20.10.11
19:22
казано от инж. Марин Маринов на 20.10.11, 16:43:
Защо трябва да бъде постоянна величина храната? Ама въобще не съм съгласен!
Нямам капчица намерение да превръщам дневника в дискусия от типа ‘за и против цикличното хранене’. Този режим (както всички други) има своите предимства и недостатъци. В едно съм категоричен, обаче - той НЕ е универсален, в някои случаи НЕ е добра идея и не всеки постига добри резултати с него.
В моите очи редуване на нисък и висок калориен прием е неподходящо за човек без базови знания и опит в храненето. Правилното реализиране на тази стратегия е малко по-сложно, според мен. Въпрос на гледна точка и възгледи. Не претендирам за изчерпателност.
20.10.11
23:11
казано от Mims на 18.10.11, 16:54:
Във връзка с килограмите.. обмисляла съм доста дали да не кача примерно 5кг, по някъв здравословен и същевременно изключващ качване на мускулна маса, начин :? някой ако има идея как да станее..
С риск да те обидя, ето ти и МОЕТО мнение:
1. От 5кг мускул НЯМА начин да заприличаш на това, на което си мислиш, че ше заприличаш (много мускулеста а-у)
2. Само педалчетата харесват анорексични, отпуснати жени. Ако си мислиш, че с малко мускул нема да те харесват си в ГОЛЯЯМА грешка.
Казваш, че не си си постоянно у дома и не си милионерка - познай, аз съм с 3лв на ден, ама спорта ми харесва повече от всичко и излизам има нема 1 път седмично. Седя си у дома и ям.
Лично мнение: фешън + спорт = no sir
Сериозно си помисли каква искаш да си.