Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимОставащите 4, да.
Ще поживееш и ще видиш, няма кво толкова да направиш. Няма кво толкова да го мислиш, живота не се мери в сантиметри.
Освен ако не гладуваш системно или да не ядеш протеини, или да имаш някакви сериозни витаминни липси, ще си порастнеш колкото ти е бил генетичния потенциал, а.к.а. колкото ти е писано 🙂
22.08.19
09:35
казано от Димо на 22.08.19, 01:03:
.. живота не се мери в сантиметри.
Хе, хе, хе 😁
Мнението беше редактирано от CottageCheese на 22.08.19 09:36.
22.08.19
14:50
казано от Димо на 22.08.19, 01:03:
Оставащите 4, да.
Ще поживееш и ще видиш, няма кво толкова да направиш. Няма кво толкова да го мислиш, живота не се мери в сантиметри.
Освен ако не гладуваш системно или да не ядеш протеини, или да имаш някакви сериозни витаминни липси, ще си порастнеш колкото ти е бил генетичния потенциал, а.к.а. колкото ти е писано 🙂
Благодаря за отговорите, но не схванах какво е това а.к.а.
22.08.19
14:53
казано от Петър Петров на 22.08.19, 14:50:
Благодаря за отговорите, но не схванах какво е това а.к.а.
“Както е известно”, т.е. както е известно, ще пораснеш толкова колкото ти е писано ;-).
29.05.20
20:58
казано от noobenceto neqpomnqchesnokazano на 16.04.11, 19:16:
Ами аз съм на 13 години.152-153 см.Тегло 52 кг.Аз от 5 клас съм предпоследен по ръст в класа преди не бях така.От 5 клас сички ме минаха.Тате е 1.70 мама е 1,60+.Знам,че е до генетика,но,ако има някакъв начин знам ли.Подучих за набиране на лост и баскет.Баскет добре,ама набирането изобщо немога да се отлепя,а иначе имам такова желание по цел ден ще цъкам баскет и набиране на лостове само за 2-3 сантима в повече от нормалното ми :С.За лоста както споменах немога да се отлепя според мен проблема е мускулите ми,защото аз нямам такива.От днес започвам с гиричките.Тези,които ще ми препоръчат в фитнес зала на всякакви уреди там знайте,че аз съм в село и няма такива,а немога да ходя в града понеже мама сиг. няма да ме пусне...Взимам хранителна добавка ,,Бирена мая„ с надеждата,че на опаковката пише,че подпомага за развиването на организма при млади хора.Колко часове отделям само за да разбера как да стана по висок....Моля ви помогнете.Междодругото забравих да спомена,че всеки ден тичам по 2 Км г/д тренировка.А и,че на обед почти не ям нищо.
Може би ще порастнеш до 170(не повече). Аз съм висока 187 и искам да ти кажа, че имам и минуси и плюсове. Аз искам да съм висока, защото тренирам баскетбол. Баща ми е 173,а майка ми 165.
29.05.20
21:17
казано от Anna Georgieva на 29.05.20, 20:58:
Може би ще порастнеш до 170(не повече). Аз съм висока 187 и искам да ти кажа, че имам и минуси и плюсове. Аз искам да съм висока, защото тренирам баскетбол. Баща ми е 173,а майка ми 165.
Общо взето е пораснал колкото е могъл...
...отговаряш му 9 (словом - девет!) години по-късно.
Момчето е на 22 години в момента...
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече