Aaааааааааааааааа беше супер, жалко, че не можах да остана дълго и да опозная колегите.....
И на мен ми хареса много. Жалко, че останаха още доста хора, които не успях да “разконспирирам”, да “посоча с пръст” и да кажа:” Ахааааа, ти беше оня/оная, дето веднъж ми написа, че...” (giggle)
Пак да направим среща!
Искам снимкииииииии!!!
03.12.11
23:37
Много добра организация и страхотни хора:)
С някои се знаем от преди, а други, макар и да не бях виждала на живо, имах чувството че познавам от доста време:)
ТРАДИЦИЯ!
Гласувам с две ръце за г-н Пиянде:)
03.12.11
23:42
Стоянчо, то хапване и клубче звучи супер, ама пенсионерите като мен.......дето и за боулинг не издържахме отворени клепачи.... трагедия:)
Хайде лека нощ, утре ще гледаме снимки:)
При толкова народ, дори и не се запознах с всички “Кой, кой е”, next time.
И аз така. Ти кой беше? :D
Аз преди да си тръгна, се сетих, че имам фотоапарат.
ето малко снимки и от мен :)
https://profiles.google.com/rallitora/photos/5682027500897782145/5682027501034749490
И аз така. Ти кой беше? :D
Онзи в другия край на масата, около мен все мацки имаше, та.. не че съм дребен, но би било съвсем разбираемо да не си ме и видял. :D
Много усмивки бе :)
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 04.12.11 00:45.
04.12.11
06:56
Е супер си е било.
04.12.11
09:05
Онзи в другия край на масата, около мен все мацки имаше, та.. не че съм дребен, но би било съвсем разбираемо да не си ме и видял. :D
Абе и аз се позаседях в твоя край на масата по едно време... (giggle)
Сталкер... нали не бъркам нещо?
Получи се готино, доволен много! (party) Сегичка ще изчопля и снимките от моя апарат... (wasntme)
04.12.11
09:06
Аз съм изумен от това колко прекрасни хора е събрал този форум! Истински уникати!
Хиляди благодарности на всички за присъствието и за това, че успяхте да създадете такава невероятна атмосфера, около мен и във мен!
По снимките виждам, че все пак не съм успял да позравя няколко човека, за което имате моите извинения. Другият път ще се поправя!
От мен поклон и...до нови срещи!
04.12.11
09:10
Аз си изкарах много добре, благодаря на всички :)
и аз МНОГО се радвам, че ви видях! Супер среща, организаторите - номер едно ;)
04.12.11
09:57
Благодаря на всички съфорумници и на вдъхновителя Кольо за тази вечер! Към края онзи Пърл Харбър беше велик. Да благодарим на капитан Десо!
За справка: https://lh3.googleusercontent.com/-6X6v8C-PAB0/TtqexEM1jfI/AAAAAAAABIQ/7uB3kee31G0/s912/IMG_5145.JPG
:)
04.12.11
09:59
Айде малко кадри...
04.12.11
10:02
И още...
04.12.11
10:03
Стоянчо много радва с бирата :D но знам, че това е задължителна част от руската програма по която тренира.... всички сте много готини :P
04.12.11
10:03
Трета серия...
04.12.11
10:05
Епизод 4
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.12.11 10:06.
Супер сте, следващия път и моята усмивка ще се вижда, надявам се, на подобни снимки.
Кольо - каква е тази тениска!!??? Лятото гол ли ходиш :D
04.12.11
10:40
То там беше топличко, бре... иначе лятото - на тренировките на открито - почти винаги :)
И аз съжалявам, че изпуснах мероприятието. Важното е, че всички са си изкарали страхотно (sun).
... иначе лятото - на тренировките на открито - почти винаги ....
гол :D :D :D
04.12.11
11:17
Вероятно е бил развълнуван от успешното мероприятие, все пак да си организатор не е лесно, пък и сигурно е бил пиинал и подгрял нали е пиянде :D
Шегувам се разбира се.
Някои от участниците са ми познати, други задочно познати за останалите жалко, че няма как да им видя никовете, но на някоя от следващите срещи ще ги попитам лично :).
Радвам се, че мен почти ме няма по снимките. :)
E, че тя профилната ти снимка е достатъчна ;) :P
04.12.11
14:50
Радвам се, че сте си прекарали страхотно. Липсва ви само моето обаятелно присъствие :D
Виждам 2-3 непознати лица, но се надявам следващата сбирка и свободното ми време да се срещнат във времето и пространството!
Много готини хора са тия в BB-team… Добре си прекарах и аз. Жалко, че времето не стигна да поговоря с всички.
+
Аз всичките ги разкрих. Само теб не можах... Обаче веднага асоциацията: Сталкер = много набирания = широк гръб = не беше на масата която седях първоначално /понеже там ги познавах всички/ = момчето, което седеше зад мен! Много не колегиално ... даже съм имал възможност да тренирам заедно с теб, а дори не съм знаел кой си. УУУУ
04.12.11
14:56
gips-e, освен и той да си качи снимка на бицепса в профила, да го познаеш? :)
(хумор от дясната маса снощи)
04.12.11
14:56
Много готини хора са тия в BB-team… Добре си прекарах и аз. Жалко, че времето не стигна да поговоря с всички.
+
Аз всичките ги разкрих. Само теб не можах... Обаче веднага асоциацията: Сталкер = много набирания = широк гръб = не беше на масата която седях първоначално /понеже там ги познавах всички/ = момчето, което седеше зад мен! Много не колегиално ... даже съм имал възможност да тренирам заедно с теб, а дори не съм знаел кой си. УУУУ
Ти ги разкриваше по бицепса, неговият явно си го пропуснал :D
Абе аз що съм такава нацупена на повечето снимки? (rain)
Благодаря на всички, изкарах си чудесно и много се забавлявах! (sun) Ще ми се по-честичко да се виждаме!
Явно не всички сме така добри в контраразузнаването. :) Теб например не те разбрах кой си.
04.12.11
15:07
За това предлагам в бб-тийм всеки да слага снимка със себе си и в ника му да присъства част от името му ако не цялото ! :P поне редовните посетители да се познаваме...
За това предлагам в бб-тийм всеки да слага снимка със себе си и в ника му да присъства част от името му ако не цялото ! :P поне редовните посетители да се познаваме...
Е ти съвсем искаш да опростиш нещата :D :D :D
+
Аз всичките ги разкрих. Само теб не можах... Обаче веднага асоциацията: Сталкер = много набирания = широк гръб = не беше на масата която седях първоначално /понеже там ги познавах всички/ = момчето, което седеше зад мен! Много не колегиално ... даже съм имал възможност да тренирам заедно с теб, а дори не съм знаел кой си. УУУУТи ги разкриваше по бицепса, неговият явно си го пропуснал :D
:) Мен така ме разпозна :) по снимката на бицепса хихи
04.12.11
15:42
Някой друг пи ли iран снощи в Happy?
Ця-я-ял ден ме цепи кратуната... какво беше това чудо... (dull)
Много не колегиално ... даже съм имал възможност да тренирам заедно с теб, а дори не съм знаел кой си. УУУУ
E, хайде сега, направо се почувствах виновен. :)
Като не знаеш, питаш. :P
Би било малко неловко да преследвам хората за да им казвам кой съм. :)))
Може пък да не им е толкова важно, особено по време на тренировка, докато се раздават на някой луд CF комплекс.(muscle)
Кольо - това е стрес и напрежение. Заглеждал си се много по хората и докато си сканирал лицата им си се опитвал да ги свържеш с никове и това те е уморило. (rock)
Поздравления за организацията! Много добра беше. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 04.12.11 15:46.