Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

оф то и аз имам акне  и всички мислят, че зобя Хед кажи им, че не са прави и не е вярно... вече съм в безизходица :D

01.08.11
20:27

Защо се карате, пара да барате?Еби ги...

01.08.11
20:28

казано от kristiancho на 01.08.11, 20:25:

оф то и аз имам акне  и всички мислят, че зобя Хед кажи им, че не са прави и не е вярно... вече съм в безизходица :D

Ае не се оплаквай, моля, сладур такъв ;* :D

HE

01.08.11
21:14

казано от kristiancho на 01.08.11, 20:25:

Не е на зоб. Това не е изгодно и за него, а за мен също. Ако се е назобил - ще отида лично да го посъветвам и така ще трябва да се лиша от единствения си фен, а той от кило кръв и метър кожа :D :D :D

01.08.11
21:48

Поне 5 пъти съм писал във форума как да си направите пъпкотрепач ама на... кой да прочете

казано от head_hunter на 01.08.11, 21:14:

а той от кило кръв и метър кожа :D :D :D

(finger) :D

x_3_mar - ее кажи за последно как да стане ! :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.08.11 22:16.

01.08.11
22:57

Салицилов спирт, 10 капсули хлорнитромицин, 1 сулфатиацол. Общо взето това е, прахчето и капсулите се отварят и изсипват в спирта, не повече от 4-5 лв. излиза

01.08.11
23:03

Аве как ве креатина е върл зоб- отписан съм у нас вече :D

01.08.11
23:18

казано от Скота на 01.08.11, 23:03:

Аве мани ти тая...Витамините са бъкани с хормони FTW :D

Мнението беше редактирано от Нежния на 01.08.11 23:19.

HE

01.08.11
23:20

казано от kristiancho на 01.08.11, 22:14:

(envy) (punch) (devil)

01.08.11
23:21

казано от martinski на 01.08.11, 23:18:

казано от Скота на 01.08.11, 23:03:

Аве мани ти тая...Витамините са бъкани с хормони FTW :D

Да и твоя случай ми е известен... каже ква марка са да се назоба и аз... па и си ги криел! :D

казано от head_hunter на 01.08.11, 23:20:

казано от kristiancho на 01.08.11, 22:14:

(envy) (punch) (devil)

:( :x (shake) (wasntme) (sweat) (handshake) :* (nod)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.08.11 23:43.

01.08.11
23:56

казано от Jewelz на 01.08.11, 12:14:

Здравейте, имам няколко въпроса свързани с ядките, намиращи се в костилката на кайсиите:
- Как се наричат (не им знам името)?
- Вредни ли са?
- А полезни ли са? :D
- Ако можете да ми дадете техните стойности за Б - М - В

Идеята ми е следната - понеже имам доста кайсии се замислих дали не мога да използвам техните ядки, вместо бадеми или лешници (примерно).

02.08.11
00:29

D-aspartic acid - Мнение за това нещо ? И по-конкретно за продукта на Scitec D-test ?

02.08.11
00:33

Баси деа и на мен всеки 2ри ми вика какво зимаш и т.н , а аз дори и хранителни добавки не приемам леле... последния път в събота в дискотеката 1 боклук ми вика, к’во като ми сте се напомпили 1 месец тренирали инжекцийте хаповете, на 1 шамар живот сте хахахахха... и аз му викам ако искаш ела да се пробаме, когато кажеш по-всяко едно време сам готов за теб (той пиян и не искам да го бия много :D). Баси да ви се похваля днес вдигнах 80кг от ЛЕГ , при положение, че преди това 1:30 часа футбол.

02.08.11
00:33

Утре, че зареда с 250-300 грама въглехидрати и събирам идеи ;ДДДДДД Чудих се дали да не омеля 500 грама жито/макарони/спагети..ама въглехидрати с нисък ГИ разбира се, че и след т’ва ще помпа гръП ;Д Житото ми е много любимо, ама е 50;50 прости/сложни въглехни, спагети немога да намера пълнозърнести...макарони има ама трябва да ходя пеш а т’ва няма да стане :D Мислих си картофки с лук на салата, или боб с червен пипер и кетчуп..аве бая избор имам....Между другото - като се прави презареждащ ден съм чел, че трябва да има и някакъв бърз въглехидрат, нещо от сорта на бързи:бавни 80:20%.. Ай да не права тема отговаряйте тука ;д

Борко според всеки средностатистически олигофрен без спортна воля 80кг лег са възможни само със зоб тък че... :D

02.08.11
01:18

Именно именно, “ако няма химия, няма физика” “анабола прави вола”. Е като ги изредих тия цитати се сетих за едно приятелче, не много добро ама пак се разбираме. На профила на скайпа си написал следното : “По-добре да умреш на 30 с ръка 50см, отколкото да умреш на 50 с ръка 30см”. СМЯТАЙ ЗА КАКВО ГОВОРИМ, днешната младеж не знам какви ги върши... на  къде отива... Много съм доволен за 1 година в която тренирам 7 месеца сериозно 50кг на лег + СУПЕР. 66кг-мов 80кг г/д става !

Мнението беше редактирано от Borko на 02.08.11 01:18.

02.08.11
08:26

казано от Madboy на 02.08.11, 00:29:

D-aspartic acid - Мнение за това нещо ? И по-конкретно за продукта на Scitec D-test ?

Увеличава нивата на тестостерона и отзивите са доста добри, но има доста особенности в приема, трябва да се приема в комбинация с аромазен инхибитор за да се избегнат неприятните странични ефекти

02.08.11
10:33

Borko, свиквай да ти викат че взимаш ‘’химия’’ :D И при мене е така, даже почнах да свиквам вече и не ми прави впечатление. Не знам кой зоби обаче... тея новите скачат на химията веднага и пак нищо не става от тях :D жалка работа... си мислят че ще се нацепат за 1-2 месеца и стига толкова фитнес за тая година :D

02.08.11
11:28

казано от Borko на 02.08.11, 01:18:

Именно именно, “ако няма химия, няма физика” “анабола прави вола”. Е като ги изредих тия цитати се сетих за едно приятелче, не много добро ама пак се разбираме. На профила на скайпа си написал следното : “По-добре да умреш на 30 с ръка 50см, отколкото да умреш на 50 с ръка 30см”. СМЯТАЙ ЗА КАКВО ГОВОРИМ, днешната младеж не знам какви ги върши... на  къде отива... Много съм доволен за 1 година в която тренирам 7 месеца сериозно 50кг на лег + СУПЕР. 66кг-мов 80кг г/д става !

Тоя пък, те хората се тровят с алкохол и цигари не доживяват 20, да не говорим за зоб :D

02.08.11
11:40

казано от head_hunter на 01.08.11, 20:18:

казано от kristiancho на 01.08.11, 18:02:

Под ‘’химия’’ имаш предвид креатин нали така Хед :D :D

Ммммм да :D
Въпреки, че преди години имах един познат, който беше пробвал всякакви видове добавки и не качи нищо. Та обяснявам му аз, че трябва да яде, но не слуша “умника”, да си набавя необходимите инжекции и започва, като си няма идея що е то цикъл и излизане от цикъл (giggle) Зоби като ненормален /почти до грам за първи цикъл/ и качва по кило на седмица, е беше много разочарован, че е качил само 6 кг. /чудовищна водна задръжка от препаратите, които ползваше/ и след края на цикъла равносметката беше - 8 кг. :D
Култовата реплика ще я помня докато се интересувам от фитнес “Що не качвам мускОл бе брато - ям по 1 тава печени картофи” :D :D :D Скоро почнал пак с фитнеса /беше се отказал от фитнеса след злополучния “цикъл”/, а и не се обаждаше, защото си мислеше, че сме скрили “медикаментите” на които сме, че да не станел и той здрав, та един вид се сърдеше :D Засичаме се скоро, а той отново с вид на обикновена вафла и отново обяснява на каква химия е /този път в грамове, защото предния път му бил “лек цикъла”/. Вчера го виждам - вече приличаше на вафла с фъстъци /такова акне му беше избило и само това му беше придобивката от “цикъла”/ :D :D :D
Просто има хора от, които нищо не става, каквото и да правят ;)

Ами съвсем скоро един мой добър приятел 8 седмици само станозолол на хапове(стромба) и предполагам знаеш какво прави с холестерола мускулно-изграждащата доза на оралния за толкова време...

HE

02.08.11
12:01

казано от Madboy на 02.08.11, 00:29:

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49941

Има мнения, които си заслужава да се прочетат ;)

02.08.11
13:28

казано от Едуардо на 02.08.11, 10:33:

Borko, свиквай да ти викат че взимаш ‘’химия’’ :D И при мене е така, даже почнах да свиквам вече и не ми прави впечатление. Не знам кой зоби обаче... тея новите скачат на химията веднага и пак нищо не става от тях :D жалка работа... си мислят че ще се нацепат за 1-2 месеца и стига толкова фитнес за тая година :D

Вече съм си свикнал и някой като ми каже, че зимам хапове, креатини и т.н, аз му отговарям .. тия ги взимах много отдавна сега само инжеКЦИЙ

02.08.11
20:32

зарежда ли ви youtube?

Gips - да. :)

02.08.11
20:53

мдаа... с firefoxa отказва да зареди, но с IE клиповете ми зареждат. Някакви идеи какъв е проблемът?

02.08.11
21:20

Flash player?

02.08.11
21:47

Head, добре дошъл при простосмъртните :D Прочетох някъде назад, че не модераторствуваш вече :)

02.08.11
21:58

Грешно си прочел. Той вече е 1 ниво над безсмъртните...

Петко, той самият сайт не иска да зареди.

От кога не ти го зарежда? Внезапно ли стана и въобще кой браузър ползваш попринцип?

02.08.11
22:04

Гледах новините по БТВ и дадоха Иван Абаджиев и долу пишеше горчивина, не чух всичко, но от цялостната новина звучеше, че е починал. Някой знае ли нещо по въпроса?

казано от FaceOff на 02.08.11, 21:47:

Head, добре дошъл при простосмъртните :D

Ще се кандидатира за президент и това е част от предизборната кампания... така де прави на човек от народа :D :D (аз съм от предизборния щаб )

HE

02.08.11
23:05

Head, добре дошъл при простосмъртните :D Прочетох някъде назад, че не модераторствуваш вече :)

Хахаха добре заварил ;) Аз винаги съм си бил тук :P

Vote for head_hunter (y) :D

Крис, а са ме избрали, а ще строиш магистрали ;)

п.п. @FaceOff ти къде се загуби?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.08.11 23:11.

ама как ще ги строя магистралите ... като спечеля търга за фирма изпълнител или като нося цимент на бай Иван :D

HE

02.08.11
23:35

казано от kristiancho на 02.08.11, 23:31:

ама как ще ги строя магистралите ... като спечеля търга за фирма изпълнител или като нося цимент на бай Иван :D

Е как ще носиш цимент бре (fubar)
Ще печелиш търг след търг ;)

Нутрим са си направили страница във ФБ и си мислех да ги избъзикам с нещо от рода “За толкова години, научихте ли се как се правят хранителни добавки и подобрихте ли иначе лошото им качество”, но пък трябваше да ги харесам да пиша на стената им, а от самата мисъл ми се драйфа :D :D :D

п.п. Замислям се, дали септември да не им пусна пак едно контролно изследване на ПроГолд 46 :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.08.11 23:36.

абе незнам и аз не искам да нося цимент ама като ти знам чувстовото за хумор :D Само, че незнам как ще стане ама трябва да си мил за да спечелим... трябва да грабнем летните гласоподаватели тъй като изборите са на есен след лятото тоест летните са най-голям процент от българското население с гласоподавателни възможности :D

02.08.11
23:45

казано от head_hunter на 02.08.11, 23:05:

Хахаха добре заварил ;) Аз винаги съм си бил тук :P

Vote for head_hunter (y) :D

Крис, а са ме избрали, а ще строиш магистрали ;)

п.п. @FaceOff ти къде се загуби?

Вярно се изгубих, не бях влизал с месеци във форума... ами малко бизнесче, ама много време ми отнема, по 13-14 часа на ден. Преди седмица си казах, че не става така и започнах да посещавам най-близката ми зала, за пореден път си казах, че ако не започна сега, няма за кога вече, на тия годинки.. :) За мое съжаление не съм и в Павлово вече, много ми липсва, супер кварталче беше , спокойно.. не си прибирах ключовете и музиката от колата..

пп. Ако Крис ще строи магистрали съм съгласен да му нося цимента.... е, малко скъпичко взимам, ама нали ще се поддържаме :D

Мнението беше редактирано от FaceOff на 02.08.11 23:48.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1