MusclePharm Creatine - мнения?

10.10.11
22:24

Някой пробвал ли е този продукт ? На етикет звучи добре - матрица от Creapure, Creatine AAB, DiCreatine malate, Creatine nitrate, Con-Cret и  cinnulin. Чудя се каква е оптималната дневна доза, че от етикета става ясно само, че еднократната е 5гр.

Едит: Успях да намеря количеството на всяка съставка
    1.5g Creapure
      1g Creatine AAB,
      1g DiCreatineMalate
      1g Creatine Nitrate
    450 con-crete

обаче чуденката ми остава в сила..

Темата беше редактирана от Димо Петров на 10.10.11 22:47.

11.10.11
18:28

Изглежда много добре като профил. Ще се пробва определено.

Phxxx

22.11.11
06:23

Някой пробвал ли го е вече ? Споделете имаше ли ефект,заслужава ли си и т.н. :)

02.12.11
15:08

Все още никой не е изказал мнение,а цената му като за матрица е доста атрактивна....

04.12.11
11:16

Продуктът е супер. Взимайте без да се замисляте.

Здравейте смятам да си взема този креатин, някой ако го е ползвал ако може да сподели наблюденията си.
Също искам да попитам  какви дози да приемам? Мисля си за по 5 гр 30 мин преди и 30 мин след тренировка ?
А в почивните дни по 5 гр.

02.05.13
13:32

(wave) creatine muscle pharm +no explode добре ли ще е за мускулна маса като се има в предвид че тренирам добре  и преди това съм пил hot blood   стажът в залата ми е около 7 месеца  за това време качих 11 кг маса  мс предварително  ако може препоръчайте ми нещо ;)

02.05.13
17:47

казано от todor krastanov на 02.05.13, 13:32:

(wave) creatine muscle pharm +no explode добре ли ще е за мускулна маса като се има в предвид че тренирам добре  и преди това съм пил hot blood   стажът в залата ми е около 7 месеца  за това време качих 11 кг маса  мс предварително  ако може препоръчайте ми нещо ;)

От предтренировъчен продукт маса няма да видиш

22.07.13
17:34

Здравейте,от сега разглеждам и си харесвам арсенал за зимата като стане време да се качва.Спрях се на CREATINE на Muscle Pharm,която съм пил и съм доволен от нея,както и на CreaKong на Mutant,коята също изглежда обещаваща.Цените са горе-долу едни и същи и се чудя коя ще е по-удачния избор с по-добър резултат (като взема 2 кутии от едната,която избера,по 1 доза преди и след тренировка).Споделете мнението си. :)

23.07.13
10:59

Аз от МП останах доволен

24.07.13
09:47

Матрицата на Muscle Pharm е доста добра. 
Също така може да погледнеш и матрицата на Olimp, от която останах доста доволен!

25.07.13
18:04

Много добра матрица е.Мога да кажа,че си заслужава.Но според мен е хубаво да се пие и преди и след тренировка,макар че препоръките са по 1 доза.Все пак усвояването на креатина зависи от телесни кг и доста други фактори.Но ако искаш да заложиш на добра и евтина креатинова матрица - това е тя.Също може да погледнеш новата на Mutant - CreaKong :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1