N.O. Xplode, Cellmass и Hot Blood - кое първо да пия ?

Здравейте вчера си взех N.O. Xplode и Cellmass и също Hot Blood. И така искам да знам кое първо да пия преди тренировка. За Cellmass, знам че се пие след тренировка , но N.O. Xplode и Hot Blood се пие преди тренировка имали значение, кое първо трябва да пия.

Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.10.11 20:36.

Би ли посочил една-едничка разумна причина да пиеш N.O. -Xplode И Hot Blood преди тренировка, моля.
Изобщо - знаеш ли какво представляват тези продукти и какво е предназначението им?

23.10.11
20:48

Аз съм заинтригуван как така купуваш добавки от една от най-реномираните марки като БСН и купуваш Скайтек едновременно?Въобще май не си догледал много добре като си пазарувал сходните продукти като Но-експлоуд и Хот-блъд?

23.10.11
21:07

Защо си взел два азотни (напомпващи) продукта ?

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 23.10.11 21:12.

23.10.11
21:16

Пази Боже !

23.10.11
21:53

Братле вземи си и Jack3d (rock)

казано от Кольо Пияндето на 23.10.11, 20:38:

Би ли посочил една-едничка разумна причина да пиеш N.O. -Xplode И Hot Blood преди тренировка, моля.
Изобщо - знаеш ли какво представляват тези продукти и какво е предназначението им?

Да знам, какво означават (Азутен Буустер) . Всъщност първо бях си купил Hot Blood, но после видях в един сайт промоция за Хплода и Целмасс и така случайно се сдобих с два буустера.
П.С. Мисля да ги редувам... Смисъл една седмица на Хот блууд следваща на Хплоде.

23.10.11
22:59

казано от quicklylove на 23.10.11, 22:51:

казано от Кольо Пияндето на 23.10.11, 20:38:

Да знам, какво означават (Азутен Буустер) . Всъщност първо бях си купил Hot Blood, но после видях в един сайт промоция за Хплода и Целмасс и така случайно се сдобих с два буустера.
П.С. Мисля да ги редувам... Смисъл една седмица на Хот блууд следваща на Хплоде.

Започни първо с единият продукт изпий го и след като починеш тогава другия , не една седмица единия , една седмица другия - така да ги мешиш.Не знам колко опаковки си взел от Сел-маса , но ако е една тъкмо когато започне да се усеща и да действа ще ти свърши кутията , за това са нужни две опаковки за добър цикъл от 50 дена.Започни или само с Хот-блъд и като завършиш с него тогава Но-експлоуд + Сел-мас

Мнението беше редактирано от Dominic на 23.10.11 23:00.

(bow) Нее лоша идея мерси много. А относно за добавките какво мислиш добри ли са в преносен смисъл.

Мнението беше редактирано от Евгени Чавдаров на 23.10.11 23:03.

23.10.11
23:06

казано от quicklylove на 23.10.11, 23:02:

(bow) Нее лоша идея мерси много. А относно за добавките какво мислиш добри ли са в преносен смисъл.

От Сел-мас и Но-експлоуд съм доволен и са добри ако се употребяват както трябва.Хот-блъд , честно казано не съм много доволен защото и сутрин да го пиех вечер пак неможех да заспя и ме болеше супер много главата от него.
П.с. Лично съм правил няколко пъти “цикъл” със Но-експлоуд и Сел-мас , винаги съм бил доволен но със тях просто надграждам добрия си режим и от там има резултати , иначе само от тях без режим с храната поне на 5+ няма да стане + тренировките като хората и почивка.

Мнението беше редактирано от Dominic на 23.10.11 23:06.

казано от Dominic на 23.10.11, 23:06:

казано от quicklylove на 23.10.11, 23:02:

От Сел-мас и Но-експлоуд съм доволен и са добри ако се употребяват както трябва.Хот-блъд , честно казано не съм много доволен защото и сутрин да го пиех вечер пак неможех да заспя и ме болеше супер много главата от него.
П.с. Лично съм правил няколко пъти “цикъл” със Но-експлоуд и Сел-мас , винаги съм бил доволен но със тях просто надграждам добрия си режим и от там има резултати , иначе само от тях без режим с храната поне на 5+ няма да стане + тренировките като хората и почивка.

Добре били споделил, на какъв режим си бил смисъл някаква диета ли си спазвал, защото и аз мисля да направя НВД.

23.10.11
23:19

“Добре били споделил, на какъв режим си бил смисъл някаква диета ли си спазвал, защото и аз мисля да направя НВД.”

Зависи.Ако качвам ползвам креатинова матрица като Сел-мас , а азот ползвам и при чистене , защото тогава силата намалява и се налага някой път повече тонус и енергия.Не бих правил НВД и да пия Сел-мас - вижда ми се безсмислено.Режим - не стоя на един постоянно , а ги въртя ВВД-РБД-НВД за да има разнообразие тялото и да не привиква.

Мнението беше редактирано от Dominic на 23.10.11 23:20.

Да знам, какво означават (Азутен Буустер)... Мисля да ги редувам... Смисъл една седмица на Хот блууд следваща на Хплоде.

Извини ме, че ще ти го кажа в прав текст, но след като имаш идея да ги редуваш, това ясно показва, че нямаш особена представа какви съставки съдържат тези продукти. От друга страна си мисля, че си купил неоригинални продукти, след като на етикетите им не е посочена информация за това кога се приемат.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.10.11 10:50.

казано от Кольо Пияндето на 24.10.11, 06:29:

Да знам, какво означават (Азутен Буустер)... Мисля да ги редувам... Смисъл една седмица на Хот блууд следваща на Хплоде.

Извини ме, че ще ти го кажа в прав текст, но след като имаш идея да ги редуваш, това ясно показва, че нямаш особена представа какви съставки съдържат тези продукти. От друга страна си мисля, че си купил неоригинални продукти, след като на етикетите им не е посочена информация за това кога се приемат.

Добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1