01.02.12
20:14
Купувам си я на ‘’Маджаров’’ по 350гр за 2лв. Но, кога е по - добре да я ям.. Вечер, като последно хранене или сутрин рано ? Освен това по - колко грама трябва да ям за покачване на ММ ? На 100гр извара примерно, как да разбера колко протеин има в нея ? Освен това, понеже не ми харесва да я ям чиста, си я правя с чесън и малко майонеза .. Това били представлявало някакъв проблем ?
Темата беше редактирана от Дамян Цветанов на 01.02.12 20:15.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСутрин ти трябват бързи протеини...Най-подходящо за това е яйчен белтък. Изварата е хубаво да я хапваш преди лягане, не повече 200-250 грама.
Чесъна няма да е проблем, ако спиш сам в стая. :)
Аз лично съм против майонезата. По-добре я приготви с сурови ядки и 100 грама кисело мляко + малко канела. Става нещо като крем. Опитай!
Изварата има от 14 до 17 грама белтъчини на 100 грама продукт.Хапвай я по всяко време т.е. когато ти харесва.Фитнес изварата на “Дядо Либен” е сухичка но има 22 % белтъчини.Цената също е добра.Майонезата може да слагаш но има мазнина в нея така че зависи от целите ти.Малко подправки като черен пипер щипка чубрица кисело мляко както ти препоръчва колегата ще я разнообразят.
Мнението беше редактирано от Gladiator на 01.02.12 20:42.
01.02.12
20:40
#3
Малко скиптично съм настроен към неговите продукти, че като го знам какъв измамник е .. Но ако я намеря ще я пробвам .
Ами може, купуваш си една крава, доиш я и печелиш натурално мляко, извара, сирене..
01.02.12
21:41
#6
Така е .Лятно време на вилата ни има едни помакини какво сирене и каква извара правят просто ... Несравним вкус и качество ..
Специално изварата на дядо либен е суроватъчна и е подходяща за закуска или друго време през деня, но не и вечер ;)
02.02.12
14:17
#8
Дамян аз си я правя 130-150гр Извара + 3 лъжици кисело мляко 2% + 200мл вода и един банан и пасирам. :)
По добре отколкото с майонеза. :)
02.02.12
15:01
#9
Обезмаслената на Олимпус е много готина, аз лично си я хапвам направо от пликчето ... а ако и сложа и малко домашна лютеница и печени чушки направо половин кило заминава без да се усетя :D Аз лично си я хапвам по всяко време, ако има вкъщи. Мажа си дебело филиите и си я хапвам с останалото (пържоли, кюфтета, квот’ дойде). Протеин да има :D Иначе преди лягане също хапвам, но лошото е, че много бързо я изяждам и рядко има в хладилника :D
02.02.12
17:22
#10
Мерси за предложенията. Ще пробвам вариантите и ще видя, кой ми допада най - много.. :)
казано от AnToAn4o на 02.02.12, 10:48:
Специално изварата на дядо либен е суроватъчна и е подходяща за закуска или друго време през деня, но не и вечер ;)
Това е изварата която единствено ми понася на вкус. Лошото е че често им куца качеството, често се случва да имат различен вкус различните партиди, като последните няколко имат двойна опаковка и е по сбита.
Това че на дядо либен (фрезко) изварата е суроватъчна значи ли че се усвоява по-бързо, защотото я ям предимно вечер?
Ако това наистина е така, другите извари какви са, и защо се усвояват по-бавно?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече