Интервални кардио тренировки

08.11.11
15:27

Някои правил ли е подобен тип тренировки? Скоро прочетох статията за този вид тренировки, но е разяснено как е правилно да се тренира на открито. Тъй като в момента времето не ми позволява да бягам навън си набавих велоергометър ;)
В момента въртя около 20мин. със скорост около 26-27км/ч , като през това време за около 30секунди въртя със максимална скорост,която мога( около 40-42км/ч) 3 пъти. Според вас има ли смисъл от подобен тип тренировка или е най-добре да си въртя 30-40мин със средна скорост. Общо взето всякакъв вид техники и съвети ще са ми от полза.

08.11.11
16:16

Този метод е по-добър за свалянето на подкожните мазнини.Има ефект от него.Ти може да въртиш например 3 минути с нормална скорост.След тия 3 минути правиш 30 секунди с 80% от максималната ти скорост и после пак още 3 минути и така ги повтаряш.

08.11.11
21:23

Cardio Coach пробвай.

08.11.11
23:29

Какво имаш в предвид ?

09.11.11
07:15

Cardio Coach е аудио продукт (mp3 файлове), в които един треньор ти казва кога да засилваш и кога да го даваш по-леко. Става за бягане навън и за всякакви кардио уреди.
http://nik.pevik.com/fun-way-to-cardio-training-cardio-coach-guided-workouts/

09.11.11
10:08

Това изглежда интересно.Ще го разгледам ;)

09.11.11
10:24

Със това нещо тичането и кардиото започнаха да ми харесват. Преди това никога не можех да си представя, че ще тичам 10км.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1