Olympia 2011

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от SportFreak на 16.09.11, 17:05:

“Днес” в 5 часа сутринта какво ще става, защото чета, че финала ще е утре(тоест неделя) ?

Грешка на езика... говорих за събота сутринта наше време... та...
Събота 5:00 сутринта започва приджъджинга
Неделя 5:00 сутринта започват финалите

SP

16.09.11
17:19

Финалите при жени, мъже или само мъжете, защото не ми се стои няколко дни без да спя, за простотии.

16.09.11
21:49

казано от Toma Tomov на 16.09.11, 16:31:

С риск да бъда нападнат от доста хора-не ме кефят тия типове! Не разбирам идеята да си толкова голям,здрав и изчистен. Евала им правя на всички за старанието и отдадеността към фитнеса(като малък яко си лепях плакати с тях), но никак не ме впечатялват. Признавам постигнатото от тях, но да им се възхищавам е все едно да се захласвам по някой, който е много добър на кърлинг или бадминтон примерно.

Лично мнение!

А на кого да се възхищавам? Това е 1 от най-трудните и неблагодарни спортове, в който трябват изключително много време и постоянство да си най-добрия...

16.09.11
23:00

Rikoo, това важи за почти всички спортове...

Подрекпям Toma Tomov, но аз по-скоро имам друг идеал за тяло, а не сегашните говеда. Иначе си е хубав спортът.

16.09.11
23:01

Несъмнено заслужават уважение!!! Но имам един въпрос към съфорумците-кой иска да стане такъв? ;)

Именно, както каза introducer, усилие и постоянство е нужно в много спортове, но в тях има състезателен елемент а не само физика. Общо взето ме разбрахте, не искам да споря или да омаловажавам труда на културистите, просто смятам, че са достигнали отвъд границите на нормалното.

Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 16.09.11 23:04.

16.09.11
23:16

Трудно е да се каже кое е нормално и кое не ... дали е нормално човек да бяга 100м за 9.5 ... или да дърпа тяга 500 кила ... И това са постижения постигнати далеч след границите на генетичния потенциал. Състезателното го има и в бодибилдинга, доста подобно е - идеята да надскочиш себе си, просто в единия случай е да свалиш няколко стотни или да прибавиш няколко см (или кг) и тн, а в бодибилдинг-а - да сложиш малко мръвка отгоре, да не губиш пропорции и тн и тн.
Както се готвиш цяла година за едно финално бягане, така и блъскаш цяла година за едно излизане на сцената.
Просто изтъквам, че е спорт като всеки друг, и няма нищо кой знае колко различно, но иначе съм 101% съгласен, че не отиват на добре нещата. Аз лично харесвам друг тип физика (примерно 25-30 години назад в Олимпията).

Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 16.09.11 23:17.

16.09.11
23:24

Съгласен съм донякъде. Но какво ще излезе, че повечето хора не им се кефят толкова-тогава защо да им се възхищаваме, остава само уважението за усилията, но тях ги има и при снукъра ;)?

16.09.11
23:30

Защото нещата при бодибилдинга са доста сложни, далеч не са само тренировки - перфектен хранителен режим, инжекции, добавки,сън.. В другите спортове спазват хранителен режим ама друг път. Никой ама в никой друг спорт не трябва да имат такъв режим, ей затова ги уважавам, не ме кефят 40 килограмови маратонци, нито някви с няква щека, или някой както Ванката каза да ми бяга 100 метра за 9 секунди. Не харесвам и испедерастени богати футболяги, нито тъпи борци. На твоя въпрос - аз не бих отказал да изглеждам като Арнолд или Лу или Леврони или Флекс или Сердж бог да го прости. Мога да ти изброявам до утре. Не се заяждам с никой нито умаловажавам другите спортове, просто бодилдинга ми изглежда доста по-сложен а аз съм тренирал и джудо, който като спорт също е много сериозен и опасен.. но само си тренираш кат пич излизаш от залата ядеш к’вот ти падне.. Абре к’вото и да си говорим бодибилдинга остава един от най-недооценени и неуважани спортове...
@rogertaylor нещо имаш да кажеш ли? Сигурно само в бодибилдинга се зобат а, в другите спортове не пипат стероиди и стимуланти.. мне :D А забравих, той Болт ползва само витамин Ц, даже и добавки не взима... :D

Мнението беше редактирано от Riko на 16.09.11 23:38.

казано от Rikoo на 16.09.11, 23:30:

инжекции
....
просто бодилдинга е изкуство...не само спорт.

Доооооообре, маме, дооооообре.

16.09.11
23:42

казано от Toma Tomov на 16.09.11, 23:01:

Но имам един въпрос към съфорумците-кой иска да стане такъв? ;)

по моя преценка: около 60% от форума.

10

16.09.11
23:50

Е, давайте бързо линк за олимпията, та да си навивам часовника за 5 !!!!!!!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от 100il на 16.09.11 23:52.

16.09.11
23:53

http://streaming.bodybuilding.com/2011-olympia-webcast/?CJAID=10409943&CJPID=5370678
сч е преджъджинг-а а утре е финала нали знаеш ;)

16.09.11
23:58

Това, което се вижда на тези снимки не е това, което трябва да се види в точния час за да стане даден атлет Мр.О. Все още мисля, че Фил може да победи, не забравяйте, че ръцете му в деня ще бъдат изсушени на макс и тогава няма да седят така “комично” огромни. А някой спомена за възрастта на Джей, че едва ли не е чудо да притежава такава форма на тези години. Аз съм на мнение, че той има потенциал за поне още 2 статуетки.

10

16.09.11
23:58

и двете нема да ги изпусна. не тръгвам сутринта на даскало докато не свърши. аре легам и си навивам алармата, бай бай и хеф фън в 5 сабалето :)

17.09.11
08:09

-Rikoo-аз също не омаловажавам усилията им, но идва въпросът-за какво са те? И не ми казвай,че искаш да приличаш на културисти от миналото-аз питам за сегашните шампиони. Наистина ли искаш да имаш тялото на Джей Кътлър примерно(него специално си го спомням от времето когато Рони Колман почна да печели и ми направи впечатление, че е един от малкото бели с голям потенциал, преди година разбрах, че вече е спечелил няколко статуетки).

-gips-съмнявам се, че 60% от съфорумците искат да станат като Mr. Olimpia. Лесно може да се провери отвори 10 произволни дневника и им виж целите-не вярвам 6 от тях да искат да станат 120-130 кг животни ;).

Хубав ден(макар и работен).

Всеки човек има нещо в живота си което иска да постигне. Не мисля, че човек трябва да бъде съден за това дали иска да стане 130кг или иска да си направи цялото тяло в пиерсинги. Живота си е негов и той си решава какво да прави с него колкото и странно да ни се струва. Защо да няма физиката на Фил примерно?... или пък на Декстър? Тия двамата примерно като са с дрехи не дават хич вид на такива “животни”.

17.09.11
09:46

Гледахте ли го?? Отзиви? Коментари?

17.09.11
10:18

За мен Фил беше по-добър от Джей. Ако утре всичко изглежда по същия начин мисля, че Фил трябва да е новият Мр.О.

17.09.11
10:28

Подкрепям!

А между другото в момента Denis Wolf има по-голям гръб от на Kai.
Denis и Phil това са моите фаворити за титлата.

17.09.11
10:39

казано от Toma Tomov на 17.09.11, 08:09:

-Rikoo-аз също не омаловажавам усилията им, но идва въпросът-за какво са те? И не ми казвай,че искаш да приличаш на културисти от миналото-аз питам за сегашните шампиони. Наистина ли искаш да имаш тялото на Джей Кътлър примерно(него специално си го спомням от времето когато Рони Колман почна да печели и ми направи впечатление, че е един от малкото бели с голям потенциал, преди година разбрах, че вече е спечелил няколко статуетки).

-gips-съмнявам се, че 60% от съфорумците искат да станат като Mr. Olimpia. Лесно може да се провери отвори 10 произволни дневника и им виж целите-не вярвам 6 от тях да искат да станат 120-130 кг животни ;).

Хубав ден(макар и работен).

Phil Heath, Dexter Jackson. Фил Хийт просто.. рамаза Джей според мен..

Мнението беше редактирано от Riko на 17.09.11 10:49.

17.09.11
11:12

Абе това от днес ли е ?! :D

17.09.11
11:17

От 5-6 сутринта е :D Утре ще кажат кой печели, но ако не е Фил.... То е ясно, Джо Уидър е asshole, алчен за кинти, както и мъсъл тек... Още миналата година Фил трябваше да е първи!!!
@Toma никога не бих отказал да изглеждам като Heath, да знаеш, както и много други хора във форума ;-)

Мнението беше редактирано от Riko на 17.09.11 11:20.

17.09.11
11:32

Rikoo - не би отказал или би опитал(със всичките усилия и лишения, които са нужни)? Ама честно? Би ли извървял пътя на тези, на които се възхищаваш в момента?

17.09.11
11:40

Да, защо не? Стига да има кой да ме спонсорира и да бях роден с по-малки кокали, че успорвам с Джей кой има по голяма талия :D Аз и сега съм отдаден на този спорт, е далеч не съм като тези момчета, много често си позволявам да чийтвам, примерно... Но ако става дума ако имаше как щях да тренирам по 5-6 часа на ден, ако не тренирам почвам да се ядосвам и да ритам всичко в нас, няма къде да си избия енергията ;-) Аре отивам малко краченца и нека повече да не говорим за това в тази тема ;-) Лек ден, засега.

Мнението беше редактирано от Riko на 17.09.11 11:40.

17.09.11
11:54

Оправдания-и тия момчета не са се родили с договор за спонсорство ;).

17.09.11
12:20

но са се родили в хАмерика

KY

17.09.11
12:54

Фил Хиит е с много по-красива мускулатура (коремчест тип мускули) от Джей Кътлър. Състезанието ми напомня на съревнованието между Дориан Йеиц и Флекс Уилър през 1993, с тази разлика, че обемите на състезателите сега са много по-близки. На мен лично Фил Хиит ми харесва повече, но както вече казаха преди мене, да видим и резултата от съревнованието между спонсорите.

17.09.11
13:00

Джей е огромен, Фил е с по-добри пропорции и седи естетически по-добре. Може да се направи паралел с Олимпията, на която Декстър спечели, но тогава Джей бе в по-слаба форма.

17.09.11
13:12

gips-не мисля, че България трябва да има комплекс от Америка в силовите спортове ;)

17.09.11
13:48

Фил е уникален, наистина много напомня изяществото на Флекс Уилър само дето е по масивен 8-)
Може и да съм пристрастен, но Фил много по ми харесва и то не само като моментна форма, а и цялостна структура. Джей стои широк като гардероб, но и талията му е също широка и въобще не ми харесва такава структура. Фил има по изящна мускулатура, по тънки кости, стои красиво ! Ако трябва да съм честен Джей никога не ми е харесвал като структура, стигат му толкова титли вече. От всичките печелили Олимпията неговото тяло най не ми харесва, все пек не всичко е маса, релеф и широчина, но това си е мое виждане !

17.09.11
14:54

Като започнете да ми обяснявате ¨какво всъщност¨ е бодибилдингът в тема, която се казва “Олимпия 2011” и ми идва да повърна. Като не ти харесват, защо въобще четеш темата, а отгоре на всичкото започваш най-изтърканата дискусия на тоя свят.

Тези атлети са върха на бодибилдинга. Ако бодибилдинга е автомобилен свят, това са Формула 1 болидите. Всяко нововъдение се тества първо върху тях и после се пуска в масово производство. Те тестват милионите програми и после те казват, кои работят и кои не. Те се подлагат на изтощителни диети и благодарение на тях този спорт се развива, защото са готови да извървят целият този път и да надминат себе си. Те са специални. Ако нямаше подобни хора в който и да било сектор на живота, сега още ще гонехме зайци из горите за вечеря. Боси.

Фийл я взима тази година, ако я дадът пак на Джей, някой трябва да застреля Уайдър за да има справедливост в тоя спорт. Кондишининга на Хийт е извън тази галактика. Единствено днес трябва да изсуши краката още една идея.

Визуална представа колко зле е Джей. Отделно има мускулно разкъсване или някакъв друг проблем в левият му бицепс:

Джей Кътлър 2009 Джей 2011 Фийл Хийт 2011

Мнението беше редактирано от Timon на 17.09.11 14:58.

Хм.. предполагам Фил на тази снимка е стегнал само дясното бедро... защото ако са стегнати и двете бедра... разликата е доста видна между тях. Какви кусури му намирате на Джей... та той детронира великия Рони Колмън и още 2-3 титли да вземе пак няма да е незаслужено. Има и видна разлика в десния и левия трицепс на Фил. :) Дайте някакво линкче да видим какво е станало днес сутринта :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.09.11 15:24.

17.09.11
17:08

Колман сам се детронира :)

http://www.facebook.com/video/?id=208380942556996

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.09.11 17:25.

17.09.11
17:33

Джей има несиметрия между 2та крака, отделно между горна и долна част на тялото, нещо му има на бицепса и на рамото. Изобщо ако бях съдия нямше да е в топ 3. На бицепса съм съгласен с Тимон има май някакво разкъсване, обаче на рамото какво му става 1 бог знае? Ако пак прецакат Хийт много хора ще са бесни на Джо Уидърчето и тъпите му приятелчета съдии + мъсъл тек :D Ако зависише от мен 3ката щеше да е така @Стоянчо, какво по-точно искаш да кажеш “Биг Рон сам се детонира”?
1Фил
2Кай
3Виктор
4Уолф
5Джей
6Декстър..

Мнението беше редактирано от Riko на 17.09.11 17:34.

17.09.11
17:37

Имах предвид, че годинките му натежаха и, че Джей реално го победи, защото възрастта на Колман и контузиите му не позволиха да вземе 9-та титла.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.09.11 17:37.

KY

17.09.11
18:00

Малко снимки: http://contest.bodybuilding.com/gallery/contest/18292/mode/will/
Мъже културизъм почва от тук: http://contest.bodybuilding.com/gallery/contest/18292/mode/will/page/5208 и 2-3 страници са с Джей Кътлър, а после продъжава чак тук: http://contest.bodybuilding.com/gallery/contest/18292/mode/will/page/5474
Първите 30 страници са “Men in Black” под Black да се разбира черни анцузи.

Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 17.09.11 18:56.

10

17.09.11
19:12

Ако фил не я вземе тая година - нема кога. Джей огромен както винаги, ама според мен тоя път си я заслужава Фил. Аз лично предпочитам физиката на Джей, щот ме кефят гардеробите, но иначе Фил си е за титлата. Кай нещо не ми хареса. <3 Victor :D

SP

17.09.11
19:19

Не знам кой трябва да е пръв, но Dennis Wolf трябва да е в 3-ката, а пък Джей няма никакво място там. На снимки, които гледах изглеждаше 100 пъти по-добре, но сега не ми допада нещо.

17.09.11
19:31

Някой знае ли до колко продължава. От 5 сутринта до ... ?

17.09.11
19:37

Тоя Джей изобщо не кефи. На клипа горе Фил изглежда в пъти по-добре според мен. Изобщо не ме интересува, че Джей е по-голям.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1