12.08.11
18:39
казано от Тихомир Велев на 12.08.11, 18:33:
Тц, тц, тц...да не ви сложи на маса човек.
Сигурно са ви гледали хората и са се чудили наистина ли е възможно да има толкова яки батки и каки, а да се тъпчат с бира и пържени картофи! :D
Заблуждават народа! Добре, че не са били с тениски на сайта, че ще сме заляти от въпроси тип: “Съставете ми хранителен режим с бира и пържени картофи” :D :D :D
И Стоянчо обяснява за някакви минерални води, но аз такива не видях (giggle)
п.п. Иииии запалки и пепелници - срам нямате! :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 12.08.11 18:41.
Ха, верно бе...аз си поръчах голяма минерална вода, а те бира ми донесли... :D
Идейно е за следващата среща предлагам да си направим по една бяла тениска със зелен надпис :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.08.11 19:26.
12.08.11
19:27
казано от Тихомир Велев на 12.08.11, 18:33:
Тц, тц, тц...да не ви сложи на маса човек.
Сигурно са ви гледали хората и са се чудили наистина ли е възможно да има толкова яки батки и каки, а да се тъпчат с бира и пържени картофи! :D
Снимките са фотомонтаж с цел провокация.
Ядохме само бяло пилешко месо и пихме минерална вода. :D
Защо ли всички искат по-често да се провеждат форумни срещи. . .истината е една :D
За да имате повод да чийтвате от режимите Хаха ах вие .
казано от aMneSia на 12.08.11, 11:11:
казано от karfi4ka на 10.08.11, 23:04:
казано от aMneSia на 10.08.11, 11:15:
казано от karfi4ka на 10.08.11, 00:49:
казано от aMneSia на 09.08.11, 22:38:
Айде петък или събота???
Айде прочети по-горните постове + заглавието на темата ;)
Айде да съм ги прочел, а??
Интересно тогава защо задаваш въпроси, на които отговор вече е даден ;)
С цел да дойдем +2-3 човека още, ако е в друг ден. Панимайш?
Искаш да словоблудстваме явно. Така да бъде. Значи, ако беше прочел наистина по-нагоре щеше да разбереш защо не може да е в петък, например СТоянчо нямаше да може да дойде. Не знам дали разбираш, но твоите “2-3 ма човека повече” съвсем закономерно биха направили 2-3ма по-малко, защото пък от тези, които могат да дойдат в четвъртък, има такива, които не могат да дойдат в друг ден. Да питаме защо не в друг ден, при положение, че денят е конкретно обявен...сериозно, наистина ли не разбираш, че няма как да се угоди на всички, затова се дава точен ден, без възможност за промяна. Ок, питай дали може друг ден, ама при положение, че малко по-нагоре е даден отговор на тоя въпрос...лекичко ми се губи смисъла...:D :D :D Панимайш? Айде стига вече с тоя въпрос :) Срещата мина ;) Гледай да дойдеш следващия път, а не да си търсиш оправдания ;) Хайде, мирно съм настроена ;)
Идеята с тениските е силнааа :D :D D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.08.11 04:07.
13.08.11
11:25
Мен не можете да ме заблудите. Дочух, че си имате и нов химн...