Относно изварата.

Купувам си  я на ‘’Маджаров’’ по 350гр за 2лв. Но, кога е по - добре да я ям.. Вечер, като последно хранене или сутрин рано ? Освен това по - колко грама трябва да ям за покачване на ММ ? На 100гр извара примерно, как да разбера колко протеин има в нея ? Освен това, понеже не ми харесва да я ям чиста, си я правя с чесън и малко майонеза .. Това били представлявало някакъв проблем ?

Темата беше редактирана от Дамян Цветанов на 01.02.12 20:15.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.02.12
20:23

Сутрин ти трябват бързи протеини...Най-подходящо за това е яйчен белтък. Изварата е хубаво да я хапваш преди лягане, не повече 200-250 грама.
Чесъна няма да е проблем, ако спиш сам в стая. :)
Аз лично съм против майонезата. По-добре я приготви с сурови ядки и 100 грама кисело мляко + малко канела. Става нещо като крем. Опитай!

01.02.12
20:33

Изварата има от 14 до 17 грама белтъчини на 100 грама продукт.Хапвай я по всяко време т.е. когато ти харесва.Фитнес изварата на “Дядо Либен” е сухичка но има 22 % белтъчини.Цената също е добра.Майонезата може да слагаш но има мазнина в нея така че зависи от целите ти.Малко подправки като черен пипер щипка чубрица кисело мляко както ти препоръчва колегата ще я разнообразят.

Мнението беше редактирано от Gladiator на 01.02.12 20:42.

Малко скиптично съм настроен към неговите продукти, че като го знам какъв измамник е .. Но ако я намеря ще я пробвам .

01.02.12
20:44

То на някой вяра можеш ли да имаш?

01.02.12
21:08

Ами може, купуваш си една крава, доиш я и печелиш натурално мляко, извара, сирене..

Така е .Лятно време на вилата ни има едни помакини какво сирене и каква извара правят просто ... Несравним вкус и качество ..

02.02.12
10:48

Специално изварата на дядо либен е суроватъчна и е подходяща за закуска или друго време през деня, но не и вечер ;)

02.02.12
14:17

Дамян аз си я правя 130-150гр Извара + 3 лъжици кисело мляко 2% + 200мл вода и един банан и пасирам. :)
По добре отколкото с майонеза. :)

Обезмаслената на Олимпус е много готина, аз лично си я хапвам направо от пликчето ... а ако и сложа и малко домашна лютеница и печени чушки направо половин кило заминава без да се усетя :D Аз лично си я хапвам по всяко време, ако има вкъщи. Мажа си дебело филиите и си я хапвам с останалото (пържоли, кюфтета, квот’ дойде). Протеин да има :D Иначе преди лягане също хапвам, но лошото е, че много бързо я изяждам и рядко има в хладилника :D

Мерси за предложенията. Ще  пробвам вариантите и ще видя, кой ми допада най - много.. :)

02.02.12
22:30

казано от AnToAn4o на 02.02.12, 10:48:

Специално изварата на дядо либен е суроватъчна и е подходяща за закуска или друго време през деня, но не и вечер ;)

Това е изварата която единствено ми понася на вкус. Лошото е че често им куца качеството, често се случва да имат различен вкус различните партиди, като последните няколко имат двойна опаковка и е по сбита.

Това че на дядо либен (фрезко) изварата е суроватъчна значи ли че се усвоява по-бързо, защотото я ям предимно вечер?
Ако това наистина е така, другите извари какви са, и защо се усвояват по-бавно?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1