Кой е вашият фитнес идол?

Прескочи до:

16.03.12
23:13

Като е толкова лесно, ти що нямаш такова тяло?

казано от Riko на 12.03.12, 19:17:

Момчето тренира доста усилено, спазва режим, и е”докоснат от Господ” що се отнася за генетиката, имам толкова познати, който взимат стероиди и немогат да се доблжиат на 1/10 от това, така, че всичко е хранене,тренировки и генетика. Останалото е завист и хейтване.. Пича има бъдеще пред себе си, знае какво прави. Арнолд е почнал да се боцка на 16, и повярвай ми ако не беше зоба, още щеше да си е австрийско селянче...

В това момче има твърде много химия, трябва да си кьорав да го отречеш ;)

17.03.12
21:09

Защото не се стремя към това може би?@Херцог А ти можеш ли да го докажеш, че Лоренцо взима стероиди? И да взима какво? Чакай малко бай х*й, ти кой си да го съдиш, каквото иска ще прави момчето, факт, е че е открил таланта си и има бъдеще... колко хора взимат химия и не могат да постигнат нищо.

18.03.12
21:04

18.03.12
22:20

Ем.. мъже незнам.. Arnold :D
От жените супер много се кефя на Jamie Eason, Cristina Halkiopoulus и Erin Stern.

На мен ми харесват изчистени, естетични и симетрични тела, а не масивни културисти.

Голям фен съм на сънародника ни Лазар Ангелов (снимка 1), но идол мога да нарека само Zyzz (снимка 2,3), който за жалост вече не е сред живите.

Оффтопик: От друга страна толкова исках да съм като тях, че зимата седях с перфектно изчистена преса и не качих и 1 килце. Сега ми дойде ума и почнах да качвам, но ще е само за 1-2 месеца, че лятото иде, а за плажа си трябва релеф хаха.

20.03.12
23:31

Голям си беше Zyzz. RiP…

21.03.12
12:14

ей ви малко истински силни мъже, че гледам все некви манекени накичихте :

21.03.12
12:21

Джеймс,
какво мислиш за Рулон Гарднър, ако въобще мислиш нещо?

казано от Riko на 17.03.12, 21:09:

Защото не се стремя към това може би?@Херцог А ти можеш ли да го докажеш, че Лоренцо взима стероиди? И да взима какво? Чакай малко бай х*й, ти кой си да го съдиш, каквото иска ще прави момчето, факт, е че е открил таланта си и има бъдеще... колко хора взимат химия и не могат да постигнат нищо.

Само едно ще ти кажа - опитваш се да се “надтролваш” с грешния потребител. Аз няма какво да доказвам - генетика, задника ми :D От някакъв хилав келеш става мечка - ебем ти генетиката, ебем ти чудото :D + това прогресира с темпове, които на елитни билдъри(тия от Олимпията) са им отнели години. Какво да доказвам? Ако му се пусне проба на тоя, ще строши апаратите, понеже има цялата менделеева :D Колкото до трансформацията му, лично мое мнение(наблягам на това) е че е комплексарска история тип “като малък ме биехте, ей са ще видите вие като станах на маймуна” ;) Това разбира се е само моето виждане и не ангажирам никого с него :) Иначе - вижте на Джеймс мнението - там има истина в снимки ;)

21.03.12
12:39

казано от Joyplovdiv на 21.03.12, 12:21:

Джеймс,
какво мислиш за Рулон Гарднър, ако въобще мислиш нещо?

Антипатичен ми е.
Hillbilly :)
redneck :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.03.12 12:41.

21.03.12
13:22

казано от Херцог Трън на 21.03.12, 12:34:

Защото не се стремя към това може би?@Херцог А ти можеш ли да го докажеш, че Лоренцо взима стероиди?

Бе ти кьорав ли си - погледни го и ти става ясно взима ли, не взима ли ;) Тоя не просто взима, ами се се спукал от зоб и то най-вероятно гламавата...
Да, добре изглежда, но само толкова ;)

Ако му се пусне проба на тоя, ще строши апаратите, понеже има цялата менделеева :D

Не, само C, H, O, Cl в различни комбинации като основата е 17 въглеродни пръстена :D

Иначе - вижте на Джеймс мнението - там има истина в снимки ;)

Истина е да ги видиш на живо...Ларс не съм го виждал, обаче Полковника и Артур съм ги виждал и... :x (devil) (muscle)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.03.12 13:37.

Иван

21.03.12
13:41

Въобще не претендирам, че е най-великия ала-бала. Просто ме кефи, като постижения, физика...

Иван Стоицов

21.03.12
13:48

Тъпо е да пукнеш от химии и после разни малки пишки тука да ти се кефят и спорят, дали е взимал, или не...което е смешно, но мисля че Джеймс е достатъчно ясен. Гламавата и после в мамата...и със снимките в нета...така ли искате да останете бре:)

От тия манекени меки, дето сте ги накачили няма как да харесам никой, защото то освен преси и прически аз друго не виждам...

Пък, като се заговорихме, съм виждал Денис Мичъл наживо...добиче изродско с крака, колкото моите двата...

А 5-те месеца, изкарани в работа на стадион за американски футбол на отбор от NFL ми промени вижданията за атлети...мнеее, не сте виждали такива горили!

Така, че тия путьо Лазарчета никак не ме кефят, но те се продават доста добре...ФАКТ...за което ЕВАЛА!!!

21.03.12
13:50

казано от Иван Киряков на 21.03.12, 13:41:

Въобще не претендирам, че е най-великия ала-бала. Просто ме кефи, като постижения, физика...

Иван Стоицов

Не, просто е един от най-великите вдигачи...

Него също съм го виждал в Пловдив...НЕАМ думи!!!

Джеймс би трябвало да го познава.

21.03.12
13:53

Само съм го виждал. Познавам треньора му от “Марица”.

21.03.12
13:54

Виолета Варга ( силов трибой) и Сара Бакман ( канадска борба)

Виолета
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/375399_2441056503895_1176278224_32322421_2116319517_n.jpg

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lz5hulUmmG1qegzomo1_400.jpg

Сара
http://www.girlswithmuscle.com/images/full/110430510.jpg

http://i2.listal.com/image/3153593/600full-sarah-backman.jpg

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.03.12 13:55.

21.03.12
13:55

Преди тренираше в Рондото,в Пловдив :) Наистина е много здраво момчето. . .

21.03.12
14:07

В събота беше в Рондо и правеше тяга. Има баси и краката. Е такива крака ме кефят

казано от Puppy(Skoge) на 21.03.12, 13:54:

Виолета Варга ( силов трибой) и Сара Бакман ( канадска борба)

Виолета
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/375399_2441056503895_1176278224_32322421_2116319517_n.jpg

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lz5hulUmmG1qegzomo1_400.jpg

Сара
http://www.girlswithmuscle.com/images/full/110430510.jpg

http://i2.listal.com/image/3153593/600full-sarah-backman.jpg

Влюбен съм (inlove) :D

21.03.12
15:22

Херцоже... трябва с Джеймса да се разберете за Виолета, ние я обсъждахме преди време и той май реагира по подобен начин :)

21.03.12
15:23

казано от Puppy(Skoge) на 21.03.12, 15:22:

Херцоже... трябва с Джеймса да се разберете за Виолета, ние я обсъждахме преди време и той май реагира по подобен начин :)

Малко по-различен е, не се влюбвам аз :) Да я взима ;)

Ех....благодаря (blush) Ама моето сърце е заето вече от друга дама, така че с Виолета няма да се получи :D

21.03.12
15:29

казано от Херцог Трън на 21.03.12, 15:28:

Ех....благодаря (blush) Ама моето сърце е заето вече от друга дама, така че с Виолета няма да се получи :D

Те па вашите сърца все заети!!! Добре, че моето е като дядовата ръкавичка ;)

21.03.12
16:28

казано от Puppy(Skoge) на 21.03.12, 15:29:

Добре, че моето е като дядовата ръкавичка ;)

Дано само то да е такова, че ще обезКУРажиш кандидатите...:)))

p.s. не се сдържах, сори Блажке:)

21.03.12
20:10

Още няколко от мен - Маурис Джоунс - канадския “Херкулес” от 30-те, Пол Андерсън, Дъг Хепбърн и Бил Марч(надявам се някой ден да постигна подобна физика и сила)

Ъх... кви’ са тея тежкоатлетни суперяки каки ве’ лек (dull) сигурне ли сте, че се занимават с щанги...

21.03.12
20:20

Доктор Коно като млад...БА, е т’ва е попадение!!!

21.03.12
20:28

казано от slavko на 21.03.12, 20:20:

Доктор Коно като млад...БА, е т’ва е попадение!!!

От щангистите не ставало “билдЕри”... :D

21.03.12
20:33

Това е ЧОВЕКЪТ, за който няма тайни във вдигането на тежести...истинска, жива легенда...
Просто уникално е, че лекциите му ги има в туба-та...целите!!!

21.03.12
20:36

казано от Riko на 20.03.12, 23:31:

Голям си беше Zyzz. RiP…

Без да засягам никого, все пак всеки си има различни идоли... потърсих в “Гугъл” информация за този младеж, понеже за пръв път го чувам и попаднах на това :D :

Мнението беше редактирано от Old Timer на 21.03.12 20:43.

21.03.12
20:47

казано от Станислав Бърдаров на 20.03.12, 16:06:

На мен ми харесват изчистени, естетични и симетрични тела, а не масивни културисти.

Голям фен съм на сънародника ни Лазар Ангелов (снимка 1), но идол мога да нарека само Zyzz (снимка 2,3), който за жалост вече не е сред живите.

Оффтопик: От друга страна толкова исках да съм като тях, че зимата седях с перфектно изчистена преса и не качих и 1 килце. Сега ми дойде ума и почнах да качвам, но ще е само за 1-2 месеца, че лятото иде, а за плажа си трябва релеф хаха.

Лазар Ангелов разцепва, но тоя Zyzz е супер смешен с тая детска преса сигурно в 3 клас съм имал по-развита от неговата.

Old Timer, стига бе, това е генетика, не се шегувай така! :D :D :D

21.03.12
22:50

казано от Riko на 17.03.12, 21:09:

Само едно ще ти кажа - опитваш се да се “надтролваш” с грешния потребител. Аз няма какво да доказвам - генетика, задника ми :D От някакъв хилав келеш става мечка - ебем ти генетиката, ебем ти чудото :D + това прогресира с темпове, които на елитни билдъри(тия от Олимпията) са им отнели години. Какво да доказвам? Ако му се пусне проба на тоя, ще строши апаратите, понеже има цялата менделеева :D Колкото до трансформацията му, лично мое мнение(наблягам на това) е че е комплексарска история тип “като малък ме биехте, ей са ще видите вие като станах на маймуна” ;) Това разбира се е само моето виждане и не ангажирам никого с него :) Иначе - вижте на Джеймс мнението - там има истина в снимки ;)

От поста ти ми става ясно само колко си ограничен и повече няма да пиша. А за Zyzz .. какво да кажа haters gonna hatte.

21.03.12
22:50

Има малко прогрес..

Пичове, нека не натрапваме мненията и предпочитанията си. Всеки е свободен да се възхищава и да подражава на когото си иска, не е нужно да му казваме колко е “еди какъв си”, защото не е на нашето мнение. Аз примерно не харесвам gorilla-like типове, ако ще да са най-здравите, най-бързите и най-силните. Просто не ме впечатляват тези качества (нищо, че и аз в момента правя силови тренировки). За мен най-важния фактор е тялото да е симетрично и естетически добре изглеждащо, близо до човешкото - да не прилича на Хълк или някой друг мутант. Женчовци, манекенки, гейове или там както щете ги наричайте, но няма как да отречете, че те също влагат нечовешки усилия за да постигнат целите си. Аз уважавам вашето мнение и хората, на които се възхищавате, защото това са все спортисти постигнали много в различните сфери.

Иначе от бодибилдърите най-много се кефя на Серж Нюбре и адски много се зарадвах като му излезе биографията тия дни. Арнолд също ми харесва, но той си е по презюмпция за всеки докоснал лоста :D

ПС.@ОлдТаймер - Приятелю, доста хейт изяде това момче приживе и е нормално да изкачат такива картинки с подобни надписи. Всеки е бил слаб/дебел в началото и големия му прогрес не значи автоматично, че е използвал забранени медикаменти. Понякога означава, че вложения труд е бил в огромни количества. Аз няма как да знам, че не се е зобил, но не мога да твърдя и обратното, зашото не сме си пили кафето всеки ден заедно. Тялото му е съвсем нормално и е постижимо от всеки с малко по-добра генетика и без химии. Онова младото момче (16 годишното) вече е друг въпрос и определено си личи, че херца яката.

22.03.12
08:38

казано от Станислав Бърдаров на 22.03.12, 01:27:

Аз примерно не харесвам gorilla-like типове, ако ще да са най-здравите, най-бързите и най-силните.

А ве ако видиш Артур гол до кръста на един метър от теб...все си мисля, че ще си промениш мнението...или ще се напикаеш ;)
Не знам кога си виждал на живо борец свободняк 190 см, 120 кг и под 8% подкожни мазнини...явно не си...пък не е като да не е симетричен ;)
Двамата братя Таймазови са уникални спортисти, Тимур е Олимпийски, 2-кратен Световен и 3-кратен Европейски по Вдигане на Тежести в категория до 110 кг, Артур е 2 пъти Олимпийски, 2 пъти Световен(ако не бъркам) по Свободна Борба в категория до 120 кг...и ти ми говориш за некви назобани деца ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.03.12 08:55.

22.03.12
09:25

казано от slavko на 21.03.12, 16:28:

казано от Puppy(Skoge) на 21.03.12, 15:29:

Добре, че моето е като дядовата ръкавичка ;)

Дано само то да е такова, че ще обезКУРажиш кандидатите...:)))

p.s. не се сдържах, сори Блажке:)

Славко, добре че те чувствам като баща, иначе щях да ти предложа да провериш :D

Сори, и аз не се сдържах! :P

казано от Riko на 21.03.12, 22:50:

От поста ти ми става ясно само колко си ограничен и повече няма да пиша. А за Zyzz .. какво да кажа haters gonna hatte.

Да, най-добре спри, като толкоз те влече действай с боцкането в гъза, тъкмо ще претвориш идолите си. Ако аз съм ограничен, ти какъв ли си, щом харесваш само хора постигнали нещо с нещо ;)

П.П. Абе, брат му на Zyzz не беше ли заловен с анаболи :D just askin’ & hatin’ :D

22.03.12
09:29

казано от James Hinks на 22.03.12, 08:38:

казано от Станислав Бърдаров на 22.03.12, 01:27:

Аз примерно не харесвам gorilla-like типове, ако ще да са най-здравите, най-бързите и най-силните.

А ве ако видиш Артур гол до кръста на един метър от теб...все си мисля, че ще си промениш мнението...или ще се напикаеш ;)

Дай го на Благето,тя обича такива.. :D

ПП: Иначе това е Мъж..

Мнението беше редактирано от Jikata на 22.03.12 09:30.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1