[quote author=“D3BEP”]И все пак ясно виждате, че е оцелял :)
Не мога да ви кажа дали се е травмирал и как точно се е травмирал.
Но не мисля, че толкова страшно се е контузил и определно се съмнявам да си е потрошил нещо.
Ами...
I was at the competition. The first crack you hear is his right thumb breaking, the second crackling sound was his chest being crushed. The mans name was Rick Garvin and he died of internal bleeding. ...
20.04.05
14:09
Абе не хващай много вяра... Може и да е вярно, може и да не е. Всеки казва различно. Аз пък изстисках всичко от звука на филма, чувам пукания през цялото време, но не и хрущене.
ей ти други коментари:
this is real, I saw it on tv about 2 or 3 years ago. They interviewed the guy. Hes ok now. ...
Submitted by: JASON VOORHEES at 4/17/2005 6:14:46 PM
VOTE TO DELETE COMMENT
That guys name is Gene Rychlak, he set the world record for bench press in 2003 at 900 pounds and in 2004 broke his own record by benching 1,005 pounds. ...
Submitted by: OFMG at 4/17/2005 9:47:46 PM
VOTE TO DELETE COMMENT
Всеки неговите си неща приказва...
ПП. - не открих никъде новина, свързана със смъртта на човек с такова име; даже и такъв пауърлифтър не открих. Единствено в един друг форум някой е дал линк към този и е преповторил мнението, което повтаряш и ти.
Във всеки случай е вярно и аз пак го повтарям: при тази тежест ако нещо се счупи, ще бъуде всичко според мен.
Ама има ли смисъл да спорим? Всеки там си е приказвал по нещо си; нито знаем какво е станало, нито къде, нито явно кой...
Като нищо филмчето може и да е фейк...
На мен хрущенето ми звучи като късане на фланелката... Това не е Ричлак 100%, той няма такива татуировки, освен това вдига само с неговата си шапка. :lol:
Може и здрав да е човекът, но защо си дръпна ръцете така, ако наистина не си е счупил пръстите/китката?
20.04.05
14:22
Знам ли?
ИЗпусна я по скоро. ОСобено ако се е скъсала фанелката и тежестта не му е по силите... Долу на големите тежести най - трудно се задържа, особено при бавно спускане(ако не е разрешено пружинирането). Предполагам, на всеки му се е случвало, на мен поне е... Даже в интерес на истината спирах кадрите - пазачите всъщност реагираха ама той наистина много инцидентно я изтърва...
Не знам какво му е, просто предполагам. Според мен или има потрошени и набити навътре ребра или е ок.
А онея писатели ги мани. Същите писали по - надолу, че 600 либри било над севтовната класа и че редки елементи дигали по 200 а веднъж във фитнеса видели един дет вдигнал 300(130 кила май) и това било свръхживотно... Абе глупости...
20.04.05
14:39
[quote author=“D3BEP”]Същите писали по - надолу, че 600 либри било над севтовната класа и че редки елементи дигали по 200 а веднъж във фитнеса видели един дет вдигнал 300(130 кила май) и това било свръхживотно... Абе глупости...
Да дойдат тея момчетии в България да видят как е - направо като извънземни ще ни гледат.
ами да ви кажа честно начина по които трагна изведнаж щангата надолу на мен лично много ми прилича на контузия мисля че е скъсал някои мускул или пък може да е припаднал ( виждал съм щангисти да припадат ама трибоици ..... :? ) иначе не мисля че е умрял