Street workout championship and freestyle in Latvia 2011

Ачо

29.08.11
14:06

Имаме и наш представител - Лоренцо - 2 мин и 50 сек.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.08.11 14:12.

29.08.11
14:39

Много хубави изпълнения има. За нашето момче - Поздравления!

02.09.11
05:23

По-неестествени движения не съм виждал : )))) Да се готвят за контузии...

Ачо

02.09.11
08:27

Може и да са железни и нищо да им няма. Както каза един във форума има такива дето и с правилна техника могат да се контузат и такива с неправилна всичко да им е ок ;)

02.09.11
08:31

Железни са..колкото са им железни и краченцата...а това второто..еми има такива случай...ама железни хора няма..Иначе евала..най ми хареса афроамериканчето с червената тениска...другите правеха едно и също...

02.09.11
10:31

казано от valerious на 02.09.11, 08:31:

Железни са..колкото са им железни и краченцата...а това второто..еми има такива случай...ама железни хора няма..Иначе евала..най ми хареса афроамериканчето с червената тениска...другите правеха едно и също...

Много дразните с ваще краченца.Ако искаш може да направим 1 състезание по клек като са ти много здрави краченцата.И  без тва не съм клякал от месеци.Големи разбирачи сте всички...

Мнението беше редактирано от SP-611 на 02.09.11 10:32.

Ачо

02.09.11
11:40

Донякъде са прави с клека. В уличния фитнес краката се тренират по-рядко. А както знаем, краката са най-голямата мускулна група и като се тренират се отделя тестостарон (растежния хормон).

02.09.11
12:45

Няма нужда от вражда, важното е да се спортува! :)

02.09.11
13:19

Ачо, няма тестостарон, има тестОстерон. А той пък е нещо съвсем различно от растежния хормон ;)
valerious, ти самият все още си слаб в краката, в горната част още повече, така че е рано да критикуваш ;) Не се обиждай, но такива са ми наблюдениято от дневника ти.
SP-611, и в залата никой не тренира крака, какво остава пък за лостовете. Нормално е нещо като не се тренира, да е слабо. Не говоря за теб, а по принцип, ти може и да си клякал някога, но повечето лостаджии не са. Пък и масата в долната част на тялото пречи при изпълненията на лостовете. 
Относно клипа, има интересни изпълнения, а някои са доста трудни. И не видях някакви супер неестествени движения, от които задължително следват травми. Зависи все пак каква е дефиницията на естествени ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 02.09.11 13:20.

Ачо

02.09.11
13:30

Петко К прав си :) Но пък защо да пречи масата в краката при определенни упражнения, даже бих казал че е в + донякъде. Например L i V sits искат и здрави бедра ;)

02.09.11
14:40

L и V искат основно здрав корем, а не бедра. Даже с по-тънки бедра ще са ти по-лесни тия движения ;)
Краката не участват в движенията на лостовете, т.е., всяка маса там само ще тежи, без да ти помага с нищо.

02.09.11
18:36

Разбира се....
Мерси Петко, сега ще почна да тренирам по-усилено краката...надявам се да станат яки :Д

02.09.11
18:49

Да, и аз ще ги почвам, че са ми отслабнали и скоро и лостаджиите ще вземат да ме бият на клек :)

Мнението беше редактирано от Петко К на 02.09.11 18:53.

02.09.11
19:12

Много хубаво клипче...браво.

Сред лостаджиите все може да има някой да тренира краката ...
Ъ-ъ-ъ, като започнат жените да ви бият на клек, е по - страшно  :)

02.09.11
20:16

Особено при front lever и planche, където тялото е хоризонтално, тежките крака много пречат.

Достатъчно силни крака могат да се направят и само с пистолети, а ако говорим за маса в краката... може да се постигне прилично ниво.

11.09.11
09:41

Готви се за ужасни болки в коленете, ако тръгнеш с пистолетите...
Готини са лостаджиите, аз много им се радвам...това гимнастиката си е прекрасен начин да тренираш тялото си...
Долната част изостава...ФАКТ...но те така или иначе рядко я ползват...за какво да тежи само...

SP-611…за състезания съм винаги готов аз...само казваш какво, кога и къде и пристигам...:)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1