Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.01.12
18:53

казано от Ramon Dekkers на 17.01.12, 19:40:

М нещо от нашето време да позвучи :D

Много добра песен, поздравявам ви.
Една от любимите на майка ми, хаха. От детството ми е . :)

Г-та по английски иска да направя проект на тема Фитнес... добре ама иска да опиша всичко с малко изречения.. как да й кажа, че това не е футбол или нещо такова ами цяла наука... и не мога да опиша най-важното дори с 10изречения... каза още и да няма снимки на мускули и прочие... е който направи такъв проект и темата е Фитнес е безсмъртен !

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.01.12 19:42.

19.01.12
19:55

Драсни и едно злобно есе на тема  “фитнес и предразсъдъци”, в което осъждаш и осмиваш невежите, които подценяват хората в добра спортна форма. :)

19.01.12
20:19

казано от Penko Mladenov на 19.01.12, 20:19:

Отдавна не бях съжалявал, че съм изгубил 1:31мин. от живота си! (headbang)

19.01.12
20:45

Е сори лапешко е , мен ме кефи и го пуснах :D

:D :D :D :D

19.01.12
20:51

казано от kristiancho на 19.01.12, 19:40:

Г-та по английски иска да направя проект на тема Фитнес... добре ама иска да опиша всичко с малко изречения.. как да й кажа, че това не е футбол или нещо такова ами цяла наука... и не мога да опиша най-важното дори с 10изречения... каза още и да няма снимки на мускули и прочие... е който направи такъв проект и темата е Фитнес е безсмъртен !

Кажи и така:

Фитнес:
tl;dr: SQUAT N OATSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

19.01.12
20:58

Да и тя сигурно трябва да отговори yeaaaa BIACH !!

19.01.12
21:19

U mirin bra ? cuz’ I do ! :X

Няма ли спам неска бе?? :D :D

казано от Димитър Иванов на 20.01.12, 13:50:

Няма ли спам неска бе?? :D :D

sir Troll-a-lot на вашите услуги :D

20.01.12
14:59

Пре уъркаут ^^

IT’S WUNDERBAR! :D

Дали не съм луд а?
Накарах един приятел да почне да тренира крака!!Ще почва да прави клек и тяга!!! :D :D :D

S!

20.01.12
20:39

Какви са тези упражнения FS и BS ? Гледах ги в програма за щангисти. Другите са снач, обръщане с изтласкване, снач и обръщане от коленете.

20.01.12
20:42

front squat/back squat

S!

20.01.12
21:34

И аз мислех да е клек, но странното е, че зададените максове в програмата на тези упражнения бяха по-малки, отколкото на снача и обръщането с изтласкване.

http://www.youtube.com/watch?v=1w-uD-uPCBQ

казано от Иван Шишманов на 20.01.12, 22:36:

http://www.youtube.com/watch?v=1w-uD-uPCBQ

Преди 5 мин. го гледах у фейса.
Мисля в неделя да пробвам планка с 60-70кг за 30 секунди.

21.01.12
01:30

Ейй т’ва бекфиста страшно нещо ! Само си отпуснах раката и нокаут :D За т’ва ме е страх да се бия..не знам да внимавам ... :|

Няма нищо за закуска,ще закусвам ориз с пилешко. :D :D

А стига бе ти си машина за убиване ;д

Къв’ е тоя сняг в Русе... аз ся сняг ли ще трябва да рина...

В неква тема четох,че някои имаше много мерак да рине сняг,беше писал,че баща му го е изринал и той е изпуснал :D :D ама не помна кой беше..ако се сета,ще му кажа да дойде да ти го изрине. :D :D

21.01.12
13:10

Kristiancho , ай спри го тоя сняг у Русето ,бе ! Баш у тая виелица трябваше да курмувам... Лайк а бос , де  , ама все пак ! :D

Безсилен съм срещу природата... (envy)

Нека да вали :D :D

HE

21.01.12
13:49

казано от Димитър Иванов на 21.01.12, 13:44:

Вече имам идея, кой ще ми разрине колата от снега и, ще почисти улицата пред вкъщи :D

Head, така не съм се смял отдавна. Чак сълзи текнаха! (rock) http://www.bb-team.org/forums/viewreply/720603

HE

21.01.12
13:52

Да бяхте оставили ония рекламния агент, какъв отговор му бях приготвил, тогава щеше да видиш смях :D
Копирал съм си го, ако пак се появи :P

Някой от колегите изпревари събитията, които бяха ясни на всички.

Иначе аз исках да му дам шанс. :P

казано от head_hunter на 21.01.12, 13:49:

казано от Димитър Иванов на 21.01.12, 13:44:

Вече имам идея, кой ще ми разрине колата от снега и, ще почисти улицата пред вкъщи :D

Не така с лошо де :D

Какво приспивно време само... а аз след малко ще ходя да тренирам (yawn)

След обяд мога да спа само и еднинствено ако съм болен,иначе не.

21.01.12
15:43

казано от Димитър Иванов на 21.01.12, 11:08:

В неква тема четох,че някои имаше много мерак да рине сняг,беше писал,че баща му го е изринал и той е изпуснал :D :D ама не помна кой беше..ако се сета,ще му кажа да дойде да ти го изрине. :D :D

за мене лафиш май :D
супер мн калории гори риненето на сняг и е супер фън,!

Криско ако не си изринал снега викай Ванката :D

21.01.12
16:18

Изтича ми договорът с Blizoo. Много искам да ги изхвърля. Предложете друг вариант за телевизия?

HE

21.01.12
16:36

казано от gips на 21.01.12, 16:18:

Изтича ми договорът с Blizoo. Много искам да ги изхвърля. Предложете друг вариант за телевизия?

Виж в квартала ти, какви други оператори има.
Аз бях към квартален доставчик, сега ги купиха Blizoo и се почнаха ядовете. Добре, че нямам договор.
Нещо съм се ориентирал към Булсатком, но още проучвам, как седят нещата с тях.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1