Предложения за хранителен режим с цел покачване на мускулната маса?

Прескочи до:
АЧ

17.06.11
22:01

Ако е до долу - повече, ако е успоредно - по-малко.

TN

17.06.11
22:19

Пич,ако искаш да качваш маса , качваш навсякъде ! И аз искам да имам 60 см ръка и да имам плочки,ама нали се сещаш,че рЪната не се лепи само на ръцете :)

17.06.11
22:19

От някой друг форум ли видя?
Информацията може да не е верна,тосет това да е само мит.

TN

17.06.11
22:23

казано от Nownownow на 17.06.11, 22:19:

От някой друг форум ли видя?
Информацията може да не е верна,тосет това да е само мит.

Това,че като ядеш качваш навсякъде,а не само на определено място,НЕ Е МИТ! :)

17.06.11
22:38

Да пичага.
Аз говорих за това,където Ачо написа “за самото упражнение,там не засягаме храната,защото определен вид упражнение може да прави определни промени по определни части от тялото,предполагам” :Д :).В смисъл,че кляканията може да правят дупето по-голямо,защото самото упражнение има един от тези ефекти,но незнам дали е вярно и чакам някой,който знае да докаже Да или Не,но майче няма такъв човек тука,който да знае ;П.

Мнението беше редактирано от Nownownow на 17.06.11 22:39.

АЧ

17.06.11
22:43

Просто клека товари и бедра и дупе. Ако клекаш до долу товариш повече дупето, ако клекаш успоредно - по-малко. Това е извода. А и както казаха горе, а и един мой човек, дали ще растат мускулите значение има храната, а дупето е мускул ;)

TN

17.06.11
23:08

Пич както ти расте ръката така ще ти расте и дупето зависимост от храната ти! Това,че натоварва дупето не означава,че ще го направи по-голямо :) Като тренираш ръката става ли по-голяма? Едва ли само от тренировки! Виж сега,ако ядеш много въглехидрати,така,че да омазниш,дупетото ще е голямо и без да тренираш.

18.06.11
00:45

Пичове цялата работа е такава,че е малко сложно да ви го обясня,или може би е сложно да се направи нешо по въпроса с помощ от някой от вас.
Имам малко сланинка по дупето,но не съм сигурен,абе леко се усеща и сега се чудя - ако клякам (казват,че дупето става по-голямо) ще го стегна НАЛИ,но ако става по-голямо,значи ще се стегне и ще е същото или ще се стегне и в същото време ще стане по-голямо?
Искам целият да съм мускули и да съм си добре :).

18.06.11
10:54

Относно за клека мнението ми е следното - хората, които правят тежък клек имат развити глутеуси и малко мазнина по тях (визуално изглежда голям, но това е нормално, защото успоредно с развитието на качества на мускула има и растеж - хипертрофия). На другата противоположност са хората, които не правят клек или правят с килограми равностойни за едноставно движение на горен крайник - при тях пак в повечето случаи има визуално голям гз, но няма нито форма, нито качества.

Заключение - две дупета може да са приблизително еднакво големи по обем, но коренно различни по визия и качества.

TN

18.06.11
10:57

казано от Nownownow на 18.06.11, 00:45:

Пичове цялата работа е такава,че е малко сложно да ви го обясня,или може би е сложно да се направи нешо по въпроса с помощ от някой от вас.
Имам малко сланинка по дупето,но не съм сигурен,абе леко се усеща и сега се чудя - ако клякам (казват,че дупето става по-голямо) ще го стегна НАЛИ,но ако става по-голямо,значи ще се стегне и ще е същото или ще се стегне и в същото време ще стане по-голямо?
Искам целият да съм мускули и да съм си добре :).

Оф остай тия неща е брат,бих ти казал , че кардиото  е решението,ама си 10 кг под ръста си,стига с тия ваще мазнини на тегло нормално за жена..

Мнението беше редактирано от The Next на 18.06.11 10:58.

18.06.11
12:07

Братле,как да го остава,като това е единственото място в тялото ми където има повече сланинка,искам целият да съм оформен и стегнат.Може да е малко,но пак тъпо е според мене така.
Щом от кляканията каза Hvanatema дупето става по-голямо,заради това,че мускула расте и е нормално.Тогава има ли други упражнения или начин да се оформи сланинката по дупето,без да става по-голямо?

За месото,което трябва да ям - пилешкото най-често трябва да го има в програмата,нали?То е най-полезно?

TN

18.06.11
13:45

казано от Nownownow на 18.06.11, 12:07:

Братле,как да го остава,като това е единственото място в тялото ми където има повече сланинка,искам целият да съм оформен и стегнат.Може да е малко,но пак тъпо е според мене така.
Щом от кляканията каза Hvanatema дупето става по-голямо,заради това,че мускула расте и е нормално.Тогава има ли други упражнения или начин да се оформи сланинката по дупето,без да става по-голямо?

За месото,което трябва да ям - пилешкото най-често трябва да го има в програмата,нали?То е най-полезно?

Нещата не стават така,за кратко време,хем да си някъв як батка с 50 см ръка,хем малко стегнато дупе,като балерина! За футбола ти трябват здрави крака,не манекенски ;) Просто избирай! Има и друг вариянт,който е винаги следван от най-големият процент трениращи.Първо обем,после релеф.Ако тренираш 1 година за обем,другото може да си позволиш да орелефиш колкото е възможно,но пък най-малкото трябва да си на един ръст и тегло (тоест ако си 1.80 да си 80 кг) ,за това ти трябва и хранителен режим,не е въпроса кое е полезно,трябва да гледаш грамажа и времето,нали се сещаш,че е различно да ядеш ориз сутрин и различно да ядеш ориз преди лягане ,надявам се да си разбрал :)

18.06.11
15:54

Да бе ясно пичага.Благодаря ти за вниманието :).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1