02.02.12
01:49
Здравейте, чудих се къде да постна темата и реших да е тук, не знам дали мога да го нарека здравословен проблем, както и да е... Първо ще ви запозная с положението си, а ето и какво е то. Тренирам 3-4 години и чета всеки ден, може да се каже, че съм навътре в нещата. Принципно знам, че коремната област на културистите, които използват химия е издадена напред в следствие от стероидите, защото освен мускулите, вътрешните органи се разширяват. При мен положението е малко по-различно, аз не използвам никакви медикаменти и горната и средната част на корема са ми издадени напред, и да знам, че корема няма горна и средна част, просто така изглежда. Долната ми част пък си е нормална, нямам мазнини, а дълбоко орелефен корем, просто в горната част е издаден напред. Гръдния ми кош е много широк, откъдето и започва издуването ми от първия ред на коремните мускули. Въпросите са ми: Има ли недостатъци? Какви са те? И на какво се дължи това издуване? Ясно е, че е ген, защото брат ми е със същото телосложение. Атлетични натури сме.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим02.02.12
07:49
Еми постни снимчица да го видим колко е релефен и колко напред и тогава вече по реално ще можи да се прецени
Доколкото разбирам стомаха ти е разширен. Пробвай с по-чести и по-малки порции храна, течностите ги приемай между храненията, включи и храносмилателни ензими ако сметнеш за добре ;) По-принцип в основен период ми се случва и до 10-тина дни с препоръките, които ти дадох се оправя проблема. Също така вземи предвид какви храни приемаш, дали пък там някъде не е проблема, и също така не си посочил откога го имаш този проблем
02.02.12
11:15
Генетично е защото съм така от както се помня. Пробвал съм всякакви хранителни режими, не мисля че е от храненето :) Ям в рамките на нормата без да преяждам и по-малко. Като цяло мога да кажа, че ям малко. Ще кача днес снимки :)
Мнението беше редактирано от liveactive activlive на 02.02.12 11:20.
02.02.12
21:27
Сега виждам, че на снимките не може да се види почти нищо, но ето все пак:
http://prikachi.com/images.php?images/158/4345158Q.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/171/4345171m.jpg
талията ми е 80, но горе всичко се прецаква.
Като ти гледам страничната поза, ми се струва, че имаш гръбначно изкривяване (сколиоза), т.е., прегърбен си.
Това скъсява коремните мускули и пресата ти изпъква, раменете ти също отиват напред. Това изгърбване може да се получи и при много тренировки за гърди и преса и недостатъчно за гърба, задното рамо и долния трапец, но едва ли чак толкова. И аз имам изкривяване и пресата ми е изпъкнала, макар и не толкова като при теб.
Но може и да греша. Това ли ти е отпуснатото положение на тялото?
Мнението беше редактирано от Петко К на 02.02.12 22:31.
02.02.12
22:33
Май от сянката на стената се вижда тази гърбица. Дано да не бъркам.
03.02.12
10:55
Абсолютно си си добре.
Не се филмирай!!!
03.02.12
12:15
Принципно е малко по-прибрана. Ходил съм при един от най-добрите специалисти в България и той каза, че имам леко гръбначно изкривяване, защото едното ми рамо е на по-ниско от другото, за гърба нищо не каза. Нямам проблеми да си седя изправен не мисля, че гърба ми е издаден толкова от гръбначното изкривяване, но заради него си купувам постоянно нови тениски, защото започват да ми стоят като поличка отзад.
Петко, кореми си го тренирам през ден, а гърба не чак толкова защото той си се развива от самосебеси с другите упражнение, бързо ми върви и не го тренирам изолирано, и без това талията ми е малка :) Много хора си мислят наистина, че съм изгърбен, а аз не съм принципно :) ще се опитам да направя по-хубави снимки.
Мнението беше редактирано от liveactive activlive на 03.02.12 12:16.
03.02.12
13:02
аз искам да видя снимка в профил на дневна светлина.
Петко - сколиозата е наляво-надясно, а кифозата е това което ти виждаш.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече