90-дневна диета за максимално отслабване

Темата е заключена.
Прескочи до:

тук било много интересно , жалко че нямам време да чета по -често и да се забавлявам :) не спорете за глупости ... баба ми  от утре я слагам на диета ,тя без това си обикаля по квартала цял ден ,а до колкто разбрах това било напълно достатъчно да извади ефект:) след 1вия месец ще ви кажа колко кила е свалила и спорът ще приключи :) да видите как на всички ще ви затворя устите .. неверници такива ! а искате ли да я снимам за достоверност , каква е в момента и след месец каква ще е? :))))))))

02.11.12
21:37

(mooning)

Мнението беше редактирано от Violina Lang на 03.11.12 00:18.

02.11.12
21:41

(mooning)

Мнението беше редактирано от Violina Lang на 03.11.12 00:18.

Отлично !
ами знам ,че става и аз така прецених след внимателното прочитане , не напразно ще я подложа на тази диета :)
нищо не съм казал за теб за 1вия месец , май ти не четеш както трябва :)

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 02.11.12 21:44.

02.11.12
21:46

(mooning)

Мнението беше редактирано от Violina Lang на 03.11.12 00:19.

02.11.12
21:47

Вече си мисля:

02.11.12
21:51

(mooning)

Мнението беше редактирано от Violina Lang на 03.11.12 00:19.

02.11.12
21:56

Ти май след цял ден в форума,вечерта вече прекаляваш с алкохола и ставаш груба.Интересно е как след толкова часове прекарани тук не можа да намериш нито един на твоето мнение,но ти пак упорстваш.Отиди си в твоя форум вече и ни остави тук заблудените да се самозалъгваме.

02.11.12
21:57

Да  задам само два въпроса към авторката:
1.За какво така бясно я промотираш тая простотия,след като ОЧЕВИДНО,никой не дава 5 стинки за тва което пишеш?
2.Не смяташ ли,че всеки е достатъчно разумен да прецени какво да прави ?
Каза каквото имаше да кажеш,предоставила си цялата безмислена информация за евентуални психопати,решили да те последват.От тук насетне само се повтаряш.Темата се изчерпа.

02.11.12
21:59

казано от Тайсън на 02.11.12, 21:56:

Ти май след цял ден в форума,вечерта вече прекаляваш с алкохола и ставаш груба.Интересно е как след толкова часове прекарани тук не можа да намериш нито един на твоето мнение,но ти пак упорстваш.Отиди си в твоя форум вече и ни остави тук заблудените да се самозалъгваме.

Точно това ще направя !  :D
Обаче, оставам , за спомен , моят резултат до тук, на ден 47 , от “90 -дневната диета”  , а именно :

минус от  точно 11 килограма !  (sun)  (sun)  (sun)

Че може и случайно през темата да мине , някой с мозък !  :D ,

Или пък някой, дето наистина се интересува от диетата !  :D

Все пак темата е озаглавена ” 90-дневната диета за максимално отслабване “
,  а не ” Здрасти, а иначе , как си .....”

Айде сбогом !

(mooning)

Мнението беше редактирано от Violina Lang на 03.11.12 00:55.

@Violina Lang, май си объркала форума?

Защо не ходиш някъде другаде да си пишеш глупостите!

02.11.12
22:09

FEIL.

Мнението беше редактирано от Acework на 02.11.12 22:15.

02.11.12
22:33

Скъпа Violina… “диетата” ти не работи. Хора от най-различни възрасти се опитаха да ти го обяснят. Едни се шегуваха и подхождаха със сарказъм. Други се опитаха да подхванат темата сериозно, но ти си знаеш твоето.
Разбери, че разликите в кантара не са най-важното нещо.
Разбери, че един човек може да качи килограми и въпреки това да изглежда “по-слаб”.

мога още да ти напиша, но има ли смисъл след като си въртиш твоята плоча на repeat?

02.11.12
22:52

Oх, най-ме е яд, че никой от тия с 90-дневната диета не се завръща след година да ни каже колко не сме били прави, а напротив, все се връщат с нови диети, вероятно 90 дневната е толкова ефективна, че....скоро имат нужда пак от диета и то революционна, която смъква n на брой килограми, които как ли са натрупани :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.11.12 22:53.

казано от Violina Lang на 02.11.12, 21:59:

Айде сбогом !

“Спри, не си отивай...ще ми бъде тъжнооооо.....” :D :D :D :D :D

02.11.12
23:01

Без да искам лайкнах коментар на Violina вместо на адаша и сега яко ме е срам... (headbang)
Извинявам се на всички съфорумци, не съм такъв човек :D

казано от Violina Lang на 02.11.12, 21:37:

С “BULLSHITS” съм до тук 11 кила минус , а съм едва на половината на диетата !

Айде па да видим колко кила +- ще си месец-два след BULLSHITS-а...?

И понеже пишеш в темата на Вили поне си направи труда да видиш до къде го е докарала тя с 90-дневно малоумие...

казано от Вили на 15.06.11, 13:52:

Добар ден (sun)

от днес ще пробвам с 90 дневната диета и ще споделям размислете и страстите на деитата. Като цяло не е лоша, до сега съм гледала доста скептично на редуването на Б / Бобови / В / Плодове .

казано от Вили на 11.02.12, 11:04:

Понеже съм много отворена и това не ям, онва не ям, хайде вземи си тия хормонални лекарства, дръж тея 85кг. И с начале всичко.... Виждаш как всичко към което съм се старала изчезва и предубива един такъв старо-познат вид, които никак не харесвам. Каквото било, било, сега от начало ама както трябва. На пук на кг, на пук на хормоналните хапчета и най-вече на простата ми тиква.

казано от Вили на 12.02.12, 17:29:

Както казах, твърдоглавата ми кратунка и изпитанието на тялото ми до краен предел ме докараха до тук = 86кг, нередовен цикъл, световъртежи и сърцебиене... Нищо геройски не съм направила в битката с килограмите, а излезнах като ветеран /”инвалид”/. Това че подложих на такива изпитания организма си, не ме прави герой а глупачка!!! Вече се гледам по по-различен начин... надявам се да си набия в умната главица горенаписаното :)

Та не ти го пожелавам, напротив, дано се осъзнаеш по лесния начин, иначе до няколко месеца те чакаме и тебе в клуба на разкайващите се за простотията си...

Мнението беше редактирано от Veso Pervazov на 02.11.12 23:45.

02.11.12
23:02

казано от karfi4ka на 02.11.12, 22:52:

.....които как ли са натрупани :D

Е как... хормоните са виновни ;)

02.11.12
23:50

Тряа си призная! Очаквах повече от тоя дневник! Имало е къде-къде по-яки попадения сред дамските “вестници”. Ще помоля следващата мадама/лелка/кака/булка/кифла на и прочие ваги*а на 90-дневна диета да го кара с малко по-кратки постове, тия фермани направо убиват творческото ми либидо и превръщат ентусиазмът ми в диария...

03.11.12
00:54

казано от Димитър Иванов на 02.11.12, 22:05:

@Violina Lang, май си объркала форума?

Защо не ходиш някъде другаде да си пишеш глупостите!

Май ти си го объркал - това е тема за “90-дневната диета за максимално отслабване “
Що дириш тук  като нищо не знаеш за диетата , а !

А , пък и не искаш, много  да знаеш !

Знанието , не ти е особено присъщо , а ?

АЙде обратно на мястото си -  в другите теми -!

Тук са се събрали , само тъпанари от класа - вярно няма нито един нормален ,ей !

Някой ми го съобщи още в началото,този факт, ама не повярвах, че е толкова зле положението , трагедия просто е (sweat) !

Мнението беше редактирано от Violina Lang на 03.11.12 01:17.

03.11.12
01:06

казано от balabanov на 02.11.12, 21:57:

Да  задам само два въпроса към авторката:
1.За какво така бясно я промотираш тая простотия,след като ОЧЕВИДНО,никой не дава 5 стинки за тва което пишеш?
2.Не смяташ ли,че всеки е достатъчно разумен да прецени какво да прави ?
Каза каквото имаше да кажеш,предоставила си цялата безмислена информация за евентуални психопати,решили да те последват.От тук насетне само се повтаряш.Темата се изчерпа.

Ти Барабанов , кво търсиш в тая тема, като не даваш 5 стотинки за “тва ” което пише в нея ?
Нямаш ли си ........ да си играеш ?
Ходи си в твойта тема, тази като не те интересува , що четеш тука постове, айде друм !(mooning)

Никого не карам да ме следва - ха-ха -ха , пази боже от ненормалници по петите ми !
Отчитам РЕЗУЛТАТИТЕ от диетата  -11 килограма за 46 дена !

03.11.12
01:08

Пусни снимка да ни затапиш тогава :)) Преди/сега ..
После пусни отново след 4-5 месеца да видим кво си загубила и спечелила и то чисто визуално..

03.11.12
01:10

казано от gips на 02.11.12, 22:33:

Скъпа Violina… “диетата” ти не работи. Хора от най-различни възрасти се опитаха да ти го обяснят. Едни се шегуваха и подхождаха със сарказъм. Други се опитаха да подхванат темата сериозно, но ти си знаеш твоето.
Разбери, че разликите в кантара не са най-важното нещо.
Разбери, че един човек може да качи килограми и въпреки това да изглежда “по-слаб”.

мога още да ти напиша, но има ли смисъл след като си въртиш твоята плоча на repeat?

Ами , ГИПС, щом наричаш  , минус 11 килограма,  не работене и то само на половината от диетата , хубаво си си избрал името !

Нямам, какво друго да кажа !

03.11.12
01:10

Нищо няма да пуска. На мен ми омръзна и предлагам да си тръгне от форума и да ходи в онзи другия, там са и съмишлиниците ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 03.11.12 01:11.

03.11.12
01:15

казано от Veso Pervazov на 02.11.12, 23:01:

Без да искам лайкнах коментар на Violina вместо на адаша и сега яко ме е срам... (headbang)
Извинявам се на всички съфорумци, не съм такъв човек :D

казано от Violina Lang на 02.11.12, 21:37:

Брей , напика се от страх , бе Весо !
Не бой се, няма да ти разбият носа съфорумците , като не си”лайкнал” техния пост ! Другият път чети и гледай по-добре, ама май не вие в туй силата !
Брей , че тъпънари , тук , брей !

03.11.12
01:17

Взе да ставаш груба. Най-любезно те моля да НЕ ПИШЕШ повече във форума. Ако не го направиш, ние ще се погрижим.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1