в магазина на митко димитров има много яки анцузи регтопи потници на легал пауър и всякакви,младост-1 между билла и деница търговски комплекс ГМ ;)
04.08.07
07:02
По центъра в София трябва да има нали !?!
аз исках да разбера дали в Бургас има някакъв магазин....предимно търся шалвари(патрици) или там каквито са....за приятеля ми...ако някой може да ми каже
казано от Тео на 03.08.07, 19:36:
в магазина на митко димитров има много яки анцузи регтопи потници на легал пауър и всякакви,младост-1 между билла и деница търговски комплекс ГМ ;)
има ли избор,кви марки,пари горе-долу
Мнението беше редактирано от miro123 на 31.08.07 20:27.
01.09.07
10:19
Някои да знае ориентировъчни цени на анцузите на Мусаши? На какви цени са им горе долу?
Не мога да разбера защо трябва да пълним джобовете на Мусаши.
За тренировка зимата и есента- един анцук (горнище и долнище) на Адидас, които е 100 пъти по качествен от Мусаши
За лятото и пролета едни къси гащи примерно пак Адидас и една фанелка на горе която да е опъната по тялото.
02.09.07
21:43
Аз тренирам с долнище на Мусаши и е перфектно. Широко е и за крака е невероятно. Да не говорим за материята... Направо бих си взел още едно. Отдавна бях решил да го пробвам, но 38 лева за долнище ми бяха много. Накрая ми го подариха за рождения ден ;) Честно казано никога не съм харесвал Мусаши, но специално дрехите им ми харесват. Не съм от хората дето казват на бялото черно.
Почвам да се убеждавам, че и аз трябва да си купя нещо на Мусаши. Дали продават по дребни неща като накитници и ленти?
03.09.07
20:48
Има. Разгледай -> http://musashibg.com/home.htm