1. Яж повече, като цяло наблегни на качествената храна. По-горе ти казаха как да експериментираш, за да установиш евентуална непоносимост към дадени храни.
2. Какви мазнини бе, момиче? Трябва да качиш поне 7-8кг за да говорим за някаква форма.
3. Да, многоставните упражнения - добре подбрани и комбинирани, правилно изпълнени, с подходяща интензивност ще ти оформят дупето и краката...и не само това, ами ми корема, раменете, ръцете...цялото тяло.
Какви от тези упражнения ще ми препоръчаш, които да имат максимален ефект, за да наблегна на тях?
С уточнение да са такива, за които не са ми нужни чанти с пясък, лостове, топки и т.н. Ясно, че развиват и натоварват цялостно тялото, но главната цел са корема и дупето. Други части като ръце, гръб и т.н. не искам да развивам. Това, с което разполагам вкъщи е единствено въже за скачане.
P.S. за подуването, то общо взето не се сещам за нещо, от което да не ми се подува стомахчето...
Мнението беше редактирано от milosha на 29.08.11 16:07.
Аз не мога да си обясня защо и се връзвате на тая девойка. Не слуша, не иска да слуша, само спами и не чете!
Каквато и да е причината, девойката ви благодари за вниманието, търпението и активността в темата. ;)