17.08.11
11:27
Хора как успяхте да я завъртите така темата,че да стигнете до феминизъм и там разни подобни!Толкова ли е трудно да се усмихнеш?Най-доброто нещо което направих снощи беше да пропусна късната емисия на новините и тази заран се събудих с грейнала физиономия!Владо понякога тези неща,като радостта към живота и стремежа към оцеляване са били в пъти по-полезни неща за болен човек,отколкото лекарска намеса!
17.08.11
11:29
Хора как успяхте да я завъртите така темата,че да стигнете до феминизъм и там разни подобни!Толкова ли е трудно да се усмихнеш?Най-доброто нещо което направих снощи беше да пропусна късната емисия на новините и тази заран се събудих с грейнала физиономия!Владо понякога тези неща,като радостта към живота и стремежа към оцеляване са били в пъти по-полезни неща за болен човек,отколкото лекарска намеса!
Поради тази причина - телевизия не гледам. Ако човек изгледа всичките емисии “новини”, може да си докара трайна депресия.
17.08.11
11:30
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 17.08.11 11:43.
17.08.11
12:48
хахаха...има една лекарска поговорка която е нещо от рода на “когато пациента има силна воля да живее, ние не сме в сила да му попречим” или “въпреки нашите усилия, пациента оживя.”
17.08.11
12:51
Аз пък се сещам за една песничка, с която ви поздравявам и която винаги ме зарежда (sun)
17.08.11
13:03
17.08.11
13:14
Илюжън, с Чаплин ми напомни за още 1 песничка. :)
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 18.08.11 09:40.
Хора как успяхте да я завъртите така темата,че да стигнете до феминизъм и там разни подобни!Толкова ли е трудно да се усмихнеш?
И аз не разбирам какво общо има това с темата. Човек може да се усмихва независимо от пол, етническа, религиозна или политическа принадлежност.
А по повод на по-горен пост - не съм казала, че не трябва да се стремим към по-добро. Просто е добре да се научим да се радваме на живота си такъв, какъвто е, а ако успеем да го направим по-добър, още по-хубаво :)
Ако постоянно сме намръщени, мрънкаме и излъчваме негативизъм, нищо добро не можем да привлечем към себе си.
24.08.11
23:20
Само малоумниците се радват на всяко малко нещо.
24.08.11
23:28
Ми значи съм най-големият малумник-и не ме срам да си го покажа с усмивка :)
http://vbox7.com/play:4d60fec06e
Мнението беше редактирано от krali_marko на 25.08.11 00:01.
25.08.11
18:12
Поздрав за любителите на ХАЙ-ИНТЕНЗИТИТУ :D :D :D
http://vbox7.com/play:8881992f
и на КАРАТИСТИТЕ :D :D :D
Мнението беше редактирано от София Жекова на 25.08.11 18:14.
...
:D :D :D :D :D
“Каратистите” съм ги гледала, ама другия направо ме разплака от смях.
Летвата наистина трябва да е доста ниско, че да се кикоти човек на всяко нещо.
Аз пък забелязвам тенденция - пубертетите са изключително негативно настроени към света (не че откривам топлата вода, де :D )
25.08.11
19:33
Епик Хейт мейкс ъс епик хепи ;)
Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 25.08.11 19:34.
25.08.11
19:37
такаа при мене съотношението смях:тъга е 9:1… кофтито е, че практически неможе да стане 10:0…. :) все пак сме хора :) Смея се доста, често осбенно на факта, че някой момичета не искат да се смеят за да не им се появят бръчки по лицето :D и аз се чудя що съм толкоз грозен ... то от смеха било Уотсън... ! :D Особенно след като започнах да посещавам форума положителните емоции някой път идват в повече ( лошо няма ) ... и не щото се смея, че някой е много слаб или дебел... просто като почнете да ръсите лафове и ми е суперско .. обичам ви ! :D
Смея се доста, често осбенно на факта, че някой момичета не искат да се смеят за да не им се появят бръчки по лицето :D
Имах една “позната”, която правеше страшно идиотски физиономии, когато и стане смешно (заради бръчките, де)...което караше мен пък да се смея като идиот :D :D :D :D :D
В резултат на нейното поведение пък, почти никой не желаеше да комуникира с нея по въпроси, от които не зависи ничий човешки живот в момента.
Мнението беше редактирано от Margi на 25.08.11 21:41.
Аз пък забелязвам тенденция - пубертетите са изключително негативно настроени към света (не че откривам топлата вода, де :D )
Може и гузен негонен да бягам, но предполагам това се отнася за сърдитковците като мен? Ако е така, нека кажа следното:
1. Както СКОТА каза - не негативно настроен, а просто сериозен. Има разлика.
2. Да се радваш на света, да оценяваш живота и да си благодарен е достатъчно да го чувстваш.
3. Разкрепостен (някои биха го нарекли лигав) човек обикновено си проси потупването по рамото. Не винаги, но често.
3. Огромен елемент от комедията е липсата на усмивка.
25.08.11
22:47
Летвата наистина трябва да е доста ниско, че да се кикоти човек на всяко нещо.
Който си е сложил летви-да си ги прескача...
Като всеки човек, оставил тийн годините поне с десетилетие назад- и мен ме е “натиснал” живота, и съм минавала през доста трудни житейски ситуации, но все още наистина не ми трябва много за да се посмея добре, което се надявам винаги да е така..
Човек ако започне да го взема много на сериозно този живот...работата му е спукана..
Мнението беше редактирано от София Жекова на 25.08.11 22:59.
Опитвам се да ти кажа, че отвътре се усмихвам всеки буден час, но ме дразни етикета на don’t worry, be happy, just smile. Нужно ли е с детинска наивност да парадираме с това, че не приемаме живота толкова насериозно, че иначе ще полудеем в тези времена? Woman, let me be!
26.08.11
07:58
Усмихвам се, защото мога!
Или както се казваше в една фраза “Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти!”
Хубав ден ;)
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 28.08.11 14:41.
26.08.11
11:55
Поздрав за любителите на ХАЙ-ИНТЕНЗИТИТУ :D :D :D
http://vbox7.com/play:8881992f
Този артист е уникален. А на това клипче направих коремни мускули от смях... :D