29.11.11
18:00
Здравейте ! Аз съм момче на 15 години и съм 1.60 висок последно когато ме теглиха а то беше преди месец някъде бях 54 кг. Сега да съм качил мах 1 ,защото не се храня много смисал сутринта много мразя да ям и от мноого време не ям сутрин но вчера се реших след като мине Декември и началото вече на новата 2012 да съм качил поне 9-10 кг. Един приятел от моя клас ми каза че за 1 месец с някакви хранителни добавки който стрували към 12 лева и се разтварят във вода е че с тях качил 10-12 кг. но разбирасе и много ядене. Та си викам да направя 1 тема и да ви питам някои работи като например има ли смисал да давам 12 лева за тази добавка аверчето ми каза че помагала доста за качането на кг. Вторият въпрос ми е да тренирам ли докато качам смисъл да се набирам на лостове , кофички , лицеви опори и т.н или просто да ям и евентуално ако има смисъл да взимам и тая добавка дето се разтваря в вода и я пиеш. Вчера като се надъхах да качам тая сутрин изядах 1 пържола и ми влезе много стабилно страно но обикновено като ям сутринта направо ми се драйфа може би не съм свикнал. Е маи много писах. И 1 последен въпрос от мен ще може ли да ми кажете някоя добра закуска. Аз за обяд и там другите хранения за деня се сещам закфо става на въпрос яйца, месо (свинско/пилешко) , картофи, ориз и т.н ако съм пропуснал нещо моля кажете. И най важното дали е възможно да постигна тази цел ? Хайде Мерси предварително очаквам помощ от вас. :)
29.11.11
18:12
Един вид колкото и да се тъпча и кфато и добавка да взимам 8-9 кг. обсурд да кача .. ;( Ясно Мерси все пак ;)
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 29.11.11 18:15.
казано от Pavlin Atanasov на 29.11.11, 18:12:
Един вид колкото и да се тъпча и кфато и добавка да взимам 8-9 кг. обсурд да кача .. ;( Ясно Мерси все пак ;)
Питай батко си son of a gun как става тая работа. Щото преди е бил с 5 кг по-лек от теб,а сега е с 10 кила по-тежък и виж само какъв гръб има на аватара и колко е нацепен. Обаче,ако пестиш пари от закуските,забрави. :) Повече от 50-100 грама едва ли ще качиш в близките 5-6 месеца. :D
Абе от добавките голяма файда няма да усетиш (особено тая за 12 лева, дето явно ще да е степче, за тия пари друго няма .. :D), но иначе не си съвсем прав. Ако се тъпчеш достатъчно 8-9 кила за 2 месеца можеш да ги удариш лекичко .. само че не знам “лоена топка” какво точно ти говори ;) Да няма после нова тема “Ще успея ли”, а вътре да пише за едно добавка за 16 лева, от която се свалят 10-12 кила за месец ;)
За къде бързаш на 15 ... то не става “реших се” и айде - време трябва. Ама да се научиш да ядеш няма да ти навреди де, пак желание че имаш.
30.11.11
10:31
казано от Миро на 29.11.11, 22:06:
Питай батко си son of a gun как става тая работа. Щото преди е бил с 5 кг по-лек от теб,а сега е с 10 кила по-тежък и виж само какъв гръб има на аватара и колко е нацепен. Обаче,ако пестиш пари от закуските,забрави. :) Повече от 50-100 грама едва ли ще качиш в близките 5-6 месеца. :D
Точно от тея пари за закуска качих 12кг за няколко месеца... Това бяха и първите ми месеци във фитнеса, но пак са си 12кг.
30.11.11
11:46
Дали и какво ще постигнеш зависи предимно от теб самия.
Лично аз считам, че си голям за да вярваш във вълшебни хапчета, прахчета, пръчки, огледала, кристални топки и великденски зайци.