Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

Кристиянчо от каде го намерия тоя клип бе. :D :D :D :D Как да си намера клипове с тоя?? :D Преди някои беше пуснал пак с тоя клип на едни басейни.

на 1во място е топ 40 на В-бокс бе братле къде живееш ти :D :D :D

казано от kristiancho на 21.07.11, 14:22:

на 1во място е топ 40 на В-бокс бе братле къде живееш ти :D :D :D

Е аз не влизам в в-бох :D :D

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 21.07.11 15:25.

21.07.11
15:27

Тоя баси пича,направо да беше казал на момичето,ако иска да я чу*a :D Иначе тая е сладка :)
п.п.Говоря за клипа на Кристиянчо!

На monster energy пише, че в 100мл. продукт се съдържат 0.04% Л-карнитин. Това означава, че в кутийка от 500мл. има 20мл. Л-карнитин. Правилно ли разсъждавам, защото ако е така се чудя защо по дяволите марката парадира с надпис “Л-карнитин” върху кутийката?

Е... Да не са излъгали хората има си Л-карнитин просто не в такива дози които биха дали някакъв резултат :D :D :D повечето хора биха се хванали и СЕ хващат 100% ... :)

21.07.11
18:07

Е,има Л-карнитин де.Сега в какви дози е-проблем на купувача е това.Освен това е несериозно да очакваш нещо от енергийна напитка,купена от павилионче.То и във вафлите има суроватъчен протеин-трябва да започнат да го пишат отпред с големи букви и лапетата по 13-4 ще почнат да си взимат за след фитнес-за възстановяване :D

Хах...е аз съм един от тях. :D

Купих си една кутийка, но така в бързината сметнах, че излизат 2000 мг. Викам перфектно, ще пада потене. В последствие обаче зацепих, че бъркам в сметките и излиза 20мг. Та, гледам голям надпис върху кутийката “Л-карнитин” и си викам тия болни ли са. Та това количество го има и в дъждовната вода братче. :D

А чакай, че ми стана интересно долу горе какви количества Л-карнитин са нормални и ще има полза от тях ? :P

И това за вафлите и суроватката в тях си е чисто Тъгровко Прегрешение как не са го написали до сега акъла ми не го побира :D :D

Ми трябват поне 1000мл. Еднократно. Иначе за целия ден можеш да приемеш и 5-6гр. Къде са 20мл., къде са 1000?! :D

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.07.11 18:16.

значи ти трябват поне 50 Монстера за една качествена тренировка.... разбира се ти ще умреш след 10ят сигурно но все пак чисто статистически... Е ако не умреш от Монстерите ще умреш от това като разбереш колко пари трябва да дадеш... по 3лв го сложи това са си чисти 150лв за 4-5литра газиран сок :D :D :D :D :D :D

21.07.11
18:26

казано от Тихомир Велев на 21.07.11, 17:52:

На monster energy пише, че в 100мл. продукт се съдържат 0.04% Л-карнитин. Това означава, че в кутийка от 500мл. има 20мл. Л-карнитин. Правилно ли разсъждавам, защото ако е така се чудя защо по дяволите марката парадира с надпис “Л-карнитин” върху кутийката?

По скоро 20мг. А тоз боклук веднъж се излъгах да го пробвам и не бих повторил през живота си.

50 монстера са идеално. :D

Е, напитката си съдържа витаминки, таурин, кофеин и т.н., оказва ефект, но ако не бъркам нещо в сметките и тълкуването на етикета, то начина по който са написали Л-карнитин на кутийката е смешен. Ня’къв уникален маркетингов трик. :D

ПС: Така де, мг. Нали тежат едно и също, та си ги пиша както ми дойде.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.07.11 18:30.

21.07.11
18:33

Аз относно таурина в енергийните един път смятах колко горе-долу излиза и в 0.5л имаше около 2-3 грама,ако не се лъжа.Което на хартия е добре.Така че,ако ви трябва таурин-комбинирайте една-две напитки с глутамин и креатин или клен.Тогава ще хвърчите във въздуха-изпитано :D
p.p.Къде забравям и колко кофеин има...

TN

21.07.11
18:37

А бе тези напитки с таурин/кофеин,като приемате много влият ли ви ? Щото на мене нищо не ми влияе  :D

казано от The Next на 21.07.11, 18:37:

А бе тези напитки с таурин/кофеин,като приемате много влият ли ви ? Щото на мене нищо не ми влияе  :D

Не си единствен.

21.07.11
18:53

казано от Valdis на 21.07.11, 18:26:

А тоз боклук веднъж се излъгах да го пробвам и не бих повторил през живота си.

Оня ден си взех лоу ноу карб версията, ми честно казано не усетих никаква разлика с един Tiger за 1.40, който бях пил последно преди повече от година :D

21.07.11
18:54

казано от The Next на 21.07.11, 18:37:

Tука сме все stim freaks, как очакваш да ти подейства :D

21.07.11
18:59

И аз нищо не усещам от това.Бустери не ползвам,пробвал съм само но ескплоуд и още един не му се сащм името сега.Пак нищо не съм усещал.С кофеина същото.Май само от к.........л-а съм усещал много енергия-чак тресене :D

21.07.11
19:13

Не е за хора със слаби сърца,но го гледайте задължително.

Ей ся ме среща съседа..

- ОО съседе гледам много дърпаш в тоя фитнес познавам хора ако имаш мерак за състезания няма проблем ще намерим и спонсор а-у а-у...

Не за пръв път искат да ме въвличат в профи бодибилдинга ама аз докат не ми почука на вратата Митко Димитров, Христомир Христов или Бойко Борисов  не ‘одя никъде :D :D

казано от Тихомир Велев на 21.07.11, 18:27:

ПС: Така де, мг. Нали тежат едно и също, та си ги пиша както ми дойде.

Абе, вижте ме каква глупост съм изтърсил. Чак сега виждам. мг и мл няма как да са равни. мл и гр са равни.

Между другото видял съм грешно. В 100мл. монстер се съдържат 0.01% карнитин, което е 0.01мл. => в 500мл. има 50мг. карнитин. Та...внимавайте да не предозирате. :D

демек ти трябват не 50 а само 20 монстера така ли :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.07.11 22:55.

TN

21.07.11
22:57

казано от Deuce на 21.07.11, 19:13:

Не е за хора със слаби сърца,но го гледайте задължително.

Мамка му,тоя рамото му излезна и ръката му стана много пластична бих казал :D

Гледай и ти да не станеш толкова пластичен утре на лежанката (devil) надъвах ли се яко а.. или се сдуха :D :D

TN

21.07.11
23:26

Ем да ти река ще видим утре как ще е , в момента нито надъхан , нито нищо :D По-скоро съм надъхан да си взема 20 кг протеин / 5-6 кг аминокиселини / 10 кила креатин  и да ги подкарам за 2 седмици да ми свършат,ама няма пара братле :D

Мнението беше редактирано от The Next на 21.07.11 23:26.

много психясваща песен е това :D сеедно пее някакъв хор от психодиспансера и всеки момент ще паднат на земята и ще започнат да се гърчат... ама то за тва’ време на ноща... тая песен я слушам днес за 50път ПОНЕ

TN

22.07.11
00:49

ШШШТТттЩЩЩ ей песента си е супер бе кво й е ? :d

една от любимите ми ;) заедно с enter sandman, Enjoy The Silence, Smoke on the Water и Welcome to the jungle…

TN

22.07.11
00:51

дерзайте хора той е тук....

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.07.11 01:03.

TN

22.07.11
01:17

22.07.11
01:38

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3977311

казано от Стоянчо на 22.07.11, 01:38:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3977311

Сетиха се. С повече от половин година закъснение, НО все пак се сетиха. :D Въпроса е, че тия мижави 13 хил. лв. е смешна сума.

22.07.11
12:55

казано от Николай Георгиев на 15.07.11, 17:35:

Много ще се раадвам ако някой ми каже името на точно тази песен :

Цък

Shazam ми намира някаква : Arias - Espana Mi Corazon която е тя,но пък е някъв микс който не ме устройва,а не мога да намеря нищо друго освен нея.
Soundhound въобще не успя да я разпознае.

Благодаря предварително.

Бите май френд :D

С девойката няма да мога да ти помогна :)

Смисъл Емзо за тоя саундтрак ли говореше :D :D

22.07.11
13:16

Манго и Айшето се женят. През първата брачна нощ Манго казва:
- Айше, а дано да си девствена!
Айше:
- А дано, ама надали.

22.07.11
14:03

К’во било кураж ?
Да влезеш в цигански бар и да си поръчаш ром със сок от манго

:D :D :D

22.07.11
15:42

Наистина ли са извадили 1.3 ДМ от окси-то бе? Тамън щях да го поръчвам да се друсам.. на колелото и .. лол за малко да се прецакам ако наистина е така Q_Q

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1