ЦХ на ВМ-НВД, фитнес + футбол и тенис на корт

Прескочи до:

19.01.14
19:59

19.01.14 г. /неделя/

Очевидно събота беше чийт деня, така че днес качествени хранения и понеже се прибрахме навреме в софия ще има тренировка.

Тренировка - ръце:
1. 20 мин бързо темпо кростренажор - доста добре загрях и изпотих;
2. 3х10 бицепсово сгъване с тесен хват на крива щанга + 3х10 вдигане на лежанка с тесен хват - суперсерии;
3. 3х10 бицепсово сгъване с широк хват права щанга + 3х10 вдигане на дъмбел с две ръце над глава от стоеж- суперсерии;
4. 3х10 бицепсово сгъване тесен хват на скрипец + 3х10 разгъване на скрипец - суперсерии;
5. 10 мин интензивен степер

Като цяло кардиото е супер със слушалките - не усещам как минават минутите. Кардинално решение за тренировките - ще правя 30 мин кардио общо на всяка тренировка. Ще трябва да си кача още рапец :). Иначе правих по 3 серии от всяко упражнение, но с една идея по-тежко и ръцете се напомпиха супер.

Хранене:
11:30 - Хемендегс, свинска вратна с едно яйце + запържен лук + 2 филийки;
20:30 - 450 гр (сурово с-е) свински врат на фурна + 3 яйца на тефлонов тиган с малко масло;

Кардинално решение и за храната - от понеделник почвам да закусвам мюсли с прясно мляко и лъжица мед + 1 круша, с цел подобряване на храносмилането. Освен това така ще мога да намаля малко размер на вечерите. Засега имам някакво купешко мюсли, а после ще си купя овес и някакви сурови ядки, за което приемам предложения и съвети.

Суплементация:
2 Megaburners на ON преди тренировка
15-20 гр. BCAA по време на тренировка
1 ензим със всяко ядене + 1 преди лягане

21.01.14
08:17

20.01.14 г. - Epic Fail :(

Тренировка - няма, а и картата ми изтече, така че ще почина няколко дена преди заплата ;) (офертата ми е за тримесечна и ще трябва да отделя сума);

Хранене - тук окалях пейзажа :). Първо това мюсли за закуска ми е.а майката - толкова гладен през деня не съм бил тази година. Все пак удържах, но вечерта: 2 вратни на фурна с домашен ориз със зеленчуци и броколи, 1 пудинг (150 гр) и 1 парче торта от Била, 5 бисквити от т.нар. cookies;

Суплементация - само ензими (и витамините свършиха)

22.01.14
08:22

21.01.14 г.

Тренировка - не

Хранене - вечеря с гости у нас:
сьомгова пъстърва 250 гр. на фурна, ризото с морски дарове, панирани рачешки ролца, чаша от уиски със сладолед, 3-4- чаши до. червено вино, ензим

26.01.14
10:05

След няколко дена пълна почивка - хранане, тренировки и дневник, продължавам.

25.01.14 г. /събота/

Тренирвока - гърди и корем:
1. 20 мин кростренажор;
2. лицеви опори 4х15 + повдигания на крака от лег 4х15 - суперсерии;
3. лежанка обратен наклон 4х10 + коремни преси на лежанката 4х15 - суперсерии;
4. флайс от седеж на машина 4х10 + 4х15 упражнение за корем, което не знам как се казва - сядаш на ръба на лежанката и свиваш колена към гърди 4х15 - суперсерии;
5. 10 минути степер /пътеките бяха заети/;
6. СПА

Хранене:
09:00 - мюсли с прясно мляко и лъжица мед;
14:00 - свински бут на фурна /беше станал бая сух :(/ и три яйца на очи в масло;
20:00 - супа от свински крачета, малко баница с кашкавал и няколко сладки

Суплементация:
2 Megaburners на ON преди тренировка
15-20 гр. BCAA по време на тренировка
1 ензим със всяко ядене + 1 преди лягане

27.01.14
08:26

26.01.14 г. /неделя/

Тренировка - трябваше да е гръб + кръст, но имах мускулна треска и реших да тренирам крака:

1. 15 мин колело - интензивно за загрявка
2. хоризонтална лег преса 4х15 + 4х15 клека без тежест с изпънати напред ръце - суперсерии;
3. бедрено разгъване 4х15 + 4х15 бедрено сгъване - суперсерии;
4. разтваряне на абдуктор машина 4х15 + затваряне на абдуктор машина 4х15 - суперсерии;
5. 15 мин пътека - интервално + малко ходене накрая
6. СПА - нямаше, че трябваше да се прибирам - Машала Туджар :)

Хранене:
10:00 - протеинов шейк с прясно мляко;
13:00 - свинска вратна пържола на фурна + малко варени картофи + 1 филия бял хляб;
16:00 - 2 бананови палачинки + сладко от арониа и мед;
21:00 - 500 гр домашна наденица от банско на фурна + 3 яйца на очи + 3 бананови палачинки;
Решил съм да хапвам свински уши с яйца вечер, но нямаше уши в Била и Карфур. Взех си крачета, но се варят бавно и трябва да ги обезкостявам :(.

Суплементация:
1 ензим с всяко хранене и преди лягане.

27.01.14
10:23

Между другото увеличих тежестта при всички упражнения и очаквам утре най-късно да усетя болката :)

28.01.14
08:37

27.01.14 г. /понеделник/

Тренировка - гръб + кръст
1. 20 мин. кростренажор - интензивно - супер загрях и поизпотих
2. Набирания на машина с - 20 кг - 4 серии по 10 повторения +4х15 (за всяка страна) странични извивания на уреда за хиперекстензии - суперсерии;
3. Придърпване на скрипец широк хват зад врат 4х10 + накланяне на една страна с дъмбел 4х15 (за всяка страна)- суперсерии;
4. Придърпване на хоризонтален скрипец със среден подхват + 4 серии по 15 хиперекстензии - суперсерии;
5. 10 мин колело - да отпусна крачетата, че вече усещах мускулната
6. СПА

Хранене:
22:00 - супер вечеря - две сварени свински крачета (750 гр. в сурово с-е заедно с кокалите) ги обезкостих и в тигана без допълнителна мазнина ги запържих с 5 яйца + 200 гр. домашна наденица от Банско + малко домашна туршия(моркови, чушки, карфиол);

Суплементация - 1 ензим с вечерята и 1 преди лягане - трябва да се купуват добавки скоро.
Славко, за какво бяхме говорили да си взема?

29.01.14
08:40

28.01.14 г. /вторник/

Тренировка
Рамо + корем - вдигнах килограмите на всички упражнения с малко и се получи хубава тренировка - явно след 1 месец сериозно трениране навлизам във форма:
1. 15 мин кростренажор за загрявка;
2. Раменни преси с дъмбели 4х10 + повдигане на крака от лег 4х15 - суперсерии;
3. Хеликоптер 4х10 + коремни преси с наклон - лакът към противоположно коляно 4х15 - суперсерии;
4. Повдигане на дъмбели за трапец 4х10 + 4х15 повдигане на колена към корем от вис - суперсерии;
5. Всички пътеки бяха заети, иначе имах желание за 15 мин бързо ходене, за да отпусна краката, но те тази сутрин /29.01.14 г./ са си доста добре
6. СПА

Хранене:
-22:00 - супер пица: 500 гр. свинска кайма + 2 яйца + 100 гр. фин овес за блата, отгоре - малко лютеница, гъби, чушки, микс замразени зеленчуци /грах, царевица, моркови/, 4 яйца и кашкавал - изядох 1/2 от това кулинарно изкушение + 200 гр. наденица от Банско
-23:00 - дояде ми се сладко - протеинов шейк с 250 млл прясно мляко

Суплементация - 1 ензим с вечерята и 1 преди сън

30.01.14
09:34

29.01.14 г. /сряда/

Тренировка - не - малко работа след работа и после хубава вечеря вкъщи.

Хранене:
-Пълнозърнести сухари /100 гр. от тези много тънките, а не като хляб/ с рибен хайвер; 400 гр. риба на фурна /средиземноморска, не мазна/ + 200 гр. печени картофи;
-Протеинов шейк с мляко.

Суплементация - 1 ензим с вечерята и 1 преди сън

Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 30.01.14 09:34.

31.01.14
09:43

30.01.14 г. /четвъртък/

Тренировка - не - излизахме на кино с Юли, лошото е,че и днес съм на едни служебни ангажименти вечерта ;) и няма да се тренира- тъпичко - след 4 поредни тренировъчни дена имам 3 почивки, но ще наваксам събота и неделя. Иначе снощи мерих ризи и ми се наложи да се пооглеждам - равносметката за 1 месец сериозно трениране и правилно хранене - 1-2 кг. надолу, но за сметка на това съм стегнал гърдите и поразширил гърба, което съвпада с целите. Бедрата също са малко по-слаби, но за тях не се притеснявам - след 2 месеца като затопли ще натисна на футбол ;)

Храна:
-15:00 - прецених, че след като няма да тренирам мога да разчупя цикличното и да ям два пъти за деня, за да не се натъпча вечерта и да заспя в киното - печено пилешко бутче и някаква печена наденица от Била;
-20:30 - вечеряхме набързо в мола и от всички злини на фаст фууда избрах най-малката - сръбската скара - голяма плескавица, пържени картофи, пърленка, боб  + пуканки по време на филма /поне не пих бира/;

2 ензима преди лягане.

03.02.14
16:29

Бърз опис на последните няколко дни:
Тренировки нямаше въобще :(.

31.01.14 г. /петък/ - никаква храна през деня, вечерта пилешки сърца и дробчета и много уиски;

01.02.14 г. - тежък махмурлук - свински крачета с ориз със зеленчуци на обяд, шоколадови бисквити след обяд, пица към 18:00 ч., вечерта май ядох още нещо.

02.02.14 г. - мюсли с прясно мляко на закуска, пиле със гъби,картофи и моркови на фурна на обяд, същото и на вечеря + слънчогледови семки печени и домашно червено вино

С повечето хранения приемах ензим.

От днес пак в режима ;)

04.02.14
12:39

03.02.14 г. /понеделник/

Тренирвока - гърди и корем:
1. 20 мин кростренажор;
2. кофички 4х10 + коремни преси на лежанката 4х15 ;
3. лежанка хоризонтална 4х10 + суперсерии повдигания на крака от лег 4х15 - суперсерии;
4. флайс от седеж на машина 4х10 + 4х15 упражнение за корем, което не знам как се казва - сядаш на ръба на лежанката и свиваш колена към гърди 4х15 - суперсерии;
5. 10 мин пътека - бързо ходене;
6. СПА
Много хубава и стегната тренировка се получи, но накрая на пътеката, като тръгнах да тичам, усетих че ме стяга ляв прасец, в което няма логика тъй като съм спрял мачовете, заради студа, и няма от какво да съм го уморил.

Хранене:
22:00 - първа вечеря - печени свински карета с картофи и карфиол на фурна - 1 чиния;
00:00 - втора вечеря - омлет от 4 яйца с кашкавал + 1 кълка от пилешкото на фурна /беше останала от уикенда и ми дожаля да я гледам самотна в хладилника :) /

Суплементация - по 1 ензим с всяко хранене

05.02.14
09:37

04.02.2014 г. /вторник/

Тренировка - гръб + кръст
1. 10 мин. кростренажор;
2. Набирания на машина с - 20 кг - 4 серии по 10 повторения +4х15 (за всяка страна) странични извивания на уреда за хиперекстензии - суперсерии;
3. Придърпване на хоризонтален скрипец със тесен хват  + накланяне на една страна с дъмбел 4х15 (за всяка страна)- суперсерии;
4. Придърпване на скрипец широк хват зад врат 4х10 + 4 серии по 15 хиперекстензии - суперсерии;

Хранене:
21:30 - 500 гр. свински бузи (сурово с-е) в тава + 300 гр. (печено с-е) картофи; 1 портокал, 3 чаши до. червено вино, 1 ензим.

Бузите ми харесаха доста - по състав напомнят ребрата, но нямат кокали и са на половин цена ;)

06.02.14
08:43

05.02.14 г. /сряда/

Тренировка - трябваше да тренирам крака, но отидох да ритам от 22:00 до 23:00 ч. Много добре раздвижих и към мускулната на гърба днес имам и на краката.

Хранене:
19:00 - една доза протеин с вода - знаех, че ще ритам до късно и трябваше да залъжа с нещо до вечерята.
00:00 - 300 гр. /сурово/ печени свински бузи и 300 гр. /готвено/ печени картофи, 1 ензим

Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 06.02.14 08:53.

07.02.14
08:53

06.02.14 г. /четвъртък/

Тренировка - не. Сменям работното място и ми изникват задачки и след работа, а и бях обещал да помогна на роднина и не остана време. Освен това цял ден съм на Терафлу и Трахизан, защото усетих, че ме натиска някаква настинка/ грип. Лошото е, че и в петък няма да тренирам, но през уикенда ще наваксам - 2 тренировки и 1 мач.

Хранене:
12:30 - печено свинско с малко пържени картофи и питка хляб;
19:00 - 1 черен шоколад;
24:00 - 300 гр. пъстърва на фурна и 150 гр. пържени скариди.
И храненето не беше както обикновено, но от парацетамола по обяд бях такъв дроб, че реших да хапна нещо набързо. Вечерта докато пазарувах рибата и скаридите взех и един шоколад, уж да си го разделим с Юли, но тя отказа и така.

07.02.14
12:25

:D имах си прегрешение за деня вече- няколко бисквитки :D но на скаридите никога не мога да устоя:)))))))))))

27.08.14
16:34

Здравейте,
За пореден път подновявам дневника .

Вече на 30 г., все още 185 см висок и с тегло 84-88 кг /зависи от кантара, дали е имало голям християнски празник и др./
От май месец не съм стъпвал във фитнеса, но играя редовно футбол /титла и купа тази година от форумната лига / и тенис на корт. Посещавам стадион “Раковски” в София от време на време, където потичвам и правя набирания и кофички - поддържам форма и се чувствам отлично.
Храня се предимно нисковъглехидратно с периодични залитания по тестени изделия, но все пак е лято и да спазвам режим ми е трудно.

Целите ми са да сваля % мазнини, да увелича малко силата и да имам въздух да тичам на футбола .

От понеделник /01.09.14 г./ взимам карта за фитнес и имам възможност да ходя преди работа, което много ми допада.
Тъй като и годеницата ми ще има карта ще ходим и вечер - тоест имам опция за двуразови тренировки + мачовете и тенис, които са само вечер или през уикенда.
Храната - мисля да е НВД с един чийт ден или хранене - задължително през уикенда, защото делничните дни нямам проблем с хранителните режими.

Въпроси:
1. Дайте акъл как да тренирам - сутрин кардио /зарежда ме много преди работа/ и вечер тежко или друго?
2. Хранене - храня се НВД и то циклично - ям само вечер след спорт, а на обяд пия протеин понякога, но не вярвам да мина съвсем без храна ако тренирам и сутрин?

За суплементацията накратко:
Протеин, Омега, Хранителни ензими, FX Stimulant на АХ - пия го сутрин рано 1 хапче и към 16:00 ч. още едно.
Мисля да си взема Магнезий, защото ми се схващат прасците понякога?

Приемам всякакви съвети и идеи.

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54268#ixzz3BbDCILSb

31.08.14
09:26

30.08.14 г. Събота

Не изчаках понеделника и си купих карта за фитнеса днес. Освен това си взех от Женския пазар риба и телешко за цялата седмица.

Храна + Добавки:
12:00 - 1 Slimfix на АХ;
14:00 - 1 кисело мляко, доза протеин + малко вода два банана в блендера;
21:30 - 1 бира;
23:30 - 400 гр./сурово/ филе от амур на фурна с доста ризото с морски дарове - всичко домашно приготвено + ензими и Omega;

Тренировка:
17:00 - 1 ч. тенис и после СПА около 2 часа.

01.09.14
08:55

31.08.14 г. Неделя

Хранене + Добавки:
13:00 - 300 гр. филе амур на фурна /доядох го от събота/ + 1 варена царевица + половин кисело мляко с протеин и един банан + ензим и Омега;
19:30 - голяма порция домашно приготвено на фурна телешко с картофи, моркови и чушки + ензим и Омега

Тренировка:
Няма - труден ден - станах в 8 и 30 и после задачки напред-назад. Освен това се наядох и към 13:00 ч. и си останах само със СПА от 15 до 17 ч. Поне хванах слънце и се попекох в двора на фитнеса.

Утре е понеделник и ще се тренират гърди :)

01.09.14
09:50

Добре, че ти е дневника, че иначе няма да се сетиш да се обадиш:)

01.09.14
10:49

Славко,
Не съм стъпвал в столицата на Северна България :).
Понеже те хванах тука - я кажи защо ме опъват в колената, отзад две жили на всяко коляно?

01.09.14
14:28

Футболните ти напъни...от рязкото движение като удряш топката и от демаражи, дето ако си с леко наднормено, веднага ти се обаждат връзките.

01.09.14
14:36

Тъпо... Споко сега ще сваля 2-3 кг и всичко ще е 6, въпреки че съм 85 кг в момента на 185 см.
Иначе съм си купил Рефригерансче /конското мазило/ и освен глезените май ще почна да мажа и сгъвките на колената?
Освен това сутрин преди тренировка се мачкам и 5-10 мин с фоумролера - само краката.

01.09.14 г. Понеделник

Хранене + добавки:
7:00 - 1 Slimfix на АХ;
9:00 - 1 доза протеин с вода;
14:00 - 1 Slimfix на АХ;
20:00 - 2 свински пържоли с варен бял ориз и 2 печени чушки + ензими и Омега;

Тренировка:
7:30 Гърди /все пак понеделник е световен ден за трениране на гърди :) /
-10 мин кростренажор за загрявка;
-4 суперсерии 10 повторения лежанка обратен наклон + 15 повторения коремни на лежанката;
-4 суперсерии 10 повторения хоризонтална лежанка + 15 повдигания на крака от лег на лежанката;
-4 суперсерии 10 повторения събиране на кабели пред гърди + 15 “жабешки” сгъвания за корем - така и не научих как се казва упражнението, при което сядаш на ръба на пейка и сгъваш колената към гърдите?
-бърза парна баня + леден басей и кофа и газ към работа.

Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 01.09.14 21:32.

02.09.14
16:06

02.09.14 г. Вторник

Хранене + добавки:
13:30 - шепа пресни малини и шепа пресни боровинки с половин кисело мляко, малко вода и доза шоколадов протеин - получи се нещо НЕНОРМАЛНО на вкус !!!
16:00 - 1 Slimfix на АХ;
21:30 - голяма порция телешко на фурна с карфиол, моркови и гъби + ензими и Омега;

Тренировка:
7:30 - Пътека - монотонно бягане 5 км за 30 мин, в които са включени няколко минути загрявка и няколко минути бавно ходене накрая + 20 басейн с тангентори

19:30 - Гръб - ще го опиша довечера.

02.09.14
16:17

Мисли и въпроси:
1. Чувствам се много по-добре, когато сутрин правя кардио, а не тренировка с тежести, така че това ще е програмата:
-всяка сутрин/по възможност/ кардио - монотонно, туй като като ритам или играя тенис е интервално натоварване;
-пет тренировки през делничните дни:
понеделник - гърди и корем в суперсерии;
вторник - гръб и кръст и паласки в суперсерии;
сряда - крака;
четвъртък - рамена и корем в суперсерии;
петък - бицепс и трицепс в суперсерии;

- футбол и тенис през уикендите
- когато знам, че вечер през делничните дни няма да мога да направя тренировка за съответната мускулна група, ще я правя сутрин и ще режа от кардио тренировките.

Моля за коментари и съвети относно програмата?

2. Напоследък пия доста вода /днес към 16:00 ч. 4-5 л. - знам защото пия на работа от шейкъра си/и колкото и да е тъпо - може ли да е проблем /освен редовното ходене до тоалетната :) /?

3. Очевидно няма да мина само с доза протеин сутрин след кардиото. На обяд имам възможност да отскачам до нас. Какво мислите - дали да продължавам да си забърквам втори протеин с мляко и плодове или да си правя няколко бъркани яйца без мазнина? Голямото ядене при всички случаи остава за вечерта.

Благодаря предварително на всички, които ще се включат.

03.09.14
10:14

02.09.14 г. Вторник

19:30 - Тренировка гръб:
4 суперсерии - 10 набирания на машина с -20 кг от лично тегло средноширок надхват + 15 накланяния на всяка страна с дъмбел за паласките;
4 суперсерии - 10 повторения на вертикален скрипец с широк надхват + 15 хиперекстензии;
4 суперсерии - 10 повторения на хоризонтален скрипец с тесен надхват + 15 надигания за всяка страна на една страна на машината за хиперекстензии;
1 час СПА - как да не ида да тренирам :)

03.09.14
22:30

03.09.14 г. Сряда

Хранене + добавки:
12:00 - 4 яйца на очи без мазнина + малко пресни къпини и малин с доза протеин и кисело мляко;
21:30 - 400 гр./сурово/ филе от амур на фурна с карфиол, моркови и гъби - всичко домашно приготвено + ензими и Omega;

Тренировка:
7:30 - 30 мин монотонно колело + млако тангентори в басейна /мускулна треска на гърдите и гърба/;

18:00 - Крака:
Първо разочарование във фитнеса - отивам до лег пресата и гледам едно момче чака ред - ОК.. но преди него момиче прави с 15 кг и говорейки по телефона доста мудни и бавни повторения - с ужас дочувам, че казва на момчето че има 120 повторения WTF!!! и то докато се залива от смях по телелфона.... Бях достатъчно уморен от работа и не й обясних нещата от живота :).Реших да разместя малко упражненията и да няправя “някаква тренировка”:
5 мин колело за загрявка + разтягане;
4 суперсерии 15 повторения разгъване на адуктор машина и 15 сгъване на адуктор машина;
4 суперсерии 15 бедрени разгъвания + 15 повидгания на машина за прасец;
4 серии бедрено сгъване

След тая тъпа “тренировка” и спато не ми се получи :) - поседях половин час в басейна и отидох да видя един 2 годишен племенник, който е голям образ и ме зареди с положителна енергия преди вечеря.

Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 03.09.14 22:30.

05.09.14
07:59

04.09.14 г. Четвъртък

Хранене + добавки:
12:00 - 6 яйца на очи с 200 гр. бекон + ензими и Omega;
19:00 - 1 уиски
22:30 - голяма порция оризови спагети със зеленчуци и калмари + ензими и Omega;

Имах две срещи след работа и изпих само едно уиски - железен съм !!!

Тренировка:
7:30 - Рамо
Знаех, че вечерта няма да стигна до фитнеса и затова реших сутринта да тренирам рамената.
Лошото беше, че дали от тренировката за гръб, дали бях спал накриво, но се събудих с болки в гърба - горе дясно към задното рамо.
Намачках се с ролера и загрях хубаво във фитнеса и се получи доста стегната и добра тренировка:
-загрявка с дъмбели и въртене на ръцете като идиот :)
-4 суперсерии 10 повторения раменна преса с дъмбели + 15 повторения коремни преси под наклон;
-4 суперсерии 10 повторения хеликоптер + 15 повдигания на крака от лег на лежанката;
-4 суперсерии 10 повторения дърпане на щанга зад гръб - за задно рамо + 15 “жабешки” сгъвания за корем;
-малко тангентори в басейна - най-вече на горната част на гърба - явно дадоха резултат, защото след обяд вече не усещах болка.

06.09.14
10:23

05.05.14 г, Петък

Сутринта ми се наложи да ида по-рано на работа и не тренирах. Вечерта към 18 00 бях скапан и се размазах само в спато. Ще наваксам тренировката за ръце събота и неделя, тъй като мачовете ми почват другия уикенд.

Хранене + добавки:
12:00 - 200 гр филе от амур и 200 гр печени картофи + доза протеин с половин кисело мляко и шепа боровинки + ензими и Omega;
21:30 -от всичко по малко - свински ребра, боб консерва, бирени пръчици, кашкавал пане, сладолед и 1 бира  + ензими и Omega - явно това ще ми е чийт храненето за седмицата, тъй като и без това не тренирах днес.

07.09.14
18:15

06.09.14 г. Събота

Тренировка нямаше. Цял ден се мотах у нас - филмчета и лежане.

Хранене + добавки:
11:00 - 1 slimfix;
15:00 - 2 малки вратни пържоли на фурна с карфиол;
21:00 - 2 домашни големи буритота с пълнозърнести питки - кайма, царевица,боб, чили сос и варен ориз;
22:00 - кисело мляко с къпини и доза протеин

Ензимите свършиха :(

07.09.14
21:11

07.06.14 г. Неделя

Хранене + добавки:
11:00 - 1 Slimfix на АХ;
18:00 - 1 Slimfix на АХ;
21:30 - домашно пиле печено на фурна с карфиол и зелен боб шушулки + 2 печени чушки + Omega;

Тренировка
18:30 - Ръце:
-4 суперсерии 10 бицепсови сгъвания от стоеж с широк хват права щанга + 10 избутвания с тесен хват на лежанка;
-4 суперсерии 10 сгъвания тесен хват крива щанга + 10 разгъвания с дъмбел с две ръце над глава от стоеж;
-4 суперсерии 10 сгъвания от стоеж с дъмбели + 10 разгъвания на скрипец за трицепс
1 час спа

07.09.14
21:19

Равносметка за изминалата седмица:
1. Хранене - доста добро, чувствах се идеално цялата седмица, почти без издънки.
2. Трениране - 5 тренировки с тежести и две кардио, от другата седмица почва и лигата, така че поне още един футбол. Нямах проблеми с ранното ставане, от което съм много щастлив. Не съм се мерил, но видимо съм се стегнал, въпреки краткия период. Заспивам една идея по-рано и се чувсртвам с повече енергия. Тази седмица съм пил само един аналгин на работа, а иначе ги хрупкам почти всеки ден.

Цели за другата сседмица:
1. Хранене - искам да го изчистя още от въглехидратите, като за целта съм взел 3 големи домашни пилета по 2 кг, които ще разделя на половинки и ще пека на фурна със зеленчуци, а не с картофи или ориз. На обяд ще хапвам по 5 яйца с бекон на тиган. Протеинът ще пия само с вода, без кисело мляко и плодове.
2. Трениране - мисля да тренирам с тежести сутрин - залата е празна и е по-лесно, а кардиото - вечер, дори да са заети пътеките ще раздвижа на колело или кростренажор. Понеже пътувам петък вечер ще трябва дотогава да съм свършил с тренировките за седмицата, което означава, че ще съм мега дисциплиниран.

08.09.14
19:11

08.09.14 г. Понеделник

Хранене + добавки:
07:00 - 1 Slimfix на АХ;
09:00 - Протеин
12:30 - 5 яйца с 200 гр бекон на тиган + Омега
17:00 - 1 Slimfix на АХ;
21:30 - домашно пиле печено на фурна с дробчетата и воденичките на 3 пилета + 2 печени чушки + Omega;

Тренировка:
7:30 Гърди
-загрявка;
-4 суперсерии 10 повторения лежанка обратен наклон + 15 повторения коремни на лежанката;
-4 суперсерии 10 повторения хоризонтална лежанка + 15 повдигания на крака от лег на лежанката;
-4 суперсерии 10 повторения събиране на пек дек пред гърди + 15 “жабешки” сгъвания за корем;

Вечерта бях планирал кардио, но цял ден ми е мега криво и ще е само спа. Утре имам малко задачики и си взех отпуск, поради което мисля да направя тренировка гръб + 30 мин кардио наведнъж преди обяд.

10.09.14
09:17

09.09.14 г. Вторник

Хранене + добавки:
09:00 - 1 Slimfix на АХ;
13:00 - Протеин
19:00 - 2/3 пиле на грил /не от домашните/ + печени картофи + прясно изпечен черен хляб + 1 бира + ензими и Omega;
23:00 - протеин с кисело мляко и малини - много ми се дояде сладко

10:30 - Тренировка гръб:
4 суперсерии - 10 набирания на машина с -20 кг от лично тегло широк надхват + 15 накланяния на всяка страна с дъмбел за паласките;
4 суперсерии - 10 повторения на вертикален скрипец с широк надхват зад врат + 15 хиперекстензии;
4 суперсерии - 10 повторения на хоризонтален скрипец с тесен неутрален хват + 15 надигания за всяка страна на една страна на машината за хиперекстензии;
25 мин интензивно колело - доста добре изпотих
1 час СПА :)

Бях отпуск /имах да свърша няколко лични задачки/ и си починах много добре. Тренировката беше супер, после цял следобед с приятели, даже разходихме за час в Борисовата градина. Вечерта гледахме мача и мисля, че ядох с минимални залитания - пилето на грил и картофите бяха най-добрият възможен джънк от мола. Като се прибрах забих и един протеинов айрян.

11.09.14
09:08

11.09.14 г. Сряда

Хранене + добавки:
12:00 - 5 яйца на очи без мазнина + пилешко бяло месо около 300 гр. сготвено /останало от пилето на фурна от онази вечер/ + ензими и Omega - бях свършил маслото и се получи доста сухо, а и си беше количество, поради което ми натежа малко следбедната работа :);
17:00 - 1 Slimfix на АХ;
22:00 - печено пилешко бутче на фурна /от домашно пиле/ + 2 печени чушки + 7-8 панирани лучени кръгчета /печени, не пържени/ + 1 багета с масло и шарена сол + 250 млл бяло вино + ензими и Omega;

Тренировка:
7:30 - Крака
5 мин колело за загрявка + разтягане;
4 суперсерии 15 повторения лег преса + 15 клякания със собствено тегло
4 суперсерии 15 бедрени разгъвания + 15 повидгания на машина за прасец;
4 суперсерии 15 повторения разгъване на адуктор машина и 15 сгъване на адуктор машина;
малко тангентори

Получи се супер тренировка и още следобед усетих зараждащата се мускулна треска :)

19:30 - 30 мин кростренажора - пътеките бяха заети, а и вече ме наболваха бедрата от сутрешната тренировка
час и половина релакс в спато

12.09.14
09:03

11.09.14 г. Четвъртък

Хранене + добавки:
12:00 - 5 яйца на очи + ензими и Omega;
17:30 - 1 Slimfix на АХ;
22:30 - 2 свински и 2 телешки кюфтета (100 гр. сурово състояние вссяко) на тефлонов тиган без мазнина + около 100 гр(сурово) бял ориз със зеленчуци + ензими и Omega;

Тренировка:
7:30 - Рамо
-загрявка
-4 суперсерии 10 повторения раменна преса с щанга + 15 повторения коремни преси под наклон с извиване в ляво и дясно;
-4 суперсерии 10 повторения повдигане на изпънати ръце встрани + 15 повдигания на крака от лег на лежанката;
-4 суперсерии 10 повторения дърпане на щанга зад гръб - за задно рамо + 15 “жабешки” сгъвания за корем;

19:00 - 30 мин интензивно колело - доста добре изпотих.
1:30 - 2 ч спа

Още от сутринта бедрата ми бяха сковани от яка мускулна треска и вечерта колелото беше единственото възможно кардио.
Иначе хубав ден - добро хранене и две тренировки.

Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 12.09.14 09:03.

14.09.14
20:56

12.09.14 Петък

Хранене + добавки:
9:00 - протеин
12:00 - 2 кюфтета и 2 кебабчета
21:30 - 2 вратни пържоли с гъбен сос и паниран карфиол + 200 млл бяло вино + Omega;

Тренировка
7:30 - Ръце:збутвания с те
-4 суперсерии 10 бицепсови сгъвания от стоеж с широк хват права щанга + 10 френски разгъвания на лежанка;
-4 суперсерии 10 сгъвания тесен хват крива щанга + 10 разгъвания с дъмбел с две ръце над глава от стоеж;
-4 суперсерии 10 сгъвания от стоеж с дъмбели + 10 разгъвания на скрипец за трицепс
спа

Страхотна тренировка - вдигнах малко килограмите и ръцете ми се запалиха. Вечерта пристигнахме във Велико Търново при на годеницата родителите. Лафът, че не можеш да убедиш баба си, че не си гладен важи и за тъщата :).

14.09.14
20:59

13.09.14 г. Събота

Почивен ден - разходка в Арбанаси;
Хранене + добавки:
10:00 - 1 голямо парче домашна баница с кашкавал + Омега;
14:00 - вратна пържола + паниран карфиол
20:30 -Пица 500 гр. (на заведение) от пълнозърнесто тесто и 2 малки бири;
21:30 - 200 гр. сладолед;
22:30 - 1 мохито

Бях решил това да ми е чийт деня и не мисля, че прекалих кой знае колко ;)

15.09.14
09:14

14.09.14 Неделя

Хранене + добавки:
13:00 - 1 Slimfix на АХ;
18:30 - 2 “македонски наденици” /от тия меките гадните с подправки/ нас скара - отидох да гледам мач в приятел след тренировката, не бях ял цял ден, а в магазина до тях нямаше никакво истинско месо и реших, че тия наденици са по-добър вариант от чипсове и вафли. Цяла вечер ме боля коремът :)
20:30 - 1 варена царевица;
21:30 - много малко печено пиле с малко ориз със зеленчуци + Омега /резултат от надениците/

Тренировка
14:30 - 30 мин пътека - 5 км. Всъщност тичам около 24 мин със скорост 12 км/ч., а дургите 5-6 минути са загрявка в началото и отпускане накрая. Супер се чувствах, а после и 1 час в спато и умирах от глад.

15.09.14
13:37

Да обобщя изминалата седмица:

Хранене - по-малко залитания от миналата седмица, дори чийт денят ми не беше нищо особено.
Тренировки - успях да направя 5 тренировки с тежести за петте делнични дена, което е страхотно. Освен това имам и 4 кардио тренировки. Само футбол липсва. Иначе при тренировка за крака в сряда сутрин ме боляха краката даже и в неделя :).

Като цял съм доволен. Продължавам с програмата - сутрин тренировки, като ще увелича с малко тежестите, а вечер кардио - ще вкарам една спининг тренировка /започва в удобно за мен време/ и ще наблегна на пътеката.
Относно храненето съм решил да бъде с още по-малко въглехидрати, а в чийт деня да прекаля наистина.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1