13.11.11
16:05
Интересува ме кое от двете е ‘’по-малкото’’ зло за един боди билдър, като се има предвид, че и 2-те са готови от магазина.
13.11.11
16:06
Е зависи какво съдържат, нан какво хранене си и т.н.
13.11.11
16:15
Като цяло.
Сядаш и четеш етикетите. Броиш Е-тата. По-малкото пИчели :).
П.П. Култова тема :) Досега дилемата беше “Снежанка” или “Руска”, все пак живота в България е почти невъзможен без лютеница :)
Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 13.11.11 17:02.
Аз лютеница си хапвам множко даже като е домашна поне знам с какво е направена а за купената чети внимателно етикетите
13.11.11
21:40
Ако си непрофесионалист и искаш да качиш маса - и двете може да ядеш в големи количества
Ако си непрофесионалист и искаш да смъкнеш - и двете може да ядеш
Ако си професионалист и искаш да качиш маса - може и двете да си позволиш
Ако си професионалист и искаш да смъкнеш тегло - ограничи ги
Ако се готвиш за Олимпията до година - не ги яж
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.11.11 21:40.
13.11.11
21:43
Това беше много тъпо :)
ПП: Говоря за мнението на човека над мен.
Мнението беше редактирано от sTroNG ! на 13.11.11 21:44.
Ако ще ходиш на купон при Доби, нека да е Снежанка. :)))
И двете са еднакво излишни. Кристианчо е прав, че въпреки това, човек може да си ги позволи, ако не е с някакви ултра сериозни цели, вкусно му е и разбира се - не прекалява.
Чисто на теория, в едното има мляко, кисело мляко, някакво...кисело мляко.
Мнението беше редактирано от 6th на 13.11.11 21:47.
аз не виждам нищо лошо в домашната снежанка (мляко, краставица и т.н.) все полезни продукти.
Ако ще е от магазина и задължително трябва да е едно от двете ще взема лютеницата аз. Нея поне я пълнят с какви ли не овкусители и има вкус (макар и не точно приятен и не точно на лютеница), докато тия снежанки в кутии - колкото пъти съм опитвал, тръпки са ме побивали колко е безвкусно това нещо.
Хич не е като да си прецедиш мляко и да го нагрухаш с краставици, копър и чесън :D
14.11.11
15:52
Попринцип ако е домашно, няма нищо лошо в продукта. Лютеницата се прави от домати и чушки, като някои слагат и магданоз. “Снежанката” се прави от мляко, краставици, ядки, копър и т.н. По желание, но мисълта ми е, че не е вредна. На всичко отгоре и двата продукта са адски вкусни, когато са направени с хубави продукти. Вкуса от последната домашна “Снежанка” още ми е по езика.