Кога горе долу според вас ще започна да виждам някакъв видим резултат от добавките?

Здравейте, на 26г съм тренирам от година и половина, за пръв път си позволих да зема креатин + гейнер + Амино Скитек 5600 + глутаин, та въпроса ми е следния: пия ги нещтата от 20 дни, кога горе долу според вас ще започна да виждан някакъв видим резултат при приличен режим на хранене?? Питам защото нямам идея кога започват да идват резултатите от такива добавки :) Благодаря ви предварително..

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 12.02.12 21:56.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Когато спрем да мислим че добавките правят чудеса ще се появат първите резултати. Щом си почнал да ги пиеш изпий всичко до край пък тогава търси резултати - така е трудно да се каже имайки в предвид че накои добавки не дават резултат понякога. :)

Поздрави !!!

12.02.12
22:10

За креатина зависи какъв е .. ако е монохидрат след зареждащия период трябва да усетиш силата , що се отнася до аминото и глутамина по доброто възстановаване трябва да е на лице от самото начало . Ефекта при гейнъра също е би трябвало да е непосредствен . Ако говориш за визуални резултати това е прекалено относително , ако имаш 50% бф. е едно , ако имаш 5 е друго . Ако пък до сега не си усетил нито един от тези ефекти храната не е никак прилична или пестиш добавките .

head_hunter

12.02.12
22:14

От амино 5600 не чакай възстановяване, а глутамина ако пестиш - също.
Ако нямаш подходящ хранителен режим по-скоро, ще получиш от умрял писмо, освен ако не броиш водната задръжка от монохидрата за резултат.

Възтановяването и силата ги усетих, въпроса е че видим ефект нямам все още, за това и питам кога да очаквам :)

12.02.12
22:40

казано от Николай Руменов на 12.02.12, 22:30:

Възтановяването и силата ги усетих, въпроса е че видим ефект нямам все още, за това и питам кога да очаквам :)

Ако наистина е така, значи с креатина си ОК - по моя скромен опит с него повече от малко сила няма да усетиш (не че е зле, аз поне съм доволен).
От другите неща убий ме, не знам какво точно очакваш да усетиш, камо ли да видиш - от 1 месец бухам някакви аминокиселини, дето ми ги подариха, и се чудя кой дава пари за такива неща (хем моите май са бая по-качествени), гейнера, както и протеините на прах всичките, си е фул шит и ефект ще видиш, ако си достатъчно способен да си го внушиш, че го има (или да отдадеш неизбежен напредък точно на него, койт знае), а глутамина никога не съм го и помирисвал, но от нещата, които съм чувал, май не е от тия, дето им се “вижда” ефекта.
Та с една дума, каквото е имало като ефект си го видял вече, за толкоз пари дет се вика - толкова :)

head_hunter

12.02.12
22:46

казано от Николай Руменов на 12.02.12, 22:30:

Я напиши от кое по, колко приемаш?

Ок, Креатин - зареждаща фаза 5дни 4 пъти на ден по 5гр и сега вече 40дни по 1път по 5гр на ден
Гейнър и глутамин в шейкъра ги меша по 3пъти на ден, понякога само по 2пъти
Сцитек Амино 5600 - 3 таблетки веднага сутрин, 3 м/у яденетата и накрая още един път 4 таблетки ( 10 на ден )
Не спазвам супер строга диета, но ям по 4,5 пъти на ден въглехидрати и белтъчини..
Това е, как мислиш, добре ли е??

Мнението беше редактирано от Николай Руменов на 13.02.12 00:21.

head_hunter

13.02.12
00:40

Не не е добре. Добре щеше да е да знаеш от белтъчините и въглехидратите по колко приемаш. Мазнини в менюто си нямаш ли или мислиш, че не са важни? Зареждащата фаза при монохидрата отдавна е приета, като не нужна.
Щом си мислиш, че добавките те възстановяват - така да е, но се убеждавам, че плацебото е голяма работа :D
Само за сведение - тези аминокиселини можеш да си ги гълташ постоянно, с тях или без - разлика няма.

Ям и мазнини, свински пържоли често и кво ли не, вече незнам, иначе твойто мнение е да не очаквам кой знае какъв ефект от тези добавки така ли???

head_hunter

13.02.12
07:06

казано от Николай Руменов на 13.02.12, 00:19:

Гейнър и глутамин в шейкъра ги меша по 3пъти на ден, понякога само по 2пъти

За глутамин-а си далеч от работещата доза, освен ако двата приема не са ти по 20 гр. Нямаш хранителен режим или поне не го видях описан тук, та евентуално ефекта, ще е от допълнителните калории, приети от гейнъра, водичка от креатин-а и малко сила. Дори и да качиш нещо, как си мислиш, че ще го поддържаш, като спреш гейнъра? Да не говорим, че е голяма глупост да се дават пари за въглехидрати /при толкова възможни и евтини източници/.
Няма да споменавам, че ако не си стигнал някакъв период на застой и не си постигнал нещо първоначално с хранене и тренировки, че в момента не правиш нищо.
Не даваш никаква смислена информация, но питаш ефект, ще има ли? Няма как да ти каже някой със сигурност.

14.02.12
11:01

Продуктите които приемаш са хранителни добавки изцяло за по-бързо възтановяване. Ако преди тях си възтановявал за 3 дни (отностиелно) сега с правилните дози от тях за 1 ден, това би ти позволило да увеличиш обема на тренировките или честота им, откъдето и евентуално да разтеж повече, но ако тренировките са си останали същите не очаквай по-големи мускули, а просто по-бързо зътановяване.
Поне аз така си ги представям нещатата с хранителните добавки за по-бързо възтановяване. Също така, без хранителен режим, резултата от дабавките никак няма да е ясен.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1