Направете свой фитнес дневник с Pure Nutrition

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.11.11
22:25

Впрочем да ... избрани ли са вече потребители или в следствие ще бъдат?

02.11.11
20:26

Въпроса е ясен, темата е затворена и никакво раздвижване не виждам поне аз : )

03.11.11
17:40

Здравейте,

Екипът ни вече реши, кои да бъдат избраните потребители, включени в инициативата за спонсорирани логове на Pure Nutrition. Нашият избор е:

1. Витан  (BCAA Blast + Black Jack + Power Pak)
2. Преслав Додев (BCAA Blast + Black Jack + 100% Pure Glutamine)
3. Karfi4ka (BCAA Blast + Carni-X + Black Fire)
4. Кольо Пияндето (BCAA Blast + Amino 2000 + 100% Pure Glutamine)
5. Summer Jam (BCAA Blast + Black Jack + Krealkalyn)

6. Десо (BCAA Blast + Black Jack + Kre-Alkalyn)

За всеки потребител са отбелязани продуктите, с които ще води своя спонсориран лог. Продуктите ще бъдат три. Освен продуктите, които ще ползва, всеки от участниците ще получи и пакет от еднократни дози на останалите продукти и протеините на Pure Nutrition.

Критериите, по които избрахме следните потребители, са тренировъчен опит, водене и популярност на дневника, обективност и възможност за подробно описване на всички детайли при приема на продуктите, предишен опит с хранителни добавки и широка база за сравнение. Последният критерии за нас беше особено важен, защото основната идея на логовете е да бъдат сравнени продуките на Pure Nutrition със сходни продукти на пазара.

Както бяхме обявили в самото начало, избрахме петима участника за водене на логове. Но поради големия интерес във форума и от страна на нашите клиенти, решихме да пуснем шести допълнителен лог, за когото беше избран Десо. Макар и част от екипа на HealthStore, Десо има богат опит и досег с повечето продукти на пазара, както и изключително богат опит с множеството ни клиенти. Този лог е допълнителен и по никакъв начин не целим да пренебрегнем останалите кандидастващи.

Изискванията за водене на логове са следните. Всеки потребител трябва да промени името на дневника си или да добави към него допълнение, с което обозначава, че води спонсориран лог с Pure Nutrition. Желателно е дневника да се попълва всеки ден или ако потребителят няма възможност да се отчита всеки ден, вследствие да попълва подробно пропуснатите дни. Държим да се записва детайлно хранителния режим, тренировките и приема на всяка една от добавките, както и на други приемани от потребителя добавки. За да бъдат пълноценни логовете, всеки от потребители трябва да отбележи своите мерки (бедро, талия, гръдна, ръка, общо тегло) и да приложи снимки преди и след приема на добавките.

Също така, заради големия интерес от страна на потребители, решихме на някои от кандидастващите да подарим по един продукт на Pure Nutrition. Изцяло техен личен избор е дали да започнат лог за конкретния продукт и да напишат съответно ревю за своите отзиви.

По един продукт на Pure Nutrition ще получат:

Мартин Желязков
Кристиянчо
Нора Б
Анелия
Veronique
Марина Денкова
Madboy
Велико Иванов

Относно това, кои продукти ще получат избраните, ще уточним допълнително с тях.

Благодарим на всички участници в иниациативата!

03.11.11
17:50

казано от Valdis на 02.11.11, 22:23:

А на мен ми е много интересно, що за американска марка е това, а същевременно се продава само в България и никъде другаде? В този ред на мисли, през главата ми минават доста интересни предположения, но за сега ще ги запазя за себе си, въпреки че едва ли представлява трудност да се досетите сами за какво става въпрос. Да е честита на всички ви тази нова и евтина марка ;)

@Valdis, един от основните ни критерии при избора на тази марка е именно тя да не е популярна в американските онлайн магазини (и имаме редица причини да търсим точно това). Има стотици марки които се продават в магазини или в зали без да се развиват онлайн.
Пример за това е друга марка, която вкарвахме до скоро - American Sports Nutrition. В началото много трениращи гледаха недоверчиво на ASN, но след това марката се доказа с добрите си продукти.

Продуктите на Pure Nutrition са насочени към хора които търсят работещи и изгодни продукти и именно това е една от целите на тези логове. Всеки който желае да плаща за лъскави кутии и скъпоструващи рекламни кампании - може да избере сред многото други марки като BSN.

Дори ти предлагам да ми оставиш твой координати - ще ти изпратим безплатно продукт на Pure Nutrition - по твой избор. От постовете ти знам, че редовно пазаруваш от САЩ и имаш опит с добавките. Така и ти сам ще можеш да оцениш качеството на продуктите. Съгласен?

Мнението беше редактирано от Pure Nutrition на 03.11.11 17:53.

03.11.11
18:33

Ок, непопулярна е марката, обаче аз не намерих да се продават никъде освен в България, подозренията ми щяха да бъдат много по-малки ако бях успял да ги намеря в поне един он-лайн щатски магазин за добавки, но не би. Знаете ли кое беше първото, което предизвика подозрението ми? Отговорът се крие в дизайнът на продуктовите етикети и фирмената визия, в тях няма нищо от американската школа и изглеждат някак си несериозно, сайта им няма нищо общо с американски сайт като марка и като магазин. Много лесно може да се направи проверка на адреса, който е посочен, дали посочения телефон съществува и е свързан с въпросния адрес и дали изобщо на този адрес е базирана подобна марка. Другото което ми е интересно, е какъв ли ще бъде отговорът на EFX ако им пратя запитване дали на търговска марка с името Pure Nutrition е издадено разрешение за ползване на права по патент с № 6399661, а именно производство и пакетиране на продукт със запазена марка. Аз мисля, че отговорите, които ще получа, ще съвпадат напълно с подозренията ми, но е напълно възможно и да греша. Май изпуснах момента да грабна подкупа и да се покрия :D :D :D Аз лично не проявявам, желание да се занимавам с по-горе описаното и ако дадете прост пример къде другаде може да се открие Pure Nutrition освен в България, и този пример е достатъчно убедителен, съм склонен да се извиня за изказаните разсъждениия и да ги обявя за неоснователни. Нека се обърне внимание, че аз никаде не изказвам мнение за качеството на продуктите, и това което се съдържа в опаковките.

03.11.11
19:18

Евала Valdis,че не прие подкупчето,като останалите ;)

03.11.11
19:24

казано от Padre на 03.11.11, 19:18:

Padre, не е доказано че съм прав в твърденията си, пък и останалите приемат продуктите със съвсем различна идея и цел за да бъде наречено подкуп. Това за подкупа беше шега, пък и съм сигурен, че предложението беше отправено чисто сърдечно и с най-добри намерения.

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.11.11 19:25.

03.11.11
19:32

казано от Padre на 03.11.11, 19:18:

И с каква цел точно ме подкупиха? Виждам, че си вещ и би могъл да ми обясниш ..

03.11.11
19:41

Между другото и аз имам интерес към марката . Хубави ми се виждат продуктите поне по етикет и като цени не са лоши. Та пробвах една мостра на black jack . Усетих го доста добре , а в това време пиех Jack3d. Пих и една мостра на BCAA Blast там пречатления трудно бих дал от една доза. Та прочетох постовете на Valdis и реших да се поровя из нета и  чуждите форуми , та да намеря поне някъде да са споменавани продуктите . Еми нямах никакъв успех ... Единствено намерих едно интересно мнение в един друг бг фитнес форум  и мнението на модератора за марката беше:
  Споменатата теб марка е минала покрай Америка :D, поздравление че се развиват към собствена марка, но смятам че е пълна селяния да се крият че си е с “БГ следа”, това е брутално правене на клиенетите на магарета
Та това мнението  още повече ме накара да се замисля... 
Намерих също така на адреса от сайта на pure nutrition друга марка на същият адрес  http://www.wellness.com/dir/3919869/chiropractor/ok/kingfisher/nucare-nutrition
Интересно ми е щом са търсили някаква нова и неизвестна марка как са се спряли на нея , след като никъде из нета няма инфо за нея и не се споменава никъде? 
С етикета си и достъпните цени тази марка може да стане доста популярна и купувана , но няма да е лошо вносителите да дадат малко повече информация и да отговорят на въпросите , поне за по-скептичните :)

Мнението беше редактирано от target на 03.11.11 21:58.

03.11.11
20:14

Valdis и аз се пошегувах за подкупа,но по-лошото е,че май ще се окажеш прав за въпросната марка...

Мнението беше редактирано от Padre на 03.11.11 20:15.

03.11.11
20:33

казано от Valdis на 03.11.11, 18:33:

Ок, непопулярна е марката, обаче аз не намерих да се продават никъде освен в България, подозренията ми щяха да бъдат много по-малки ако бях успял да ги намеря в поне един он-лайн щатски магазин за добавки, но не би. Знаете ли кое беше първото, което предизвика подозрението ми? Отговорът се крие в дизайнът на продуктовите етикети и фирмената визия, в тях няма нищо от американската школа и изглеждат някак си несериозно, сайта им няма нищо общо с американски сайт като марка и като магазин. Много лесно може да се направи проверка на адреса, който е посочен, дали посочения телефон съществува и е свързан с въпросния адрес и дали изобщо на този адрес е базирана подобна марка. Другото което ми е интересно, е какъв ли ще бъде отговорът на EFX ако им пратя запитване дали на търговска марка с името Pure Nutrition е издадено разрешение за ползване на права по патент с № 6399661, а именно производство и пакетиране на продукт със запазена марка. Аз мисля, че отговорите, които ще получа, ще съвпадат напълно с подозренията ми, но е напълно възможно и да греша. Май изпуснах момента да грабна подкупа и да се покрия :D :D :D Аз лично не проявявам, желание да се занимавам с по-горе описаното и ако дадете прост пример къде другаде може да се открие Pure Nutrition освен в България, и този пример е достатъчно убедителен, съм склонен да се извиня за изказаните разсъждениия и да ги обявя за неоснователни. Нека се обърне внимание, че аз никаде не изказвам мнение за качеството на продуктите, и това което се съдържа в опаковките.

http://www.bodybuilding.com/store/pnut/pnut.htm?_requestid=8308055 ето и някои от продуктите в bb

Мнението беше редактирано от Bocko на 03.11.11 20:33.

03.11.11
20:34

казано от Bocko на 03.11.11, 20:33:

http://www.bodybuilding.com/store/pnut/pnut.htm?_requestid=8308055 ето и някои от продуктите в bb

тва е видимо друга фирма не се излагай

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.11.11 21:30.

03.11.11
20:55

target, защо не постна и останалата част от темата?

А

При следваща обява че продаваш нещо ще получиш БАН.

Споменатата теб марка е минала покрай Америка , поздравление че се развиват към собствена марка, но смятам че е пълна селяния да се крият че си е с “БГ следа”, това е брутално правене на клиенетите на магарета

Б

Незнам от къде е тая БГ следа ,за която споменаваш,но марката си е съвсем истинска и доста добра !Може да влезеш и в сайта и да видиш ,че точно си се правят в USA!http://purenutritionusa.com/information/46/about-us Това ,че марката е нова не трябва да води към такова пренебрежение.

А

Да пропуснем тъпите коментари тип 6-ти клас и двамата сме наясно относно марката

Ъ?

03.11.11
21:06

защото както казах ми направиха впечатление точно думите на модератора , другия беше пуснал темата че го е купил , пил е 5 дози и сега го продава , за какво да му поствам обявата?!? Пробвах да дам линк направо в началото , но е забранено...
Продавачът останах с впечатление че е доста зле , пуснал е че си го продава бустера в доста сайтове : teenproblem и тем подобни , затова не го взех на сериозно , пък и все пак иска да си продаде бустера какво друго да каже?
А от думите на модератора се остава с мнението , че той познава хората вносители и има някакво инфо по въпроса.
Не мога и не искам да кажа нищо лошо за продуктите , даже напротив казал съм вече че съм пил мостри , но виж за фирма от която няма и следа ми се стори странно...

03.11.11
21:27

Да, въпросният модератор със сигурност знае как стоят нещата, имайки предвид написаното от него след постването на официалния сайт на Pure Nutrition. “Вносителите” да не се окажат производители!?

Мнението беше редактирано от VEGATA на 03.11.11 21:28.

Преди всичко ми се иска да благодаря на екипа на HealthStore за доверието, което ми гласуват. Благодарен съм и на всички, които подкрепиха кандидатурата ми за тази инициатива. Ценя тяхното доверие в същата степен.

Иска ми се да споделя и нещо друго, като чета последните мнения в тази тема... Ако продуктите с марка Pure Nutrition поддържат неизменно и доказано качеството си, ефективността им отговаря на моите очаквания и цените им са конкурентни, то аз нямам никакви претенции по отношение произхода им. Предлагам на всички да се замислят над това, особено ако се решили да спекулират или правят театрални постановки с неясна (съмнителна) цел.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.11.11 21:34.

03.11.11
21:40

казано от VEGATA на 03.11.11, 21:27:

Да, въпросният модератор със сигурност знае как стоят нещата, имайки предвид написаното от него след постването на официалния сайт на Pure Nutrition. “Вносителите” да не се окажат производители!?

Дори и така да се окаже няма лошо , особено както казва Кольо ако добавките наистина са читави. Друг е въпросът ако е така наистина до колко е морално да има някаква заблуда относно произхода...
Няма да е лошо и създателите на темата да се включат в дискусията и ако имат желание да разяснят как стоят нещата. Другото за сега си остава само догадки и съмнения

03.11.11
21:54

казано от Кольо Пияндето на 03.11.11, 21:28:

Ако продуктите с марка Pure Nutrition поддържат неизменно и доказано качеството си, ефективността им отговаря на моите очаквания и цените им са конкурентни, то аз нямам никакви претенции по отношение произхода им.

Дори ако се правят в съседното мазе, без никакъв контрол и гаранция за произход на суровините?

казано от Кольо Пияндето на 03.11.11, 21:28:

Предлагам на всички да се замислят над това, особено ако се решили да спекулират или правят театрални постановки с неясна (съмнителна) цел.

Замислил съм се, не е лошо и ти да се замислиш. Аз спекулации и театрални постановки не правя, по-скоро мога да определя твоя пост като такъв.

Valdis, когато казвам ‘поддържане на неизменно и доказано качество на продуктите’ имам предвид и цялостен контрол върху суровините и производствения процес. Къде физически се извършва това - няма никакво значение за мен, ако то е на необходимото ниво. Вашингтон, Кайро, Ханой, Ленинград, Мумбай или в дъното на Женския пазар в София - не е важно, стига да са спазени нужните норми.

Колкото до замислянето - нямам мнение в този форум, което да не съм обмислил внимателно преди да го публикувам.

03.11.11
22:22

Интересно .....
поне последните няколко поста

Мнението беше редактирано от emzo на 03.11.11 22:22.

03.11.11
22:22

казано от Кольо Пияндето на 03.11.11, 22:10:

Valdis, когато казвам ‘поддържане на неизменно и доказано качество на продуктите’ имам предвид и цялостен контрол върху суровините и производствения процес. Къде физически се извършва това - няма никакво значение за мен, ако то е на необходимото ниво. Вашингтон, Кайро, Ханой, Ленинград, Мумбай или в дъното на Женския

А ако е но нейм мейд, откъде ще знаеш какви норми са спазени? Съзнаваш ли, че като се твърди, че са щатско производство а се правят тук примерно заобикалят всякакъв възможен контрол на производството?

казано от Кольо Пияндето на 03.11.11, 22:10:

Колкото до замислянето - нямам мнение в този форум, което да не съм обмислил внимателно преди да го публикувам.

Тогава, ще е добре да ми обясниш какво имаш предвид под театралничене и спекулации? Аз където трябва съм се доказал достатъчно и театралниченето никак не ми е присъщо. Колкото до думичката спекулация, както и да погледнем на нея не и е тук мястото, най-малкото поради причината, че аз нямам никаква изгода и не търся никакви дивиденти от настоящия диалог.

Ако не се лъжа хранителните добавки така или иначе не подлежат на контрол.

http://www.fda.gov/Food/DietarySupplements/ConsumerInformation/ucm110417.htm#safe

03.11.11
22:32

казано от Тихомир Велев на 03.11.11, 22:26:

Ако не се лъжа хранителните добавки така или иначе не подлежат на контрол.

http://www.fda.gov/Food/DietarySupplements/ConsumerInformation/ucm110417.htm#safe

Да, бе! Как ще обясниш хилядите баннати добавки (дори цели търговски марки) от FDA? Контрол има, но механизмите са съвсем различни, FDA мисля че действат по сигнал, но ако не се лъжа имат и доста други контролни органи, които осъществяват контрол (от типа на ХЕИ).

Именно, че механизмите са различни. Абсолютно всеки може да продава хранителни добавки и единственото му задължение е да докладва на FDA ако има нова съставка, която е неизвестна. FDA разследват само при сигнал за натровени, умрели и т.н. и тогава ако открият опасни съставки и т.н. се действа.

Дори във филма Bigger, Faster, Stronger пича показа как влиза в аптека, в която се продават хранителни добавки и се продаваха такива, на които няма срок на годност. Пълно нарушение, но се продава докато не се сигнализира. После пича взе 2-ма мексиканци от гетото, произведоха у дома си няколко шишенца, сложиха им етикет и казаха, че могат да го пуснат за продажба без проблем. :)

Отговорността е на марката. BSN, NOW и т.н. са се доказали след множество тестове из клиентите си и са започнали по същия начин, от нулата. Нали затова и Pure Nutrition искат да се докажат на клиентите си. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.11.11 22:43.

03.11.11
22:47

В това отношение си напълно прав, контролът във Щатите и UK е изключително либерален. Дори в момента се продава огромно разнообразие от стероиди и прохормони под формата на хранителни добавки, а момента от филма си го спомням много ясно. Много от извесните марки дължат името си именно на употребата на забранени вещества като стероиди, алкалоиди от типа на ефедрин и псевдоефедрин и прохормони във миналото. А съвсем скоро четох някъде, че небезизвесния Slim Extreme е съдържал дизайнерски амфетамини.

03.11.11
22:52

Разбирам, че някои от вас имат подозрения, от това, че марката я няма в американските сайтове. Когато миналата година на Олимпията в Лас Вегас се запознах със собствениците и аз бях учуден защо фирма, която предлага много добри по мое мнение продукти не се рекламира и не се предлага в USA саитовете. Със сигурност зная, че марката е популярна в Тексас и Оклахома (където се произвеждат продуктите), но ще попитам дали и някъде в Европа могат да се открият продуктите.

@Valdis, ако желаеш можеш да си направиш разследване - няма никакъв проблем от наша страна, дори ако мога ще ти съдействам - и ще се радвам да съобщиш на аудиторията резултатите. А относно подкупа - той е официален пред всички - пробвай - ако ти хареса кажи че продукта е добър. Ако не ти хареса кажи, че не става? Не се чувствай задължен към нас...

Това, което не ми харесва обаче е че ние от HealthStore заедно с Митко и целия екип на BB-Team се опитваме да направим нещо интересно и ново в този форум, а в отговор на това ме упреквате в подкупи... Именно целта на лога е да има независими мнения и всеки да може свободно да си изкаже мнението. Или може би подкупваме петимата участници, заедно с другите 8 човека, които ще получат продукти за тест? Ако начинанието не ви харесва, моля ви не пишете в тази тема и не го опорочавайте.

Конкретно относно продуктите:

1. Всички продукти се произвеждат в САЩ, единствено Л-Карнитина, който е със суровина на Швейцарската LONZA се произвежда в Европа. Всеки, който се съмнява може да ми пише лично съобщение и с удоволствие ще се срещна с него лично и ще му покажа - Оригинал на Митническа Декларация доказващ внос на продуктите от САЩ (до момента имаме 2 вноса), документ за транспорт от САЩ, а също така Анализни Сертификати, показващи състава на продуктите. Умишлено няма да качвам документите в интернет за да няма злоупотреби и спекулации.
2. Това с което искаме да наложим тези продукти е тяхното качество, вкус, цена и други обективни показатели. За тези които търсят качествени продукти на по-изгодни цени - сигурен съм, че продуктите на Pure ще ви харесат. Ако робувате на марки и искате нещо което е утвърдено и рекламирано - официални вносители сме на  Optimum, BSN, Gaspari ...те имат десекти качествени и работещи продукти. Може да ги закупите и от магазина на BB-TEAM, но моля ви да не се изказвате така грубо за продукти които най-малкото не сте опитали или пък да отправяте обиди по наш адрес за опити да подкупваме когото и да е. От 5 години се стремим да се докажем на БГ пазара като една от фирмите които държи на своите клиенти и преди всичко на качеството и отношението ...  и мисля, че успяваме.

03.11.11
23:11

Това за подкупа беше просто шега, не съм искал да обидя никой! А твърдението, че продуктите са много популярни в Тексас и Оклахома издиша и веднага ще обясня защо, ако бяха толкоз популярни първо щеше да се раздуха в някой форум, ако ще играем по този начин ще те помоля да ми линкнеш поне един пост от щатски форум, в който се коментира въпросната марка. Нямам намерение да правя каквото и да е било разследване, защото до тук няма нищо което оборва фактите, които съм изложил. В темата мисля, че се каза достатъчно за да могат  потребителите да направят изводи за себе си. За документите няма смисъл въобще да говорим, и двамата много добре знаем как седи въпроса с тях.

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.11.11 23:12.

03.11.11
23:25

Не мога да разбера следното - изказваш се негативно за продуктите, след това отказваш да ги опиташ и то безплатно. Обвиняваш ни в това, че продуктите не са истински, но не желаеш да погледнеш документите? И не не знам как “седи” въпроса с документите. Знам, че когато ни идват пратки от САЩ винаги с тях има едно тесте с документи. Аз мога да ти представя оригинали на тези документи, както на Pure Nutrition, така и на NOW FOODS или Syntrax.

От друга страна ти предложих ако Pure Nutrition е марка, която на теб не ти харесва или се съмняваш - просто не ползвай продуктите. Но какъв е смисъла само да оплюваш сляпо? Определено се вижда, че целта ти не е да разбереш дали продуктите са добри или не, дали са внос от САЩ или се правят в мазе... просто си решил твърдо да оплюваш марката...

Нека някой от модераторите да се намеси, все пак темата е създадена с цел коментар на дневниците, а не безмислени спорове с предубедени потребители. Ако някой има въпроси към HealthStore нека ми пише ЛС - ще се радвам да помогна, но не искам повече да спамим тук.

Мнението беше редактирано от Pure Nutrition на 03.11.11 23:32.

03.11.11
23:31

Аз също смятам, че се каза достатъчно, само ще помоля модератора, който ще почисти темата да я формулира във нова такава вероятно в бъдеще ще има доста хора, които се интересуват от марката, нека имат възможноста сами да преценят кой крив, кой прав.

04.11.11
00:28

Ще вметна един последен коментар.

Правенето на фалшиви продукти със сигурност е нещо от което може да се направи лесна печалба. Дори бихме могли да направим фалшификати на продуктите на Optimum Nutrition или NOW Foods, тогава никой не би се усъмнил, защото ние сме изключителните представители на тези марки. Защо ни е да правим фалшиви нови продукти, след като може да фалшифицираме продукти които са бестселъри и да ги продаваме в големи количества. Времето на такъв тип бизнес обаче отмина преди години...

В днешно време ако някоя компания си позволи по някакъв начин да злоупотреби с качеството на продуктите това директно означава сериозен удар по репутацията и. А в бизнеса с хранителни добавки това означава буквално сриване на продажбите на компанията. Когато продаваш некачествени продукти - това рано или късно се разбира и усеща, а когато веднъж се загуби доверието на потребителите то най-вероятно никога няма да се появи отново. Защо ни е да градим имидж на сериозна компания вече 5 години и след това да подложим на риск всичко препоръчвайки на нашите клиенти продукти които не са качествени? Няма по-добра реклама за един продукт освен усещането клиента сам да го опита - да остане доволен и да го сподели със своите приятели/познати.

Разбира се, когато се появи нещо ново (още повече, когато продуктите са много изгодни) веднага възниква съмнението - истинско ли е? Добро ли е?

Но от друга страна вие като потребители кое бихте избрали - продукт, който знаете че работи и сте го опитали или пък ваши познати на които имате доверие ви го препоръчват, пък дори и на не толкова популярна марка. Или продукт който е много рекламиран, но не го усещате толкова добре като резултати и действие?

Когато преди 5 години за пръв път внесохме NOW Foods в България много хора плюеха марката и смятаха че продуктите не са качествени ... с времето това се промени ... Сигурен съм, че с времето и продуктите на Pure ще се наложат ... най-вече поради факта, че работят ... следете темите и ще се убедите сами :)

Искам да БЛАГОДАРЯ на всички потребители взели участие в тази инициатива! Надявам се логовете да са ползотворни и интересни за всички Вас!

Средата на идната седмица стартираме логовете ...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1