казано от Денис на 30.01.12, 19:48:
On Dimitar Berbatov’s birthday here are some Berba Facts ( Give Credits and you can share) :
When someone asked Dennis Bergkamp who taught you so calm and classy touches. His reply was Berbatov and he was only 13yrs of age at that time. Fact
Cuban Cigars were named after Berbatov’s approval.
When Berbatov was born, he was found smoking Cigar wearing a Versace Suit.
Berbatov can shag a girl before the game and play football in his Versace Suit with his Prada Glasses
In God Father, Vito Corleon was just trying to be cool as Berbatov. Nothing more !
Why there isn’t God Father 4 ?! Cuz Berbatov rejected the offer !
Berbatov can kiss a girl in front of goal and still manage to score with cheeky back heel.
WTF?!?!
30.01.12
19:56
Берба хумор :D викам да го спамна... ^^
казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 30.01.12, 19:46:
Искам да попитам дали някой е използвал надежден посредник-доставчик за доставки от САЩ? И ако може да го сподели :)
А защо ти е необходим посредник?
30.01.12
23:06
казано от Valdis на 30.01.12, 23:00:
казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 30.01.12, 19:46:
Искам да попитам дали някой е използвал надежден посредник-доставчик за доставки от САЩ? И ако може да го сподели :)
А защо ти е необходим посредник?
Amazon.com, иначе трябва да използвам английския еквивалент. Kindle е-боок реадер, тва ми е мисълта, него искам да го закупя.
Е те в повечето случаи си доставят до България къде е проблема? Другия вариант е Ebay. Погледни тук http://www.expansys.com/ ако харесаш нещо мога да ти съдействам за -20, 25% по-ниска цена.
30.01.12
23:24
казано от Valdis на 30.01.12, 23:10:
Е те в повечето случаи си доставят до България къде е проблема? Другия вариант е Ebay. Погледни тук http://www.expansys.com/ ако харесаш нещо мога да ти съдействам за -20, 25% по-ниска цена.
Ами проблема е, че тези четци, които аз си избирам не ги доставят до БГ. Само един модел на Киндл доставят до Европа (от дот.ком. , не от UK)
Благодаря ти за линка, но в негo няма Kindle, пък ще бъде за подарък, а такъв си харесаха.
Мерси, Valdis.
P.P Горе-долу толкова излиза и Киндл от амазон.ко.юк (100-110 паунда със шипинг) Явно ще е от там, за да не се разправям с посредници.
Мнението беше редактирано от Мила на 30.01.12 23:27.
Немога да повярвам, че е толкова трудно да си намеря костюм за бала.. сложна работа ей.. като жена съм във всеки магазин по 10 сака меря..
При положение, че още от сега си се засилил, напълно очаквано е да си с големи претенции. :)
казано от 6th на 31.01.12, 08:29:
При положение, че още от сега си се засилил, напълно очаквано е да си с големи претенции. :)
Добре се е засилил от сега. Колкото повече наближават баловете - толкова по-високи стават цените.
Riko, хубаво, че не се мяташ на първия пробван костюм. Имаш време, ще си намериш хубав костюм.
Важно е да се чувстваш комфортно в него.
Мнението беше редактирано от Jewelz на 31.01.12 09:11.
То пък едно събитие балът... Групичка пияни хлапета в късния пубертет, които не знаят какво ги очаква и почти сигурно ще се вижат от този момент нататък само на сбирките на класа в стил “а бяхме млади” харчат куп пари за рокли и костюми, които едва ли ще облекат пак някога в живота си. Много смислено, направо изпълнено с материални ползи, а в допълнение извисява духовно участниците си. :D
За ресторантьорите и шивачите вероятно е такова, разбира се. :)
31.01.12
11:02
Да , ама е само веднъж.
31.01.12
11:24
Напротив - хубав купон и страхотни спомени можеш да имаш винаги, не само на абитуриентския бал.
Боби е ужасяващо прав - купища пари за фалшива показност и съмнителна полза.
31.01.12
11:33
Ето защо аз няма да ходя нито на бал, нито на екскурзия :Д Намериха се хора със същата гледна точка като моята..
казано от 100il на 31.01.12, 11:33:
Ето защо аз няма да ходя нито на бал, нито на екскурзия :Д Намериха се хора със същата гледна точка като моята..
На мен ми е лесно да говоря така - правя го от позицията на човек, чиито бал е бил преди точно 19 години (мамка му, кога станаха толкова!). :)
31.01.12
11:57
Мехехехе... от моя бал са минали 16 години... това мероприятие е заредено с твърде много очаквания и надежди. А всъщност е вечер като всяка друга. Много по-късно човек установява колко страхотна може да бъде една вечер без официалните дрехи, лъскавата кола и мега-мощния запой.
Аз мисля, че е хубаво да се отиде на бала.
Никой не е казал, че трябва да се изръсваш за най-скъпите дрехи, обувки, коли и т.н.
Има и по-евтини варианти, които не отстъпват на другите.
Самата атмосфера на бала е много различна. Моят бал беше преди 2 години.
Смело мога да кажа, че тази година беше една от най-хубавите ми до сега. Сигурна съм, че ми предстоят още по-хубави години, но за сега тази се отличава най-много в моето съзнание. Всичко беше някак... айляк. :D
Момци и девойки, стягайте се, че след бала животът ще ви цапне с мокър парцал право в лицето. Много бързо ще мине времето, в което всичко е било щракане с пръсти и шарени бонбонки.
31.01.12
13:17
Днеска сигурно за пръв път закусвам яйца и сирене , а не само мюсли - исках и него да го вкарам за въглехидрат , но нямах никакво място. Та за цел мускулна маса яйца и сирене и някакъв плод , може ли да се каже добра закуска? :)
Който яде пилешко филе да отива да се зарежда от Кауфланд - 6.98лв. е килограма.
31.01.12
14:35
казано от Jewelz на 31.01.12, 12:05:
Аз мисля, че е хубаво да се отиде на бала.
Никой не е казал, че трябва да се изръсваш за най-скъпите дрехи, обувки, коли и т.н.
Има и по-евтини варианти, които не отстъпват на другите.Самата атмосфера на бала е много различна. Моят бал беше преди 2 години.
Смело мога да кажа, че тази година беше една от най-хубавите ми до сега. Сигурна съм, че ми предстоят още по-хубави години, но за сега тази се отличава най-много в моето съзнание. Всичко беше някак... айляк. :DМомци и девойки, стягайте се, че след бала животът ще ви цапне с мокър парцал право в лицето. Много бързо ще мине времето, в което всичко е било щракане с пръсти и шарени бонбонки.
1. Не обичам купони освен в домашна обстановка
2. Тая ми е най-скапаната година от всички
3. Ако не ме приемат където искам, тоя бал може да си го заврат не знам къде
4. Вече съм ударен с пернишка противопехотна мина в лицето, така че тоя парцал може само да ме намокри :D
31.01.12
14:38
казано от brusakch на 31.01.12, 14:13:
Който яде пилешко филе да отива да се зарежда от Кауфланд - 6.98лв. е килограма.
В Пацони 6.30лв/кг (grin)
Един официален панталон, шпицарки, риза с изрязани ръкави и войнишка шарка. А да и синджирче :D
31.01.12
15:11
Веднъж бях сънувал как идвам само по къси гащи и платненки . Возя се на някакъв джип и отзад една щанга . Слизам , взимам си щангата и почвам да си правя напади към мястото на запоя ! :D :X
100il, и ти си прав. Всеки си има приоритети и е много хубаво, когато ги следва.
Пожелавам ти да те приемат, където искаш.
Rasengan94, луд си, ей! :D
Мнението беше редактирано от Jewelz на 31.01.12 15:15.
31.01.12
15:17
Ей пичове ако може да ударите един глас... току виж спечеля някой лев за зоб :)
http://www.facebook.com/events/336758816356918/#!/photo.php?fbid=297998750248920&set=a.296789720369823.65243.284600258255436&type=3&theater;
31.01.12
15:25
казано от kristiancho на 31.01.12, 15:17:
Ей пичове ако може да ударите един глас... току виж спечеля някой лев за зоб :)
http://www.facebook.com/events/336758816356918/#!/photo.php?fbid=297998750248920&set=a.296789720369823.65243.284600258255436&type=3&theater;
Късмет !
Ама не е работа т’ва...да ти гласуват аверчетата и техните аверчета :/ Твоя съгражданин Радослав Ангелов и един друг пич (който мисля пак се състезаваше) са ти конкуренцията , а като гледам , че други имат повече харесвания...
казано от Boby_ на 31.01.12, 09:43:
То пък едно събитие балът... Групичка пияни хлапета в късния пубертет, които не знаят какво ги очаква и почти сигурно ще се вижат от този момент нататък само на сбирките на класа в стил “а бяхме млади” харчат куп пари за рокли и костюми, които едва ли ще облекат пак някога в живота си. Много смислено, направо изпълнено с материални ползи, а в допълнение извисява духовно участниците си. :D
За ресторантьорите и шивачите вероятно е такова, разбира се. :)
Дори така описано съм сигурен, че няма да откажеш, да изживееш поне още един път тръпката от прехода ученик - самостоятелна личност.
В това да си млад и безотговорен няма нищо лошо, но на вас ви е вече прекалено далечно и сякаш виждате само негативите, може би предпазвайки се по този начин от тъгата за изминалите дни.
Мнението беше редактирано от NRG на 31.01.12 15:35.
31.01.12
15:29
Важното е ако имам възможност да взема някой лев... поне трябва да опитам :D Тук няма значение кой има най-хубаво тяло нали се сещаш... нищо, че името на конкурса е такова :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.12 15:30.
31.01.12
16:02
казано от NRG на 31.01.12, 15:28:
За ресторантьорите и шивачите вероятно е такова, разбира се. :)Дори така описано съм сигурен, че няма да откажеш, да изживееш поне още един път тръпката от прехода ученик - самостоятелна личност.
В това да си млад и безотговорен няма нищо лошо, но на вас ви е вече прекалено далечно и сякаш виждате само негативите, може би предпазвайки се по този начин от тъгата за изминалите дни.
Негативите и позитивите са въпрос на гледна точка. Аз не пия, не слушам жалка музика и не обичам педали и кифли - в бала нема позитиви за мен.
+ това тренираш и явно се мислиш за различен. : ) Но всъщност и ти си толкова сляп колкото останалите. :) Истината не е в крайностите. :)
31.01.12
16:13
Трениращи в даскалото бол. Не съм краен, просто не намирам нищо забавно в тоя бал. Предпочитам за тия пари, дет ше ги пръсна там, да си взема храна, добавки и да имам пари всяка вечер да ходя на билярд :D
31.01.12
16:22
аз нямам против кифлите... 8-)
А пък и колкото повече хомосексуалисти има.. толкова по-добре за нас. ( аз съм хетеро, нека не стават обърквания. :D )
31.01.12
16:24
казано от NRG на 31.01.12, 16:21:
Ако до тези три неща ти се ограничава живота... нямаш проблеми. :)
На тоя етап, да. + университета. След това ше си променя приоритетите.
едит: да не помисли, че съм гей ? Просто не обичам глупави, надути и с патешки физиономии жени, наблъскани с грим.
Мнението беше редактирано от 100il на 31.01.12 16:25.
31.01.12
17:27
едва ли ще облекат пак някога в живота си
Аз моя костюм го обличах точно три пъти един от които на бала, а другите два месец по късно. После вече не ми ставаше :).
Горките родители дето на тия тежки времена са полупринидени да купуват какви ли не скъпи и прескъпи, но пък ненужни неща.