Колан със сауна ефект

13.11.11
12:27

Не съм момиче,както може би се досещате от ника ми.Мисля да взема един за подарък,но прочетох няколко теми в нета и доста ми се промени мнението за коланите...Пишеше за петна по кожата,язви и т.н.Някоя от вас,ако го е ползвала,моля да сподели,дали при правилно ползване,според указанията,има ефект.Благодаря предварително! :)

Не се прехласвай по реклами които ти обещават нещо голямо срещу нещо малко.
Да изглеждаш добре е нещо много по сложно от това да носиш специален колан пък бил той и със сауна ефект.
По добре се насочи към правилно балансирано хранене исъщо така правилно и балансирано трениране.

13.11.11
12:54

Не очаквам такъв ефект,ама поне да има ефект.Не е за мен,но и на мен би ми свършил работа,вероятно.Зимата качвам 2-3 кг,които не са ми нужни...на това студено време не мога да тичам толкова редовно,колкото ми се иска,а не съм от тези дето ще отидат във фитнеса само за тренажора...

13.11.11
14:32

Ами отиди в фитнеса НЕ “само за тренажора” и ги махни тия 2-3 зимни килограма като хората... :)

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 13.11.11 14:32.

13.11.11
14:39

коланите със сауна ефект имат сауна ефект и нищо повече - ще те дехидратира повече, което дори може да бъде опасно. Мазнини така не се свалят. Да не говорим, че калориите които ще изгориш ако ти е топло са по-малко отколкото ако ти е студено. То от сауна ако се отслабваше щеше да е уникално, ама като гледам там по-често дебелаци висят... обърни внимание и на дебелите чичковци с по 3 анцуга и на мускулестите хора по потник...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1