Ново начало за по-добър живот.

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.04.12
17:12

08.04.12
09:40 2 яйца, сирене, 1/2 домат
12:00 картофи с грах, пушен бекон
17:10 30 гр. орехи
17:30 леща, бекон
19:00 леща, краставица

Тренировка: почивка.
Размисли: Днес имах най-якия фитнес който съществува- копаене! Много вървене и не достатъчно храна.

Мнението беше редактирано от Ellie на 08.04.12 20:17.

09.04.12
11:43

09.04.12
10:00 яйце, варен ориз, сирене, краставица, 2 филии със сладко от череши, халва
12:00 тренировка*
13:30 яйце, бекон, 1 домат, краставичка
17:10 тренировка*
18:00 банан
18:30 1л. прясно мляко
20:00 ориз, грах със свинско

*12:00 тренировка
Insanity Core Cardio & Balance 37:19 мин.
1) Warm Up
-Switch Heel Kicks
-Mummy Kicks
-Football Shuffles
-Over The Log
-8 High Knees/8 Power Jacks
-8 Fast Feet/8 Hooks
2)Stretch 03:50
30 сек. почивка
3)
-Moving Ski Hpos
-Hit The Floor
-Level 1 Drills
-Heisman
-8 Switch Kicks/8 Hop Squats
-High Jumps
-Moving Plank Walk
-8 Elbows/4 Suicide Drills
-4 & 4 Hops
-Jab Switch Jump Squats
-Hip Flexor Burners 03:40
30 сек. почивка
-Oblique Knee Lifts
-Shoulder Burners In Plie 03:23
4) Cool Down Stretch

*17:10 Тренировка
общо 30-40 мин. 2 кръга
кофички 3х6
набиране за бицепс 3х6
повдигане на краката от шведска стена 3х8
След първия кръг 6мин. бягане и 1 спринт за 06:09 сек.
След втория около 3 мин. бягане
**Трите упражнения съм ги правила като отдолу ме повдигаха, наистина ми беше ужасно трудно. Не мога въобще да се набирам, направо ме е срам.
Храна: Днес сутринта се изложих с яденето, но ми се ядеше и не съжалявам ни най-малко. Даже и още трябваше да си хапна ;д.
Тренировка: Това е последната седмица от първата част на insanity, през тази седмица се върти само тази тренировка, но няма да имам възможност да я правя всеки ден.
Размисли: Днес ако не се развали  още времето ще изляза да потичам малко и ще направя опити за набиране на лост.

Мнението беше редактирано от Ellie на 09.04.12 20:29.

10.04.12
19:54

10.04.12
08:20 бекон, сирене, домат
09:30 тренировка*
10:44 яйце, едно парче свинско месо
12:00 голяма порция свинско месо с ориз и грах
16:00 30гр. орехи и два чая от липа
17:30 тренировка*
20:30 свинска пържола,печен лук, репичка

09:30 *тренировка
17:40 *тренировка
общо около 60 мин. 1 кръг
кофички 3х6
набиране за трицепс 3х6
повдигане на краката от шведска стена 4х10 и 1х6
каране на колело 7ма степен, около 30 мин.
** Упражненията отново са правени с помощ.
Храна: Постоянно съм гладна, не знам как ще смогвам.
Тренировка: Доволна съм с времето и сама се надявам да мога, толкова съм надъхана, че няма как да не успея.
Размисли: Имам  супер яката мускулна треска, много се кефя. ;д Мисля да започна фитнес вместо тае бо, че повече ме радват упражненията с тежести от кардиото.. ще видим как ще се развият нещата.
Не мога без да тренирам дори малко един ден.. това стана просто част от моя живот, начина на хранене, тренировките всичко. :)
Само със сладкото не знам как ще се справям, тази седмица много ми се яде.

Мнението беше редактирано от Ellie на 10.04.12 19:55.

11.04.12
19:16

11.04.12
10:30 ориз, 1/2 свинска пържола, 2 филии със сладко от череши, 1 бисквита, 1 ред и 1/2 шоколад
11:30 тренировка*
13:30 тренировка*
14:40 2 хапки риба тон от консерва, 2 хапки зелена салата
16:15 18:10 тренировка*
20:00 3 парчета руло стефани

11:30 *тренировка
Insanity Core Cardio & Balance 37:19 мин. + коремни преси, лицеви опори.
13:30 *тренировка
16:15 - 18:10
каране на колело /нагоре, надолу, по каманаци .. обиколих 5 пъти селото. /
Храна: Днес сутринта не знам защо ги ядох тези неща - станалото станало. След това нямах никакво желание за ядене, на обяд като ядох жестоко ме заболя корема и се отказах.
Тренировка: Много енергия много нещо .. цял ден можех само да тренирам. Искам и още, но много ще ми стане.

12.04.12
15:59

12.04.12
10:00 1 домат и 1/2 със сирене и малко маринована риба
11:45 2 купички леща, едно парче руло стефани
16:00 60 гр. орехи

тренировка: няма
Размисли: Много ме е яд, времето е толкова хубаво, а аз съм наказана и то защо не съм била яла хляб. Писна ми... отново съм била на диети, щяла съм да умра. В хляба имало някакви си полезни неща, хляба давал енергия.. Писна ми от необразовани хора. Ако има нещо полезно в тоя бял хляб аз да стана трамвай!!! Било ми фикс идея да ям месо и нищо друго.. хаха, направо ми идваше да се разкрещя, но най-малкото щях да си изям боя.
Не може да ядеш яйца, не може толкова месо, не може туй, не може онуй .. ми дай да нагъваме всички по 1-2 хляба, че поне да имаме енергия. Хаха и да съм била спирала да тренирам. ;) Айде родители са ми ама грам не разбират .. моя живот, моето тяло, моя начин на хранене и мислене. Ще си правя квото искам и ще ям колкото искам и каквото поискам. Яла съм бавно за да подлъжа стомаха си, че съм заситена .. не, не тея хора не са чували са сдъвкване на храната, те като гълтат направо и ядат боклуци аз нямам намерение да вървя по техния път. ;)

12.04.12
16:45

Ели, и моите родители бяха така настроени в началото- като чуеха думата диета и започваха с грешните теориите и разсъждения на почти всички хора,които не са се интересували и чели статии за режим на хранене. Аз се опитах да ги запозная със самия режим и това,че по никакъв начин няма да ми навреди,а точно обратното-че е полезно и здравословно.
Даже направих така,че и майка ми да започне да води малко по-здравословен живот,а баща ми се замисли над големите порции храна и ги намали малко.И това само с много говорене от моя страна :D
Надявам се да те разберат и да приемат,че това което правиш е здравословно и полезно за теб. : ))
Успех и ще следя дневника ти :)

12.04.12
22:45

Е, да не ти взеха ключовете вашите? Аз едно време през терасата се измъквах (giggle) Няма да им се даваш!

16.04.12
09:39

Здравейте :)
От доста време не съм писала, но това не означава, че не влизах всеки ден да ви следя - хихи. Доста неща се случиха, неща които не съм очаквала, но хората са си го казали- очаквай неочакваното.
Чукнахте ли се с яйца? Аз тази година нямах боец.. какво да направя, че дупетата на яйцата все остават празни ..
С родителите си не успях да се разбера .. станаха едни караници, едни ревове, едно чудо ужас.. в крайна сметка и от двете страни намерихме компромис.. съгласиха се да ям пълнозърнес, а аз да ям по една филийка на всяко хранене. Е или поне докато съм при тях.. ;д
Тренировки не съм имала от 4 дни и не знам как успявам да се свъртам на едно място, толкова е странно .. когато тръгнеш по един път .. виждаш, че постигаш нещо и накрая хоп спираш за известно време оплескваш нещата и с храната и готово върнал си се две седмици назад.
Да оплесках и храната .. хранех се здравословно, но пък или по цял ден не ядях нищо и вечерта хапвах някоя друга мръвка + хлебец или сутрин не закусвах, абе имах страшни дупки между храненията... не си набавях нужните мазнини, въглехидрати и протеини. Е снощи усрах още повече работата с козунака ама здраве да е ! :D Пък и как няма да я оплескам като аз го направих .. стана чуден като за първи път. ;д
Сега се връщам отново на хоризонта... днес храната ще бъде лека, постепенно ще се връщам към нормалното хранене.. но пък тренировките хич няма да ги бавя. Ще видим по-късно, само да се върна във Варна.

16.04.12
11:09

Аз съм по същия начин,яко оплесках всичко .. цяла седмица бях на път и все сандвичи,козунаци,шоколад .. и много малко полезна храна и резултатът е +1кг,аз очаквах много повече,защото ядях доста.Сега като си мина на моя режим всичко ще си дойде на мястото без да се налагат някакви по специални мерки(диета).
А за родителите-при мен е същата работа,за майка ми 2 яйца на ден и 200гр месо са адски много,трябвало е да ям хляб и банички.Моя проблем се разреши,след като и показах целия си режим-тя видя цялостната картина и се убеди,че се храня добре без нищо да ми липсва и без да прекалявам(защото за нея 1 кг месо на седмица си е живо прекаляване),видя че калории и всичко останало е в ред,въпреки че не ям хляб,той е заместен от други неща,които го компенсират изцяло.

16.04.12
17:12

Майка ми също е запозната с начина ми на хранене, виждала е дневника, виждала е и съветите на другите.. беше съгласна до преди няколко дни. Казваше, че съм започнала да се оправям и изведнъж всичко отначало .. пак с този хляб. Не мога да разбера, защо всички толкова много ценят този хляб като в него няма нищо? /говоря за този от магазина/ и да по-хубаво ли е да ядем баници, пици и торти пред парче месо, сирене, ядки и така нататък. Странен народ!!

16.04.12
08:30 яйце
10:00 250 мл. домашно прясно мляко
11:00 пилешка пържола, 1/2 филия
14:00 зеле със свинско, 2 филии, козунак, сладко от ягоди, компот от праскови
16:02 - 16:58 тренировка*
18:40 тренировка*
20:15 2 яйца, краставица
*16:02 - 16:58 тренировка
*18:40 тренировка
Max Interval Circuit 59:44 мин.
1)
-Jog x3
-Jumping Jacks - Arms Up x3
-123-123 x3
-Jump Rope S-S x3
-High Knees - Arms Up x3
-Switch Kicks x3
-Hit The Floor x3
-S-S Floor Hops x3
30 сек. почивка
2)Stretch 04:52 мин.
30 сек. почивка
3)
-Pedal/Power Lunges x3
-Ski Abs/Jacks/In-Out/Oblique x3
-Power Strike x3
-Frog Jumps x3
-Football Runs/Cross Jacks x1
30 сек. почивка
-Hook Jumps x3
-High Knees W-Twist x3
-High - Low Jab W/Squat x3
-Floor Switch Kicks x3
-1-2-3 Jab Across
30 сек. почивка
-Side Suicide Jumps x3
-Squat Hooks x3
-Full Body Drill x3
-Plank Punches x3
30 сек. почивка
4) Cool Down Stretch 03:16 мин.
Храна: Колко е лесно да ядеш боклуци, а е толкова трудно да се върнеш към добрите навици. Ужас колко добре тръгнах и пак оплесках всичко.. мразя се ама наистина... всичко това беше в огромни количества, чудя се как не експлодирах. Сега искам да се издрайфам, но ме е страх хаха... гади ми се. Как може да съм такова прасе?!?
Тренировка: Днес ще се наказвам само с тренировки! Предстои още едно инсейнити което е един час, а след това най-вероятно ще изляза и ще си направя една дълга разходка или ще правя упражнения за корем - ще видим. Заслужавам един ГОЛЯМ бой!
Едит: С тея подскоци при втората тренировка, храната се връщаше нагоре и пак слизаше долу .. имах няколко почивки по време на упражненията.
Заслужавам сега 5 дни само на вода. Кххх и вчера пак го направих това и .. ау изяждам се отвътре.

Мнението беше редактирано от Ellie на 16.04.12 20:11.

16.04.12
17:54

Ели спри да се наказваш.. голяма работа че си прекалила с вредната храна няколко дни .. чудо голямо.Няма връщане назад.И само на вода и тренировки да го караш няма да промениш нещата.Просто се върни към стария си начин на хранене и всичко ще бъде наред :) Относно това за хляба : Нали знаеш българския народ е свикнал с хляб,масло,пържени картофи,кебапчета и кюфтета и едва ли някой, някога би могъл да промени това разбиране.Мнението на вашите едва ли ще успееш да го промениш,винаги си знаят тяхното :D кофти ;д но просто можеш да се съгласиш на компромисния вариант с пълнозърнестия хляб или да си правиш ти хляб.Имаше една рецепта за хляб с трици,без брашно може да го пробваш.Но няма смисъл да се караш с тях,те са ти родители и се притесняват за теб,а и все пак те са хората,които уйдисват на прищявките ни,те са тези които дават паричките :D:D Успех ;)

16.04.12
17:54

Аз съм абсолютно същата тея дни само ям и се чувствам ужасно,имам усещането че никога няма да спра и няма да се върна към здравословното хранене.Като изям нещо вредно и ми отива цялата мотивация за през деня.Еми,ядеш много-тренираш много и забравяш,както сега сме се поотпуснали така и ще се сегнем (:
Целият български народ яде хляб и то по-много и е адски страшно и опасно,ако не се яде.Ще се повредиш!
Повечето хора казват,че няма да се заситят без хляб- да,няма,защото така са се настройли психически.Всичко е въпрос на воля (:
Сори за спама...

16.04.12
18:14

Колко вярно е това : “Повечето хора казват,че няма да се заситят без хляб”, точно това каза и баща ми.. Едната вечер след като изядох две големи свински пържоли той ми каза, че без хляб дори и 10 пържоли няма да му стигнат за да се нахрани? Е ади бе, хляба само ти пълни стомаха и след един час пак си на масата и пак ядеш хляб. Пф.. не мога да разбера, защо не искам да чуят какво им говорим, защо все те трябва да са прави?
Вики как няма да се наказвам сигурно 2 кг. храна съм изяла само на обяд, сега искам да повърна, но не мога.. наистина много ми се гади. Утре мисля да я карам само на плодове, че доста прекалих и след това вече ако трябва ще изхвърля всичко друго, но ще си оправя храната.. Писна ми, сега като свикнах да си хапвам от туй и онуй и не знам дали ще успея да се наглася на ново. : ( Офф... как да повърна??? Нямам опит с бъркането в гърлото, а и нямам намерение да ставам булимичка .. за това кажете с някакво хапче ще стане ли, че поне да ми олекне. :D

Мнението беше редактирано от Ellie на 16.04.12 18:15.

16.04.12
18:32

Легни си,просто си вземи лап-топа в леглото или легни на дивана пред телевизора.Мен когато ми е тежко-това правя.Лежа неподвижно,допреди повръщах,но това почнеш ли го ... край няма-ще преяждаш на всяко ядене и после ще връщаш.

16.04.12
18:55

Не повръщай ! Ако организмът/стомахът е пренатоварен , сам ще върне поръчката , както си седиш . Както е и при натравяне/злоупотреба с алкохол(стига да не си загубил рефлекса) ...
  За бъркане в гърлото и разни хапове - забрави ! Нищо не е станало - утре ще си ок и няма да си качила 2 кила мас - няма начин :) Не е нужно , да караш и само на плодове - по-лека храна просто . Подуването на стомаха ще отшуми до сутринта :)
  Това за хляба... и моят баща вметва подобни идеи , относно засищатено и все ме пита “Кога ще започнеш да ядеш и хляб , като нормалните хора ? ” 
  Ако родителите ти са били свидетели на гладувания , от твоя страна/поднормени килограми е нормално , да преценяват храненето ти към момента , спрямо разни стереотипи...и съответно , отклонението(без значение , дали си набавяш нужните нутриенти/витамини бля бля) им клони , към старите ти лоши/гладуващи навици...то има , за какво да се притеснява човек , с тези идеи за повръщане !
  Просто си легни / разпускай си празнично - от утре балансирано и така :) А и малко преяждане , може да действа благоприятно/разчупващо режима - не ми е ясна тази материя , но... :)
Офф : Един твой коментар ме светнна за нещо , ‘дето не се бях замисляла...че като ти се яде солено , значи си жаден/дехидратиран :) Кой да се сети :D
  Поздрави и споко :)

16.04.12
20:33

Ох това моето отклонение само да не стане навик.. дано утре върви по план. Точно в този момент не ме интересува особено дали съм качила кг. или не искам само да се свърши с тази болка ..
Замислям се все още дали да не е само на плодове за разтоварване, но не знам дали ще издържа на малко калории най-много да не успея да си направя тренировката .. ще видим има време до утре ;д.
За жалост родителите ми миналата година точно по това време ме видяха как изкарах един ден само на ябълки и от тогава постоянно ми натякват как съм била гладувала, а беше само един ден.. ;x Никога няма да успея да ги убедя, че вече всичко е свършило и, че нямам намерение да отслабвам, а напротив да качвам.. Те са си наумили, че без хляб аз няма да стана човек и само в това вярват .. Спомням си миналата година как баща ми ми казваше, че по добре да изям една пържола и пак ще отслабвам от колкото да я карам на ябълки, а сега... по добре на хляб от колкото на пържоли?
Вече не знам какво да правя като отида при тях и започват едни планове кое кога ще ям как ще го съчетая с хляба, какво да ги накарам да наготвят за да не се събират много въглехидрати на едно ядене.. как да спортувам, защото като гледам май и за това са против, защото пак съм отслабвала, а и нямало как да имам сили след като не ям хляб. :/

Радвам се, че и аз съм казала нещо умно /за водата/хаха :D.
Да ви питам може ли да си пийвам вечер домашно прясно мляко?

16.04.12
20:52

Няма да ти стане навик,след като не го искаш няма как да стане(: Твоята цел е да се храниш здравословно и ти си я постигаш. Това,че ще ядеш хляб при ваще няма да ти навреди.Може да го хапваш сутрин-причините мисля ги знаеш (:

fire.is.my.nature

16.04.12
21:32

Много интересен дневник, изчетох го и евала ти правя за промяната, която си направила със себе си ( ъдравословното мислене). Имам обаче 1 въпрос, върна ли цикъла или съм пропуснала да прочета нещо?
И споко, има и такива дни с преяждане, аз лично в момента съм така и от адския стрес корема ми е троен, главата ме боли,но утре е нов ден и си продължавам нормалния живот :) Нищо не е станало.

Успех ти желая !

П.С. Аз на 13-14 години бях маниачка на тема диети, имах период в който редувах всички диети от женските онлайн списания с по 1-2 часа кардио на ден, даже да си призная в 8 клас мисля пробвах Л-Карнитин за първи път и в резултат—-> 46 кг на 168-170 тогава.
После последва рязко качване и сега си знам урока. Тъй че историята ти малко ми прилича на моята и с интерес прочетох всичко :)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 16.04.12 21:36.

16.04.12
22:08

Хейй, много се радвам, че хората четящи дневника се увеличават! : )
За жалост цикъл все още нямам, имам признаци, че иска да се появи, но..
При мен положението започва малко да се нормализира, корема ми е като бъчва, но това сега е най-малкият ми проблем.. вече болките не са толкова остри, а и успях да си освободя малко място /без повръщане хихих :D/
Утре - Нов ден, ново начало, дано няма и нови изцепки ;з.

Това “диетите” са нещо ужасно, особено когато ги спазват хора които искат бързо сваляне на кг. . Аз още миналата година исках да отслабна бавно, но да задържа всичко като съчетавах диетата и със спорт, но когато не даваш на организма нужните храни винаги има нещо прецакано.. Сега пък искам да кача бавно, но да не са мазнинки. ;дд
Пс: и аз ще следя твоя дневник с интерес :)

17.04.12
18:10

17.04.12
06:20 2 яйца, краставица, чаша прясно мляко
10:00 ябълка
13:20 свинско със зеле, 2 чаши мляко
16:00 тренировка*
17:00 2 яйца, краставица
18:40 тренировка*
20:10 яйце, сирене, свинско със зеле
22:00 2-3 с.л. извара с бадеми

*16:00 тренировка
Insanity Core Cardio & Balance 37:19 мин
Max Interval Plyo 55:10 мин.
1) Warm Up
-Jog x3
-123 - 123 x3
-Jump Rope S-S x3
-High Knees - Arms Up x3
-Switch Kicks x3
-Hit The Floor x3
-S-S Floor Hops x3
30 сек. почивка
2)Stretch 04:39 мин.
30 сек. почивка
3)
-Switch Jumps x3
-Squat Push Ups x3
-Wide In & Out Abs x3
-Power Jumps x3
-One Jegged V Push Ups x1
30 сек. почивка
-Pogo Right x3
-Power Push Ups x3
-Globe Twists x3
-Level 3 Drills x3
-Power Lunges/Hop Squats x1
30 сек. почивка
-Side Push Ups
-Kickstand Touch The Floor
-8 Pwr Knees/4 Diamond Jumps
-Balance Push Ups
4)Cool Down Stretch 04:36 мин.

Храна: Е това е вече друго, много добре се чувствам и съм доволна от себе си. Добавям и нещо ново преди лягане-извара, за първи път ще ям дано да ми хареса ако не ще набухам един пакет от любимата ми чубрица и бадеми и ще я изям ;д.
Размисли: Цял ден нямаше ток, края на първата тренировка малко си я доизмислих ;д. Всъщност вече започнах втората част на Insanity която е 3 седмици, повечето тренировки са по 60 мин. дано бързо разбера упражненията, че някой са доста трудни.

Мнението беше редактирано от Ellie на 17.04.12 21:56.

17.04.12
20:43

Ей, Ели да не би да си решила проблема с вашите и хляба ? :)

17.04.12
20:53

Не, просто сега не съм с тях. :D

18.04.12
14:47

Ели, много интересно тренираш! Това Инсинити от ютюб ли го дърпаш, защото в сайта май трябва да се плаща :)

Аз вече от 2-3 години се старая да се храня здравословно, но не живея с нашите от 4. Когато живеех с тях всеки ден имаше по 2-3 манджи в хладилника, всеки ден мама ми купуваше сладичко :) и викаше: Стига яде сладко, бе Инче!, но продължаваше да купува :). Ядях по два пъти на вечеря- 1 след у-ще и 1на като се върна от кафетата. Никакъв спорт никога... Много зле, а диети почти не бях опитвала никога до 15-16-17..
Почнах да купувам трици, да правя хляб, кафяв ориз, кафява захар, сусамов тахан, хималайска сол, хумус и всяко нещо, което нося вкъщи го гледат със страшно недоверие. Някои неща ги опитват и ядат, други-не... Пълнозърнестия само аз си го ям.
Искам да похваля баба ми и дядо ми, които са от много старата генерация, закърмена точно с максимата за хляб и сол. Те вече не ядат хляб. Не е за вярване :)

Защо не намериш някакви статиики, кратички и ясни, за да ги образоваш малко  по малко твоите родители? В началото ще го отричат, после ще посвикнат. Ако не те мързи можеш от време на време ти да приготвяш някакъв вкусен хляб с трици,зърна и пълноз. брашно и мноого подправки. Можеш да добавяш и ядки в него и да им го даваш топличък да видим дали няма да им хареса...

18.04.12
16:27

Здравей! Тренировките ги тегля от замунда.

Истината е, че аз вече съм се отказала да говоря с тях на тази тема.. Те винаги намират нещо за което да се хванат и да ми го натякват, а и след миналогодишните изцепки просто няма как да ми повярват дори и хиляди статии да им покажа, защото според тях информацията в интернет е лъжа. ;х
Когато съм с тях просто ще се примирявам с 3 филии на ден, техните храни и салатите с половин чаша олио .. Дори нямам желание вече да говоря с тях на тази тема, ще се правя, че не “спазвам” /пиша го в кавички, защото това вече е моя живот, а не период от време в който искам да постигна нещо и после да го зарежа/ нищо и ще си ям нормално, след това отново ще си минавам на моят си начин .. ще бъде трудно, тъпо и т.н.т., но лесни неща на тоя свят няма и вместо да си тровя нервите в обяснявания, караници, ревове просто ще се примирявам.

18.04.12
19:26

18.04.12
06:10 яйце, сирене, 2 кивита
10:00 20 гр.бадеми
12:10 свинско със зеле, 100 мл. прясно мляко
14:00 - 15:20 тренировка*
16:00 яйце, сирене, домат
17:08 тренировка*
18:40 2 яйца, сирене, печени тиквички, домат

*14:00 - 15:20 тренировка

40 мин. Cindy Crawford
*17:08 тренировка
Max Cardio Conditioning 47:40 мин.
1)Warm Up
-Jog x2
-Jumping Jacks - Arms Up x2
-Jump Rope S-S x2
-High Knees - Arms Out x2
-Switch Kicks x2
-Hit The Floor x2
-S-S Floor Hops x2
-Sprint
-Jumping Jacks
-Heisman
-123-123
-High Knees
30 сек. почивка
2) Stretch 04:50 мин.
30 сек. почивка
3)
-High Low Jab With Squats
-Football Runs
-B Ball Shot W/Squats
-Right & Left Kicks
-Diamond Jumps
-In - Out Push-Up Jakcs
-Suicide Jumps
-High Knee/Low/Floor Sprints
-Ski Abs
-Kick Step Back
-Squat Twists
-Over The River Hops
-Attack
-Power Knee
-Ski Down Hooks
-Belt Kicks
-Forward/Back Suicides
-Push Up Abs
-Plank Punches
-8Jump Ropes/8 Hop Squats
-Squat Speed Bag
4)Cool Down Stretch 04:59 мин.

Тренировка: Днес направо се размазах, много се смях в края на последната тренировка, големи са сладури тея от инсейнити.
Размисли: Болят ме краката едвам изкачвам стълбите в даскало.

Мнението беше редактирано от Ellie на 18.04.12 19:30.

19.04.12
17:01

19.04.12
06:15 макарони, яйце, сирене
10:00 ябълка
14:30 боб със свинско
16:45 яйце, сирене, домат
18:00 тренировка*
19:30 свинско, 2 яйца, домат, боб
*18:00 тренировка
Max Recovery 47:00 мин.
Храна: Закуската беше направо убийствена, толкова вкусна комбинация.. жалко, че макароните са бъкани с въглехидрати и не мога всеки ден да се глезя с тях. Общо взето днес храната ми е доста въглехидратна.
Размисли: Цял ден ми се спи и съм в едно никакво настроение..
Тренировка: Това е най-трудната тренировка от всички които съм правила до тук, направо ми се разката фамилията, какво стискане на зъби беше на някой упражнения, ако някой ме беше видял щеше да се пръсне от смях..

Днес съм изяла цяла тенджера с боб, нормално ли е това? ;д

Мнението беше редактирано от Ellie на 19.04.12 21:15.

20.04.12
16:33

20.04.12
06:05 30гр. бадеми, 2 ябълки
09:00 60 гр. бадеми
13:20 скумрия, 3 картофа
15:08 тренировка*
17:00 2 яйца, домат
20:40 скумрия, 2домата, сирене,

*15:08 тренировка
1)
-Jog x3
-123-123 x3
-Jump Rope S-S x3
-High Knees - Arms Up x3
-Switch Kicks x3
-Hit The Floor x3
-S-S Floor Hops x3
30 сек. почивка
30 сек. почивка
3 С)
-Pedal/Power Lunges x3
-Ski Abs/Jacks/In-Out/Oblique x3
-Power Strike x3
-Frog Jumps x3
30 сек. почивка
-Hook Jumps x3
-High Knees W-Twist x3
-Floor Switch Kicks x3
-1-2-3 Jab Across
30 сек. почивка
-Side Suicide Jumps x3
-Squat Hooks x3
-Full Body Drill x3
-Plank Punches x3
30 сек. почивка
Храна: Сутринта нямах възможност за нищо друго. Мисля, че трябва да започна да увеличавам храната просто не ми стига.. вчера ядох като прасе и пак не се чувствах нахранена.
Тренировка: Уоу! Цялата бях вир вода, щом и по пода имаше капки...
+ 15 мин. бягане бързо/бавно и 1 час разходка
Размисли: Най-накрая открих човек за фитнес .. утре ще се ходи да видим как е .. супер много ме е срам. :Д

Мнението беше редактирано от Ellie на 22.04.12 20:23.

21.04.12
18:12

21.04.12
06:10 яйце, 1/2 домат, 2 ябълки
09:30 20гр. бадеми /със сол/
13:00 2 чинии препълнени с тиквички с ориз, сирене, два домата
15:20 тренировка*
17:10 2 яйца, свинско филе
19:00 скумрия, сирене, 2 домата, ориз

15:20 *тренировка
Max Interval Plyo 55:10 мин.
1) Warm Up
-Jog x3
-123 - 123 x3
-Jump Rope S-S x3
-High Knees - Arms Up x3
-Switch Kicks x3
-Hit The Floor x3
-S-S Floor Hops x3
30 сек. почивка
2)Stretch 04:39 мин.
30 сек. почивка
3)
-Switch Jumps x3
-Squat Push Ups x3
-Wide In & Out Abs x3
-Power Jumps x3
-One Jegged V Push Ups x1
30 сек. почивка
-Pogo Right x3
-Power Push Ups x3
-Globe Twists x3
-Level 3 Drills x3
-Power Lunges/Hop Squats x1
30 сек. почивка
-Side Push Ups
-Kickstand Touch The Floor
-8 Pwr Knees/4 Diamond Jumps
-Balance Push Ups
4)Cool Down Stretch 04:36 мин.

Храна: Нещо много въглехидрати ям в последните дни, но така се чувствам добре и не мисля да променям нещо. Не мога и без плодове направо като почна да ги ям и няма спиране..
Тренировка: Яко потене, но без желание ..
Размисли: Сутринта ме болеше корема, но сега съм добре. Днес ме избива на някакви мисли за кучето ми цял ден само за него си мисля... тъй като е на село и много ми липсва, а не искат да ми го донесат. Колкото и да ме ядосва сега усещам колко много съм се превързала към него и колко много си го обичкам. Знам, че няма нищо общо с другите неща, но нали за това е дневник. :)

Мнението беше редактирано от Ellie на 21.04.12 21:01.

21.04.12
19:52

Утре мисля да направя един разтоварващ ден само на плодове,зеленчуци и ядки. Няма определена цел.. просто мисля, че ще ми се отрази добре.

fire.is.my.nature

21.04.12
22:43

Само (ако искаш) прибави и зехтинец към салатата и не се страхувай да хапнеш по-голям обем от плодовете и зеленчуците. Мисля, че предвид женските проблеми, ще бъде добре да не изключваш мазнините. А, и авокадо ако можеш да хапнеш, супер.

П.с. И в тоя ден не тренирай много :Д Иначе много ме кефи как си водиш дневника, доста реалистично и показва че яко kick ass-ваш.
Браво :) И да, нормално е като тренираш двуразово интервално да изяждаш по 1 тенджера боб :Д

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 21.04.12 22:51.

22.04.12
10:42

Хей, благодаря ти!
Мазнините ще си ги набавям от ядките, пък може и да отскоча до Била да си взема авокадо.
Тренировка няма да има днес се пада почивен ден, аз и за това избрах днес да разтоварвам. Всъщност ще правя само кофички и лицеви.
Не знам какво ми става, но вчера също изядох цяла тава с ориз, а сега като започна и фитнес просто не ми се мисли какво ядене ще пада. Днес сутринта ме посрещнаха с: “Ти направо ме изуми, цяла тава.. как ще ти смогваме?” .. малко се подразних, защото ми казват яж, сега като ям ми казват, че  ще ги разоря.. странна работа. :D
И с тея плодове може и да си умра до довечера .. изяла съм 2 ябълки и два банана, до 9:20 и след половин час пак огладнявам .. после, защо ядеш толкова често.
М/у малко ми е неудобно да напиша това ама кво пък.. много ми е странно, но каквото и да ям след 2-3 часа съм го изкарала. :D

fire.is.my.nature

22.04.12
11:01

Ахахаха много си сладка :Д :Д : Д
Ми ти бая тренираш а се храниш правилно + че нямаш проблеми с теглото = яко си си забързала метаболизма, което е добре :)
Иначе без ядките и авокадото си си умряла до довечера с тоя метаболизъм :Д

Комбинацията авокадо + банан е трепач.

И все пак, ако разумът надделее, вземи хапни нормално довечера :Д

22.04.12
16:10

Всъщност имам проблеми с теглото.. с 10 кг. под нормата съм. :(
Ходих за авокадо ама нещо не ми хареса, взех си пълнозърнести макарони щях да взимам и овесени ядки ама на касата направо ме убиха с цена от 4 лв. за 250гр. били “био” ми да си ги ядът те. Във всички други магазини цената за 500гр. не надвишава 2 лв. :X
Охх.. как обичам да си хапвам (всичко), направо не мога да спра да ги ям тези плодове добре, че засищат бързо и имам чувството, че ще се пръсна от тях. А ако довечера ям нормално то ще трябва да изям целия хладилник + още нещо .. :D
И наистина ли тренирам/храня добре, че взе имам чувството, че нещо куца.. :D

22.04.12
16:26

22.04.12
08:00 2 ябълки
09:50 2 банана
10:50 3 ябълки, бадеми
15:30 банан, ябълка, бадеми
16:20 домат
18:00 2 купички леща, пуешко филе, яйце
20:50 пуешко филе, сирене
Храна: Ужас такива експерименти вече няма да си правя, така ми липсват яйцата, картофките и всичко останало.. утре ако не изям цял слон най-вероятно няма да бъда аз!
+ 3 часа разходка, лицеви, кофички, коремни преси /различни видове/

Мнението беше редактирано от Ellie на 22.04.12 21:05.

fire.is.my.nature

22.04.12
16:39

Омг ми защо го правиш това като си с 10 кг под нормата ???
Я веднага да изядеш някоя манджа !

22.04.12
16:42

Е то за разтоварване :D .. Много въглехидрати се събраха днес с тея плодове?

fire.is.my.nature

22.04.12
18:42

Тва си е анорексично, честно. Кво ги броип въглехидратите, трябва яко да ядеш... Не знам...

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 22.04.12 18:44.

22.04.12
18:50

О, определено не броя нищо .. хапнах си доста добре преди малко хубавото беше, че не опустоших хладилника.
Знам, че трябва да ям и аз го правя поне в последните дни не съм спряла да ям..

23.04.12
19:00

23.04.12
06:10 пълнозърнести макарони /200гр. сурови/, сирене, яйце, пуешко филе
10:00 банан
15:30 тренировка*
16:50 2 яйца, сирене
17:30 леща, 4 лозови сърми,
18:30 1 1/2 картофи, сирене, яйце
20:00 тренировка*
22:00 145 гр. пилешки пържоли, домат

*15:30 тренировка
Max Cardio Conditioning 47:40 мин.
1)Warm Up
-Jog x2
-Jumping Jacks - Arms Up x2
-Jump Rope S-S x2
-High Knees - Arms Out x2
-Switch Kicks x2
-Hit The Floor x2
-S-S Floor Hops x2
-Sprint
-Jumping Jacks
-Heisman
-123-123
-High Knees
30 сек. почивка
2) Stretch 04:50 мин.
10 сек. почивка
3)
-High Low Jab With Squats
-Football Runs
-B Ball Shot W/Squats
-Right & Left Kicks
-Diamond Jumps
-In - Out Push-Up Jakcs
-Suicide Jumps
-High Knee/Low/Floor Sprints
-Ski Abs
-Kick Step Back
-Squat Twists
-Over The River Hops
-Attack
-Power Knee
-Ski Down Hooks
-Belt Kicks
-Forward/Back Suicides
-Push Up Abs
-Plank Punches
-8Jump Ropes/8 Hop Squats
-Squat Speed Bag
4)Cool Down Stretch 04:59 мин.

*20:00 тренировка
гърди, корем
1)повдигане на дъмбели-4 серии по 8 повторения
2)повдигане на дъмбели -3 серии по 8 повторения
3)повдигане на краката от вис
4)Трицепсово разгъване на горен скрипец 4х10/12
5)кофички - 4х8

Храна: Днес много гадно се получи с яденето бях заета до 15ч. в училище, а нищо не си бях взела, след това направо направих тренировката и за малко време доста ядох- следващия път просто ще имам едно на ум и ще си нося в кутия.
Тренировка:-Няма да пиша кг., че са малко... хареса ми, но определено си ме беше срам.
Размисли: Скачам 1.70 :Д .. Много мразя понеделниците винаги са такива натоварени.. нямам време заради извън класните дейности, държат ме до не знам си колко часа.. днес пак рано се върнах, трябваше да съм си в нас 17:00.

Мнението беше редактирано от Ellie на 23.04.12 23:39.

24.04.12
19:34

24.04.12
06:10 4 с.л. овесени ядки, 300 мл. прясно мляко, банан
10:00 2 сиренки /извара, сирене, яйце/
13:20 ориз със свинско, домат
16:35 тренировка*
18:00 2 яйца
18:50 свинско с ориз, два домата

*16:35 тренировка
1)
-Jog x3
-123-123 x3
-Jump Rope S-S x3
-High Knees - Arms Up x3
-Switch Kicks x3
-Hit The Floor x3
-S-S Floor Hops x3
30 сек. почивка
30 сек. почивка
3 С)
-Pedal/Power Lunges x2
-Ski Abs/Jacks/In-Out/Oblique x2
-Power Strike x2
-Frog Jumps x2
30 сек. почивка
-Hook Jumps x3
-High Knees W-Twist x3
-Floor Switch Kicks x3
-1-2-3 Jab Across
30 сек. почивка
-Side Suicide Jumps x3
-Squat Hooks x3
-Full Body Drill x3
-Plank Punches x3
30 сек. почивка

Храна: Отново цяла тава с ориз замина. ;д Овесените ядки са страшно вкусни, трябваше по-рано да си взема.. все си мислех, че са ужасни като онези “мюслита”. А и сиренките са много вкусни, благодаря на Вики!
Тренировка: Имах чувството, че ще повърна .. беше ми малко зле, но..
Размисли: Имам страшна мускулна треска, едвам се мърдам. Ударих и един час сън следобед .. отрази ми се доста добре.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1