Дневник: Иван П. “Лекарството ви трябва да е вашата храна и вашата храна - лекарство”

Прескочи до:

10.12.17
15:32

казано от Вероника Налбатска на 08.12.17, 09:02:

Бързо възстановяване, Ванка!

Благодаря (sun) ☀️

Два дни невъзможност за сгъване на крака и голям оток... Днес съм 6+, даже тренирах :-Д

Заден клек 3 серийки с 60кг
Тяга 2 с 80кг
Суинг 2 с 32кг

Довечера може да направя втора 🙂

11.12.17
18:41

Днес тренирах горната част 🙂
Паралетките, халките и силовата клетка. Различни движения без и с много малки почивки.

13.12.17
13:31

Три имота, ние сме в единият край, по средата има втори и третият е в другия края. По документи има път в нашия имот, който минава през средния, после през крайния имот и накрая излиза на шосето.

Пътят в нашия имот никога не е съществувал като такъв, а този в другите два имота винаги го е имало. Преди години искахме от общината да купим това от нашия имот, но казаха, че е държавно и не може...

Сега обаче, този, който е в другия край се оказва, че е купил държавния път, забранява на човека от средния имот да минава от там (то трябва да хвърчи, защото няма откъде да мине, освен през нас) и казва, че щели да отворят това от към нас, което никога не е съществувало реално.

Средния имот са били днес в общината и от там казали, че онзи сменил статута на ОБЩИНСКИЯ път и имал правото да го затвори, защото пътят имал два края и който от двата крайни имота имал желание, можел да си купи това в неговата част, като условието е, че това право има само единия, този който е първи, а другия е задължен да отвори неговата част....

Не знам доколко става ясно, обаче за мен това са пълни глупости и мирише на корупция...интересно ми е някой запознат да каже мнение или да ме ориентира към някой вещ в тази област, каквото е нужно си плащам.

На първо време ще почакам малко, понеже най-потърпевшите, комшиите от средния имот са минали през адвокат и той също е споменал,  че нещо не е наред, но ако не се оправят те, трябва да се намесваме и ние, защото тези своеволия засягат и нас.

Всичката тази злоба и ровичкане са понеже собственика на крайния имот е искал да купи и срения преди повече от 20 години, обаче не е успл той, а настоящите собственици и сега от злоба се чуди какво да измисли...

Мнението беше редактирано от Иван П. на 13.12.17 13:43.

13.12.17
15:47

казано от Иван П. на 13.12.17, 13:31:

Три имота, ние сме в единият край, по средата има втори и третият е в другия края. По документи има път в нашия имот, който минава през средния, после през крайния имот и накрая излиза на шосето.

Пътят в нашия имот никога не е съществувал като такъв, а този в другите два имота винаги го е имало. Преди години искахме от общината да купим това от нашия имот, но казаха, че е държавно и не може...

Сега обаче, този, който е в другия край се оказва, че е купил държавния път, забранява на човека от средния имот да минава от там (то трябва да хвърчи, защото няма откъде да мине, освен през нас) и казва, че щели да отворят това от към нас, което никога не е съществувало реално.

Средния имот са били днес в общината и от там казали, че онзи сменил статута на ОБЩИНСКИЯ път и имал правото да го затвори, защото пътят имал два края и който от двата крайни имота имал желание, можел да си купи това в неговата част, като условието е, че това право има само единия, този който е първи, а другия е задължен да отвори неговата част....

Не знам доколко става ясно, обаче за мен това са пълни глупости и мирише на корупция...интересно ми е някой запознат да каже мнение или да ме ориентира към някой вещ в тази област, каквото е нужно си плащам.

На първо време ще почакам малко, понеже най-потърпевшите, комшиите от средния имот са минали през адвокат и той също е споменал,  че нещо не е наред, но ако не се оправят те, трябва да се намесваме и ние, защото тези своеволия засягат и нас.

Всичката тази злоба и ровичкане са понеже собственика на крайния имот е искал да купи и срения преди повече от 20 години, обаче не е успл той, а настоящите собственици и сега от злоба се чуди какво да измисли...

Ами ако е успял да го узакони, едва ли ще може да направите нещо. Принципно всички трябва да отстъпите от имотите си и да минава пътя, включително и третия съсед. Трудна работа общински път да стане частен, това е оспоримото.  ..аз нямам познати в тази област, иначе бих ти помогнал.

13.12.17
16:02

Точно това е 🙂 Ние сме склонни да отворим нашата част, но при условие, че и неговата не се затваря. Така се получава двоен стандарт.
Ще видим как ще се развият нещата и ще пиша.

Реално частта, която е в нашия имот дори не върши на никого работа, защото участакът, който им е нужен е 50-60 метра и вече си е действащ път(през нас е 200 метра и повече, а общо се удължава с 1км.)...човешката злоба и завист е нещо, което никога няма да разбера!

Да впиша хапването 🙂

06:30
Дроб от треска
Свинско и телешко
Настъргани моркови, цвекло с лимон и оцет

12:00
Банан
Мандарина
Свинско и телешко
Козе сиренце
Тиква, 2 вида мед, какао, какаови зърна, рожково, канела и кокосови стърготини

Сега ще хапна на крак авокадо, банан и кисело мляко.

После на билярд или боулинг и довечера дано остане време за тренировка 🙂

Мнението беше редактирано от Иван П. на 13.12.17 16:05.

14.12.17
17:09

От общината казаха,че законите се сменяли всеки ден и въпреки, че преди години, когато ние сме питали наистина не е можело да си купиш път, днес може! Има си вратички в закона и който е запознат, нахален и може до подкупи някой го прови. Собственика, който прави мизерийте излъгал общинския съвет, че ние и другите хора сме били роднини и те минавали през нас, а от общината без да идват да проверят на място, без да съгласуват това с нас, вярват на думите на смешника и му дават пътя(като им обещава, че той ще плати настилката на пътя, а от тях да са само машините)... Има давност 2 седмици, обаче умишлено мълчи и изчаква да мине срока, след което връчва документа.

Техните РАЗМИСЛИ:
На кратко казано думите им са, че се чувстват виновни, обаче той ги бил подвел. Ако другите собственици са съгласни, можело пътя да не минава през нас, а от другаде. Трябвало да следим постоянно за всякакви новости, обаче дори те признават, че не са в час с всичко. . .имало хора, които само с това се занимават и изнудвали собственици и да не сме се учудвали, че все пак живеем в България!

14.12.17
19:52

казано от Иван П. на 14.12.17, 17:09:

От общината казаха,че законите се сменяли всеки ден и въпреки, че преди години, когато ние сме питали наистина не е можело да си купиш път, днес може!

Практически и днес не може да се купи път, при все, че е държавна или общинска публична собственост. Ако му се смени статута/предназначението и  се актува като частна общинска собственост е друг въпроса. Това става с решение на ОС. Процедурата не е от най-простите и не съществува  от днес или от вчера. По това, което пишеш поне изглежда да е такъв въпроса, но може и да е нещо съвсем друго и е ако наистина ти е засегнат правният интерес е добре да се консултираш с адвокат, най-малкото да си изясниш за себе си положението, а и с оглед да не изпуснеш някакви срокове.

14.12.17
20:15

казано от Иван Марков на 14.12.17, 19:52:

казано от Иван П. на 14.12.17, 17:09:

От общината казаха,че законите се сменяли всеки ден и въпреки, че преди години, когато ние сме питали наистина не е можело да си купиш път, днес може!

Практически и днес не може да се купи път, при все, че е държавна или общинска публична собственост. Ако му се смени статута/предназначението и  се актува като частна общинска собственост е друг въпроса. Това става с решение на ОС. Процедурата не е от най-простите и не съществува  от днес или от вчера. По това, което пишеш поне изглежда да е такъв въпроса, но може и да е нещо съвсем друго и е ако наистина ти е засегнат правният интерес е добре да се консултираш с адвокат, най-малкото да си изясниш за себе си положението, а и с оглед да не изпуснеш някакви срокове.

Точно така, сменен му е статута 🙂 Преди години ни увериха, че няма как да стане, а днес съвсем друга песен пеят.
Сега всичко зависи от другите съседи, ако са съгласни пътят да се изведе от друго място, всичко е точно. Служителите, които са назначени на постовете не вършът работата си, така че да е добре за всички, а в ущърб на някого и винаги те са облагодетелствани. Правно нищо не може да се направи, защото той вече е сменил статута и купил неговата част, а нашето се води път и ако съседите не разрешат и не се съгласят, това ще остане така...работата е който изпревари, той печели, а другите да се спасяват.

Мнението беше редактирано от Иван П. на 14.12.17 20:53.

14.12.17
20:52

Днес тренирах 2 пъти.

Първи:

Раменни преси на паралетките 7 5 5 5
Клек 10х60 10х60 10х60 10х60

Набиране надхват 8х8 8х8 8х8
Кофи 10х16 10х16 10х16

—————————————————-

Втора:

Тяга 10х80 10х80 10х80
Суинг 10х32 10х32 10х32

Набиране надхват 8х8 8х8
Кофи 8х16 8х16
Клек 8х70 8х70
Изометрии на паралетките 1 1

Дроп серийки за трицепс и бицепс
Рамо с ластиците също в дроп серии

17.12.17
12:30

Днес:

3 кръга
Клек 80 5 5 5
Тяга 100 5 5 5
Военна 50 5 5 5
Набиране подхват 32 5 5 5
Кофи 32 5 5 5
Пръсти към лост 10 10 10

През 2 мин

17.12.17
13:00

Хапването днес:

07:00
Дълго киснати овесени ядки с кисело мляко и вода. После добавени 2 банана, канела и боровинки

10:30
2 яйца с масло
Квасен хляб
Козе сиренце
Свинско и телешко
Сушено месо
Кестени
Ферментирало зеле и броколи

Тренировката към 11:30
Вписана е по-горе, а после ще допълвам храната 🙂

14:00
2 мандарини
Ябълка
Малко дюля
Тиква, рожково, какао, канела, кестени
Фурми с какаови зърна

16:00
Малко суджук
Ферментирало зеле
Цвекло, моркови и оцет

18:00
Свинско и телешко
Суджук
Козе сиренце
Зелен фасул

21:30
Свинско и телешко
Квасен хляб
Козе сиренце
Лютеница
Кестени
Тиква, какао, рожково, канела
Фурми с какаови зърна
Ферментирали броколи и зеле

Мнението беше редактирано от Иван П. на 17.12.17 22:16.

18.12.17
19:47

Днес:

Дълго киснати овесени ядки с кисело мляко и вода. После добавени 2 банана, канела и боровинки
Козе сиренце

Свинско и телешко
Зелен фасул

Сишени сини сливи

19:00
3 яйца с масло
Козе сиренце
Квасен хляб
Тиква, какао, рожково, канела, какаови зърна

21:30
Суджук
Сушено месо
Ферментирало зеле

Мнението беше редактирано от Иван П. на 19.12.17 07:21.

19.12.17
14:31

Днес:

Перга
Квасен хляб
Краве масълце
Козе сиренце
Мурсалски чай с 2 вида мед

Тиква, рожково, какао, какаови зърна, канела, кокосово масло

Тренировка:

Набиране успореден хват 5х40 3х42 1х45
Тръстър с щанга 5х55 3х60 1х65

Кофи 5х45 3х50 1х60
Тяга 5х110 3х120 1х130

Паралетките L до HS и обратно 1 1 1 през 1 мин.

Купих от Декатлон един обикновен часовник с хронометър и вече ми е много удобно да си следя времето в тренировките 🙂

14:00
Квасен хляб
Свинско и телешко
Суджук

2 ябълки
Мандарина

17:00
Квасен хляб
3 яйца с масло

21:00
Цвекло и моркови с ябълков оцет и лимон
Свинско и телешко

Мнението беше редактирано от Иван П. на 19.12.17 21:42.

21.12.17
11:38

Някой добър човек може ли да ме светне как да разглобя главите на лоста за да ги почистя и смажа?

Ето как изглежда:
В интернет намирам всякакви обяснения, но не и за този вид...

IV

21.12.17
11:43

Освен да развиеш болтчетата ,които са вътре в дупките,тези които си снимал.Предполагам са с шестограм - 4 или 5 мм. и от там на татък ще си покаже.

21.12.17
11:51

С ключ подобен на този за ъглошлайф...с две пъпки.

21.12.17
11:51

Няма болтчета :-Д

IV

21.12.17
11:53

Най-вероятно си прав. Тези с шестограм май бяха с един болт по средата.

Мнението беше редактирано от Ivaylo на 21.12.17 11:55.

21.12.17
11:54

казано от nervak на 21.12.17, 11:51:

И аз така предположих, ние имаме такъв, но май няма да пасне.

21.12.17
11:57

Ето :-/

21.12.17
11:58

Със зегер клещи.

21.12.17
12:01

казано от James Hinks на 21.12.17, 11:58:

Със зегер клещи.

Да...
https://www.olx.bg/ad/izviti-zatvaryaschi-zeger-kleschi-za-vatreshni-zegerki-ID62qsq.html#8766dd280d

Разбира се ,че ключа от шлайфа няма да пасне-написал съм подобен...направи си от шина,като я разпробиеш на размер  и два нита...

Мнението беше редактирано от nervak на 21.12.17 12:04.

21.12.17
12:27

Да, за клещите не се бях сетил... и такива имаме 🙂 По-късно ще опитам, но ми се вижда много яко затегнато, дано не ги счупя.

21.12.17
12:30

Няма как да счупиш зегер клещи с това.

21.12.17
13:24

Днес:

Обръщане 5 5 5 5х70
Изхвърляне 12 10 10 10х35
През 2/3/3 мин.

6мин. между двете

Клек 10 10 10х70
Суинг до вертикала 10 10 10х32
През 2/2 мин.

22.12.17
11:59

Днес:

10:00
Авокадо, свински и телешки дроб, свинско и телешко месо
Квасен хляб
3 фурми с какаови зърна

27.12.17
16:34

Днес

Добавки
Комбинирана добавка с колаген, витамини и т.н.
Отделен колаген и витамин С

1.
3 яйца с масло
Кашкавал и козе сиренце
Настъргани морков и цвекло с лимонов сок и оцет

2.
Банан

ТРЕНИРОВКАТА
-Тяга 8х110 8х100 8х90 през 2 мин.
/4 мин почивка/
-Гребане надхват 10х55 10х50 10х45 през 2 мин.
/3 мин почивка/
-Набиране успореден хват 7х15 6х8 6 през 2 мин
/3 мин почивка/
-Набиране подхват 8 8+помощ от розов ластик 8+помощ от черен ластик през 2 мин.
/3 мин почивка/
-Набиране надхват 8+помощ от розов ластик 8+помощ от черен ластик 8+помощ от лилав ластик през 2 мин.
/4 мин почивка/
-Бицаги с лост 8х35 8х30 10х20 дроп чуковл с 2 пудовки по 8кг, като тази, която не сгъва стои в изометрия х8 през 2 мин.
/2 мин почивка/
-Повдигане за трапец 15х60 15х60 15х60 дроп изометрия с главата надолу през 2 мин.

Преди това за загрявка имаше спринтове, силови, коремни и L до HS и обратно на паралетките.

3.
Квасен хляб
Печени картофи, лук и чесън
Козе сиренце
Задушени овесени ядки с фурми, банан, ябълка, рожково, какао, канела и боровинки

Честита коледа на всички!
Бъдете живи и здрави, обичани и обичащи 🙂

Покрай празниците нямам промяна в храненето, даже напротив !

И да спомена: някой ако има проблеми с подуване на ставите да опита с прием на цейлонска канела ! При мен се получаваше от студ...съвсем случайно започнах да добавям канела в десертчетата и всичките пръсти вече са ми наред 🙂

4.
Тиква, какао, рожково, канела, какаови зърна, кокосови стърготини

5.
Квасен хляб
Ориз с лютеница
Малко козе сиренце
2 ябълки

Мнението беше редактирано от Иван П. на 27.12.17 21:09.

30.12.17
14:54

Вчера: Крака и ядро
-Клек 10х60 7х80 6х80 6х80 6х80 6х80 3х90 3х100 3х90 през 2 мин.

-Суинг до вертикала 10х32 10х32 10х32->
-Летящо дупе 10 7 6-> СС през 2 мин.

-Предна везна с лилав ластик 8 8 6 през 2 мин.

-Привеждане с лилав ластик 15 15 през 2 мин.

Днес: Бутащи
-L до HS и обратно 1 1 през 2 мин.

-Военна 10х40 9х40 7х40 8х35 9х30 дроп въртене на диск и после експлозивно повдигане

-Разтваряне с розов ластик 15 15 с жълт 15 15 през 2 мин.

-Кофи 10х20 10х20 10х15 10х8 през 2 мин.

-Кросоувър с халки, с вдигнати крака 10 краката долу 8 7 пред 2 мин.

-Лицеви с двигнати крака 10 краката долу 9 през 2 мин.

-Лицеви с дланите на обемистата част на двупудовката 10 8 8 през 2 мин.

-Придърпване на розов ластик за трицепс с две ръце 20 черен ластик 15 15

-Едностранно придърпване на жълт ластик с повдигане на дъмбел зад главата и кофи за трицепс- малко суперсерийки

75-6кг съм... от доста време не съм бил толкова 🙂 Вдигнал съм въглехидрата и зеленчука, до колкото има зеленчуци този сезон 😄 Намалих мазнините и месото, за да има мегдан за другото. Яйцата почти ги премахнах, понеже от тях ми излизат пъпки по гърба, а за мен това е червена лампичка 🙂

Мнението беше редактирано от Иван П. на 30.12.17 14:55.

31.12.17
10:47

Днес:

Бицаги в 4 кръга по 8-15 повторения с 1 мин. между кръговете.

-Бицепсово с щанга
-Сгъване с пудовки, като едната страна стои в изометрия
-Едностранно сгъване с ластик
-Двустранно сгъване с ластик

По-късно може да има втора!

Втората:

Гръб в 4 кръга по 6-15 повторения с по 1 мин. между кръговете

Набиране надхват
Гребане с черен ластик
Гребане с щанга
Гребане с дъмбел
Шръгове с щанга

Мнението беше редактирано от Иван П. на 31.12.17 16:22.

01.01.18
21:28

Днес:

По обяд рамо.

Вечерта трицепс.

06.01.18
13:57

Тренирам всеки ден и си похапвам супер :-Д
Ето фото от второто хапване за днес.

07.01.18
19:47

Днес

1.
Свински и телешки дроб с авокадо и подправки
Квасен хляб
Тиква, какао, какаови зърна, рожково, канела и кокосови стърготини
Мурсалски чай с джинджифил

ТРЕНРОВКА:
Набиране надхват 10 8 8 8 през 1 мин.
2 мин. почивка

Набиране успореден хват 8 6 6 6 през 1 мин.
2 мин. почивка

Тяга 12 10 10 10 х75кг през 1 мин.
2 мин. почивка

Гребане с щанга надхват 12 10 10 8 х40 през 1 мин.
2 мин. почивка

Едностранно дърпане с ластик
Гребане с дъмбел
Двустранно гребане с ластик
4 кръга през 1 мин.

Шръгове с щанга 20 20 20
Шръгове с ластик 15 15 15
Изометрия с главата надолу до отказ
3 кръга през 1 мин.

2.
Свинско и телешки дроб с авокадо и подправки
Сладки картофи, печен карфиол и задушени проколи
Тиква, какао, какаови зърна, рожково, канела и кокосови стърготини

3.
Елда, овес, 2 банана, ябълка, боровинки, чиа, 3 фурми и ленено семе

Може и да забравям нещо :P

Мнението беше редактирано от Иван П. на 07.01.18 19:48.

12.01.18
22:52

Днес наляхме втората плоча 🙂

GG

13.01.18
00:36

Ванка, колко санта е тая плоча? Оттук се вижда бая. : д
Това отдясно, сутерен ли има? Ако да, правили ли сте някаква външна хидроизолация, дренаж? Геоложко проучване правено ли е, или на око някой е сметнал колко бетон да се метне за основи? Гледам поне на два етажа. Подпокривното пространство обитаемо ли ще е, или с други думи - топъл или студен покрив? И как си решил да изпълниш топлоизолацията на стени и таван? Особености в дограмата, както и вид отопление? Интересни са ми тези неща. Между другото, колкото повече ъгли, толкоз по-трудно се топли. : д
Хората в панелките, излиза че живеят в жилища от естествени материали. Понеже циментът се прави от глина и варовик. :>
Ей, това кофражите са си тегава работа... Поне вече цяло село не се събира да бърка бетон за плоча : Д

13.01.18
08:54

Не мога с точност да ти кажа колко е плочата, но е много 🙂 Има външна изолация на избата, за дренаж казаха, че няма смисъл.
Има геоложко проучване, всичко както си му е редът :-р бетона и арматурата са в такива количества, че да те заболи главата...
Подпокривното ще бъде минимално и няма да се ползва.
Топлоизолацията ще бъде вата 🙂 Вън, фасадните тухли ще са единички, по средата ватата и после още една зидария, като всичко това ще се хваща допълнително на определени места с шпилки. Външно няма да се маже, а ще стои по тухли...трудничко ще е да намерим майстор за тази част, защото трябва много чисто да работи. С този вид изолация няма да има проблем с отоплението 🙂
Вдигаме първо всичките бетони и покрива и после ще се зида вече.

Мнението беше редактирано от Иван П. на 13.01.18 08:55.

GG

13.01.18
16:05

Отвън щом няма да има изолация, фасадата много лесно може да стане, без да се вика майстор, с дървен или пвц сайдинг, ако ти е по вкуса. Монтира се лесно, както и се маха. Само скеле да имаш. : )

Щом подпокривното ще бъде малко, да не вземете до му сложихте изолация. Студеният покрив се води екстериор, с температура, близка на околната среда. Проветривият покрив пази доста по-добре дървеният материал. Само на тавана трябва да забучите двойно повече изолация отколкото в стените, че оттам са главните загуби на топлина. Скоро точно за това четох, че изолацията в стените се избива за 20 години, а в тавана за 2-3 години, понеже около 70% от загубите са през него.

Не знам каква е идеята от двойно зидане с изолация между тухлите, но сигурно си имате своето виждане. Вероятно освен, че ще слагате вата в това междинно пространство, ще остава и въздух, който не е добър проводник на топлината и се води вид изолация. Много често се практикува вътрешна предстенна обшивка от гипсокартон. Монтира са елементарно и спестяваш една камара пари за мазилки и шпакловки по майстори. В нея се монтират  ВиК и Ел. инсталаците, както се слага и вата. За предпочитане е каменна. Плътността на ватата, било с голяма или малка, има съвсем малки разлики в топлоизолационните свойства, но има големи в шумоизолационните, както и в цената. А ако слагате стъклена минерална вата, имай предвид, че има немалко формалдехид в нея. Ако искаш разучи и вариант за изпълнение на “въздушен плик”.

Що се отнася до отоплението на двуетажна къща, познат е с котел на пелети с водна риза и парно. Естествено и голям бойлер с три серпентини - за ток, за слънчеви батерии, за водна риза. С телефона онлайн си следи и регулира температурите. Иначе печките, тип ракетни, с двойно изгаряне, се водят най-добри, понеже почти няма загуби с тях. Чак димът през комина е бял.

Айде, веднъж да покриете, другото лека полека... : ) Хубаво е човек да си гради собствения дом.

Мнението беше редактирано от gggddd на 13.01.18 16:07.

13.01.18
17:21

Няма да се слага пвц сайдинг 🙂 Идеята е фасадата да бъде като на английските домове.
За отоплението точно котел на пелети, който ще бъде в избата и отделно също сме решили да слагаме слънчеви панели и такива за вода 🙂
Имаме приятел строителен предприемач, който ни съветва и без негова помощ нямаше да вървят така добре нещата.
Зор голям и непрекъснато обикаляне, но хубавите неща искат време и труд.

19.01.18
08:29

Някой случачйно да се е сблъсквал с проблеми на жлъчката?
По-добрата ми половинка :-) вече няколко месеца има жлъчни кризи...ходи къде ли не, казаха че няма камъни и някакви хапчета на билкова основа й дадоха. Лечението много бавно протичало и трябвало да се храни на често по малко.
Аз порастърсих информация и видях точно обратното! 3 хранения, без похапвания между тях, премахване на зърнените или поне свеждането им до минимум, повечко зеленчуци, редуциране на захарите.

Ако сте се сблъсквали с тази гадинка бих се радвал на всякаква информация от първа ръка 🙂

Мнението беше редактирано от Иван П. на 19.01.18 08:29.

20.01.18
10:12

Днес 20.01.2018

1.
-Свинско и телешко
-Броколи и карфиол на пара
-Палачинки от: 1 яйце, елда, овесени ядки, тиква, рожково, какао, канела
-Козе сиренце
-Мурсалски чай с лимон, джинджифил и боровинки

По-късно ще едитвам с хапването и ако тренирам ще го опиша в отделен пост 🙂

2.
-Квасен хляб
-Дроб с авокадо
-Тиква, рожково, какао, какаови зърна, канела, кокосови стърготини

3.
-Свинско и телешко
-Ябълка и цвекло
-Пица с блат от карфиол, 2 яйца и сирене. Отгоре домати, кашкавал, гъби и суджук

Мнението беше редактирано от Иван П. на 20.01.18 21:38.

22.01.18
15:58

Вчера също тренирах, обаче повече собствено тегло и с ластици.

Днес 22.01.2018

1.
-Палачинки от: 2 яйца, елда, овесени ядки, тиква, банан
-Козе сиренце
-Слънчогледов тахан
-Орехи

ТРЕНИРОВКА:
-Тяга 10мин. х125кг- 21 повторения.

-Клек 10мин. х90кг- 25 повторения.

След това разтягане

2.
-Квасен хляб
-Дроб
-Гъби
-Броколи на пара
-Тиква, какао, какаови зърна, рожково, канела, кокосови стърготини

После може да направя втора.

ТРЕНИРОВКА 2:
-Бицепс и трицепс в суперсерии 3 кръга по повечко повторения. Троцепса с ластик, бицепса с дъмбели.

-Повдигане за трапец с щанга 3 серийки по 25 повторения с 60кг

3.
-Червен портокал
-Батати
-Зеле на пара
-Свинско и телешко
-Ябълка и цвекло
-Тиква, какао, какаови зърна, рожково, канела, кокосови стърготини

Мнението беше редактирано от Иван П. на 22.01.18 19:31.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1