Хранене след тренировка

24.01.12
15:54

Здр. искам да попитам дали е полезно веднага след тренировка да се яде нещо. Аз лично съм чувал за мед, че било полезно но не съм сигурен.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

24.01.12
17:10

Хубаво е ако се приеме някакъв бърз въглехидрат като например банан.Колкото до основно хранене , желателно е да е поне час и половина след тренировка , в противен случай се натоварва сърцето и като цяло организма на човек.Колкото до меда 2/3 лъжици не мисля че ще окажат някакво негативно влияние. :)

Поздрави !!!

25.01.12
10:40

Плодове след тренировка смисъл много няма, тъй като фруктозата не възобновява мускулния гликоген, а чернодробния. Препоръчвам ти да хапваш локум след тренировка или пък локумени вафлички ;) Като добавиш и една доза суроватъчен протеин всичко вече си идва на мястото :)

Мнението беше редактирано от AnToAn4o на 25.01.12 10:41.

25.01.12
13:55

Ако прочетеш статията за банана във изданието ще разбереш защо има ползва от банан след или по време на тренировка :)

Поздрави !!!

26.01.12
11:52

Аз се храня час и петнадесет минути или по-късно след тренировка, като ям кофичка кисело мляко и 2 филий хляб и ми се отразява добре! Тренирам от 19:30 до 21:00.

Здравей,
храненето след тренировка е най-важното.Добре е да се раздели на две.Идеалния вариант е до 20-30 минути да се изпие един въглехидратно-протеинов шейк.След това  до час,час и половина протеин и въглехидрати от твърда храна.Няма кой знае какво значение въглехидратите от какво ще дойдат,все пак не се готвиш за Мистър Олимпия,по важно е при първия прием въглехидратите да са прости /моно и ди-захариди/ и съотношението протеин към въглехидрати да е 1:3,след това идва ред на сложните при второто хранене.
поздрави

28.01.12
10:03

1гр/кг тм декстроза + 30-40гр суроватъчен протеин.След час-час и половина стабилен обяд/вечеря

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1