здрави и до след малко
казано от Ники Николчев на 15.04.11, 22:37:
Имам една лоша новина: последната сборна снимка не е на фокус. Нито една от двете :( Мога да кача някоя от двете, която е малко по-добре, но ще се развали цялата красота на темата.
Казах ти, но тълпата се разпръсна прекалено бързо.
16.04.11
00:06
казано от Петко К на 15.04.11, 23:25:
И колко беше рекорда? :)
До колкото успях да чуя - 17
казано от loudnes на 15.04.11, 23:32:
казано от Ники Николчев на 15.04.11, 22:37:
Имам една лоша новина: последната сборна снимка не е на фокус. Нито една от двете :( Мога да кача някоя от двете, която е малко по-добре, но ще се развали цялата красота на темата.
Казах ти, но тълпата се разпръсна прекалено бързо.
Нищо. Един приятел беше му разбъркал настройките и се опитвах да ги оправя, но явно не съм. За следващия път ще се постарая да ги оправя
Мнението беше редактирано от Ники Николчев на 16.04.11 00:11.
16.04.11
00:17
Ем не е зле,аз мога да направя само 10 стриктни набирания.
16.04.11
00:18
Имайки в предвит правилата според мен 17 набирания въобще не са малко.
24 е рекорда, Иво Узунов. Машина, чисти ги направи!
Аз доста се изложих, само 18, но поне чисти станаха. Имам доста забележки към техниката на изпълнение на доста участници, но като за първи път мнооого надхвърли очакванията. Благодаря на всички, че дойдоха и след 2 седмици, в събота, пак! : )
Мнението беше редактирано от Voyager на 16.04.11 00:37.
16.04.11
00:45
казано от Voyager на 16.04.11, 00:35:
... в събота, пак! : )
... че да не се налага да водим разговори с охраната :D
В момента качвам първата част от клиповете, очаквайте ги
Мнението беше редактирано от Ники Николчев на 16.04.11 00:46.
Дойде ми старата лостаджийска тръпка, усещам как пак ще се зарибя жестоко... а за кросфита обещава в най-скоро време да мина : )
16.04.11
01:47
казано от Voyager на 16.04.11, 00:51:
Има ли клип от жалката ми канадска с момчето :Д
Имаш го, но утре. Че нета ми е много бавен и 200 мегабайта ги качвам от сума време ...
Сега качвам частта с лоста :)
Песничката към клипа бе много хубава и подходяща, но нааканите от сайта са ми я орязали. Затова ви я пращам така
Мнението беше редактирано от Ники Николчев на 16.04.11 01:52.
Много добре се е получило,следващия път ако имам възможност ще се включа.
Една идея да споделя...Voyager,ако искаш може да се направи и състезание по кофи и силови възлизания и накрая примерно да се смята като многобой сумата от трите движения и отделно за всяко движение също да има класиране.
Ники, компресирай с FormatFactory да речем, ако ги качваш в суров формат нормало да са големи ;)
ПП Супер иначе :)
Мишо, приемам идеята, просто искам първо всички да разберат как да правят набиранията изрядно, защото както се вижда от клипа, има какво да се желае.
Иначе на силови набирания много съм си натежал, но ще си свикна с новите килограми и ще ги почна активно. И аз мисля, че по-разнообразен турнир ще е по-интересен. Впрочем, другия път смятам да е по-силово ориентиран, набирания с някаква допълнителна тежест (примерно 10кг), за да имаме предимство и мааалко по-тежките : )
Добре се е получило. Приятно ме изненада факта, че сте се събрали доста хора.
пп: От клипа най-много ми харесаха набиранията на момчето с бялата тениска.
Жалко, че шампионът не е заснет. Беше доста интересно да се гледа.
Аз съм човекът дето брои набиранията, със сивия анорак. Орязали са ми 2 набирания в началото, но последните 2 не са ми чисти, така че не се сърдя :д
16.04.11
10:17
Като страничен наблюдател държа да отбележа, че всички момчета, които участваха се представиха много мъжки. И тъй като беше първи такъв турнир съм сигурна, че следващите ще се подобряват все повече най-вече откъм техника. Иначе организацията беше на ниво - имаше сигурно повече от 30 човека и то добра подкрепа на участниците :)
Супер се е получило.. доста хора сте се събрали че и фенки даже :)
Интересно ми е при така поставените правила че изискването е просто надхват... дали е позволено при част от набиранията надхвата да е с палец под лоста и после да се смени над лоста примерно ?
Иначе наистина има какво да се желае от изпълненията в клипчето.. трудно им е на повечето да пускат до долу... не са свикнали явно.
Палецът е по желание, аз съжалих, че правих без палец.
Мисля, че момчетата не ме разбраха много добре, когато говорих за пускането до долу и затова се е получило така. Защото много от тях пускаха сравнително до долу, но не ‘’се отпускаха’’ в мъртва точка.
16.04.11
12:25
А защо не го направиш в 3 категории: стриктни със секунда долу напълно отпуснат, кипинг и за максимално с тежест? Като това с тежестта се смята теглото на участника + килограмите от закачените дискове.
16.04.11
12:43
Евала на момчетата :) И Любо, че Ви събра. Качвайте клипове и по-често да има такива яки сбирки. “Спортувайте активно” :)
16.04.11
13:05
На 85 кила собствено тегло + дискове ше ми е медно...
16.04.11
14:09
Здравейте приятели. Както обещах качвам и клипчето със заигравките на успоредката и разбира се - канадската борба на Любо.
Всичко започна така:
http://i53.tinypic.com/11uesch.jpg
http://i53.tinypic.com/2po42z8.jpg
Мнението беше редактирано от Ники Николчев на 16.04.11 14:11.
16.04.11
14:24
“Тялото ми машина, ръцете парен чук” :)
16.04.11
17:14
Много кефи тва събитие :)
А относно канадската ти борба .. ми :D xaxa :D (признавам си и аз съм пълен нууб на канадска :D )
Успех със следващите събития !!! :)
казано от Voyager на 16.04.11, 00:51:
Има ли клип от жалката ми канадска с момчето :Д
Това е заслуженото наказание задето обърна гръб на фитнесзалите.Видя ли какво стана сега? Резилът ти е пълен. :D
Направо се срина целият ми форумен авторитет, ако може да се говори за такъв ;) :д
едит: ама виж какви опасни кофички правя :Д
Мнението беше редактирано от Voyager на 16.04.11 22:00.
19.04.11
16:40
Там съм :)
Поздравления за хубавата идея и мероприятие но аз като представител на най-тежките(100+) имам друго предложение. Защо не умножавате броя на набиранията спрямо теглото на участниците? Пример - 100 килограмов прави 10 набирания - 100х10 = 1000кг/ 60 килограмов прави 16 набирания - 16х60=960кг.
Много се усложнява така. Пък и без това има доста едри момчета, които правят доста повече набирания от някои доста по-леки. А като сложим и набирането с тежест, по-едрите момчета ще имат голямо предимство.
Така,държа да уточня,че постът ми не е с цел заяждане.В първото мероприятие поне от предоставеното видео,аз не успях да забележа едри спортисти,визирам хора с лично тегло 100+.Тези условия облагодетелстват изцяло хората със средно тегло около 75-85кг.Защо тогава всички не се набират с общо тегло 110кг ? Ако е 70кг атлет,му се добавят 40кг допълнително и да видим колко пъти ще се набере.Няма как да приравнявате всички в обща категория.Все едно да пуснат някой щангист от най-леката категория да се състезава при най-тежките.