02.03.12
12:48
Някакви идеи от каде във Варна могат да се купят яица на едро. В кварталния магазин са 40 стотинки едното тея хора полудяха.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 02.03.12 13:09.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Wow 40 стотинки ..бах тия щастливи кокошки..
...аз поне живея в къща с двор и си гледаме кокошки..днес са снесли 10 яйца, а е 1 часа..
Успех!Дано намериш на прилична цена!
Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 02.03.12 15:36.
02.03.12
13:02
Днес баба е ходила до магазина и при нас са 36 ст. За мое огромно щастие дядо ми всяка седмица ми праща по 1 кора яйца от село.Няма никъде да намериш яйце под 35 ст. Не знам какво да те посъветвам ...
02.03.12
13:26
Да, ужас е във Варна, навсякъде са вдигнали цените и то не само на яйцата. Освен от околните селца да се ходи и да се пита на място или от някой приятел с роднини с къщи и домашни животни, не знам друг вариант. Иначе все още се намират яйца до 28ст, но пак са си много, при положение, че преди 1 месец бяха 23ст най-едрите.
Метро е оферта ако съм фирма и си тегля ДСС :) Търся някаде наблизо около градът да има птицеферма и да се купят от там .
02.03.12
19:29
Много лошо става.. всеки трябва да почне да гледа животни.Кой може да смогне на тва нещо.Преди 6 месеца яйцата бяха 15 стотинки ;xx
Развалиха ми целия режим с тия яйца...сега по-добре месо да си взимам...но все пак отделям от време на време 3 леа за 10 яйца :(
казано от valerious на 02.03.12, 19:39:
Развалиха ми целия режим с тия яйца...сега по-добре месо да си взимам...но все пак отделям от време на време 3 леа за 10 яйца :(
Оставяй ги тия яйца! Няма от време на време, СТАЧКА! Месо и пудра!
02.03.12
20:59
Стачкуваха за горивото..е аре и за яйцата :D
Днеска и на мен ми изпадна една кора яйца. Запитах за цената и ми казаха че вече на едро вървят по толкова, даже и по къщите хората са се усетили и не дават под 30 :(((( ... Добре че си карам на пудра, една доза яйца още като бяха 25ст от магазина илизаше по-скъпо от една доза протеин.
казано от valerious на 02.03.12, 19:39:
Е кви 3 лева... вече са 3.60 - 4лв... :D Иначе и на мен ми разказаха играта на режима.... Хапвам по 10 яйца дневно и една проста сметка ми излиза че месечно трябва да давам по ~110 лева само за яйца майна.... на кво прилича тва... и като хвърлям 9 жълтъка направо ми причернява.... :D
Лятото 1.50 - 10 яйца ся повече от 100% ръст за 1 година....
Какви са цените по другите европейски държави за 10 яйца знаете ли ? и има ли други теми във форума по темата за яйцата че ми е интересно да следя коментари па не мога да открия ?
03.03.12
12:33
В Lidl 6 яйца L размер - 2.19 лв.
10 яйца M размер - 3.25лв ... нема да ядем яйца до май месец :D
03.03.12
13:20
Аз си взех едни шунки по 100 и по 200 грама от Lidl.Не са много скъпи,а и ловнах -30% :D
Решението е всеки да почне да си гледа кокошки,иначе няма как да стане просто :)
Хората ще спрат да купуват от магазина и има вероятност да свалят цените.(малко вероятно)
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 03.03.12 13:22.
казано от Manigga на 03.03.12, 08:52:
Какви са цените по другите европейски държави за 10 яйца знаете ли ? и има ли други теми във форума по темата за яйцата че ми е интересно да следя коментари па не мога да открия ?
Аз ще ти кажа какви са - в Гърция за кутия 10 яйца от магазина ти взимат около 1.30 евро.
Тия мизерници тука са за убиване, и не само птицевъдите, ами най-вече тия в парламента. Направо ми идва да запаля парламента заедно с депутатите вътре.
7000 лв заплата на чиновниците, бонуси за края на годината...
Цената на газта 1.45, на бензина 2.60, на яйцата 0.40, а минималната работна заплата 260 лв?!?!?!
ИСКАМ ДА УБИВАМ
Мнението беше редактирано от Mayhem на 05.03.12 17:19.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече