05.12.11
22:59
ако темата не е за този раздел се извинявам и моля да бъде преместена, искам да си взема лост за вкъщи потърсих в практикер но нямаше та някой знае ли спортен магазин в Пловдив от където да си купя лост
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 05.12.11 23:00.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
05.12.11
23:02
Може да ти звучи банално и тъпо, но използвай търсачката има поне няколко теми със същото питане.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53122
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/48489
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/11929
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/55306
ии т.н.
Аз пък смятам, че посочените теми са много стари и никой не ги следи. Т.е. няма кой да отговори.
Имам следният въпрос:
Искам да си взема лост, който да се закрепва на вратата вкъщи. Само че искам да мога да го слагам преди тренировка и да го махам след тренировка. Т.е. да не ми виси постоянно на вратата, а да може да се слага и маха.
Казаха ми за такива лостове, които се монтират с вакуум, но не знам до колко са надеждни и на колко поставяния и махания ще издържи един такъв лост.
За това, моля, препоръчайте ми лост за вкъщи, който да мога да слагам и махам, когато ми е необходимо (което ще рече няколко пъти в седмицата).
06.12.11
09:43
Аз си взех такъв от ЛИДЛ. Монтират се 2 пластини на касата на вратата, а лоста се развива и свива в двата края, с приложение за каси с ширина до 92 см, или 97см не помня точно. Можеш да го махаш и слагаш, когато си поискаш.
Относно магазините в Пловдив. Със сигурност са много, от където можеш да си вземеш лост, пишеш в google спортен магазин в Пловдив. Сещам се за тези:
Спорт депо - но малко по соленичко ще ти излезе.
В МОЛ Галерия - магазин ЯКО, представители са на insportline (сайт) и каквото си харесаш от този сайт могат да ти го докарат, ако го нямат в наличност. За да не се разкарваш до МОЛ-а можеш д аим пишеш и-мейл, и да заявиш кой артикул искаш. Те ще ти кажат, кога могат да ти го докарат.
Сещам се и за магазин MAXIMA, само, че нямат представителство в Пловдив, онлайн може да се поръчва.
Мнението беше редактирано от Мила на 06.12.11 09:53.
06.12.11
09:56
Значи ЛюЛю има два магазина в Пловдив. Единия е в капана другия на малката главна пресечката пред Халите продават евтино и имат подобни лостове специализирани са за спортна екипировка. Също бях чувал че някой от Пловдив прави П образни лостове за таван били много хубави, но не мога да се сетя нещо за контакти.
Mon coeur, благодаря ти много.
Явно този лост, който е бил в ЛИДЛ съм го изпуснала. Сега не знам да ли го има, задължително ще отида да проверя.
Само да те попитам: това, което се монтира на касата - лесно ли се монтира? Т.е. трябва ли да се правят разни дупки и някакви такива неща? Също така, много ли стърчат тези монтирани работи, когато лоста не е сложен?
Хаха, малко странни въпроси, но все пак ме интересува и от естетическа гледна точка. :)
06.12.11
10:33
казано от Jewelz на 06.12.11, 10:15:
Явно този лост, който е бил в ЛИДЛ съм го изпуснала. Сега не знам да ли го има, задължително ще отида да проверя.Само да те попитам: това, което се монтира на касата - лесно ли се монтира? Т.е. трябва ли да се правят разни дупки и някакви такива неща? Също така, много ли стърчат тези монтирани работи, когато лоста не е сложен?
Хаха, малко странни въпроси, но все пак ме интересува и от естетическа гледна точка. :)
Амииии не, не стърчат много - те са малки пластмасови пластини в които се поставя лоста.
И трябва бор -машина(мисля,ч е така се казваше) за да се пробият малки дупки в касата на вратата. Към комплекта си има и винтове за прикрепване. Има си схема за сигнализация, дали е поставен както трябва лостът (цветова схема) абе екстри ;)
Мнението беше редактирано от Мила на 06.12.11 10:34.
казано от Mon coeur на 06.12.11, 10:33:
казано от Jewelz на 06.12.11, 10:15:
Явно този лост, който е бил в ЛИДЛ съм го изпуснала. Сега не знам да ли го има, задължително ще отида да проверя.Само да те попитам: това, което се монтира на касата - лесно ли се монтира? Т.е. трябва ли да се правят разни дупки и някакви такива неща? Също така, много ли стърчат тези монтирани работи, когато лоста не е сложен?
Амииии не, не стърчат много - те са малки пластмасови пластини в които се поставя лоста.
И трябва бор -машина(мисля,ч е така се казваше) за да се пробият малки дупки в касата на вратата. Към комплекта си има и винтове за прикрепване. Има си схема за сигнализация, дали е поставен както трябва лостът (цветова схема) абе екстри ;)
Мерси много, скоро и аз явно ще си дупча касата на вратата. :)
06.12.11
20:23
Джевелс, аз стъпих на уникалната промоция. Лятото набарах от Кау*ланд мега лоста за 20-25лв някъде. Закачам го на касата на вратата и го махам. Върши работа за набирания за гръб-пред гърди и зад врат. За набирания за мускулите сгъвачи на ръцете-широк, тесен и напречен хват. На земята като го поставя правя лицеви опори и кофички. Уникален е. Минавай от време на време. Пак ще го пуснат. Сега ще прикача и снимки.
Мирослав, супер лост си купил, поздравления. :)
На много места се продават лостове от този тип, само че аз няма как да го закача вкъщи.
Вратите вкъщи не са с такава издадена каса.
Благодаря ти за отговора и за това, че споделяш опит.
Радвам се, че си намерил такава оферта, лостът наистина изглежда много добре.
Стоян, отиди до някой от по-големите спортни магазини в Пловдив, със сигурност ще има някой от изброените по-горе варианти.
07.12.11
21:26
Този лост от кауфланд е много хубав , но поне в тракийския кауфланд заредиха 1 път с такива и те свършиха много бързо . Ако няма там също има магазин срещу Баумакс - SportDepot , там има два вида лостове . Също в метро има лостове .
В Метро има един за 14 лева... но е гаден (такъв които се върти). В Карфур има на 2-рия етаж един спортен магазин, но са много скъпи имаше 2 вида един за 90 лева и др за 55 (същия като на момчето дето го е купило от ЛИДЛ).
казано от westsa на 08.12.11, 00:07:
http://www.mnd.free.bg/fitnesyredi.html
Подкрепям ! Това са уредите на добра цена май май... Тези за които говорите за врата са много зле.. Едно че са супер паянтови и при едно по рязко набиране може да се намерите на земята почупени... друго че не са удобни.. Касата на врата е прекалено тясна и лактите ще ви опират встрани при набиране с по широк хват.. Трето че и няма да може да правите дълбоки набирания и изобщо много зле.. за нищо не стават..
Ако си търсите компактно решение има уред от линка горе който е с подвижна част и закрепяте за стената само метална рамка... а когато искате да тренирате слагате останалата част... Ей за тва говорим http://www.prikachi.com/images/210/4127210b.png че е и успоредка и лост.
Аз си поръчах и в понеделник го очаквам :) Ако се интересува някой ще изкажа впечатления след като го взема.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече